anegefalos Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Ναι ρε παιδια με το wifi call τι γινεται? Εστειλα sms στο 1333 η συσκευη ειναι συμβατη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 το χει δοκιμάσει κανείς αυτό; https://forum.xda-developers.com/xperia-xz1/how-to/guide-how-to-persistant-root-xperia-xz1-t3718375 πρόκειται για το g8341 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 το χει δοκιμάσει κανείς αυτό; https://forum.xda-developers.com/xperia-xz1/how-to/guide-how-to-persistant-root-xperia-xz1-t3718375 πρόκειται για το g8341http://www.doctorandroid.gr/2017/12/sony-xperia-xz1-root-magisk.html?m=1 Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimips Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Δεν υπάρχουν roms και ούτε νομίζω να βγουν σύντομα. Μόνο αν το συμπεριλάβουν στο lineage os. Αλλά νομίζω χαλάει κατά πολύ η ποιότητα της καμερας με το που ξεκλειδώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShAd0W_z0nE Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 (edited) Αγόρασα το κινητο την μαύρη Παρασκευή, δεν το εχω ανοιξει ακομα γιατι σκεφτομαι να το πουλησω διοτι βλέπω οτι δεν εχουν βγάλει ακομα μέθοδο για αντιγραφη των DRM keys, έχει βγει μόνο μια μέθοδος rootαρισματος στην οποια χανονται τα κλειδια. Στο προηγουμενο μοντέλο δηλαδή το XZ την είχαν βγάλει μεσα σε λιγοτερο απο 3 μήνες απο την κυκλοφορία του. Σε αυτο πέρασαν 4 και ακόμα τίποτα. Υπάρχει περίπτωση να έχουν καλύψει όλα τα κενά ασφαλείας και να μην βγει ποτέ; Edited December 27, 2017 by ShAd0W_z0nE Παράθεση Smartphone: Past:Sony Xperia M Dual,Sony Xperia M4 AQUA, Sony Xperia XZ ,Samsung Galaxy S8, now:S9+ Tablet: Sony Xperia S, Samsung Galaxy Tab A 2015 ROOTED UB, now: Huawei matepad 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Στο XZ είχαν βγάλει μέθοδο αντιγραφής των DRM keys; Είχαν βγάλει μέθοδο που "ξεγελούσε" το κινητό και νόμιζε ότι υπάρχουν τα DRM keys , ώστε λειτουργούσαν όλα κανονικά με ξεκλείδωμένο bootloader. Κάτι τέτοιο προσπαθούν να κάνουν και εδώ (αν δεν το έχουν καταφέρει ήδη , γιατί έχω να κοιτάξω αρκετό καιρό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShAd0W_z0nE Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Ναι εχουν βγαλει δες εδω: https://forum.xda-developers.com/xperia-xz/how-to/how-to-unlock-bl-kernel-twrp-root-t3541648 5.Reboot, you are now on MM 6.Go to this thread and download the "backup-TA.zip" file : https://forum.xda-developers.com/cro...ackup-t3514236 7.Check USB debugging in your phone and check ADB is installed 8.Run BackupTA.sh or BackupTA.cmd if you're on Windows 9.Your partition will be saved in a file called TA-ModelNumber-Serial-Timestamp.img. BACKUP IT Παράθεση Smartphone: Past:Sony Xperia M Dual,Sony Xperia M4 AQUA, Sony Xperia XZ ,Samsung Galaxy S8, now:S9+ Tablet: Sony Xperia S, Samsung Galaxy Tab A 2015 ROOTED UB, now: Huawei matepad 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Ναι ρε παιδια με το wifi call τι γινεται? Εστειλα sms στο 1333 η συσκευη ειναι συμβατη έβγαλα άκρη τελικά. θα πρέπει η συσκευή να είναι cosmote branded για να παίξει το wifi calling. Πας σε ένα κατάστημα Γερμανός/Cosmote και σου φλασάρουν το δικό τους firmware (προσοχή να κρατήστε backup πρώτα) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimips Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 έβγαλα άκρη τελικά. θα πρέπει η συσκευή να είναι cosmote branded για να παίξει το wifi calling. Πας σε ένα κατάστημα Γερμανός/Cosmote και σου φλασάρουν το δικό τους firmware (προσοχή να κρατήστε backup πρώτα) Αλλιώς από μόνοι σας αν χρησιμοποιήσετε τον οδηγό που έγραψα πριν. Εγώ από της cosmote το firmware έφυγα και πήγα στο Γερμανικό. Τέλος, πάντων, πως είναι η εμπειρία σας με το τηλέφωνο μετά από τόσο καιρό; Αρνητικές ή θετικές; Θα θέλατε να το αλλάξετε με κάποιο άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Μονο με galaxy s8 λογω καμερας στις βραδινες ληψεις. Σε ολα τα αλλα το κινητο ειναι σουπερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Ακριβώς το ίδιο και από μένα. Το κινητό είναι άψογο με εξαίρεση την κάμερα (κυρίως σε βραδυνές λήψεις). βίντεο είναι μια χαρά. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimips Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Εγώ σκέφτομαι να πάω σε one plus 5 πάντως, μόνο και μόνο για τις τόσα χαρακτηριστικά που προσφέρει το software του, δε ξέρω ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Παίδες το έβγαλε προσφορά ο Κωτσόβολος στα 399 ευρώ! Δεν κρατήθηκα και το τσίμπησα :O Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argy22 Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Και εγώ ψήνομαι να το πάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 παιδια υπαρχει καποιος οδηγος για αρχαριους πως να βελτιωσουμε τις φωτος με manual mode?πως ρυθμιζουμε iso shutter speed κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimips Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Δε βελτιώνεται ότι και να κάνεις είναι θέμα software και post processing. Ο θόρυβος, το grain και το unsharpening. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Δε βελτιώνεται ότι και να κάνεις είναι θέμα software και post processing. Ο θόρυβος, το grain και το unsharpening. άλλη εφαρμογή κάμερας δοκίμασες; (έτσι απο περιέργεια...) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimips Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 άλλη εφαρμογή κάμερας δοκίμασες; (έτσι απο περιέργεια...) Δοκίμασα αλλά δεν αλλάζει κάτι. Δοκίμασα μέχρι και μια Modded της google camera που δούλεψε για 2-3 φωτογραφίες. Εκεί ήταν καλύτερα τα πράγματα, αλλά δε κράτησε για πολύ, μετά από λίγο έβγαζε forced closed. Επίσης δε μπορείς να ανοίξεις άλλη κάμερα από το κουμπάκι δίπλα μόνο αυτή της sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxipilotos Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 καλη χρονια σε ολους...να ρωτησω ρε παιδια το εξης...εστω οτι το αγορασα στα 399...και εστω οτι το μετανιωσα...350 ετσι χωρις σκονη επανω..θα μπορεσω να τ πουλησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Η τιμή σωστή είναι, ποιος θα το θέλει είναι το θέμα Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Παίδες το έβγαλε προσφορά ο Κωτσόβολος στα 399 ευρώ! Δεν κρατήθηκα και το τσίμπησα :O 499 το έχει..... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argy22 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Το είχε σε προσφορά στα 399. Όπως και το Media M@rkt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Και το έχει ακόμα το media. Και ναι αν πάψουν οι προσφορές ξανά το πουλάς 350 εύκολα.το κινητό πιστεύω ειναι vfm και αν τώρα ήθελα εγώ μια συσκευή θα επερνα την δικιά σου και το 50ρικο για θήκη και σουβλάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxipilotos Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Η τιμή σωστή είναι, ποιος θα το θέλει είναι το θέμα Sent from my iPad using Tapatalk ευχαριστω για την απαντηση..εγω το μετανιωσα...δεν με ικανοποιει η φωτογραφικη του..κατα τα αλλα ειναι τελειο..αλλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimips Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Παιδιά για κάμερα ή 150 ευρώ πάνω, δηλαδή 550 και πάτε σε s8 ή πολλά παραπάνω για iPhone-pixel 2-mate 10-v30 κλπ. Τα lg g6-p10-xz1-one plus 5- mi 6 κλπ που κυμαίνονται στα 400 είναι μέτρια σε κάμερα. Το Sony είναι σε όλα τα features εκτός επεξεργαστή, από μέτριο προς καλό, αλλά τουλάχιστον έχει λίγο απ' όλα τα καλά μέσα, και είναι στα 400 ευρώ καινούργιο. Κι εγώ σκέφτομαι να το δώσω με συν 50 ευρώ όπως προείπα για να πάρω one plus 5 αλλά και το One plus 5 είναι μέτριο σε όλα εκτός επεξεργαστή και λίγο κατώτερο σε μερικά όπως σε ήχο που το xz1 έχει διπλά stereo ηχεία. Η κάμερα μου φάνηκε πιο καθαρή στο One plus 5 αλλά πολύ μικρές διαφορές που μπορεί να ήταν και λόγο διαφοράς τεχνολογίας οθόνης και στο ότι το sony στην εφαρμογή φωτογραφιών του κάνει διπλάσιο zoom και φαίνονται πιο πολύ οι παραμορφώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts