Jump to content

spirpat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    68
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by spirpat

  1. Παιδιά σας εχω παιδέψει στις προηγούμενες 3σελιδες σχετικα με τον περιηγητή που ανοίγει στα λινκ των περιηγητων και ειδα οτι ανοίγει και σε λινκ που εχουν τα SMS και ακομη δε μπορώ να βγάλω ακρη. Ο συγκεκριμένος ανοιγει σαν υποσελιδο δεν εχει καθόλου πλήκτρα μενου κλπ παρα μόνο κλεισιμο. Προσπαθω να ανεβασω φωτο για να δείτε μέσο υπολιγιστη αλλά δε μπορώ ενω κατεβαζω ανάλυση κλπ...
  2. Φίλε μου εκει ειχα κοιταει αλλα η συγκεκριμενη παραγραφος δεν υπαρχει. Δοκιμαζω κρατωντας πατημενο το λινκ και στις επιλογες εχει ανοιγμα σε περιηγητη και ανοιγει αυτοματως το ιδιο. αστα να παν.. ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτο ανεφερα στο φιλο, το δοκιμασα κι αυτο και ανοιγει αυτοματα παλι αυτο που δε θελω και δε βρισκω ποιο στο καλο ειναι...
  3. Ευχαριστώ φιλε μου για το χρόνο που αφιέρωσες. δυστυχως το λινκ δε μου βγαζει κατι. πιστευω καποια στιγμη να βγαλω ακρη.
  4. Δυστυχώς κάπου είμαι λάθος, δεν εξηγείται μπαίνω ρυθμίσεις, γενικές ρυθμίσεις και δε βλέπω τέτοια επιλογή.. (στο Gmail εννοώ)
  5. Δυστυχώς κι αλλού τα ιδια κανει οπως στο gmail για παραδειγμα.. αυτο ψαχνω ακομη
  6. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΥΤΕ ΦΩΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΣΥΝΑΨΩ ΑΝ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
  7. Συγνώμη που καθυστερώ ν΄απαντήσω. λοιπον με τη σειρά: 1) ανοίγω την εφαρμογή yahoomail για παράδειγμα. βλέπω ένα mail που έχει λίνκ. Πατώντας το ανοίγει μ περιηγητή ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΩ!! 2) Εφαρμόζοντας όσα μου λέτε δεν το πετυχαίνω και ανοίγει πάλι με το ίδιο. ΣΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΕ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΠΑΑΠΑΝΩ (ανοιγει το συγκεκριμενο το οποιο δεν εχει πληκτρα επιλογων οπως αλλους περιηγητες. Επισης σε καποια που εχει κρατωντας πατημενο το πληκτρο, κι επιλογη ανοιγμα με... ανοιγει ξανα το ιδιο). ευχαριστω εκ ων προτερων!! ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ. για να μην ξαναγραφω τα ιδια δες το #8616# μηνυμα που κανω παραθεση.... δε βρισκω ποιο εινι το σπαστικο προγραμμα.. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΒΝΤΕΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΦΩΤΟ ΑΝ ΒΟΗΘΑ.. ΣΤΗΝ 1 ΔΕΙΧΝΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ 2 ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΕΙ..
  8. Κατ αρχας ευχαριστω για τη βοηθεια. κανω το πρωτο βημα επιλεγω αυτον που θελω και συνεχιζει τα ιδια. προχωραω στο δευτερο και δε μπιορω να βρω σχετικη εφαρμογη (δηλαδη αυτη που μου ανοιγει τα προαναφερομενα λινκ) και δε μπορω να καταλαβω ποια μπορει να ειναι για να συνεχισω στο επομενο βημα (δε βρισκω καποια να εχει σχεση με περιηγητη)..
  9. Παιδιά καμιά βοήθεια για το μήνυμα #8557# Σχετικά με τον περιηγητή. Μου ανοιγει συγκεκριμενα καποιον ενω θελω μονιμα mozilla έστω Chrome...
  10. Βρε παιδια μια βοήθεια. Ανοίγω για παραδειγμα την εφαρμογή yahoomail και στα μηνύματα οταν πατάω σε διάφορα link ανοιγει συγκεκριμένο περιηγητή. Πως μπορω να βαλω ν ανοίγει με mozilla η οτι άλλο θέλεις? Από τις εφαρμογές νομίζω τον εχω προεπιλεγμενο αλλα τίποτα..
  11. Παιδιά επειδη δε μπορω να κανω τροποποιηση ξαναβαζω μηνυμα. Καμμια ωοηθεια για λογισμικο γνησιο για να βγαλω της vodafone???
  12. Firmware Παιδιά καλησπέρα. Βοηθηστε αν μπορειτε ειχα στην εργασια το 2710 και επειδη δεν ξερω γιατι αρχισε ν ακουγετε πολυ σιγα, πηρα το 3350 αλλα εχει εκδοση της vodafone. Δε μπρω να βρω να κατεβασω την γνησια , μπορειτε να βοηθησετε??
  13. ετσι ισως λειτουργει απ ευθειας με τον καθε περιηγητη. παντος παρατηρησα οτι γινεται σε ολες τις εφαρμογες (facebook,messenger,instagramm, viver) κλπ. οτι εχει να κανει με φωτογραφιες μεσο συλλογης παει να ψαξει δυστυχως. Μηπως αν το ρουταριζα στρωναν τα παντα και ησυχαζα απο τα πολλα περριτα 'η παιζει θεμα ασφαλειας και θα εχω αλλα προβληματα οπως ασυμβατοτητας εφαρμογων και οτι συνεπαγεται..
  14. Επειδή γραφω μεσο κινητου δε μπορω να ανεβασω φωτο. Εκανα εκαθαρισση και στη συλλογή. Στο facebook οπως ειναι η μπαρα που γραφεις ρχει το εικονιδιο ν ανεβασεις εθκονα απο τη συλλογή σου η οποία εμενα εχει προβλημα και δεν νλεπει ολες τις φωτο. Η καμερα ειναι οκ για ν ανεβασω ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ιδιο συμβαινει και instagramm κλπ. Ολες αυτες οι εφαρμογες εχουν τη συλλογη για ανεβασμα αποιηλευμενων φωτο
  15. Δυστυχως μηπως κανω κατι λαθος? Απεγκατεστησα την εφαρμογη και την εγκατεστησα ξανα. Ενω ειχα κανει και καθαρισμο της cache. Εψαξα εντος της εφαρμογης τις ρυθμισεις μα δε βλεπω κατι. Μου ξανανοιγει τη συλλογη...
  16. Ευχαριστώ φιλε μου , παω για δοκιμή κιόλας! !
  17. Παιιδα προσφατα με βοηθησατε σε προβλημα σχετικα με τη συλλογη βαζοντας αναγκαστικα το quiq pic (συγνωμη αν το γραφω λαθος) μιας και οτι ειχα δοκιμασει δεν ελυνε το προβλημα (reset, περασμα ξανα του μαμισιου λογισμικου, εκαθαρισεις , φορματ καρτας sd). λοιπον προσωρινα εχω βολευτει αλλα οταν ειμαι σε προγραμμα κοινωνικης δικτυωσης οπως facebook κλπ. οταν παω να ανεβασω μια φωτο δυστυχως τα προγραμματα μου βγαζουν τη συλλογη στην οποια ομως εχω το προβλημα με αποτελεσμα να μη βλεπω ολους τους φακελους μου παρα μονο οσα βλεπει η συλλογη και οχι το quiq pic που τα βλεπει ολα. καμμμια λυση???? ευχαριστω!
  18. ευχαριστω ηδη το περασα και απ οτι βλεπω τα βλεπει πιστευω ολα (μεχρι και διαμορφωση εκανα το πρωι και εμφανισε μερικα). παντος το βλεπω σαν προσωρινη λυση γιατι κατ αρχην υπαρχει καποιο προβλημα και απο την αλλη δεν ξερω ποσο συμβαδιζει με τα αλλα προγραμματα (αν θα εμφανιζονται για επεξεργασια , για αποστολη σε αλλους και γενικα οτι φτιαχνει η συλλογη)
  19. Παιζει κανονικα και σε υπολογιστη. Και στο τηλεφωνο διαβαζω ολα τα αρχεια μεσο εξερυνηση αρχειων ολα οκ. Μονο απο τη συλλογη χανονται ολα και βλεπει μονο το φακελο της καμερας (κι αυτος στην sd ειναι)....
  20. Δυστυχως μαλλον reset ειναι η λυση. Ολα τα δοκιμασα. Μηπως παιζει κατι με την καρτα??? Ειναι 64gb συστημα fat.... Σε ρουταρισμενο λενε δεν παιζουν οι εφαρμογες τραπεζων ισχυει??
  21. Παιδια μια βοηθεια. εχω το note3 sm-n9005 android 5.0 n9005xxugboj1. κι εδω και καιρο εχω προβλημα. 1. μου βγαζει τακτικα \\η διαδικασια android.process.media διακοπηκε\\ και το χειροτερο? μετεφερα τις φωτογραφιες σε αλλο φακελο και πλεον δε φαινονται στη συλλογη ( τα αρχεια ειναι στην sd και το φυσιολογικο πρωτα οτι αλλαζα φαινοταν απ ευθειας στη συλλογη). μονο μεσο εξερευνηση αρχειων μπορω να τις δω. σημερα μεσο odin ξαναπερασα την oficial ρομ αλλα τιποτα. καμμια λυση εχουμε??? θα ηθελα πρωτα μια λυση χωρις να ρουταρω αξιζει να ρουταρεις, ποια η καλυτερη ρομ χωρις bugs και να ειναι ασφαλης γιατι δουλευουμε τραπεζικους λογαρισμους κλπ. ευχαριστω..
  22. Παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια και τις πληροφοριες σας. Πολυ καλη φαινεται και η εκδοση της revol..... card. Καλες γιορτες!!
  23. Βασικα απ οτι καταλαβατε θελω να κανω διαφορες αγορες αλλα λογω capital δε μπορω γι αυτο μπηκα στη διαδικασια. Με το refund γυριζουν πισω? Αν το αφησω θα ειναι διαθεσιμα σε 21 μερες? Με το send σε φιλο ειναι το ιδιο αλλα πιο γρηγορο? Εχω μπερδευτει.... Συγνωμη για τις ερωτησεις αλλα προσπαθουμε να μαθουμε.. καλες γιορτες!
  24. Ναι requestmoney πατησα, υπαρχει κατι αλλο??
×
×
  • Create New...