methana Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Έβαλα το after dark στο προνομιακό και μου καταναλώνει πρώτα τα δεδομένα του reload Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 φορητότητα έχει καταφέρει κάποιος? Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Η προσφορά 1500 μπορεί να δοθεί εύκολα σε όσους έχουν νούμερο wind αρκεί να κάνουν μια κλήση από το wind στο τμήμα που τα προωθεί. Κάνουν αποστολή στο χώρο σου δωρεάν και σου στέλνουν μέχρι 3 νούμερα. Δεν μας λες το νούμερο γιατί εγώ που πήρα σε ένα που είχε παραπάνω, 3 νούμερα δεν πήρα. :lol: Πες μας να πάρω αύριο πρωί πρωί αν είναι! Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankro Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 ο χρόνος ομιλίας όχι, τα DATA μόνο ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η προσφορά 1500 μπορεί να δοθεί εύκολα σε όσους έχουν νούμερο wind αρκεί να κάνουν μια κλήση από το wind στο τμήμα που τα προωθεί. Κάνουν αποστολή στο χώρο σου δωρεάν και σου στέλνουν μέχρι 3 νούμερα. Ότι δεν μεταφέρεται ο χρόνος ομιλίας είναι σίγουρο ? γιατί σε πολλούς από μας που αγοράσαμε το προνομιακό μας είπαν ότι μεταφέρονται όλα αρκεί να ενεργοποιήσεις πρίν τη λήξη. Τελικά τι ισχύει από τα δύο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 (edited) Δεν μας λες το νούμερο γιατί εγώ που πήρα σε ένα που είχε παραπάνω, 3 νούμερα δεν πήρα. :lol: Πες μας να πάρω αύριο πρωί πρωί αν είναι! Πριν με καλέσουν από το +3013888 να μου δώσουν #3# τέτοια "προνομιακά" στο Q μου, Πήρα (για πλάκα) στο 2106513888 και μου απάντησαν: "Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο". Άρα: ΜΟΝΟ ΑΝ σας καλέσουν από 13888 μπορείτε να τα πάρετε δωρεάν. Edited September 24, 2017 by XP130TD Εκτός όρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 24, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 (edited) Έβαλα το after dark στο προνομιακό και μου καταναλώνει πρώτα τα δεδομένα του reloadΜίλα μαζί τους στο FB. Το μόνο πακέτο που πέρνει προτεραιότητα είναι το after dark από τις 22.00 έως 8.00 το πρωί. Στα υπόλοιπα πακέτα τρώγεται αυτό που λήγει πρώτο ημερολογιακά. Για αυτό πρώτα τρώμε τα δεδομένα της ανανέωσης που λήγουν πρώτα και μετά ενεργοποιούμε πχ το πακέτο των 7 ημερών γιατί μέχρι να φας τα αρχικά δεδομένα και περνάν οι ημέρες δεν θα τρώγονται αυτά από το πακέτο των 7 ημερών. Λίγο βλακεία αυτό. Θα έπρεπε το μηνιαίο πακέτο να μην τρώγεται και να τρώγονται κατά προτεραιότητα τα μικρά πακέτα με λογική σειρά giga day, giga soukou, giga week. Το κάνουν επίτηδες για να τρώγονται πρώτα τα μηνιαία πακέτα και να αναγκάζεσαι να βάζεις αυτά με την ολιγοήμερη διάρκεια. Θετική σκέψη να έρθουν τα ευρωπαϊκά πακέτα συμβολαίων και καρτοκινητής να χορτάσουμε δεδομένα και λεπτά ομιλίας :) Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Edited September 24, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Ότι δεν μεταφέρεται ο χρόνος ομιλίας είναι σίγουρο ? γιατί σε πολλούς από μας που αγοράσαμε το προνομιακό μας είπαν ότι μεταφέρονται όλα αρκεί να ενεργοποιήσεις πρίν τη λήξη. Τελικά τι ισχύει από τα δύο ο χρονος ομιλιας ΔΕΝ μεταφερεται. Ειχα 1000 λεπτα υπολοιπο, ανανεωσα πριν ληξει και χαθηκαν. για τα data δε μπορω να πω γιατι τον προηγουμενο μηνα τα φαγα ολα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
methana Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 (edited) Μίλα μαζί τους στο FB. Το μόνο πακέτο που πέρνει προτεραιότητα είναι το after dark από τις 22.00 έως 8.00 το πρωί. Στα υπόλοιπα πακέτα τρώγεται αυτό που λήγει πρώτο ημερολογιακά. Για αυτό πρώτα τρώμε τα δεδομένα της ανανέωσης που λήγουν πρώτα και μετά ενεργοποιούμε πχ το πακέτο των 7 ημερών γιατί μέχρι να φας τα αρχικά δεδομένα και περνάν οι ημέρες δεν θα τρώγονται αυτά από το πακέτο των 7 ημερών. Λίγο βλακεία αυτό. Θα έπρεπε το μηνιαίο πακέτο να μην τρώγεται και να τρώγονται κατά προτεραιότητα τα μικρά πακέτα με λογική σειρά giga day, giga soukou, giga week. Το κάνουν επίτηδες για να τρώγονται πρώτα τα μηνιαία πακέτα και να αναγκάζεσαι να βάζεις αυτά με την ολιγοήμερη διάρκεια. Θετική σκέψη να έρθουν τα ευρωπαϊκά πακέτα συμβολαίων και καρτοκινητής να χορτάσουμε δεδομένα και λεπτά ομιλίας :) Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Έχω μιλήσει με το τεχνικό τμήμα και το ψάχνουν γιατί δεν χρησιμοποιεί τα δεδομένα του after dark από τις 22:00-08:00 κάποιο τεχνικό πρόβλημα υπάρχει....μάλιστα μου επέστρεψαν τα 5€ του after dark και μου πίστωσαν 10GB anytime για ενα μηνα για να μην φωνάζω... :):lol: Edited September 24, 2017 by methana Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Την περασμένη Δευτέρα αγόρασα από πλανόδιες πωλήτριες τρία προνομιακά νούμερα δίνοντας 10€ για το καθένα και σύμφωνα με τα λεγόμενα τους η κάθε κάρτα περιείχε χρόνο ομιλίας 10€. Τα νούμερα αυτά δεν τα έχω ενεργοποιήσει ακόμη. Στην εφαρμογή της Cosmote, εκεί που βλέπω κι τα άλλα νούμερα που έχω, είδα σήμερα ότι υπάρχουν και τα τρία καινούρια προνομιακά νούμερα που αγόρασα αλλά το καθένα από αυτά έχει μόνο από 0,25€. Παρότι δεν τα έχω ενεργοποιήσει και σύμφωνα με όσα πλήρωσα δεν θα έπρεπε να έχουν από 10€. Δεν καταλαβαίνω κάτι σωστά; Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Τι εννοείς ακριβώς όταν λες οτι δεν τα έχεις ενεργοποιήσει? Έχεις βάλει τις σιμ σε κινητό? Έχεις κάνει μια εξερχόμενη εστω στα 1314,1330 για να ενεργοποιηθεί το νούμερο? Αν όχι μπορεί αυτός να είναι ο λόγος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Την περασμένη Δευτέρα αγόρασα από πλανόδιες πωλήτριες τρία προνομιακά νούμερα δίνοντας 10€ για το καθένα και σύμφωνα με τα λεγόμενα τους η κάθε κάρτα περιείχε χρόνο ομιλίας 10€. Τα νούμερα αυτά δεν τα έχω ενεργοποιήσει ακόμη. Στην εφαρμογή της Cosmote, εκεί που βλέπω κι τα άλλα νούμερα που έχω, είδα σήμερα ότι υπάρχουν και τα τρία καινούρια προνομιακά νούμερα που αγόρασα αλλά το καθένα από αυτά έχει μόνο από 0,25€. Παρότι δεν τα έχω ενεργοποιήσει και σύμφωνα με όσα πλήρωσα δεν θα έπρεπε να έχουν από 10€. Δεν καταλαβαίνω κάτι σωστά; Κι εμένα που δεν τα'χω ενεργοποιήσει εδώ κ 1 μήνα: Κάνε 1 κλήση (αφού τα βάλεις σε συσκευή) πχ στο 1314 και θα φανεί και το +8,93€ [10€ μείον φόρο κινητής]. Και από εκείνη τη μέρα που θα το κάνεις, "τρέχει" το 3μηνο, 4 μηνο, 12μηνο{+1} κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 (edited) Μόλις το ενεργοποιήσεις,μετά από πέντε λεπτά θα έρθει μήνυμα που θα λέει μπήκαν 8.93 ευρώ από την ανανέωση που προάγματοποιήσατε στις .... Και μετά θα γράφει την ημερομηνία την παλιά που μπήκαν τα χρήματα . Edited September 24, 2017 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Έχω 2 νούμερα f2g προνομιακό. Υπάρχει περίπτωση να μου γίνει προσφορά για what's up προνομιακό δίχως να αλλάξω αριθμό? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Όχι δεν υπάρχει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 @kmpatra; jimmiss; Vasileios; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Sent from my SM-N920C using Tapatalk Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Όχι δεν υπάρχει . Κάθετη και απόλυτη η απάντηση σου φαντάζομαι γνωρίζεις καλά το θέμα. Πάντως δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο.. Αφού θα φύγω από άλλη εταιρεία και θα έρθω σε εσένα να στα ακουμπάω κανονικά.. Για ποιο λόγο να μην μπορώ να κρατήσω τον αριθμό μου? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Κάθετη και απόλυτη η απάντηση σου φαντάζομαι γνωρίζεις καλά το θέμα. Πάντως δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο.. Αφού θα φύγω από άλλη εταιρεία και θα έρθω σε εσένα να στα ακουμπάω κανονικά.. Για ποιο λόγο να μην μπορώ να κρατήσω τον αριθμό μου? Γιατί έτσι αποφάσισε το marketing department ότι θα κάνει αυτή την προωθητική προσφορά. Όπως είχε κάνει και η wind με το δικό της προνομιακό. Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 (edited) Κάθε εταιρία {και όχι μόνο στην τηλεφωνία} υϊοθετεί τις δικές της τεχνικές (τερτίπια κατά άλλους) ΑΝΑΛΟΓΑ με τους κάθε χρονική στιγμή ΣΤΟΧΟΥΣ της (μακροχρόνια κ μεσοπρόθεσμα). Όσο ΔΕΝ παραβιάζουν την εκάστοτε "Νομοθεσία" είναι επιτρεπτές. Edited September 24, 2017 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 24, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Κάθετη και απόλυτη η απάντηση σου φαντάζομαι γνωρίζεις καλά το θέμα. Πάντως δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο.. Αφού θα φύγω από άλλη εταιρεία και θα έρθω σε εσένα να στα ακουμπάω κανονικά.. Για ποιο λόγο να μην μπορώ να κρατήσω τον αριθμό μου? Γιατί μετά θα πρέπει να το κάνει ακόμα και σε ανθρώπους που στο δίκτυο τους έχουν συμβόλαια θα ζητάνε να τους το μεταφέρουν στο αντίστοιχο πακέτο του προνομιακού. Θα κανιβαλισουν τα δικά τους πακέτα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disappointed Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Μόνο νέα νούμερα δίνουν, μου το είπαν και σε εμένα. Απλά στέλνουμε sms σε όλους που θέλουμε ότι αλλάξαμε νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Μόνο νέα νούμερα δίνουν, μου το είπαν και σε εμένα. Απλά στέλνουμε sms σε όλους που θέλουμε ότι αλλάξαμε νούμερο. Το θέμα με την αλλαγή δεν είναι η ενημέρωση των άλλων αλλά το ότι έχω το νούμερο από μεγάλο συμβόλαιο και είναι πολύ εύκολο Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Το θέμα με την αλλαγή δεν είναι η ενημέρωση των άλλων αλλά το ότι έχω το νούμερο από μεγάλο συμβόλαιο και είναι πολύ εύκολο Κάνε το μηδενικό πάγιο με 2.5 ευρώ τον μήνα για να το συντηρείς μιας και είναι καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Κάνε το μηδενικό πάγιο με 2.5 ευρώ τον μήνα για να το συντηρείς μιας και είναι καλό. πώς γίνεται αυτό? τι μηδενικό πάγιο είναι αν χρειάζεται 2.5 ευρώ το μήνα? αν είναι έτσι κάνε το what's up απλό, και βάζε 5 ευρώ το τρίμηνο, τα οποία όταν μαζευτούν τα μεταφέρεις στο κύριο what's up σου.. Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Είναι το πρώην μηδενικο. Έχει αλλαξει ονομα πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
methana Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Έχει βάλει κάποιος το πακέτο after dark στο προνομιακό να μου λύσει μια απορία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts