vadergr Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Noob question... :p Με ποιον τρόπο έχουμε split screen στο iPhone X? Δυο apps side by side δηλαδή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Noob question... :p Με ποιον τρόπο έχουμε split screen στο iPhone X? Δυο apps side by side δηλαδή... Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στο iPhone Μόνο σε iPad Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Άλλη μια ερώτηση. Έχω συνδεδεμένο bt ακουστικό και βάζω στο αμάξι google maps. Με ποιον τρόπο μπορώ να διαχωρίσω κλήσεις στο bt και media (maps) σε ηχείο τηλεφώνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Άλλη μια ερώτηση. Έχω συνδεδεμένο bt ακουστικό και βάζω στο αμάξι google maps. Με ποιον τρόπο μπορώ να διαχωρίσω κλήσεις στο bt και media (maps) σε ηχείο τηλεφώνου? Κατεβάζεις control center Εκεί επάνω στην μουσική έχει ένα βελάκι Πατάς και επιλέγεις οι ήχοι να πηγαίνουν στην συσκευή Κάθε φορά που συνδέεται ένα Bluetooth πρέπει να γίνεται αυτό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Συνεχίζω να έχω θέματα με τους ήχους ακόμα και στην 13.2.3 Πολλές φορές χτυπάει τηλέφωνο αλλά δεν ακούγεται. Μόνο ανάβει η οθόνη. Εάν δεν βλέπεις απλά χάνεις την κλήση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Συνεχίζω να έχω θέματα με τους ήχους ακόμα και στην 13.2.3 Πολλές φορές χτυπάει τηλέφωνο αλλά δεν ακούγεται. Μόνο ανάβει η οθόνη. Εάν δεν βλέπεις απλά χάνεις την κλήση Παλιά σου είχα πει να δοκιμάσεις επαναφορά ρυθμίσεων ....και εγώ είχα κάτι κουλά ..και έφτιαξαν όλα ..μόνο κλείσε την κλειδοθηκη πρώτα ....δεν χάνεις τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Παλιά σου είχα πει να δοκιμάσεις επαναφορά ρυθμίσεων ....και εγώ είχα κάτι κουλά ..και έφτιαξαν όλα ..μόνο κλείσε την κλειδοθηκη πρώτα ....δεν χάνεις τίποτα Τι επαναφορά; Δεν έχω το κινητό πάνω από ένα μήνα Γνωρίζω ότι μπορεί να γίνει με επαναφορά αλλά δεν θέλω ξανά να το στήνω από την αρχή Αν ήταν σε κάθε αναβάθμιση να κάνουμε επαναφορά καήκαμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Στο 11 πχ που πήρα δεν επανέφερα το backup του 6s, το ξαναέστησα από την αρχή. Και αφού μέσω iCloud οι φωτό και τα βίντεο επανέρχονται από μόνα τους, δεν έχω θέμα με τις εφαρμογές να τις ξαναβάλω. Πέρα από αυτό, έχεις αλλάξει ήχο κλήσης για να δοκιμάσεις; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Στο 11 πχ που πήρα δεν επανέφερα το backup του 6s, το ξαναέστησα από την αρχή. Και αφού μέσω iCloud οι φωτό και τα βίντεο επανέρχονται από μόνα τους, δεν έχω θέμα με τις εφαρμογές να τις ξαναβάλω. Πέρα από αυτό, έχεις αλλάξει ήχο κλήσης για να δοκιμάσεις; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Όχι τους ήχους αυτούς που είχε αφήνω δεν τα αλλάζω Ξέρω ότι τα περνάει όλα αλλά το πήρα πριν 20 μέρες όποτε το εστυσα από την αρχή τότε Να το ξανά κάνω πάλι δεν λέει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Τι επαναφορά; Δεν έχω το κινητό πάνω από ένα μήνα Γνωρίζω ότι μπορεί να γίνει με επαναφορά αλλά δεν θέλω ξανά να το στήνω από την αρχή Αν ήταν σε κάθε αναβάθμιση να κάνουμε επαναφορά καήκαμε Επαναφορά ρυθμίσεων όχι περιεχομένου Εμένα έφτιαξε .Για αυτό τον λόγο υπάρχουν στις ρυθμίσεις Δεν χάνεις τίποτα Και εμένα τεσσάρων μηνών είναι ...δεν σημαίνει τίποτα αυτό .....αλλά επειδή το είχα κάνει λίγο πειραματόζωο είχε πάθει λίγο κοκομπλόκο Αλλά αφού δεν θέλεις δεν επιμένω ...άλλωστε γιαυτό το πόσταρες για τυχόν λύσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Επαναφορά ρυθμίσεων όχι περιεχομένου Εμένα έφτιαξε .Για αυτό τον λόγο υπάρχουν στις ρυθμίσεις Δεν χάνεις τίποτα Και εμένα τεσσάρων μηνών είναι ...δεν σημαίνει τίποτα αυτό .....αλλά επειδή το είχα κάνει λίγο πειραματόζωο είχε πάθει λίγο κοκομπλόκο Αλλά αφού δεν θέλεις δεν επιμένω ...άλλωστε γιαυτό το πόσταρες για τυχόν λύσεις Α ρυθμίσεων έλεγες δεν κατάλαβα Εντάξει αυτό εύκολο είναι ξέρω αλλά είπα με αναβάθμιση θα έστρωνε Αν συνεχιστεί κάτι θα κάνω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Αυτό πάντως τελευταία με διαφορά κολλήματα και bug αρχίζει και μου τη δίνει.. Έχω κάνει για αυτό τον λόγο αρκετές φορές restart στη συσκευή. Επαναφορά δεν έχω κάνει ποτέ ελπιζω να μην χρειαστεί.. Πάντως δεν θυμάμαι ποτέ στο παρελθόν με οποιοδήποτε συσκευή iphone τέτοια θέματα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Αυτό πάντως τελευταία με διαφορά κολλήματα και bug αρχίζει και μου τη δίνει.. Έχω κάνει για αυτό τον λόγο αρκετές φορές restart στη συσκευή. Επαναφορά δεν έχω κάνει ποτέ ελπιζω να μην χρειαστεί.. Πάντως δεν θυμάμαι ποτέ στο παρελθόν με οποιοδήποτε συσκευή iphone τέτοια θέματα Sent from my iPhone using Tapatalk Κι εμένα μου την δίνει Πολλές φορές στο παρελθόν μου έχει τύχει Υπομονή μετά τις γιορτές θα στρώσει το iOS 13 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Κι εμένα μου την δίνει Πολλές φορές στο παρελθόν μου έχει τύχει Υπομονή μετά τις γιορτές θα στρώσει το iOS 13 Ε ναι μετά τις γιορτές θα έχει φάει τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα και θα γλυκάνει. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Ε ναι μετά τις γιορτές θα έχει φάει τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα και θα γλυκάνει. Εννοώ μετά από 2-3 αναβαθμίσεις ακόμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Έχει βαλει κανένας 13.3; Δουλεύει η έξυπνη φόρτιση; Μέχρι 13.2.3 δεν δούλευε στο iPhone X σε πολλούς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Έχει βαλει κανένας 13.3; Δουλεύει η έξυπνη φόρτιση; Μέχρι 13.2.3 δεν δούλευε στο iPhone X σε πολλούς Στο δικό μου Xs Max δεν έχει δουλέψει ποτε Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Στο δικό μου Xs Max δεν έχει δουλέψει ποτε Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Είναι γενικότερο το κακό δηλαδή Ούτε τώρα με 13.3; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Χθες που το έβαλα για φόρτιση δεν έβγαλε ένδειξη ότι δουλεύει. Θα δω και τις επόμενες ημέρες Ναι με 13.3 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Χθες που το έβαλα για φόρτιση δεν έβγαλε ένδειξη ότι δουλεύει. Θα δω και τις επόμενες ημέρες Ναι με 13.3 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Όποτε συνεχίζει έτσι να μην λειτουργεί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Όποτε συνεχίζει έτσι να μην λειτουργεί Ούτε σήμερα είδα ένδειξη, κοιμήθηκα πολύ πιο αργά όμως και σηκώθηκα πιο αργά. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Φίλε μου μία από τα ίδια. Δεν έχει δουλέψει ποτέ. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Έχουμε 2 iPhone X στο σπίτι (σύζυγος και κόρη), και στα δύο δουλεύει άψογα με 13.3. Δεν το είχα κοιτάξει καθόλου πριν με 13.2.2 που είχανε επάνω. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Έχουμε 2 iPhone X στο σπίτι (σύζυγος και κόρη), και στα δύο δουλεύει άψογα με 13.3. Δεν το είχα κοιτάξει καθόλου πριν με 13.2.2 που είχανε επάνω. Sent from my iPhone using Tapatalk Κρίμα σε εσένα που δεν το κοίταξες να δουλεύει και σε εμάς που μας βολεύει να μην υπάρχει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Κρίμα σε εσένα που δεν το κοίταξες να δουλεύει και σε εμάς που μας βολεύει να μην υπάρχει Το θέμα είναι γιατί δεν δουλεύει σε σας...όλοι το θέλουμε! Και όλους μας βολεύει.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts