Jump to content

Sotos_GTA

Members
  • Δημοσιεύσεις

    104
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Sotos_GTA's Achievements

  1. Ποιον browser χρησιμοποιείτε? Είμαι με τον Opera επειδή μπλοκάρει διαφημίσεις, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες κολλάει και δεν έχει διορθωθεί. Προτείνετε κάποιον άλλον με ad blocker?
  2. Επιτέλους ND! (Η Huawei το έχει εδώ και μια 5ετια) 😂 Είναι διαθέσιμο μόνο στα 12mp...
  3. Εκανα συγκριτικο την καμερα με ακριβως ιδιες ρυθμισεις, ιδιο σημειο εστιασης κτλ, με ενος φιλου το P40 pro. Δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση. Γνωστη τακτικη πλεον να χειροτερευουν την καμερα με καποιο update.
  4. Έχει κάποιος βάση για αυτοκίνητο, που να κρατάει το κινητό με μαγνήτη? Σε λακούβες, πέφτει το κινητό? Κάποια δοκιμασμένη βάση με μαγνήτη και στήριξη στον αεραγωγό?
  5. Aπο Mate 10 Pro ηρθα και εγω. Τα μονα πραγματικα καλυτερα στο P30 Pro ειναι οι καμερες και η ταχυτατη φορτιση. Κατα τα αλλα, τα ιδια πραγματα πανω κατω.
  6. Ναι εχω θεμα με το IG. Στο 70-80% των περιπτωσεων, με το που ζουμαρεις σε μια φωτο κρασαρει η εφαρμογη. Με το προηγουμενο (mate 10 pro) δεν ειχα κανενα θεμα. Με το BT επισης κανενα θεμα. Η μπαταρια ειναι Οκ, τιμια, οχι κατι το εξωπραγματικο. Στο 8ωρο του υπνου χανει περιπου 4-5%.
  7. Καλημέρα, μόλις μου ήρθε η 178. Καμία ουσιαστική διόρθωση σε ουσιαστικά θέματα όπως κάμερα και κολλήματα στο Instagram.
  8. Το δικό μου έχει ζελατίνα στην οθόνη. Σε ελληνικό βίντεο unbox, είχε και θήκη.
  9. Παιδιά, από ότι βλέπω σε βίντεο unbox, η συσκευασία είχε μέσα και θήκη σιλικόνης. Εγώ το πηρα την Παρασκευή από Κωτσόβολο, και δεν είχε θήκη. Εσας είχε?
  10. Δοκιμασε και μέσω hicare. Αλλιώς υπομονή, έρχεται.
  11. Το αγόρασα την Παρασκευή, και με το που το άνοιξα ήρθε η αναβάθμιση σε 10. Όντως έχουν αφαιρέσει τη λειτουργία να βγάζει φωτογραφία όπου και να πατήσεις στην οθόνη? Δεν το βρίσκω πουθενά, και ήταν τρομερά βολικό.
  12. Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για άμεση αγορά της view flip θήκης σε μαύρο χρώμα. Αν την έχει κάποιος ας μου στείλει μήνυμα. Ευχαριστώ.
  13. Ειμαι ακομα με την 157 και χρησιμοποιω την gcam, οντως η διαφορα στην ποιοτητα της φωτογραφιας ειναι χαοδης, και στην εμπρος και στην πισω καμερα. Ωστοσο, ψαχνω και δεν βρισκω εαν εχει manual settings η gcam. Το εχει πουθενα κρυμμενο ή μπα?
  14. https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/episkeues-kinitwn-smartphones/episkeues-kinitwn-huawei/188424--%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-huawei-mate-10-pro-gold
×
×
  • Create New...