Jump to content

Sony Xperia XZ1

bill_thes
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ και μερικές αναβαθμίσεις δεν μου εμφανίζει στην κοινή χρήση αρχείων την αποστολή με BT.

Ίσως έχει φύγει η επιλογή με την Pie, δεν θυμάμαι σίγουρα.

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Εδώ και μερικές αναβαθμίσεις δεν μου εμφανίζει στην κοινή χρήση αρχείων την αποστολή με BT.

Ίσως έχει φύγει η επιλογή με την Pie, δεν θυμάμαι σίγουρα.

Το εμφανίζει,κάνε restart μήπως έχει σκαλώσει.Δυστυχώς δεν υπάρχει επιλογή για Wi-Fi Direct που είναι πολύ πιο γρήγορο,ούτε μέσω άλλων εφαρμογών,απαράδεκτο.Το BT είναι για αρχεία μικρής χωρητικότητας,σε μεγάλα αρχεία αργεί πάρα πολύ.

Δεν καταλαβαίνω για ποιόν λόγο η Sony έχει αυτόν τον περιορισμό.

μπα, το ίδιο.

βασικά δεν μου δίνει την επιλογή για BT share σε αγνωστου τύπου αρχέιο, πχ .rar

σε εικόνες, pdf κτλ μια χαρά το εμφανίζει

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Το εμφανίζει,κάνε restart μήπως έχει σκαλώσει.Δυστυχώς δεν υπάρχει επιλογή για Wi-Fi Direct που είναι πολύ πιο γρήγορο,ούτε μέσω άλλων εφαρμογών,απαράδεκτο.Το BT είναι για αρχεία μικρής χωρητικότητας,σε μεγάλα αρχεία αργεί πάρα πολύ.

Δεν καταλαβαίνω για ποιόν λόγο η Sony έχει αυτόν τον περιορισμό.

Χρησιμοποιώ τη "super beam". Μια χαρά γίνεται αποστολή με WiFi direct.

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Χρησιμοποιώ τη "super beam". Μια χαρά γίνεται αποστολή με WiFi direct.

Είχα δοκιμάσει με το Android Beam που έχει το κινητό αλλά τίποτα.Ούτε με Office Suite γίνεται.

Κατέβασα σε 2 κινητά (XZ1+S4 mini Plus) την Super Beam,το sharing μέσω key δεν λειτουργεί,χρειάζεται την Pro version,όμως λειτουργεί με το QR Barcode.Ισως και με NFC.

Οπότε μια χαρά.Είχα γράψει τουλάχιστον 2 φορές οτι δεν μπορούσα να στείλω μέσω Wi-Fi Direct αλλά δεν είχε δώσει κανείς λύση.

Σε άλλα κινητά πχ Samsung δεν χρειάζεται εφαρμογή.

Edited by Leon_08

Ρε παιδιά έχει βρει κανένας τρόπο για γρήγορη φόρτιση; ότι φορτιστή έχω δοκιμάσει απλά δεν κάνει. Δεν υποστηρίζει καθόλου το κινητό μας; στο ίντερνετ άλλα διάβασα
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Ένα blichwulf που έχω πολύ μπριζο με qc 2.0 μου το φορτίζει γρήγορα, δυστυχώς δε ξέρω από χρόνους και ίσως με παρασύρει λόγο μικρής μπαταρίας άρα θα γεμίζει και γρήγορα αλλά κάτω από 90% που βάζει ένα φρένο εκεί η Sony αρπαει ας πούμε ένα από 50% σε 80% σε σίγουρα κοντά σε 20 λεπτά,εάν είναι ακόμα πιο κάτω πάει ακόμα πιο γρήγορα.

Δε μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω γιατί το βάζω κάνα 2 φορές την μέρα από λίγο.

Τον φορτιστη του XZ Premium δες. Τι πρωτυπο γρηγορης φορτισης εχετε;

Χαχαχαχαχαχαχαχα ναι!

Δεν έκανα τον κόπο να πάω να το γράψω σωστά.

Ήξερα ότι θα καταλάβετε όπως ήξερα ότι το έγραφα θεαματικά λάθος!!!

Εχετε παρατηρησει στο xz1 οτι οταν κανετε ζουμ σε μια φωτογραφια παραμενει καθαρη και δεν παραμορφωνεται σε σχεση με αλλα κινητα;

σε σχέση με ποια κινητά γιατί όλα πλέον έχουν οπτικό ζουμ και όχι ψηφιακό.

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Σε σχεση με το galaxy s8 για παραδειγμα.

πάσο!Έχει καλύτερη φωτογραφία ναι!

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Φανταζομαι το xz2 ποσο καλυτερη φωτογραφια θα εχει!

δεν νομίζω,αν είσαι Αθήνα να σου δείξω με το XZ3 να τσεκάρεις και μόνος σου.ανεβάζει με το ΧΖ1 ο georgerapp και είναι καλύτερες απο πολλούς εδώ μέσα

Καλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζει κάνεις θέμα με το backup? Δεν μπορεί να ολοκληρωθεί ούτε σε cloud ούτε Σύρο sd. Μενει στο 0%. Το έχω κάποιους μήνες αυτό το θέμα. Επιπλέον μετά το τελευταίο update, νομίζω ότι κατεβαίνει λίγο πιο γρήγορα η μπαταρια. Δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει κάτι σχετικό.

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

με ποιο τρόπο προσπαθείς να κάνεις back up?

Ρυθμίσεις-> σύστημα-> δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά. Όπως έκανα πάντα και στα προηγούμενα xperia.

Ρυθμίσεις-> σύστημα-> δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά. Όπως έκανα πάντα και στα προηγούμενα xperia.

Συνδεσε το κινητό με το pc και κάνε μέσω του Xperia companion , και μετά κάνε μια επαναφορά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Follow the White Rabbit....

Αυτο πήγα να σου πω για αυτό ρώτησα.

Κάνε αυτό και πες μας σε παρακαλώ.

Καλημέρα σε όλους.

Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νέα αναβάθμιση that moves the build number from 47.2.A.10.28 to version 47.2.A.10.45. The new update adds the 1 April 2019 Android security patches.

Παιδια καλησπερα, εχει κανενας θεμα με την αναβαθμιση Απριλου; Δεν μπορει το gps να λοκαρει με τιποτα.

Εκανα ποσες βολτες, εμενε μονιμα στη βουλα, χωρις να γινει βελακι.

Ελεος να εχουμε τετοια θεματα εν ετει 2019!

• The title was changed to Sony Xperia XZ1