Alfie_86 Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Επειδη πολλα εχουν αλλαξει απο την μαμα που θα εχει κι εφοσον ειναι καινουρια συσκευη ας κανει τις/την αναβαθμιση και μετα ας κανει μια επαναφορα να κατσει καλα. Υστερα το στηνει και το απολαμβανει. Ναι σωστά! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 θα σε παει στην εκδοση του Αυγουστου με τη μια, που ειναι 3 γιγα και μετα στην εκδοση του οκτωβριου που ειναι 1,1 γιγα. Επισης θα κανει μια μικρη αναβαθμιση στο τελος των 50ΜΒ Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Δεν είναι θέμα δικτύου ,αυτό το κάνει μόνο όταν συνδέεται με bluetooth ,σε καμία άλλη περίπτωση.Για παράδειγμα όταν συνδέομαι στο bluetooth αυτοκινήτου καθυστερεί να ακουστεί ο ήχος από το τηλέφωνο ενώ χτυπούν 2 δευτερόλεπτα τουλάχιστον τα ηχεία του αυτοκινήτου ενωρίτερα. Κι άλλα τηλέφωνα έχουν το πρόβλημα αυτό όταν συνδέονται με bluetooth οχι όλα όμως. Δεν διορθώνεται είναι θέμα συνδεσιμότητας του τηλεφώνου, το οποίο όμως δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Μπράβο ρε Κώστα για την πληροφορία. Δεν είχα βγάλει άκρη έως τώρα. Και επειδή χρησιμοποιώ κυρίως Bluetooth, τυχαίνει κάποιες φορές να μην προλάβω κλήσεις επειδή στα δύο πρώτα χτυπήματα απλά δεν υπάρχει ήχος. Για μένα αυτό είναι πρόβλημα. Όχι σημαντικό, αλλά δεν παύει να με ενοχλεί. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Δε παιδιά γιατί έχει τόσο κακό scrolling;;; Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα το κινητό πάει μπάλα. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το scrolling. Σε αυτό μπορεί να φταίνε οι κακό γραμμένες εφαρμογές και όχι το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Εγώ στο Facebook που είχα πάντα θέματα με άλλες συσκευές με το scrolling βλέπω ότι πάει μπάλα, βέβαια το έχω μόλις 4 μέρες δεν ξέρω αν θα χαλάσει η εμπειρία χρήσης, θυμάμαι πριν 8 μήνες που ξαναειχα την συσκευή δεν είχα θέματα γενικά, το μόνο μείον για μένα είναι το emui και η αναχρονιστικοτητα του, περιμένω στο emui 9 να δω βελτιώσεις και να στρώσει η μπαταρία που δεν συμπεριφερεται σαν 4000mah Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Εγώ στο Facebook που είχα πάντα θέματα με άλλες συσκευές με το scrolling βλέπω ότι πάει μπάλα, βέβαια το έχω μόλις 4 μέρες δεν ξέρω αν θα χαλάσει η εμπειρία χρήσης, θυμάμαι πριν 8 μήνες που ξαναειχα την συσκευή δεν είχα θέματα γενικά, το μόνο μείον για μένα είναι το emui και η αναχρονιστικοτητα του, περιμένω στο emui 9 να δω βελτιώσεις και να στρώσει η μπαταρία που δεν συμπεριφερεται σαν 4000mah Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ πάντως που το έχω 8 μήνες καμία διαφορά το scrolling. Συμφωνώ ότι η μπαταρία δεν συμπεριφέρεται σαν 4.000 μιλιαμπέρ. Βέβαια κρατάει άνετα μία μέρα με ότι και να κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim79 Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Ρυθμισεις->Ασφαλεια και απορρητο->Κλειδωμα οθονης και κωδικοι προσβασης->Ξεκλειδωμα περιοδικου->Εγγραφες-> Εδω μεσα παιζεις μπαλιτσα. Αν θες να βαλεις δικες σου μονο τοτε πας στο "Προστεθ. απο μενα" και πατας προσθηκη, μετα βαζεις αυτες που θες. Αν θες να βαλεις της Huawei τοτε