Tasos19s Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Να σου πω εγώ πως το καταλαβαινω.... Για να μιλήσω και να συνεννοηθώ βγαίνω έξω από το σπίτι και προσπαθώ όσο το δυνατόν να βλέπω που είναι η καιρέα της Vodafon...Ενώ η γυναίκα μου κάθεται αραχτή στο καναπέ και μιλάει χωρίς πρόβλημα.. Προχθές πήγα στη Vodafone εξήγησα το προβλημα μου στον υπάλληλο έκανε κάτι μετρήσεις για να δει αν έχει πρόβλημα το κινητό και τελικά δε βρήκε τίποτα είναι όλα εντάξει.. Του λέω για sim και μου λέει δεν έχει πρόβλημα μη το ψάχνεις το έχει τερματήσει η Apple με το σήμα όλοι γκρινιάζουμε. Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά το έλυσα βγάζοντας την γυναίκα μου έξω στο μπαλκόνι μαζί με τον καναπέ. Δηλαδή πήγες σε κατάστημα Vodafone και ο υπάλληλος Έκανε κάτι μετρήσεις στο iPhone? Και μετά σου είπε ότι η sim σου δεν έχει πρόβλημα; Αυτοί εκεί μέσα ίσα ίσα ξέρουν να δώσουν σωστά τα ρέστα αν πας να πληρώσεις ένα λογαριασμό Κάνε κάποιες δοκιμές μόνος σου Βαλε άλλη sim πχ COSMOTE Καθάρισε με λίγο οινόπνευμα την δίκη σου Κάνε επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου Κλείσε 4g Βαλε την δίκη σου κάρτα σε άλλο iPhone δίπλα δίπλα να δεις ποσό σήμα θα έχει Κάνε μερικά από αυτά να δεις πως πάει το κινητό. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Ανταλλαξα το κινητο μου με iphone x,εχω να πιασω μηλοφωνο,απο το iphone 5s;) Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Ανταλλαξα το κινητο μου με iphone x,εχω να πιασω μηλοφωνο,απο το iphone 5s;) Ποια συσκευή έδωσες και πήρες το Χ; from my iPhone 11 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Ποια συσκευή έδωσες και πήρες το Χ; from my iPhone 11 Σαν Sony τον είχα αφήσει Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Σαν Sony τον είχα αφήσει Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Γιωργο αν θυμαμαι καλα,διοτι απο το sony,εχω αλλαξει πααααααρα πολλες συσκευες,αυτο ηταν περισυ....??? Το ανταλλαξα με samsung note 9,χωρις να δωσω καμια διαφορα χρηματικη.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Γιωργο αν θυμαμαι καλα,διοτι απο το sony,εχω αλλαξει πααααααρα πολλες συσκευες,αυτο ηταν περισυ....??? Το ανταλλαξα με samsung note 9,χωρις να δωσω καμια διαφορα χρηματικη.... Μάλλον θα σου λείψει το note :) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Μάλλον θα σου λείψει το note :) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Δεν ξέρω όλα συνήθεια ειναι....το μέγεθος,αλλά το πενάκι δεν υπάρχει...έχω ξεχάσει να πληκτρολογώ.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Δεν ξέρω όλα συνήθεια ειναι....το μέγεθος,αλλά το πενάκι δεν υπάρχει...έχω ξεχάσει να πληκτρολογώ.... Παιδιά ελληνικά ringtones πως κατεβάζεις ; Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Παιδιά ελληνικά ringtones πως κατεβάζεις ; Όχι πάντως με την απλότητα που γίνεται στο Android. Πρέπει να κάνεις μια διαδικασία μέσω υπολογιστή και χρήση itunes. Αν κάνεις αναζήτηση στο internet θα βρεις πολλούς οδηγούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Παιδιά ελληνικά ringtones πως κατεβάζεις ; Μόλις μάθεις πώς, απλά δεν θα ξανά ασχοληθείς με ringtone! :p Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Μόλις μάθεις πώς, απλά δεν θα ξανά ασχοληθείς με ringtone! :p Αυτο λεω πως....εχω πολλα χρονια να πιασω ios......θελω να βαλω μουσικες αντι για τα κλαμπατσιμπανα....:p Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Αυτο λεω πως....εχω πολλα χρονια να πιασω ios......θελω να βαλω μουσικες αντι για τα κλαμπατσιμπανα....:p Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Αυτο λεω πως....εχω πολλα χρονια να πιασω ios......θελω να βαλω μουσικες αντι για τα κλαμπατσιμπανα....:p "Απλά" πράγματα! Edit: Με πρόλαβε ο Τάσος. :-) Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Η απλώς αγοράζεις ringtone με 1€ από το store και τελειώνεις :) Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Η απλώς αγοράζεις ringtone με 1€ από το store και τελειώνεις :) Sent from my iPad using Tapatalk Θα το δεχόμουν ως επιχείρημα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να βρω αρκετά τραγούδια που με ενδιαφέρουν. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Θα το δεχόμουν ως επιχείρημα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να βρω αρκετά τραγούδια που με ενδιαφέρουν. Αναφέραμε πιο επάνω την διαδικασία Μην το υπεραναλυουμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Παιδιά σε win10 ,ποια είναι η τελευταία έκδοση itunes διότι μου βγάζει συνεχώς σφαλμα... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Παιδιά σε win10 ,ποια είναι η τελευταία έκδοση itunes διότι μου βγάζει συνεχώς σφαλμα.. https://support.apple.com/el-gr/HT204770 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thnitos Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Καλημέρα, έχω την εντύπωση πως δε δουλεύει το auto dim της οθόνης. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει, πώς το ενεργοποιώ? (settings, display & brightness, μετά δε βλέπω κάτι σχετικό...) Παράθεση Θα ’θελα να ’μουνα παιδί… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Καλημέρα, έχω την εντύπωση πως δε δουλεύει το auto dim της οθόνης. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει, πώς το ενεργοποιώ? (settings, display & brightness, μετά δε βλέπω κάτι σχετικό...) Αυτόματο είναι πάντα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Καλημέρα, έχω την εντύπωση πως δε δουλεύει το auto dim της οθόνης. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει, πώς το ενεργοποιώ? (settings, display & brightness, μετά δε βλέπω κάτι σχετικό...) Settings, accessibility, display & text size, τέρμα κάτω θα δεις "auto-brightness" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Settings, accessibility, display & text size, τέρμα κάτω θα δεις "auto-brightness" Α το άλλαξαν θέση Κι εγώ νόμιζα το κατάργησαν εντελώς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thnitos Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Ενώ είμαι στο ios 13.3.1 δεν έχει επιλογή auto brightness στο display & text size. Παράθεση Θα ’θελα να ’μουνα παιδί… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Ενώ είμαι στο ios 13.3.1 δεν έχει επιλογή auto brightness στο display & text size. Όχι εκεί Πήγαινε ρυθμίσεις/προσβασιμότητα/οθόνη και μέγεθος κειμένου Έχει αλλάξει θέση η ρύθμιση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thnitos Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 settings/accessibility/display & text size/ δεν υπάρχει το auto brightness Παράθεση Θα ’θελα να ’μουνα παιδί… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts