Jump to content

Τα πάντα για το Προνομιακο What'sUp 1500', 1.5GB

cmvr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To Roaming το ανοίγεις για τα Data .

Θα χρειαστεί να αγοράσεις άλλο πακέτο ομιλίας και internet μετά τις 10 Μαΐου.

https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=491

Επιπλέον, ανακοινώνεται η από 10 Μαΐου τροποποίηση στη χρήση του προγράμματος «ειδικής προσφοράς» (8,57€/1500’ προς όλους & 1,5GB) για συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G. Πιο συγκεκριμένα κατά την περιαγωγή δεν θα καταναλώνεται ο δωρεάν χρόνος ομιλίας και τα ενσωματωμένα ΜΒ, καθώς θα είναι διαθέσιμα μόνο για χρήση εντός Ελλάδος.

Αναφέρομαι για προνομιακό what’s up και όχι wind

Λάθος....

Από όσο ξέρω το προνομιακό της Cosmote παίζει στην Ε.Ε.

Απλά ανοίγεις τα Data .

προσοχή Data από reload δεν παίζουν.

Γιατί εμένα ο χρόνος ομιλίας μου δεν μεταφέρεται στον επόμενο μήνα ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μου εβγαλε μηνυμα η εφαρμογη σε δυο προνομιακα « Δινεις πανελληνιες; Παρε τη φοιτητικη προσφορα απο τωρα».

Λιγο υποπτο μου κανει, μηπως χασουμε την προσφορα του προνομιακου και μετα μας ζηταει πασο...

Οχι ρε παιδια... Μολις ελανα ενημερωση εφαρμογης σε iphone μου το εβγαλε. Σε δυο αριθμους προνομιακους

Πίστευα ότι θα είχαν δει την ηλικία σου .

Τώρα να το στέλνουν σε τριανταπεντάρηδες ή πενηντάρηδες λίγω άσχετο μου φαίνεται...

Απλα ρωταει: δινεις πανελληνιες; Και μετα σου λεει για το wu εισαι απο τωρα φοιτητης. Παρε την φοιτητικη προσφορα κλπ

Μου το έβγαλε κι έμενα στο app. Και επειδή έχω dual app το What's up (ένα προνομιακό και ένα όχι), το έβγαλε και στα δύο. Λογικά θα το βγάζει σε όλους, είτε με προνομιακό αριθμό είτε όχι.

Κι εμένα λίγο άκυρο μου φαίνεται να το παίρνουν όλοι, ανεξαρτήτου ηλικίας, αλλά οκ.

Μου το έβγαλε κι έμενα στο app. Και επειδή έχω dual app το What's up (ένα προνομιακό και ένα όχι), το έβγαλε και στα δύο. Λογικά θα το βγάζει σε όλους, είτε με προνομιακό αριθμό είτε όχι.

Κι εμένα λίγο άκυρο μου φαίνεται να το παίρνουν όλοι, ανεξαρτήτου ηλικίας, αλλά οκ.

Όταν λες dual app τι εννοείς; Διπλή εγκατάσταση στην ίδια συσκευή;

Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Όταν λες dual app τι εννοείς; Διπλή εγκατάσταση στην ίδια συσκευή;

Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk

Ναι, έχω Xiaomi και μου επιτρέπει να το κάνω αυτό.

Στέλνοντας Υ στο 1330 θα σου πεί πόσα ΜΒ έχεις ακόμα αλλά και την ακριβή ημερομηνία και ώρα λήξης Π.χ. έχετε 1234 ΜΒ που λήγουν 29 Απριλίου στις 13:44.

Μπορείς να ανανεώσεις μέχρι και ένα δευτερόλεπτο πρίν αλλά μην το αφήσεις τελευταία στιγμή...

Πράγματι πρέπει να το εμφανίζει σε όλους. Έχω απλό What's Up, είμαι 30 ετών και σε καμία περίπτωση δεν θα δώσω πανελλήνιες. :p

Το κλειδί είναι οι επιτρεπόμενες ημερομηνίες στην εφαρμογή, οπότε δεν έχουν θέμα σαν εταιρεία να το εμφανίζουν σε όλους μέσω της εφαρμογής.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Παιδια σε φιλο που ειχε παρει πολυ καιρο πριν το προνομοιακο κ το ανοιξε σημερα χαθηκε η επιλογη του πακετου με τα 1500 κ του λεει οτι δεν το δικαιουται.υπαρχει περιπτωση να το ξαναδωσει η εταιρεια αν επικοινωνησει μαζι τους;

οχι.σημερα ενεργοποιησε γενικα την σιμ

Ας κάνει ότι και οι υπόλοιποι. Θα παρει στην εξυπηρέτηση να διαμαρτυρηθεί γιατί δεν είναι διαθέσιμη η προσφορά που λέει πάνω στο καρτελάκι. Θα του πουν ότι έληξε η προσφορά και εκεί θα απειλήσει ότι θα καταγγείλει στην ΕΕΤΤ για παραπλάνηση. Λογικά θα καταχωρήσουν αίτημα παραπόνου και θα ενεργοποιήσουν εκ νέου την προσφορά μετά από 1-2 μέρες.

όσο αφορά το φοιτητικό ισχύουν μόνο τα SMS και κάποια από τα MB ( όχι όλα)

Είναι καλύτερα να αγοράσεις ένα απλό πακέτο των 7.5 ευρώ για να έχεις λεπτά ομιλίας και 100ΜΒ ή το απλό πακέτο 8.5 ευρώ για λεπτά ομιλίας και 200 ΜΒ ,

Για το προνομιακό θα επανέλθω.

Καλημέρα.

Έχουμε κάτι νεότερο για εδώ?

Με ενδιαφέρει βασικά η ομιλία και τα ΜΒ.

Ευχαριστώ.

Opel Astra OPC