επιλεγεις τις κατηγοριες που θες. Δεν θέλω να βάλω τις δικές μου. Στις εγγραφές είναι τικαρισμένες όλες οι επιλογές (Huawei, Leica, Ταξιδια, κτλ.), αλλά ότι και να επιλέξω η αλλαγή της ταπετσαρίας στο κλείδωμα οθόνης δεν επανέρχεται. Thanks anyway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Καλημέρα παιδιά. Σε γειτονικό σάιτ ένας φίλος ανέφερε πως η γραμματοσειρά στις εφαρμογές στο EMUI 8.0 είναι τραγικές στις εφαρμογές. Ισχύει αυτό; Είναι διαφορετικές από άλλα λογισμικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Δεν θέλω να βάλω τις δικές μου. Στις εγγραφές είναι τικαρισμένες όλες οι επιλογές (Huawei, Leica, Ταξιδια, κτλ.), αλλά ότι και να επιλέξω η αλλαγή της ταπετσαρίας στο κλείδωμα οθόνης δεν επανέρχεται. Thanks anyway Λοιπον καταρχην σιγουρεψου οτι εχεις σαν επιλογη για κλειδωμα οθονη το κλειδωμα περιοδικου. Ρυθμισεις->Ασφαλεια κι απορρητο->Κλειδωμα οθονης και κωδικοι προσβασης->Στυλ κλειδωματος οθονης->Ξεκλειδωμα περιοδικου Μετα πας: Ρυθμισεις->Ασφαλεια και απορρητο->Κλειδωμα οθονης και κωδικοι προσβασης->Ξεκλειδωμα περιοδικου->Αυτοματη ενημερωση μεσω Wi-Fi->ενεργο Ρυθμισεις->Ασφαλεια και απορρητο->Κλειδωμα οθονης και κωδικοι προσβασης->Ξεκλειδωμα περιοδικου->Εγγραφες->Ξετσεκαρισε ολα και μετα τσεκαρε τα Αφου το κανεις υπαρχει περιπτωση να σου ζητησει να κατεβασει καποιες πατας οκ εκει Μετα εκει μεσα πατας στο "Εγινε ληψη" και πατας το "Ενημερωση" Αφου τελειωσει κλειδωνεις την οθονη και πατας μια φορα το power button, μετα σκρολαρεις προς τα πανω απο τερμα κατω ωστε να εμφανιστουν τα extra εικονιδια με τον φακο και αλλα, κοιτας τερμα αριστερα να δειχνει το εικονιδιακι play, αν δειχνει το εικονιδιακι pause τοτε το πατας να γινει play. Κανεις swype δεξια ή αριστερα να αλλαξεις φωτογραφιες. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexismech Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Καλημέρα, χθες άκουγα μουσική με τα ακουστικά που έχει μέσα η συσκευασία. Ξαφνικά σταμάτησα να ακούω και από τότε δεν τα έχει αναγνωρίσει. Επίσης μετά από αυτό όταν το έβαλα για φόρτιση δεν υπάρχει πλέον η ταχεία φόρτιση. Ξέρει κανένας κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Καλημέρα, χθες άκουγα μουσική με τα ακουστικά που έχει μέσα η συσκευασία. Ξαφνικά σταμάτησα να ακούω και από τότε δεν τα έχει αναγνωρίσει. Επίσης μετά από αυτό όταν το έβαλα για φόρτιση δεν υπάρχει πλέον η ταχεία φόρτιση. Ξέρει κανένας κάτι; Καθαρισε την θυρα USB για αρχη. Μετα κανε ενα restart. Αν συνεχιζει να το κανει καλυτερα να πας στο service γιατι μπορει να επαθε βλαβη η πλακετα. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim79 Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Απαιτεί ενημέρωση με Wi-Fi στο ''Έγινε Λήψη''? Με data δεν μου εμφανίζει κανένα εικονίδιο, ενώ έχω τικαρισμένες όλες τις επιλογές στις Εγγραφές. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπον καταρχην σιγουρεψου οτι εχεις σαν επιλογη για κλειδωμα οθονη το κλειδωμα περιοδικου. Ρυθμισεις->Ασφαλεια κι απορρητο->Κλειδωμα οθονης και κωδικοι προσβασης->Στυλ κλειδωματος οθονης->Ξεκλειδωμα περιοδικου Μετα πας: Ρυθμισεις->Ασφαλεια και απορρητο->Κλειδωμα οθονης και κωδικοι προσβασης->Ξεκλειδωμα περιοδικου->Αυτοματη ενημερωση μεσω Wi-Fi->ενεργο Ρυθμισεις->Ασφαλεια και απορρητο->Κλειδωμα οθονης και κωδικοι προσβασης->Ξεκλειδωμα περιοδικου->Εγγραφες->Ξετσεκαρισε ολα και μετα τσεκαρε τα Αφου το κανεις υπαρχει περιπτωση να σου ζητησει να κατεβασει καποιες πατας οκ εκει Μετα εκει μεσα πατας στο "Εγινε ληψη" και πατας το "Ενημερωση" Αφου τελειωσει κλειδωνεις την οθονη και πατας μια φορα το power button, μετα σκρολαρεις προς τα πανω απο τερμα κατω ωστε να εμφανιστουν τα extra εικονιδια με τον φακο και αλλα, κοιτας τερμα αριστερα να δειχνει το εικονιδιακι play, αν δειχνει το εικονιδιακι pause τοτε το πατας να γινει play. Κανεις swype δεξια ή αριστερα να αλλαξεις φωτογραφιες. Απαιτεί ενημέρωση με Wi-Fi στο ''Έγινε Λήψη''? Με data δεν μου εμφανίζει κανένα εικονίδιο, ενώ έχω τικαρισμένες όλες τις επιλογές στις Εγγραφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Απαιτεί ενημέρωση με Wi-Fi στο ''Έγινε Λήψη''? Με data δεν μου εμφανίζει κανένα εικονίδιο, ενώ έχω τικαρισμένες όλες τις επιλογές στις Εγγραφές. Κανε και κατι τελευταιο, ξετικαρε ολες τις εγγραφες και μετα ανοιξε την εφαρμογη αρχεια. Πηγαινε στο "τοπικο" και μετα εσωτερικος χωρος αποθηκευσης. Στον φακελο Huawei σβησε ολους τους φακελους με ονομα Magazine. Μετα πηγαινε και τικαρε τις εγγραφες και θα σου ζητησει να κατεβασεις το πακετο με τις φωτογραφιες. Θα δεις οτι ο φακελος "Εγινε ληψη" θα περιεχει φωτογραφιες. Τοτε πας στην οθονη κλειδωματος και πατας το play. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Καλημέρα, χθες άκουγα μουσική με τα ακουστικά που έχει μέσα η συσκευασία. Ξαφνικά σταμάτησα να ακούω και από τότε δεν τα έχει αναγνωρίσει. Επίσης μετά από αυτό όταν το έβαλα για φόρτιση δεν υπάρχει πλέον η ταχεία φόρτιση. Ξέρει κανένας κάτι; Μην αγχώνεσαι, αν περίμενες λίγη ώρα θα εμφανιζόταν η ταχεία φόρτιση! Κάνε μια επανεκκίνηση για καλό και για κακό και θα στρώσει σίγουρα το θέμα με τ' ακουστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimri13 Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Πήρα την συσκευουλα στα 399 € απο Κωτσοβολο τελικά σε Mocca Brown.. Πανέμορφο απλά!! Τώρα σκέφτομαι να τσιμπήσω την θήκη της spigen που έχει στο σκρουτζ στα 9 €. Ξέρει κανείς κανενα καλό Tempered Glass που να δουλεύει η αφής κανονικά με την θήκη? Γιατί κάτι διάβαζα ότι θέλει πιο πολυ πίεση η αφής.. Αλλιώς αν έχετε καμία άλλη θήκη στα υπόψιν σας, ειναι ευπρόσδεκτες οι προτάσεις σας.. Σημαντικό για μενα, να μην είναι με ''πορτακι'' Παράθεση Sagem MW3020 -> Nokia 3330 -> Sony Ericsson K500 -> Sony Ericsson K750 -> LG Renoir -> Motorola RAZR-> Samsung Galaxy S4-> HTC One M8-> LG G5 -> Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexismech Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Μην αγχώνεσαι, αν περίμενες λίγη ώρα θα εμφανιζόταν η ταχεία φόρτιση! Κάνε μια επανεκκίνηση για καλό και για κακό και θα στρώσει σίγουρα το θέμα με τ' ακουστικά. Χθες όλο το βράδυ φόρτιζε σε απλή φόρτιση, κ παρόλο την επαναφορά εργοστασίακων που έκανα ακόμα τιποτα. Θα το αφήσω μερικές μέρες μπας και στρώσει αλλιώς αναγκαστικά σέρβις, αν και δεν θέλω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Αν κάποιος γνωστός σου έχει τον ίδιο φορτιστή, δοκίμασε με αυτόν μπας και έχει θέμα ο δικός σου! Καθάρισε και την εσοχή ή φύσα την δυνατά μπας και έχει κάτσει μέσα σκόνη.. Αλλιώς το πας σερβος και ο Θεός βοηθός να ξεμπερδέψεις γρήγορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George1968 Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 αν έχετε καμία άλλη θήκη στα υπόψιν σας, ειναι ευπρόσδεκτες οι προτάσεις σας.. Σημαντικό για μενα, να μην είναι με ''πορτακι'' Αν και μου αρέσουν οι θήκες book πάντα ζαχάρωνα αυτή https://www.pcuniverse.gr/huawei-mate-10-pro/10349-huawei-mate-10-pro-mofi-ultra-thin-electroplating-side-protective-hard-case-black.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Πήρα την συσκευουλα στα 399 € απο Κωτσοβολο τελικά σε Mocca Brown.. Πανέμορφο απλά!! Τώρα σκέφτομαι να τσιμπήσω την θήκη της spigen που έχει στο σκρουτζ στα 9 €. Ξέρει κανείς κανενα καλό Tempered Glass που να δουλεύει η αφής κανονικά με την θήκη? Γιατί κάτι διάβαζα ότι θέλει πιο πολυ πίεση η αφής.. Αλλιώς αν έχετε καμία άλλη θήκη στα υπόψιν σας, ειναι ευπρόσδεκτες οι προτάσεις σας.. Σημαντικό για μενα, να μην είναι με ''πορτακι'' Δες τις ringke. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosvet Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Αν και μου αρέσουν οι θήκες book πάντα ζαχάρωνα αυτή https://www.pcuniverse.gr/huawei-mate-10-pro/10349-huawei-mate-10-pro-mofi-ultra-thin-electroplating-side-protective-hard-case-black.html Πολύ ωραίο σχέδιο...είναι ανθεκτική όμως? Μόλις το παρέλαβα από Γερμανό κι εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Παιδιά μου έσπασε η οθόνη. Αγορασμενο από public. Που το φτιάχνω; Το έχει κάνει κανείς; Πόσο κοστίζει και πόσο καλή δουλειά γίνεται;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Παιδιά μου έσπασε η οθόνη. Αγορασμενο από public. Που το φτιάχνω; Το έχει κάνει κανείς; Πόσο κοστίζει και πόσο καλή δουλειά γίνεται;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα μιλησεις με το επισημο service στην Μιχαλακοπουλου για αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Θα μιλησεις με το επισημο service στην Μιχαλακοπουλου για αυτο.Δλδ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos_GTA Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Παιδιά μου έσπασε η οθόνη. Αγορασμενο από public. Που το φτιάχνω; Το έχει κάνει κανείς; Πόσο κοστίζει και πόσο καλή δουλειά γίνεται;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/episkeues-kinitwn-smartphones/episkeues-kinitwn-huawei/188424--%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-huawei-mate-10-pro-gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirpat Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Παιδιά σας εχω παιδέψει στις προηγούμενες 3σελιδες σχετικα με τον περιηγητή που ανοίγει στα λινκ των περιηγητων και ειδα οτι ανοίγει και σε λινκ που εχουν τα SMS και ακομη δε μπορώ να βγάλω ακρη. Ο συγκεκριμένος ανοιγει σαν υποσελιδο δεν εχει καθόλου πλήκτρα μενου κλπ παρα μόνο κλεισιμο. Προσπαθω να ανεβασω φωτο για να δείτε μέσο υπολιγιστη αλλά δε μπορώ ενω κατεβαζω ανάλυση κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts