akalefk Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Παρέλαβα δυο θήκες Ringke από το επίσημο κατάστημά τους στο Αλι και είναι εξαιρετικές. Και η τιμή -20,5€ μου βγήκαν-μια χαρά.Τωρα πρεπει να ναι 1€ παραπάνω. Τις πήρα ξεχωριστά για να μην μπλέξω με τελωνείο (έχουν δωρεάν μεταφορικά). Η διαφανής ιδιαίτερα η Smoke Black,που φαίνεται και η όμορφη πλάτη του κινητού,είναι σούπερ. Αν θέλει κάποιος να δει πως φαίνονται,τις χαζεύει στο βιντεάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Καλημέρα. Το τηλέφωνο για κάποιο λόγο έκανε χθες μόνο του update και έβαλε την 9. 2 θέματα. 1ον. Δεν βλέπω σε ποια σιμ είμαι όταν κανω κλήση η έχει κάποια ρύθμιση; 2ον. Οι δίδυμες εφαρμογές δεν δουλεύουν; η το ενεργοποιώ από κάπου; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 (edited) Καλημέρα. Το τηλέφωνο για κάποιο λόγο έκανε χθες μόνο του update και έβαλε την 9. 2 θέματα. 1ον. Δεν βλέπω σε ποια σιμ είμαι όταν κανω κλήση η έχει κάποια ρύθμιση; 2ον. Οι δίδυμες εφαρμογές δεν δουλεύουν; η το ενεργοποιώ από κάπου; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η κληση γίνεται από την καρτα που ειναι επιλεγμένη στα dual sim settings. Για το άλλο στο apps ενεργοποιησε ποιες εφαρμογες θες στο app twin (Δικτυα-Ρυθμισεις διπλης sim και Εφαρμογες-Διδυμη εφαρμογη) Edited February 16, 2019 by akalefk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Πρέπει να είμαι από τους τελευταίους που έχουν μείνει στην 8 και 158, υπάρχει περίπτωση να μην πάρουμε καθόλου αναβάθμιση;;; Θεωρώ πως όχι αλλά μάλλον θα αργήσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Μη σκας και γω τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Παιδιά, δοκιμάστε με αλλαγή κάρτας (με άλλο πάροχο εννοώ)! Με Vodafone CU είστε?? Βρείτε κάποιον που έχει συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Αγορασμενο απο Κωτσοβολο 12/18 με vodafone συμβολαιο και 158 και ακομα να ερθει η 9... #nohope Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Μπορεις να βάλεις την κάρτα που θες να είναι σε 2g στην θέση 1 και την άλλη στην θέση 2. Μετά να επιλέξεις από τις ρυθμίσεις διπλής κάρτας ως προεπιλεγμενη για κλήσεις και για data την κάρτα 2. Αν βάλω όμως προεπιλογή την 2 δεν θα με αφήνει να καλώ από την 1 ενώ εγώ θέλω να καλώ κατά βούληση από όποια θελήσω. Αν βάλω χειροκίνητα την αναζήτηση δικτύου στη sim2 κ επιλέξω το wind 2g θα μένει μόνιμα σε gsm? (Έχω wind στη 2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Να ρωτήσω και κάτι ακόμη! Με την 9ρα βασικά μια απορία.. Στην 8ρα υπήρχε αν θυμάμαι καλά, στο μενού κάπου όπου ρυθμίζεις να μένει το WiFi πάντα ανοιχτό κι όταν κλείνει η οθόνη.. Εδώ δεν το βλέπω κάπου! Υπάρχει κάπου ή είναι από προεπιλογή πάντα ενεργό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Να ρωτήσω και κάτι ακόμη! Με την 9ρα βασικά μια απορία.. Στην 8ρα υπήρχε αν θυμάμαι καλά, στο μενού κάπου όπου ρυθμίζεις να μένει το WiFi πάντα ανοιχτό κι όταν κλείνει η οθόνη.. Εδώ δεν το βλέπω κάπου! Υπάρχει κάπου ή είναι από προεπιλογή πάντα ενεργό; Το εχει ακομα αλλα στην 8 ειχες ξερχωριστη για τα δεδομενα και ξεχωριστη για το wifi ενω στην 9 τα εβαλαν και τα 2 σε μια ρυθμιση και ειναι στο μενου μπαταρια στα περισσοτερα Αν βάλω όμως προεπιλογή την 2 δεν θα με αφήνει να καλώ από την 1 ενώ εγώ θέλω να καλώ κατά βούληση από όποια θελήσω. Αν βάλω χειροκίνητα την αναζήτηση δικτύου στη sim2 κ επιλέξω το wind 2g θα μένει μόνιμα σε gsm? (Έχω wind στη 2) Χαθηκα αλλα μπορεις να πειραματιστεις και να βρεις αυτο που δουλευει για σενα Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enduracell Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Έχω πρόβλημα με το WiFi, κάνει reboot το κινητό. Πριν από δύο βδομάδες χάλασε η γρήγορη φόρτιση, δεν αναγνώριζε το κινητό το pc και δε δούλευαν τα ακουστικά. (ήμουν με την 9) Το στέλνω service και γυρνάει μετά απο δύο εβδομάδες με ένδειξη εργασιών, αλλαγή πλακέτας. Περασμενο rom 8. Το δουλεύω 2 εβδομάδες (έγινε αναβάθμιση σε 9 αυτόματα) και την Δευτέρα αρχίζει τα reboot το κινητό. Μη τα πολυλογώ, διαπίστωσα πως με WiFi και blu crashaρει. Έκανα 2 φορές factory reset soft reset ΚΑΙ μάλιστα χωρίς να περάσω τίποτα πάλι τα ίδια. Το WiFi κλείνει μόνο του, παρουσιάζει αδυναμία στη σύνδεση και κάνει reboot το κινητό. Κάνω downgrade στην 8, και το κηνιτο στρώνει. Τη νύχτα κάνει μόνο του upgrade στην 9 και το μεσημέρι και μετά αν έχω WiFi ανοιχτό chrashαρει, όχι όμως με το blu προς το παρών. Ερώτημα #1 Hard ή soft το πρόβλημα; #2 πως γίνεται disable το autoupdate χωρίς root και bootloader ξεκλείδωτο; Τελικά είναι hardware. Αποκόλληση του IC του wifi από την πλακέτα. Φαίνεται όταν έγινε το service με την αλλαγή της, την ζεστάνανε και έχασε επαφή. Service ξανά γιατί είναι μέσα στην εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgouleo2 Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Έχω ενα θέμα μετά την αναβάθμιση σε 9αρα δεν μου κλειδώνει το gps πρέπει να κάνω κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Το εχει ακομα αλλα στην 8 ειχες ξερχωριστη για τα δεδομενα και ξεχωριστη για το wifi ενω στην 9 τα εβαλαν και τα 2 σε μια ρυθμιση και ειναι στο μενου μπαταρια στα περισσοτερα ook!Σ ευχαριστω πολυ το βρηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliascc68 Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Η κληση γίνεται από την καρτα που ειναι επιλεγμένη στα dual sim settings. Για το άλλο στο apps ενεργοποιησε ποιες εφαρμογες θες στο app twin (Δικτυα-Ρυθμισεις διπλης sim και Εφαρμογες-Διδυμη εφαρμογη) Και εγώ έχω αυτό το πρόβλημα, και δεν είναι μόνο από ποια SIM πραγματοποιείς μία κλήση αλλά και σε ποια δέχεσαι. Με την 8 τουλάχιστον έβλεπες από ποια SIM γινόταν/δεχόσουν μία κλήση. Στα dual sim settings το έχω "Not Set" επειδή κάποιες κλήσεις πρέπει να γίνονται από την προσωπική SIM και κάποια από την εταιρική. Η μόνη λύση που βρήκα είναι να εγκαταστήσω το Google Phone το οποίο αλλάζει και την Incoming Call screen και δίνει αυτή την πληροφορία σε ποια SIM δέχεσαι ή κάνεις κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Απο 161 OTA σε 197 να υποθέσω ουτε λόγος ε? Μαρη ρουφχιάνα Χαβάη μπάχαλο τα έκανες :lol::lol::lol::lol:Μπάαα! Ξέχνα την 197. Όσοι πήραν 161 θα περιμένουν να βγάλει το πρώτο update στο 9αρι. Όποιο θα είναι αυτό, που θα ενσωματώνει φυσικά και το τελευταίο security patch. Αυτό θα πάρουν. Και εγώ με 161 ήμουν, βαρέθηκα όμως με τα χαζό-bug τους και γύρισα στη 157. Θα κάτσω εδώ και θα περιμένω να βγάλουν κάποια 9αρα της προκοπής και τότε θ' αναβαθμίσω. Τώρα γιατί τα έκαναν έτσι μπαχαλο με software δύο ταχυτήτων, μόνον αυτοί το γνωρίζουν. Μέχρι τώρα κρατούσαν ανά region μια ομοιογένεια, εδώ μας τα χάλασαν. Sent from my M5 MediaPad, using Tapatalk Pro. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 (edited) Κάτι πήρε το μάτι μου στο xda ότι άρχισε ΟΤΑ ιδωμεν Sent from my Mate 10 pro Edited February 17, 2019 by PoLiThS Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tesla46 Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Καλημέρα ... εγώ είμαι με την 158 ακόμα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Καλημέρα ... εγώ είμαι με την 158 ακόμα ... Μια από τα ίδια!!! Αγορασμένο από Πλαίσιο ακριβώς ένα χρόνο πριν. Με ασφάλεια 01/12/18. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Και εγώ έχω αυτό το πρόβλημα, και δεν είναι μόνο από ποια SIM πραγματοποιείς μία κλήση αλλά και σε ποια δέχεσαι. Με την 8 τουλάχιστον έβλεπες από ποια SIM γινόταν/δεχόσουν μία κλήση. Στα dual sim settings το έχω "Not Set" επειδή κάποιες κλήσεις πρέπει να γίνονται από την προσωπική SIM και κάποια από την εταιρική. Η μόνη λύση που βρήκα είναι να εγκαταστήσω το Google Phone το οποίο αλλάζει και την Incoming Call screen και δίνει αυτή την πληροφορία σε ποια SIM δέχεσαι ή κάνεις κλήση. Και με διαφορετικο ηχο κλησης λυνεται αυτο στις εισερχομενες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Καλησπέρα. Πήρα την 197 σήμερα. Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τις εισερχόμενες κλήσεις. Πάντα μου δείχνει ότι με κάλεσαν στην δεύτερη και ας με πάρουν στην πρώτη. Υπάρχει κάποια λύση ή είναι κάποιο bug? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Ναι βασικά δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το δίδυμες εφαρμογές στην 197. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κανείς γιατί όταν έχω ρυθμίσει τη φωτογραφία στη μέγιστη ανάλυση (20mp) οι φωτογραφίες δεν βγαίνουν πάνω από 3mp? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliascc68 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Και με διαφορετικο ηχο κλησης λυνεται αυτο στις εισερχομενες Καλημέρα, ναι το γνωρίζω και έτσι το έχω, αλλά θα προτιμούσα μια ολοκληρωμένη λύση, σε περίπτωση που πχ έχω σίγαση (όταν είμαι σε συνάντηση). Δεν θεωρώ σωστή κίνηση από την Huawei να αφαιρέσει αυτή την πληροφορία από την Incoming Screen (την είχε στην 8). Αναμονή λοιπόν μέχρι να την επαναφέρει, ή αλλιώς θα προχωρήσουμε με ότι έχουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Μόλις ήρθε η 197 από 161 για την 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Εμείς με την 158 θα πάμε του χρόνου κατευθείαν στην 10 !!! :lol::X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts