kmpatra Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Παιδιά έχω δύο νούμερα. Στο ένα θέλω να φορτωνω το λογαριασμό μου με 2 10αρεσ κάρτες κάθε φορά , ώστε να παίρνω εγώ το reload και να κάνω easy transfer 10 ευρώ στο άλλο νούμερο ώστε να αγοράζει τη προσφορά 1500 mb κ 1500 λο Το δεύτερο νούμερο θα έχει πρόβλημα που θα φαίνεται κάθε φορά πως δεν βάζει κάρτα και απλά κάθε μήνα του στέλνω εγώ ???? Κανένα θέμα δεν θα έχει το 2ο νούμερο. Με το που παίρνει τα 10€ ανανεώνεται η διάρκεια της σύνδεσης. Εσύ θα πρέπει να κάνεις ανανεώσεις συνολικά 20€ το τετράμηνο για να έχεις δυνατότητα να μεταφέρεις σε άλλο νούμερο. Το οποίο και κάνεις, όπως περιγράφεις. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοειται. Χρειάζεται και εκεί το ελαχιστο που έχουν θέσει με τη ανανεωση 20€ μέσα στους τελευταίους 4 μήνες Τον μόνο περιορισμό που εχει ο αποδέκτης είναι οτι δεν μπορεί να μεταφέρει ο ίδιος σε άλλους αν δεν τηρεί τον όρο που λες. Κατα τα αλλα με τα τωρα ισχύοντα μπορεί να δεχεται καθε μηνα 10€ και να λειτουργεί κανονικά αγοράζοντας πακέτα π.χ. προνομοιακό χωρίς να λαμβάνει reloadit ή τυχόν άλλα μπόνους ανανέωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parex Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Κανένα θέμα δεν θα έχει το 2ο νούμερο. Με το που παίρνει τα 10€ ανανεώνεται η διάρκεια της σύνδεσης. Εσύ θα πρέπει να κάνεις ανανεώσεις συνολικά 20€ το τετράμηνο για να έχεις δυνατότητα να μεταφέρεις σε άλλο νούμερο. Το οποίο και κάνεις, όπως περιγράφεις. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τον μόνο περιορισμό που εχει ο αποδέκτης είναι οτι δεν μπορεί να μεταφέρει ο ίδιος σε άλλους αν δεν τηρεί τον όρο που λες. Κατα τα αλλα με τα τωρα ισχύοντα μπορεί να δεχεται καθε μηνα 10€ και να λειτουργεί κανονικά αγοράζοντας πακέτα π.χ. προνομοιακό χωρίς να λαμβάνει reloadit ή τυχόν άλλα μπόνους ανανέωσης. Αυτά έχω καταλάβει και εγώ. Έχω άγχος μόνο μη χάσω το δεύτερο νούμερο. Σκεφτόμουν μόνο ότι ίσως έχει πρόβλημα στο δεύτερο νούμερο επειδή θα φαίνεται πως δεν θα πληρώνει ποτέ φόρο γιατί θα παίρνει όλο το ποσό από το easy transfer. Ευχαριστώ πολύ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np79 Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Καλησπέρα. Σε λίγο καιρό θα πάω Ρουμανία. Έχω πολλά μβ από πάρε μοίρασε. Αλλά λήγουν γρηγορότερα τα μβ του προνομιακού. Θα καταναλώσει του πάρε μοίρασε στην περιαγωγή ή θα με χρεώσει την Άρτα με τα Γιάννενα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
profitisss Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 (edited) . Edited January 23, 2022 by profitisss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Λυπάμαι που σας στεναχωρώ, αλλά πήγε φίλος να ενεργοποιήσει το προμο1500 που ειχε παρει πριν 1 χρονο με ημερομηνια ληξης τελος του 2019 και του ειπαν οτι εληξε η προσφορα απο 25 μαρτιου. δηλ. ενεργοποιειται πλεον σαν απλο whats up Συνεχίζουμε να είμαστε στεναχωρημένοι από τις 25 Μαρτίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Συνεχίζουμε να είμαστε στεναχωρημένοι από τις 25 Μαρτίου.Τώρα εγώ που ενεργοποίησα το πακέτο για τον κουμπάρο μου 15 Μαίου τι να πω.................μια χαρά το δίνουν ακόμη....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsonis Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 το ενεργοποιησα χθες. απτην στιγμη που γραφει πανω μεχρι το 19 το κανουν υποχρεωτικα.απλα να παρετε τηλεφωνο αν δεν γινει αυτοματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 το ερωτημα ειναι ποιος εδωσε την πληροφορια για τις 25/3 στο φιλο που το εγραψε. Απο το 13888 οπως γραφτηκε απο αλλους εδω το ενεργοποιουν ακομα. Αν ο φιλος μιλησε με αυτον που του προμηθευσε το πακετο,λογικο το βρισκω να εχει μια διαφορετικη πληροφορηση. Αν στις 25/3 σταματησαν οι promoter να δινουν νεα νουμερα τηλεφωνικως ή στο δρόμο,είναι άλλο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Παντως στην εφαρμογη του What's Up (στις πληροφοριες για το πακετο 1500+1500) πλεον γραφει οτι τα λεπτα ομιλιας ειναι διαθεσημα γιοα χρηση σε περιαγωγη, ενω αν θυμαμαι καλα παλιοτερα εγραφε οτι μονο τα mb ειναι διαθεσημα. Η κανω καπου λαθος: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEJiX Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Λυπάμαι που σας στεναχωρώ, αλλά πήγε φίλος να ενεργοποιήσει το προμο1500 που ειχε παρει πριν 1 χρονο με ημερομηνια ληξης τελος του 2019 και του ειπαν οτι εληξε η προσφορα απο 25 μαρτιου. δηλ. ενεργοποιειται πλεον σαν απλο whats up Δεν αμφιβαλλω, ομως μια σημαντικη διευκρινηση : Άλλο το πακετο promo και άλλο το Z9. Παρολο που οι παροχες τους ηταν ιδιες. Το promo οντως πρεπει να σταματησε απ'οτι ειχα ενημερωθει και εγω τυχαια, το z9 συνεχιζει κανονικα. Ουσιαστικα σε αυτο το thread (σχεδον) ολοι ειμαστε με z9 το οποιο ηταν ενα προνομιακο πακετο που δινοταν σε metro κλπ μονο ως νεο νουμερο. Οποτε δεν υπαρχει λογος για στενοχωρια ουτε για αγχος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Παντως στην εφαρμογη του What's Up (στις πληροφοριες για το πακετο 1500+1500) πλεον γραφει οτι τα λεπτα ομιλιας ειναι διαθεσημα γιοα χρηση σε περιαγωγη, ενω αν θυμαμαι καλα παλιοτερα εγραφε οτι μονο τα mb ειναι διαθεσημα. Η κανω καπου λαθος: Βασικά νομίζω έγινε το αντίθετο ; Στο εξωτερικό μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα δωρεάν λεπτά ομιλίας όχι τα mb . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 30, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Βασικά νομίζω έγινε το αντίθετο ; Στο εξωτερικό μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα δωρεάν λεπτά ομιλίας όχι τα mb .Όπως το λες ακριβώς Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmcostas Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Παιδιά δεν ήξερα για αυτές τις προσφορές και δεν έχω κάποια κάρτα cosmote. Εγώ αν θα ήθελα τώρα μια τέτοια προσφορά υπάρχει κάποιος τρόπος να την πάρω; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parex Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Παιδιά δεν ήξερα για αυτές τις προσφορές και δεν έχω κάποια κάρτα cosmote. Εγώ αν θα ήθελα τώρα μια τέτοια προσφορά υπάρχει κάποιος τρόπος να την πάρω; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μόνο σε καμία αγγελία αν βρεις πριν μια βδομάδα πήρα αλλά 2 νούμερα για τους γονείς μου. Αλλά καλύτερα να ψάξεις άμεσα γιατί έχουν μείνει ελάχιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Μόνο σε καμία αγγελία αν βρεις πριν μια βδομάδα πήρα αλλά 2 νούμερα για τους γονείς μου. Αλλά καλύτερα να ψάξεις άμεσα γιατί έχουν μείνει ελάχιστα Εγώ πάντως που έψαχνα δεν βρήκα κάτι δυστυχώς. Αν υπάρχει κανένας ή ξέρει κάποιον σίγουρα ας μου πει. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Μόνο σε καμία αγγελία αν βρεις πριν μια βδομάδα πήρα αλλά 2 νούμερα για τους γονείς μου. Αλλά καλύτερα να ψάξεις άμεσα γιατί έχουν μείνει ελάχιστα Τα είχε ενεργοποιήσει και στα έκανε μεταβίβαση προφανως, ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parex Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Τα είχε ενεργοποιήσει και στα έκανε μεταβίβαση προφανως, ε; Ναι μόνο έτσι πλέον. Να φανταστείς είχαν και φραγή αλλά μετά που τους έβαλα κάρτα όλα καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Ναι μόνο έτσι πλέον. Να φανταστείς είχαν και φραγή αλλά μετά που τους έβαλα κάρτα όλα καλά... Από όσο λέει η ίδια η Cosmote, δεν χάνουν την προσφορά, παρά μόνο αν αποσυνδεθούν τελείως από το δίκτυο (στους 13 μήνες) ή αν ο χρήστης αλλάξει πακέτο (το κάνει frog ή CosmoΚΑΡΤΑ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parex Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Από όσο λέει η ίδια η Cosmote, δεν χάνουν την προσφορά, παρά μόνο αν αποσυνδεθούν τελείως από το δίκτυο (στους 13 μήνες) ή αν ο χρήστης αλλάξει πακέτο (το κάνει frog ή CosmoΚΑΡΤΑ). Τέλεια οπότε για πάντα 1500 προς όλους και 1500 mb με 8.5 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Καλημέρα σε όλους, έχω το προνομιακό whaťs up και θέλω να ρωτήσω αν βάλω ένα έξτρα πακέτο θα χάσω την προσφορά; Ενδιαφέρομαι για πακέτο μυνηματων μέσω εφαρμογής παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Καλημέρα σε όλους, έχω το προνομιακό whaťs up και θέλω να ρωτήσω αν βάλω ένα έξτρα πακέτο θα χάσω την προσφορά; Ενδιαφέρομαι για πακέτο μυνηματων μέσω εφαρμογής παντα Οχι,το πακετο χανεται μονο αν αλλαξεις σε Cosmokarta ή Frog με αλπακ.Ή αν δεν ανανεωσεις καθε 13 μηνες.Στους 12 μηνες ληγει το νουμερο και εχεις ενα μηνα περιθωριο να τον κρατησεις,αρκει να ανανεωσεις.Μετα τους 13 μηνες χανεται το νουμερο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Μπορείς να χρησιμοποιείς όλα τα πακέτα του whatsup χωρίς να χάσεις το προνομιακό. Ειδικά αν θα βγεις σε roaming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Μπορείς να χρησιμοποιείς όλα τα πακέτα του whatsup χωρίς να χάσεις το προνομιακό. Ειδικά αν θα βγεις σε roaming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parex Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Παιδιά έχει καθυστερισει και σε εσάς να γίνει η μεταβίβαση στο όνομα σας? Εμένα κοντεύει 1.5 μήνα τώρα. Πριν μια εβδομάδα πήρα και σε Cosmote και μου είπε θα το προωθήσουν. Πήραμε 5 νούμερα τον Απρίλη από τον ίδιο και έχουν μεταβιβαστει 2 προς το παρόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Παιδιά έχει καθυστερισει και σε εσάς να γίνει η μεταβίβαση στο όνομα σας? Εμένα κοντεύει 1.5 μήνα τώρα. Πριν μια εβδομάδα πήρα και σε Cosmote και μου είπε θα το προωθήσουν. Πήραμε 5 νούμερα τον Απρίλη από τον ίδιο και έχουν μεταβιβαστει 2 προς το παρόν Εμένα έκαναν 3 μήνες+. Υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts