papathvas Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Εδώ και μερικές αναβαθμίσεις δεν μου εμφανίζει στην κοινή χρήση αρχείων την αποστολή με BT. Ίσως έχει φύγει η επιλογή με την Pie, δεν θυμάμαι σίγουρα. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_08 Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Εδώ και μερικές αναβαθμίσεις δεν μου εμφανίζει στην κοινή χρήση αρχείων την αποστολή με BT. Ίσως έχει φύγει η επιλογή με την Pie, δεν θυμάμαι σίγουρα. Το εμφανίζει,κάνε restart μήπως έχει σκαλώσει.Δυστυχώς δεν υπάρχει επιλογή για Wi-Fi Direct που είναι πολύ πιο γρήγορο,ούτε μέσω άλλων εφαρμογών,απαράδεκτο.Το BT είναι για αρχεία μικρής χωρητικότητας,σε μεγάλα αρχεία αργεί πάρα πολύ. Δεν καταλαβαίνω για ποιόν λόγο η Sony έχει αυτόν τον περιορισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 μπα, το ίδιο. βασικά δεν μου δίνει την επιλογή για BT share σε αγνωστου τύπου αρχέιο, πχ .rar σε εικόνες, pdf κτλ μια χαρά το εμφανίζει Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Το εμφανίζει,κάνε restart μήπως έχει σκαλώσει.Δυστυχώς δεν υπάρχει επιλογή για Wi-Fi Direct που είναι πολύ πιο γρήγορο,ούτε μέσω άλλων εφαρμογών,απαράδεκτο.Το BT είναι για αρχεία μικρής χωρητικότητας,σε μεγάλα αρχεία αργεί πάρα πολύ. Δεν καταλαβαίνω για ποιόν λόγο η Sony έχει αυτόν τον περιορισμό. Χρησιμοποιώ τη "super beam". Μια χαρά γίνεται αποστολή με WiFi direct. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_08 Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 (edited) Χρησιμοποιώ τη "super beam". Μια χαρά γίνεται αποστολή με WiFi direct. Είχα δοκιμάσει με το Android Beam που έχει το κινητό αλλά τίποτα.Ούτε με Office Suite γίνεται. Κατέβασα σε 2 κινητά (XZ1+S4 mini Plus) την Super Beam,το sharing μέσω key δεν λειτουργεί,χρειάζεται την Pro version,όμως λειτουργεί με το QR Barcode.Ισως και με NFC. Οπότε μια χαρά.Είχα γράψει τουλάχιστον 2 φορές οτι δεν μπορούσα να στείλω μέσω Wi-Fi Direct αλλά δεν είχε δώσει κανείς λύση. Σε άλλα κινητά πχ Samsung δεν χρειάζεται εφαρμογή. Edited April 4, 2019 by Leon_08 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Ρε παιδιά έχει βρει κανένας τρόπο για γρήγορη φόρτιση; ότι φορτιστή έχω δοκιμάσει απλά δεν κάνει. Δεν υποστηρίζει καθόλου το κινητό μας; στο ίντερνετ άλλα διάβασα Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Ένα blichwulf που έχω πολύ μπριζο με qc 2.0 μου το φορτίζει γρήγορα, δυστυχώς δε ξέρω από χρόνους και ίσως με παρασύρει λόγο μικρής μπαταρίας άρα θα γεμίζει και γρήγορα αλλά κάτω από 90% που βάζει ένα φρένο εκεί η Sony αρπαει ας πούμε ένα από 50% σε 80% σε σίγουρα κοντά σε 20 λεπτά,εάν είναι ακόμα πιο κάτω πάει ακόμα πιο γρήγορα. Δε μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω γιατί το βάζω κάνα 2 φορές την μέρα από λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Τον φορτιστη του XZ Premium δες. Τι πρωτυπο γρηγορης φορτισης εχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Ένα blichwulf που έχω... Μάλλον blitzwolf έχεις... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Χαχαχαχαχαχαχαχα ναι! Δεν έκανα τον κόπο να πάω να το γράψω σωστά. Ήξερα ότι θα καταλάβετε όπως ήξερα ότι το έγραφα θεαματικά λάθος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Εχετε παρατηρησει στο xz1 οτι οταν κανετε ζουμ σε μια φωτογραφια παραμενει καθαρη και δεν παραμορφωνεται σε σχεση με αλλα κινητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 σε σχέση με ποια κινητά γιατί όλα πλέον έχουν οπτικό ζουμ και όχι ψηφιακό. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Σε σχεση με το galaxy s8 για παραδειγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Σε σχεση με το galaxy s8 για παραδειγμα. πάσο!Έχει καλύτερη φωτογραφία ναι! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Φανταζομαι το xz2 ποσο καλυτερη φωτογραφια θα εχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Φανταζομαι το xz2 ποσο καλυτερη φωτογραφια θα εχει! δεν νομίζω,αν είσαι Αθήνα να σου δείξω με το XZ3 να τσεκάρεις και μόνος σου.ανεβάζει με το ΧΖ1 ο georgerapp και είναι καλύτερες απο πολλούς εδώ μέσα Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdim Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Εχει παρει κάποιος γρήγορο φορτιστή. Σε πόση ώρα κανει μια πλήρη φόρτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζει κάνεις θέμα με το backup? Δεν μπορεί να ολοκληρωθεί ούτε σε cloud ούτε Σύρο sd. Μενει στο 0%. Το έχω κάποιους μήνες αυτό το θέμα. Επιπλέον μετά το τελευταίο update, νομίζω ότι κατεβαίνει λίγο πιο γρήγορα η μπαταρια. Δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει κάτι σχετικό. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 με ποιο τρόπο προσπαθείς να κάνεις back up? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Ρυθμίσεις-> σύστημα-> δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά. Όπως έκανα πάντα και στα προηγούμενα xperia. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Ρυθμίσεις-> σύστημα-> δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά. Όπως έκανα πάντα και στα προηγούμενα xperia. Συνδεσε το κινητό με το pc και κάνε μέσω του Xperia companion , και μετά κάνε μια επαναφορά. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Αυτο πήγα να σου πω για αυτό ρώτησα. Κάνε αυτό και πες μας σε παρακαλώ. Καλημέρα σε όλους. Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Νέα αναβάθμιση that moves the build number from 47.2.A.10.28 to version 47.2.A.10.45. The new update adds the 1 April 2019 Android security patches. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Ήρθε 338,76 το νέο patch Απριλίου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrantidis Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Παιδια καλησπερα, εχει κανενας θεμα με την αναβαθμιση Απριλου; Δεν μπορει το gps να λοκαρει με τιποτα. Εκανα ποσες βολτες, εμενε μονιμα στη βουλα, χωρις να γινει βελακι. Ελεος να εχουμε τετοια θεματα εν ετει 2019! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts