Jump to content

Sotos_GTA

Members
  • Δημοσιεύσεις

    104
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Sotos_GTA

  1. Ποιον browser χρησιμοποιείτε? Είμαι με τον Opera επειδή μπλοκάρει διαφημίσεις, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες κολλάει και δεν έχει διορθωθεί. Προτείνετε κάποιον άλλον με ad blocker?
  2. Επιτέλους ND! (Η Huawei το έχει εδώ και μια 5ετια) 😂 Είναι διαθέσιμο μόνο στα 12mp...
  3. Εκανα συγκριτικο την καμερα με ακριβως ιδιες ρυθμισεις, ιδιο σημειο εστιασης κτλ, με ενος φιλου το P40 pro. Δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση. Γνωστη τακτικη πλεον να χειροτερευουν την καμερα με καποιο update.
  4. Έχει κάποιος βάση για αυτοκίνητο, που να κρατάει το κινητό με μαγνήτη? Σε λακούβες, πέφτει το κινητό? Κάποια δοκιμασμένη βάση με μαγνήτη και στήριξη στον αεραγωγό?
  5. Aπο Mate 10 Pro ηρθα και εγω. Τα μονα πραγματικα καλυτερα στο P30 Pro ειναι οι καμερες και η ταχυτατη φορτιση. Κατα τα αλλα, τα ιδια πραγματα πανω κατω.
  6. Ναι εχω θεμα με το IG. Στο 70-80% των περιπτωσεων, με το που ζουμαρεις σε μια φωτο κρασαρει η εφαρμογη. Με το προηγουμενο (mate 10 pro) δεν ειχα κανενα θεμα. Με το BT επισης κανενα θεμα. Η μπαταρια ειναι Οκ, τιμια, οχι κατι το εξωπραγματικο. Στο 8ωρο του υπνου χανει περιπου 4-5%.
  7. Καλημέρα, μόλις μου ήρθε η 178. Καμία ουσιαστική διόρθωση σε ουσιαστικά θέματα όπως κάμερα και κολλήματα στο Instagram.
  8. Το δικό μου έχει ζελατίνα στην οθόνη. Σε ελληνικό βίντεο unbox, είχε και θήκη.
  9. Παιδιά, από ότι βλέπω σε βίντεο unbox, η συσκευασία είχε μέσα και θήκη σιλικόνης. Εγώ το πηρα την Παρασκευή από Κωτσόβολο, και δεν είχε θήκη. Εσας είχε?
  10. Δοκιμασε και μέσω hicare. Αλλιώς υπομονή, έρχεται.
  11. Το αγόρασα την Παρασκευή, και με το που το άνοιξα ήρθε η αναβάθμιση σε 10. Όντως έχουν αφαιρέσει τη λειτουργία να βγάζει φωτογραφία όπου και να πατήσεις στην οθόνη? Δεν το βρίσκω πουθενά, και ήταν τρομερά βολικό.
  12. Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για άμεση αγορά της view flip θήκης σε μαύρο χρώμα. Αν την έχει κάποιος ας μου στείλει μήνυμα. Ευχαριστώ.
  13. Ειμαι ακομα με την 157 και χρησιμοποιω την gcam, οντως η διαφορα στην ποιοτητα της φωτογραφιας ειναι χαοδης, και στην εμπρος και στην πισω καμερα. Ωστοσο, ψαχνω και δεν βρισκω εαν εχει manual settings η gcam. Το εχει πουθενα κρυμμενο ή μπα?
  14. https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/episkeues-kinitwn-smartphones/episkeues-kinitwn-huawei/188424--%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-huawei-mate-10-pro-gold
  15. Ok ευχαριστω! Θα το δοκιμασω μολις βραδιασει.
  16. Καλημερα παιδια! Πηρα και εγω το mate στα 399 (μεταβαση απο P9) Πηρε λοιπον καποιες χρονοβορες αναβαθμισεις, τωρα φοραει την 157. Το ερωτημα μου ειναι, εχει το περιβοητο night mode? Βγαζω φωτο στο night mode και ειναι ολες κουνημενες, σπανια επιλεγει 4 sec (εχω δει μεχρι και 20+ sec) και ακομα και τοτε παλι κουνημενες ειναι. Tι μου διαφευγει?
  17. Τελικα εγκατεστησα την εφαρμογη καιρος M8 (της xiaomi) και λειτουργει μονο με ιντερνετ, χωρις gps.:p
  18. Καθαρά πειραματικά τις έβγαλα με τέτοια έκθεση. Οι φωτό είναι ίδιες, απλά η μία είναι raw και η άλλη jpeg. Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που πήρα το P9 είναι ότι μπορεί και τραβάει 30sec με 3200 iso με ανεκτή ποιότητα. Και κάτι ακόμα, άσχετο. Η εφαρμογή του καιρού, για να ανανεωθεί θέλει και ιντερνετ και gps ενεργό. Πριν το P9, είχα ένα redmi note στο οποίο αρκούσε το wifi για να λειτουργεί η εφαρμογή. Στο P9, πως θα κάνω κάτι τέτοιο?
  19. Οταν με το P9 τραβας raw, αυτοματα αποθηκευεται και μια φωτογραφια jpeg. H jpeg διορθωνεται απο το κινητο, για να βγει με σωστη εκθεση κτλ, ενω η raw σωζεται χωρις την παραμικρη επεξεργασια.
  20. Οι 2 πρωτες φωτογραφιες ειναι στα 30sec. Tα καμενα πιξελ ειναι εμφανεστατα. Ισως οφειλεται σε μεγαλη θερμοκρασια του αισθητηρα, και αυτο το λεω γιατι δεν το κανει παντα.
  21. Καλησπερα στο φορουμ, πηρα το P9, και δοκιμαζοντας την καμερα, διαπιστωσα οτι τραβωντας raw, οι φωτογραφιες ειναι εκτος εστιασης, και με λαθος φωτομετρηση, ενω η jpeg ειναι οκ και στην εστιαση και στην φωτομετρηση. Επισης, πολλα καμενα πιξελ σε ταχυτητα 30sec. Εχει κανεις το ιδιο θεμα? Μπορει καποιος να δοκιμασει και να γραψει τις εντυπωσεις του? Ευχαριστω εκ των προτερων!
  22. Καλημερα παιδια, εχει δοκιμασει κανεις την fv5 camera? Κατεβασα την εκδοση pro, και παρα οτι βαζω manual ρυθμισεις και η φωτογραφια θα επρεπε να βγει καμενη, (πχ μερα, 20 sec, 2.2 f, iso 1600) η φωτο βγαινει παντα με σωστη εκθεση! Δοκιμασα και σε jpg/png. Εχει κανεις ιδεα?
  23. Καλησπέρα, πήρα πριν 2 εβδομάδες το note s και έκανα και αναβάθμιση και όλα καλά. Ξαφνικά όμως σήμερα το κινητό κολλάει συνεχώς και οποία εφαρμογή ή μενού να ανοιξω, κλείνει μετά από 2-3 δευτερόλεπτα από μόνο του! Λες και το κλείνει κάποιος άλλος. Επίσης δονείται χωρίς λόγο! Εχει κανείς καμιά ιδέα τι γίνεται? Δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα το περίεργο μόνο τα πολύ βασικά όπως mail fb messenger όπως βασική είναι και ή χρήση που του κάνω.
  24. Ναι, δεν αλλαξε κατι.
×
×
  • Create New...