panoszavra Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Με Bluetooth;;; το έχετε δοκιμάσει; Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Αν μιλάμε για το αρχείο από το XDA , ναι λειτουργεί και με Bluetooth. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimri13 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 (edited) Γεια σας παιδιά! Ελπίζω να μην σπαμαρω πολλα, αλλά εχω 3 ερωτήσεις. 1) Σας εμφανίζονται καθε φορα με το άνοιγμα του Facebook, ολες οι ειδοποιήσεις ενω τις εχετε ανοίξει ήδη? Εγω το ανοίγω πολλες φορες και βλέπω 30 πχ. ενω ήταν ήδη ανοιγμένες. 2) Χρησιμοποιεί κανείς σας το MyFitnessPal? Μου κρασαρει συνέχεια και κολλάει ανελέητα.. Το χω σβήσει κ το χω ξανακατεβασει, ενώ ''αδειάζω'' το Cache αρκετές φορές. Το χω εδω και 3 χρόνια και δεν ειχα ποτέ τέτοιο θέμα. (με το LG G5 ποτέ δεν μου κανε νερά) 3) Link απ το σκρουτζ για τον γνήσιο φορτιστή του με το καλώδιο? Τον ξέχασα στην Γερμανία κ το φορτίζω σε lamecharge απ τον φορτιστή του Lg χαχαχαχα Ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σας παιδιά!! :) Edited May 7, 2019 by Dimri13 Παράθεση Sagem MW3020 -> Nokia 3330 -> Sony Ericsson K500 -> Sony Ericsson K750 -> LG Renoir -> Motorola RAZR-> Samsung Galaxy S4-> HTC One M8-> LG G5 -> Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Γεια σας παιδιά! Ελπίζω να μην σπαμαρω πολλα, αλλά εχω 3 ερωτήσεις. 1) Σας εμφανίζονται καθε φορα με το άνοιγμα του Facebook, ολες οι ειδοποιήσεις ενω τις εχετε ανοίξει ήδη? Εγω το ανοίγω πολλες φορες και βλέπω 30 πχ. ενω ήταν ήδη ανοιγμένες. 2) Χρησιμοποιεί κανείς σας το MyFitnessPal? Μου κρασαρει συνέχεια και κολλάει ανελέητα.. Το χω σβήσει κ το χω ξανακατεβασει, ενώ ''αδειάζω'' το Cache αρκετές φορές. Το χω εδω και 3 χρόνια και δεν ειχα ποτέ τέτοιο θέμα. (με το LG G5 ποτέ δεν μου κανε νερά) 3) Link απ το σκρουτζ για τον γνήσιο φορτιστή του με το καλώδιο? Τον ξέχασα στην Γερμανία κ το φορτίζω σε lamecharge απ τον φορτιστή του Lg χαχαχαχα Ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σας παιδιά!! :) Καλημέρα Ο φορτιστής είναι ο Huawei AP81 Προείνω να πάρεις αυτόν στο κουτί (ελάχιστη διαφορά τιμής από την bulk συσκευασία) και επίσης μην πάρεις αυτόν χωρίς το καλώδιο (γιατί χωρίς το συγκεκριμένο καλώδιο δεν είναι εφικτή η υπερταχεία φόρτιση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_TokiiS Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Καλησπέρα, Είμαι με την 215. Από το βράδυ έως το πρωί στην αναμονή μου χάνει γύρω στο 15% μπαταρία το οποίο θεωρώ πολύ. Με το accubattery μου δείχνει τώρα από 500 μέχρι 1300mA κατανάλωση. Είναι πολύ; πόσο θεωρείται φυσιολογικό; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Καλησπέρα, Είμαι με την 215. Από το βράδυ έως το πρωί στην αναμονή μου χάνει γύρω στο 15% μπαταρία το οποίο θεωρώ πολύ. Με το accubattery μου δείχνει τώρα από 500 μέχρι 1300mA κατανάλωση. Είναι πολύ; πόσο θεωρείται φυσιολογικό; Ευχαριστώ. Ναι κατι δεν πάει καλά.. Για κοιτα ποια εφαρμογή σου κάνει την ζημιά.. Κ κανε μια επανεκκίνηση το βράδυ πριν το αφήσεις με κλειστές όλες τις εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 https://www.pagenews.gr/2019/05/09/epistimi-texnologia/huawei-neo-programma-antallagis-kiniton/ Δοκίμασε κανένας πόσο παίρνουν τη συσκευή μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Όταν κάνει supercharge με τον μαμά φορτιστή γραφεί supercharging ή quick charging? Ή μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να καταλάβεις; Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 (edited) Γράφει υπερταχεια φορτιση. Το έχω δοκιμάσει και με φορτιστή Samsung που υποστηρίζει quick charge 2.0 και γράφει γρήγορη φορτιση. Με απλό φορτιστή γράφει φορτιση σκέτο. Edited May 16, 2019 by Alexpag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Καμιά αναβάθμιση θα πάρουμε?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
comanche Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 (edited) Εγώ πήρα δύο σε μια βδομάδα. Πρώτα από την 161 πήγα στην 197 και προχθές πήγα στην 203. Απ ότι φαίνεται μάλλον οι περισσότεροι έκαναν την ανταλλαγή που είχε το public νομίζω και έχει πέσει πολλή ησυχία. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 16, 2019 by comanche Παράθεση past --> nokia 6110, 6310 & 8850 silver, sony ericsson K750i & W810i, samsung DUAL B7722 & samsung DUAL GRAND NEO, samsung S6, Huawei mate 10 pro, Redmi note 8 pro, Redmi note 10 pro, current --> Samsung TabA T585 4G , Redmi Note 11 pro 5G--> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Εγώ έχω την 220 με patch της cosmote αλλά όπως έχω πει και σε προηγούμενο σχόλιο έχει θέματα με την μπαταρία αυτή η έκδοση. Ελπίζω να βγάλουν καμιά καλύτερη σύντομα. Η προσφορά του public ήταν όντως δελεαστική αλλά πιστεύω για παλιούς χρήστες περισσότερο. Εγώ που το πήρα στην Black Friday έχοντας ξεπεράσει ήδη τα € που υπολόγιζα δεν μου έκανε αίσθηση να το αλλάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Από βδομάδα ή την επόμενη θα αρχίσει και η διανομή της 246 με security patches Μαΐου για αυτούς που είναι στην 243. EMUI 9.1 μάλλον κατά το καλοκαιράκι (Ιούλιο). Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7815 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς μετά την τελευταία αναβάθμιση ότι έχει πέσει πολύ η ένταση του ήχου και στα ηχεία και στα ακουστικά.Πάντα ήταν σχετικά χαμηλότερη από τον κύριο ανταγωνισμό αλλά νομίζω τώρα τελευταία έχει πέσει αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 https://www.google.gr/amp/s/www.androidcentral.com/huawei-losing-access-android-updates-google-support-after-trump-trade-ban%3famp :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς μετά την τελευταία αναβάθμιση ότι έχει πέσει πολύ η ένταση του ήχου και στα ηχεία και στα ακουστικά.Πάντα ήταν σχετικά χαμηλότερη από τον κύριο ανταγωνισμό αλλά νομίζω τώρα τελευταία έχει πέσει αρκετά.Σε ποια έκδοση είσαι; Εγώ νομίζω έχει πέσει αρκετά ο ήχος των ειδοποιήσεων. Είναι πολλές φορές που μετά βίας το ακούω να χτυπάει. Για μουσική κλπ δεν είμαι σίγουρος χρησιμοποιώ και Bluetooth ακουστικά συνήθως τα οποία είναι αρκετά δυνατά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 https://www.google.gr/amp/s/www.androidcentral.com/huawei-losing-access-android-updates-google-support-after-trump-trade-ban%3famp :blink: Μαύρο στον Ντόναλντ Τραμπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7815 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Σε ποια έκδοση είσαι; Εγώ νομίζω έχει πέσει αρκετά ο ήχος των ειδοποιήσεων. Είναι πολλές φορές που μετά βίας το ακούω να χτυπάει. Για μουσική κλπ δεν είμαι σίγουρος χρησιμοποιώ και Bluetooth ακουστικά συνήθως τα οποία είναι αρκετά δυνατά. Στην 243 βρίσκομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Σε ποια έκδοση είσαι; Εγώ νομίζω έχει πέσει αρκετά ο ήχος των ειδοποιήσεων. Είναι πολλές φορές που μετά βίας το ακούω να χτυπάει. Για μουσική κλπ δεν είμαι σίγουρος χρησιμοποιώ και Bluetooth ακουστικά συνήθως τα οποία είναι αρκετά δυνατά.Έχει πέσει πολύ... Χάνω κλήσεις και ειδοποιήσεις... Αλλά δνε πειράζει.. Από ότι διαβάζω... Θα είναι Κάι το τελευταίο μου χουαγουει Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 https://www.google.gr/amp/s/www.androidcentral.com/huawei-losing-access-android-updates-google-support-after-trump-trade-ban%3famp :blink: Μάλλον την πατήσαμε!! και μάλλον δεν θα πάρουμε την επόμενη έκδοση του λειτουργικού!! Δεν ξέρω τι πραγματικά θα γίνει αλλά μάλλον πρέπει να στραφούμε σε άλλη μάρκα πλέον. Κατά τα άλλα πολύ ευχαριστημένος από το τηλεφωνάκι εδώ και 16 μήνες. ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.capital.gr/diethni/3360791/i-google-mplokarei-tis-mellontikes-anabathmiseis-tou-android-stis-suskeues-huawei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Αγαπούλα πούλα ! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
comanche Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 (edited) Έχω ένα "δύσκολο" πρόβλημα και δεν ξέρω τι φταίει. Το τηλέφωνο είναι το δίκαρτο. Στη θέση 1 έχω WIND με συμβόλαιο και στη θέση 2 Q με κάρτα. Στο εικονίδιο κλήσεις πατώντας πάνω δεξιά τις 3 τελίτσες σου ανοίγει τις ρυθμίσεις. Από κει πας στην επιλογή περισσότερα και πάμε στο... πρόβλημα. Στη θέση 2 λοιπόν στην κάρτα της Q δηλαδή για προσωπικούς λόγους πήγαινα και άλλαζα την επιλογή από εμφάνιση του αριθμού σε απόκρυψη και τούμπαλιν. Αυτό το είχα κάνει πάρα πολλές φορές. Πριν μια εβδομάδα πήγα πάλι να αλλάξω τη ρύθμιση από απόκρυψη σε εμφάνιση και μου έβγαλε μήνυμα "σφάλμα δικτύου ή κάρτας SIM" Το πάλεψα λίγο, άλλαξα θέση στις κάρτες και όταν έβαλα την Q στη θέση 1 μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα ενώ στη θέση 2 στη WIND η επιλογή εμφάνιση/απόκρυψη δούλευε κανονικά. Ξανά αλλαγή της θέσης των καρτών, ξανά τα ίδια. Πάω στη WIND παίρνω μια καινούρια κάρτα SIM της Q αλλά τίποτα. Δεν έφταιγε μάλλον η κάρτα. Επόμενη κίνηση να βάλω την κάρτα της Q σε παλιά συσκευή NOKIA τύπου 3110. Εκεί λοιπόν η επιλογή εμφάνισης απόκρυψης του αριθμού δουλεύει κανονικά. Εκεί το έχω και τώρα, το θέμα είναι ότι πήρα το δίκαρτο για να εκμεταλλεύομαι τα 2,5 GB που μου δίνει η Q. Με το Mate 10 pro τι να συμβαίνει και έχει κλειδώσει η επιλογή; Μετά από 20+ φορές μήπως κλειδώνει την επιλογή; Να συμβαίνει κάτι άλλο; Η WIND που ρώτησα δεν είχε ιδέα, αφήστε που κατά καιρούς έχω ακούσει τις απίστευτες βλακείες από δαύτους. Μόνο κάποιος "ψαγμένος“ μπορεί να βοηθήσει. Κάποιος από εδώ από την παρέα; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 22, 2019 by comanche Παράθεση past --> nokia 6110, 6310 & 8850 silver, sony ericsson K750i & W810i, samsung DUAL B7722 & samsung DUAL GRAND NEO, samsung S6, Huawei mate 10 pro, Redmi note 8 pro, Redmi note 10 pro, current --> Samsung TabA T585 4G , Redmi Note 11 pro 5G--> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Έχω ένα "δύσκολο" και δεν ξέρω τι φταίει. Το τηλέφωνο είναι το δίκαρτο. Στη θέση 1 έχω WIND με συμβόλαιο και στη θέση 2 Q με κάρτα. Στο εικονίδιο κλήσεις πατώντας πάνω δεξιά τις 3 τελίτσες σου ανοίγει τις ρυθμίσεις. Από κει πας στην επιλογή περισσότερα και πάμε στο... πρόβλημα. Στη θέση 2 λοιπόν στην κάρτα της Q δηλαδή για προσωπικούς λόγους πήγαινα και άλλαζα την επιλογή από εμφάνιση του αριθμού σε απόκρυψη και τούμπαλιν. Αυτό το είχα κάνει πάρα πολλές φορές. Πριν μια εβδομάδα πήγα πάλι να αλλάξω τη ρύθμιση από απόκρυψη σε εμφάνιση και μου έβγαλε μήνυμα "σφάλμα δικτύου ή κάρτας SIM" Το πάλεψα λίγο, άλλαξα θέση στις κάρτες και όταν έβαλα την Q στη θέση 1 μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα ενώ στη θέση 2 στη WIND η επιλογή εμφάνιση/απόκρυψη δούλευε κανονικά. Ξανά αλλαγή της θέσης των καρτών, ξανά τα ίδια. Πάω στη WIND παίρνω μια καινούρια κάρτα SIM της Q αλλά τίποτα. Δεν έφταιγε μάλλον η κάρτα. Επόμενη κίνηση να βάλω την κάρτα της Q σε παλιά συσκευή NOKIA τύπου 3110. Εκεί λοιπόν η επιλογή εμφάνισης απόκρυψης του αριθμού δουλεύει κανονικά. Εκεί το έχω και τώρα, το θέμα είναι ότι πήρα το δίκαρτο για να εκμεταλλεύομαι τα 2,5 GB που μου δίνει η Q. Με το Mate 10 pro τι να συμβαίνει και έχει κλειδώσει η επιλογή; Μετά από 20+ φορές μήπως κλειδώνει την επιλογή; Να συμβαίνει κάτι άλλο; Η WIND που ρώτησα δεν είχε ιδέα, αφήστε που κατά καιρούς έχω ακούσει τις απίστευτες βλακείες από δαύτους. Μόνο κάποιος "ψαγμένος“ μπορεί να βοηθήσει. Κάποιος από εδώ από την παρέα; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου αλλά θα χάσεις κ αποθηκευμένους κωδικούς wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
comanche Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Πρώτη προσπάθεια επαναφορά ρυθμίσεων στη θέση 2, τζίφος. Επόμενη κίνηση. Στις "ρυθμίσεις διπλής SIM" ενεργοποίηση των δεδομένων για τη θέση 2 και ξανά προσπάθεια για επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου. Και... επιτέλους το πρόβλημα λύθηκε! Thanks my friend REVOIL! Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση past --> nokia 6110, 6310 & 8850 silver, sony ericsson K750i & W810i, samsung DUAL B7722 & samsung DUAL GRAND NEO, samsung S6, Huawei mate 10 pro, Redmi note 8 pro, Redmi note 10 pro, current --> Samsung TabA T585 4G , Redmi Note 11 pro 5G--> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Πρώτη προσπάθεια επαναφορά ρυθμίσεων στη θέση 2, τζίφος. Επόμενη κίνηση. Στις "ρυθμίσεις διπλής SIM" ενεργοποίηση των δεδομένων για τη θέση 2 και ξανά προσπάθεια για επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου. Και... επιτέλους το πρόβλημα λύθηκε! Thanks my friend REVOIL! Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρέπει να κάνεις ένα κόπο όμως να ξανασετάρεις wifi κωδικούς κι αν έχεις τίποτα Bluetooth συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
comanche Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Οκ, αυτά είναι εύκολα. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση past --> nokia 6110, 6310 & 8850 silver, sony ericsson K750i & W810i, samsung DUAL B7722 & samsung DUAL GRAND NEO, samsung S6, Huawei mate 10 pro, Redmi note 8 pro, Redmi note 10 pro, current --> Samsung TabA T585 4G , Redmi Note 11 pro 5G--> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts