ippotis Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Αν πας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και να κάνεις εκκαθάριση όλων των δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 μπορεις να πας στο paypal και να αφαιρέσεις την εξουσιοδότηση της Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 Ευχαριστώ.. θα τα κάνω και τα 2 Στάλθηκε από το S8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Καλήσπερα, εχω προνομιακο και ξέχασα να βάλω κάρτα η γραμμή έκλεισε τον Αύγουστο αλλα μου είπαν ότι μπορώ να κάνω αίτηση να ξανα λειτουργήσει το νούμερο και έκανα αλλα μου είπαν δεν θα είναι προνομιακο και μετά έπεσε η γραμμή στην COSMOTE που μιλουσα, έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; θα ξανα γίνει; γιατί πολλές φορές αλλα λένε αλλα γίνονται ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Καλήσπερα, εχω προνομιακο και ξέχασα να βάλω κάρτα η γραμμή έκλεισε τον Αύγουστο αλλα μου είπαν ότι μπορώ να κάνω αίτηση να ξανα λειτουργήσει το νούμερο και έκανα αλλα μου είπαν δεν θα είναι προνομιακο και μετά έπεσε η γραμμή στην COSMOTE που μιλουσα, έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; θα ξανα γίνει; γιατί πολλές φορές αλλα λένε αλλα γίνονται ευχαριστώΌταν εννοείς έκλεισε η γραμμή εννοείς περασε το 13μηνο? Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Καλήσπερα, εχω προνομιακο και ξέχασα να βάλω κάρτα η γραμμή έκλεισε τον Αύγουστο αλλα μου είπαν ότι μπορώ να κάνω αίτηση να ξανα λειτουργήσει το νούμερο και έκανα αλλα μου είπαν δεν θα είναι προνομιακο και μετά έπεσε η γραμμή στην COSMOTE που μιλουσα, έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; θα ξανα γίνει; γιατί πολλές φορές αλλα λένε αλλα γίνονται ευχαριστώ Kαι τι το θες;Αφου δεν βάζεις ούτε μια κάρτα τον χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Ναι πέρασε 13 μήνες, το θέλω να το δώσω στην μανα μου γιατί η κοσμοτε δεν την κάνει προσφορά και θελω what's up, γυρνάει σε προνομιακο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Ναι πέρασε 13 μήνες, το θέλω να το δώσω στην μανα μου γιατί η κοσμοτε δεν την κάνει προσφορά και θελω what's up, γυρνάει σε προνομιακο;;;Δε νομίζω. Την πάτησες. Ψάξε σε αγγελίες. Μπορούν να στο μετατρέψουν σε φοιτητικό με κάποιο αντίτιμο. Συνήθως γύρω στα 50 ευρώ Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Δε νομίζω. Την πάτησες. Ψάξε σε αγγελίες. Μπορούν να στο μετατρέψουν σε φοιτητικό με κάποιο αντίτιμο. Συνήθως γύρω στα 50 ευρώ Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ok σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Δε νομίζω. Την πάτησες. Ψάξε σε αγγελίες. Μπορούν να στο μετατρέψουν σε φοιτητικό με κάποιο αντίτιμο. Συνήθως γύρω στα 50 ευρώ Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ξερεις για αυτά τα φοιτητικά που λένε κρατάνε για πάντα; η έστω να φανταστώ για 4 χρόνια; η σε ενα δύο μήνες σε καταλαβαίνει η κοσμοτε; και στα κόβει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Ξερεις για αυτά τα φοιτητικά που λένε κρατάνε για πάντα; η έστω να φανταστώ για 4 χρόνια; η σε ενα δύο μήνες σε καταλαβαίνει η κοσμοτε; και στα κόβει;;Σου στέλνω πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Έχει παρατηρήσει κανείς θέμα με το "πάρε δώσε"? Ενώ ανανεώνω κανονικά (προνομιακό), μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: Χμμμ… Για να πάρεις λεπτά, MB ή SMS, πρέπει και να δώσεις. Αυτή τη στιγμή τα διαθέσιμα λεπτά, MB ή SMS σου δε φτάνουν. Τους τελευταίους μήνες το παρατήρησα, γιατί παλιότερα λειτουργούσε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Τα προνομιακά λεπτά SMS MB όπως και τα φοιτητικά δεν συμμετέχουν πλέον στο πάρε δώσε. Πρέπει να έχεις κάτι άλλο αγορασμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Από το παρακάτω ποστ και πέρα εξηγούμε τι έχει γίνει, αν και σου απάντησε ο φίλος παραπάνω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8092750#post8092750 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 Τα προνομιακά λεπτά SMS MB όπως και τα φοιτητικά δεν συμμετέχουν πλέον στο πάρε δώσε. Πρέπει να έχεις κάτι άλλο αγορασμένο. Από το παρακάτω ποστ και πέρα εξηγούμε τι έχει γίνει, αν και σου απάντησε ο φίλος παραπάνω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8092750#post8092750 1000 ευχαριστώ παιδιά, το διάβασα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. July 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2021 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω μια βοήθεια, έχω μαζέψει 10 gb από τις ανανεώσεις που κάνω κάθε μήνα και η cosmote μου έδωσε αλλά 10 δώρο για ένα μήνα για ένα θέμα που παρουσιάστηκε, το πρόβλημα είναι ότι η ημερομηνία από το δώρο είναι μεταγενέστερη αποκτά δικά μου mb με αποτέλεσμα αν τρώει σε κάθε σύνδεση από τα δικά μου. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξω την ημερομηνία; Χωρίς να αγοράσω ξανά πακέτο (8,50 το έκανα πριν δύο μέρες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SISWHS Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 Tα GB που δεν καταναλωνονται πως μεταφερονται στον επομενο μηνα αφου κανω ανανεωση του πακετου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 (edited) Ακριβώς, βάζεις το ίδιο πακέτο πριν λήξει το ήδη ενεργοποιημένο πακέτο που έχεις. Edited September 16, 2021 by Bayern7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2021 Σμερα μετα απο 2 - 2,5 χρονια ξεχασα να κανω ανανεωση εγκαιρα...πανε 42 gb....φτου κι απ την Αρχη...(εβαλα παγια ανανεωση μην την ξαναπατησω) .....τα νευρα μου!!! Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2021 1 hour ago, anergos13 said: Σμερα μετα απο 2 - 2,5 χρονια ξεχασα να κανω ανανεωση εγκαιρα...πανε 42 gb....φτου κι απ την Αρχη... (εβαλα παγια ανανεωση μην την ξαναπατησω) .....τα νευρα μου!!! Ρώτα στην εξυπηρέτηση πελατών μήπως γίνεται να σου τα επιστρέψουν, αφού τελικά έβαλες κάρτα. Μην έχεις πολλές ελπίδες όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2021 3 ώρες πριν, anergos13 said: Σμερα μετα απο 2 - 2,5 χρονια ξεχασα να κανω ανανεωση εγκαιρα...πανε 42 gb....φτου κι απ την Αρχη... (εβαλα παγια ανανεωση μην την ξαναπατησω) .....τα νευρα μου!!! Πόσο τα χρειάζεσαι;Γιατι για να εχουν μαζευτεί τοσα πολλά μάλλον δεν τα χαλάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2021 Πόσο τα χρειάζεσαι;Γιατι για να εχουν μαζευτεί τοσα πολλά μάλλον δεν τα χαλάς.Καλο ειναι να υπαρχει καβα και να ειμαι ανετος οταν χρειαστει ...αλλωστε αλλο 43gb και αλλο σχεδον μηδεν με τη μια....ειναι και ψυχολογικο....!! Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. October 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2021 Έχασα και εγώ 12Gb αλλά τώρα με τα δωράκια της COSMOTE θα ξαναμαζευτούν σιγά σιγά. Το σπαστικό είναι ότι πρέπει να κάνεις ανανέωση στο λεπτό ρε φίλε. Η Voda τουλάχιστον δεν σε περιορίζει στην ώρα, το έχει κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα. Καλύτερα από το να είσαι με το ρολόι στο χέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2021 Καλο ειναι να υπαρχει καβα και να ειμαι ανετος οταν χρειαστει ...αλλωστε αλλο 43gb και αλλο σχεδον μηδεν με τη μια....ειναι και ψυχολογικο....!!Είχα χάσει 30 αγορασμένα, δε πειράζει θα σε περάσει απλά θα είσαι πλέον φειδωλός με το ίντερνετΣτάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. October 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2021 Καλησπέρα. Φίλη μου θα αλλάξει το συμβόλαιο της cosmote σε cosmoκαρτα. Πως θα μπορέσει να ενταχθεί σε αυτό το πακέτο με τα 1500'; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts