Jump to content

nikolakius

Members
  • Δημοσιεύσεις

    103
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikolakius

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

nikolakius's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχει κανείς κάποιο λινκ για gcam? Στην 9.1
  2. Καθαροί οι φακοί εξωτερικά παιδιά και οι ρυθμίσεις είναι οι default...και πριν την αναβάθμιση είχαν χαλάσει αλλά πίστευα ήταν θέμα Software καθότι θα έφτιαχνε... Μάλλον κάτι έχει χαλάσει από τις κάμερες... Αφού σε κανέναν δεν έχει χαλάσει η ποιότητα μάλλον είναι θέμα Hardware!
  3. Παιδιά καλημέρα σε όλους! Έχει παρατηρήσει κανένας από εσάς την ποιότητα της φωτογραφικής να έχει πέσει; Σε εμένα οι φωτογραφίες ιδίως σε night mode έχουν πέσει σε ποιότητα ασύλληπτα πολύ..
  4. αυτό θα κάνω..ευχαριστώ! θα επανέλθω με νεότερα
  5. φίλε εγώ αφού κατέβασα 9, τη λειτούργησα χωρίς τίποτα και το σκ έκανα επαναφορά αλλά έκανα καταλάθος μπακαπ...δεν έγραψε βέβαια οτι άλλαξε ρυθμίσεις, πέρασε μόνο μηνύματα..! σήμερα έκανα και wipe cashe partition.! γενικά παρατηρώ οτι μετά το ρισέτ δεν πάει τόσο καλά η μπαταρία όσο παλιότερα..!! έχω κλείσει πράγματα που δεν είχα κλεισμένα παλιά και η μπαταρία πέφτει κάπως inconsistently..! έχεις να προτείνεις κάτι;
  6. Ερώτηση για όσους έχουν την 9, στο do not disturb , οι ειδοποιήσεις σας κόβονται;; εγώ το έχω και δεν σταματάει τη δόνηση ή τον ήχο απο ειδοποιήσεις viber που στην 8 κόβονταν..!
  7. Φίλε πρέπει να είναι συνδυασμός IMEI με εταιρία κινητής γιατί δεν εξηγείται αλλιώς το δικό μου φαινόμενο..!
  8. Παιδιά ό,τι και να λένε κάποιοι οτι η SIM εταιρίας δεν παίζει κανένα ρόλο, έχω να πω ότι: Εκανα έλεγχο κανονικά για ενημερώσεις λογισμικού με την κανονική μου SIM Cosmote, δυο τρεις φορές και δεν έβγαλε τίποτα Έβαλα SIM Vodafone (σύνδεσης και όχι καρτοκινητού, ισως παίζει ρόλο) και με το που έβαλα το πιν μου πέταξε ειδοποίηση για ενημέρωση τώρα είτε στα δευτερόλεπτα που μεσολάβησαν, η εταιρία έσπρωξε την ενημέρωση στο κινητό μου είτε η SIM παίζει ρόλο, ο νοών νοείτω! τώρα κατεβαίνει η 161, αν βρω κάποιο bug κλπ, θα αναφέρω. Δεν σκοπεύω να κάνω "καθαρή" εγκατάσταση κλπ ούτε επαναφορά μετά! Μόνο αν χρειαστεί και όταν έχω χρόνο!
  9. πω πωω κιάλλο δωρο τέλειο! καλή τύχη!
×
×
  • Create New...