Jump to content

arxipilotos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by arxipilotos

  1. Οχι δεν λυθηκε.Εκανα καταγγελια σε γενικη γραμματεια καταναλωτη και μεσω skroutz επειδη το acom ηταν πιστοποιημενο και παρθηκε σαν μελος skroutz εγινε επιστροφη και πηρα τα χρηματα μου πισω Οπως εγραψα το acom.gr εκλεισε.απο τον Απριλιο του 2023.Μαλιστα το πεταξαν πριν απο το σκρουτζ..αλλα ειμαι σιγουρος ανοιξε αλλη μονοπροσωπη ΙΚΕ ....με αλλο ονομα φανταζομαι.
  2. Καλημερα. Ετσι για να ξερω...γιατι μιλαω για μενα..ποιο μαγαζι να αποφευγω. Ομοιως ειχα το ιδιο θεμα με z flip 4 σφραγισμενο απο acom.gr το οποίο ευτυχως εκλεισε..το κινητο ειχε ερθει σφραγισμενο και μου εβγαζε στις πληροφοριες λογισμικου μετα απο το Eux/pls το εστειλα στο καταστημα για αλλαγη γιατι δεν επαιρνε ουτε μια αναβαθμιση ΟΤΑ.περασαν ευρωπαικη..αλλα παλι στην επομενη μηνιαια ενημερωση δεν δεχοταν μεσω ΟΤΑ..μονο με ODIN Ευχομαι να εχει λυθει το προβλημα σου και στην επομενη μηνιαια να παρεις κανονικα μεσω ΟΤΑ..
  3. ευχαριστω για την απαντηση..εγω το μετανιωσα...δεν με ικανοποιει η φωτογραφικη του..κατα τα αλλα ειναι τελειο..αλλα....
  4. καλη χρονια σε ολους...να ρωτησω ρε παιδια το εξης...εστω οτι το αγορασα στα 399...και εστω οτι το μετανιωσα...350 ετσι χωρις σκονη επανω..θα μπορεσω να τ πουλησω?
  5. arxipilotos

    LG G6

    Να μαθετε να ειστε κοσμιοι στις εκφρασεις σας....1 η 2 η και τριτη προειδοποιηση....παρακολουθω το φορουμ πολυ καιρο ...εχει τυπους που βριζονται συνεχεια...λοιπον περιμενω την διαγραφη....δεν με νοιαζει κιολας...λες οταν πεταω το οχημα μου....να παιρνω απο απειλες?απο παιδακια σαν εσενα!γλυκουλια? Ακου 1η προειδοποιηση....
  6. arxipilotos

    LG G6

    Εγω θα ρωτησω αυτο που θελω....και ειναι και η πρωτη φορα που το κανω....γκεγκε...?αντε μην πω καμια κουβεντα
  7. arxipilotos

    LG G6

    Καλημερα. Για οσους το πηραν απο eglobalcentral...να ρωτησω..απο τις 25-07-17 γραφει ups ready for prossesed...εχει καποιος την εμπειρια να μου αν και σε αυτον ηταν ετσι?τι σημαινει οτι δεν το παρεδωσαν?
  8. arxipilotos

    LG G6

    Και απο εμενα...πιστεψα τους συμφορουμιτες..για την αξιοπιστια και τα τελωνεια κλπ...
  9. arxipilotos

    Moto Z

    Dual sim εννοειται...ρε παιδια ας μου απαντησει καποιος που το εχει αγορασει καποια στιγμη ή περασε απο τα χερια του....
  10. arxipilotos

    Moto Z

    Επισης σημερα .ρωτησα στο mmplanet ...για να το παραγγειλω και μου ειπαν οτι εχει ανεξαρτητη θεση για καρτα μνημης,...ρωτησα αλλε ςτεσσερις φορες λεγοντας αν δεν ειναι σιγουρο να μου το πουνε....και ειπα και οτι αλλιως θα το επιστρεψω πισω....και ενας κωστας ...επεμενε οτι το εψαξε και βλεπει οτι δεν ειναι hybrid...και ας μην το ειχε μπροστα του....τι να πω τωρα...θελω να το παραγγειλω...αλλα?
  11. arxipilotos

    Moto Z

    Αυτο που με μπερδευει...οταν λενε micro sd dedicated slot.,,σημαινει αποκλειστικη θεση για καρτα μνημης...
  12. arxipilotos

    Moto Z

    Παιδια καποιος που εχει το moto z dual sim.....εχω δει οτι δεν ειναι hybrid....παιρνει και δυο sim και sd card....δεν ισχυει?
  13. Πρωτη φοραααααααα.....αριστερααααααα
  14. Ναι πολυ καλη τιμη....πριν πενηντα πεντε μερες και κατι...:lol::lol:
×
×
  • Create New...