vrwmiaris Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 η συναλλαγή της τράπεζας δεν αποτελεί απόδειξη. μιλάω για έγγραφο με τα στοιχεία της επιχείρισης (οτε), ημερομηνία συναλλαγής, αρίθμηση και το ποσό (νόμιμη απόδειξη). το αναφέρω γιατί στην Q είχα αυτή τη δυνατότητα και ήταν πολύ βολικό.Αυτό γράφει και εκεί, το κάνω και εγώ Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Μήπως γνωρίζει κανείς εάν οι κοπέλες που βρίσκονται συνήθως στο μετρό Πανόρμου δίνουν προνομιακά; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpcranes Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Αυτό γράφει και εκεί, το κάνω και εγώ Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με ενδιαφέρει κι εμένα να εκτυπώσω παλαιότερες συναλλαγές. Μπορείς να δώσεις λεπτομέριες? ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δεν ενεργοποιήσεις το πακέτο 1500'+1500ΜΒ για κάμποσο καιρό χάνεις το προνομιακό? (Του βάζω 5€ κάθε τρίμηνο να μην μπει φραγή και χαθεί ο αριθμός) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper1974 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Με ενδιαφέρει κι εμένα να εκτυπώσω παλαιότερες συναλλαγές. Μπορείς να δώσεις λεπτομέριες? ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δεν ενεργοποιήσεις το πακέτο 1500'+1500ΜΒ για κάμποσο καιρό χάνεις το προνομιακό? (Του βάζω 5€ κάθε τρίμηνο να μην μπει φραγή και χαθεί ο αριθμός) η προσφορα ακολουθει το νουμερο και χανεται μονο εαν αλαξεις πακετο το κανεις δηλ. συμβολαιο-καρτοσυμβολαιο-cosmocarta ακομα και εαν ξαναγυρησεις επειτα σε what's up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 δυστυχώς από την τράπεζα Alpha δεν μπορώ καν να δω τις λεπτομέρειες της συναλλαγής. υπάρχει τελικά κάτι στο σάιτ ή στην εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Όταν πατάτε ολοκλήρωση της ανανέωσης με την κάρτα δεν σας βγάζει μια σελίδα με όλες τις πληροφορίες και έχει επιλογή για αποστολή κτλπ; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Δυο φορές στις έξι δεν μου το έχει βγάλει. θα ρωτήσω ακόμη μια φορά αυτό που θέλω να μάθω. Υπάρχει τρόπος ανάκτησης της απόδειξης μετά την συναλλαγή, κι αν ναι ποιος είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Όχι δεν υπάρχει. Κατα την διάρκεια της συναλλαγής μπορεις να το στείλεις στο email. Μετά το ξεχνάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zstephanos Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Παιδιά καλημέρα, Είχα πάρει πέρσυ το καλοκάιρι ένα προνομιακό νούμερο από σταθμό μετρό (είχα δώσει και 10€) και ήρθε η ώρα να το ενεργοποιήσω και να το βάλω σε μια συσκευή που έχω. Αν μπορείτε θα ζητούσα να μου γράψετε αναλυτικά τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσω γιατί από περσυ τα έχω ξεχάσει. Επειδή θα έχει 10 euro δεν θα μπορώ να βάλω reload it και άρα θα φάω τα 8? euro για το 1.5 και 1.5 Μου είχαν πει πως κάποθ παιρνη τηλέφωνο κάπου στέλνω μήνυμα... δεν θυμάμαι τίποτα.. και να φανταστείτε ότι έχω και εγώ whats up!! Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 10€ είχαν μπει το καλοκαίρι και θα τα έχει ακόμη; Χλωμό.... Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Κάποιος που έχει κάνει μετά τις 26/3 reload μπορεί να επιβεβαιώσει οτι αντί για 1 μήνα διάρκεια ειναι 15 ήμερες τα gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 (edited) Παιδιά καλημέρα, Είχα πάρει πέρσυ το καλοκάιρι ένα προνομιακό νούμερο από σταθμό μετρό (είχα δώσει και 10€) και ήρθε η ώρα να το ενεργοποιήσω και να το βάλω σε μια συσκευή που έχω. Αν μπορείτε θα ζητούσα να μου γράψετε αναλυτικά τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσω γιατί από περσυ τα έχω ξεχάσει. Επειδή θα έχει 10 euro δεν θα μπορώ να βάλω reload it και άρα θα φάω τα 8? euro για το 1.5 και 1.5 Μου είχαν πει πως κάποθ παιρνη τηλέφωνο κάπου στέλνω μήνυμα... δεν θυμάμαι τίποτα.. και να φανταστείτε ότι έχω και εγώ whats up!! Σας ευχαριστώ πολύ. α) Αν το νούμερο δεν είναι ενεργοποιημένο καλείς το 1314 και αφού ακούσεις όλο το μήνυμα το νούμερο σου ενεργοποιείται. 5 λεπτά μετά θα μπορεις να στείλεις και να λάβεις SMS. Τα 10 ευρώ θα μπούν σε 5-10 λεπτά και θα μπορεις να αγοράσεις το σχετικό πακέτο και θα έχεις reload. β) Αν το νούμερο έχει ενεργοποιηθεί από το καλοκαίρι θα πρέπει να κάνεις μία ανανέωση γιατίμ σε 3 μήνες το υπόλοιπο λήγει και στους 4 μήνες μπαίνει φραγή εισερχομένων κλήσεων. Για τα SMS ενεργοποίησης του πακέτου Ζ9 στο 1330. Edited March 30, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Κάποιος που έχει κάνει μετά τις 26/3 reload μπορεί να επιβεβαιώσει οτι αντί για 1 μήνα διάρκεια ειναι 15 ήμερες τα gb? Εκανα εγω χθες και η διαρκεια ειναι κανονικα για ενα μηνα. Δεν εχει αλλαξει κατι για εμας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Για online ανανεώσεις δεν έχει αλλάξει για κανέναν 1 μήνα είναι κανονικά. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 (edited) Για online ανανεώσεις δεν έχει αλλάξει για κανέναν 1 μήνα είναι κανονικά. Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom Σας ευχαριστω πολυ και τους δυο ggkogkas king2009 δε το ηξερα ευχαριστο νεο αυτο. Edited March 30, 2018 by johnmakro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zstephanos Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 α) Αν το νούμερο δεν είναι ενεργοποιημένο καλείς το 1314 και αφού ακούσεις όλο το μήνυμα το νούμερο σου ενεργοποιείται. 5 λεπτά μετά θα μπορεις να στείλεις και να λάβεις SMS. Τα 10 ευρώ θα μπούν σε 5-10 λεπτά και θα μπορεις να αγοράσεις το σχετικό πακέτο και θα έχεις reload. β) Αν το νούμερο έχει ενεργοποιηθεί από το καλοκαίρι θα πρέπει να κάνεις μία ανανέωση γιατίμ σε 3 μήνες το υπόλοιπο λήγει και στους 4 μήνες μπαίνει φραγή εισερχομένων κλήσεων. Για τα SMS ενεργοποίησης του πακέτου Ζ9 στο 1330. Ευχαριστώ πάρα πολύ.. Όταν το πήρα δεν το ενεργοποίησα είναι ακόμα στο φακελάκι του. Επίσης γράφει ημ. λήξης 3/10/2019. Αυτό σημαίνει πως θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω μέχρι τότε? Αν βάζω τα 8ευρω κάθε μήνα τα λεπτά και τα ΜΒ μεταφέρονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Ευχαριστώ πάρα πολύ.. Όταν το πήρα δεν το ενεργοποίησα είναι ακόμα στο φακελάκι του. Επίσης γράφει ημ. λήξης 3/10/2019. Αυτό σημαίνει πως θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω μέχρι τότε? Αν βάζω τα 8ευρω κάθε μήνα τα λεπτά και τα ΜΒ μεταφέρονται? Τα ΜΒ ναι τα λεπτά όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onyx522 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Καλησπέρα, πήρα έναν από τους αριθμούς που είχε φίλος μου (πήρε 2 κάρτες δωρεάν με 0 κόστος μέσω τηλ.) και τον ενεργοποίησα κτλ πρώτη φορά (δεν έχει υπόλοιπο μέσα) αλλά δεν φαίνεται να μπορώ να πάρω την προσφορά. Έστειλα Ζ9 στο 1330 και μου λέει Η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη. Ούτε μέσα από το WU app βλέπω την προσφορά πουθενά. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Καλησπέρα, πήρα έναν από τους αριθμούς που είχε φίλος μου (πήρε 2 κάρτες δωρεάν με 0 κόστος μέσω τηλ.) και τον ενεργοποίησα κτλ πρώτη φορά (δεν έχει υπόλοιπο μέσα) αλλά δεν φαίνεται να μπορώ να πάρω την προσφορά. Έστειλα Ζ9 στο 1330 και μου λέει Η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη. Ούτε μέσα από το WU app βλέπω την προσφορά πουθενά. Καμία ιδέα;Μάλλον δεν είχε εξαρχής την προσφορά το συγκεκριμένο πακέτο και του φόρτωσαν και απλό what's up μαζί. Μίλα με την εξυπηρέτηση πελατών αν το έχεις μεταφέρει στο όνομα σου. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onyx522 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Μάλλον δεν είχε εξαρχής την προσφορά το συγκεκριμένο πακέτο και του φόρτωσαν και απλό what's up μαζί. Μίλα με την εξυπηρέτηση πελατών αν το έχεις μεταφέρει στο όνομα σου. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το πακέτο είναι σαν τα παρακάτω άρα θα έπρεπε να δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Το πακέτο είναι σαν τα παρακάτω άρα θα έπρεπε να δουλεύει;Μήπως το είχε ενεργοποιήσει και μετά δεν το ανανέωσε ποτέ και έχασε το πακέτο? Αυτό της φωτογραφίας κανονικά το έχει. Κάνε τηλ στο τμήμα εξυπηρέτησης να στην δώσουν ξανά εάν είναι βέβαια εφικτό αυτό Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Ρώτησε τους μήπως θέλει άλλο μήνυμα για να ενεργοποιηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onyx522 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Μήπως το είχε ενεργοποιήσει και μετά δεν το ανανέωσε ποτέ και έχασε το πακέτο? Αυτό της φωτογραφίας κανονικά το έχει. Κάνε τηλ στο τμήμα εξυπηρέτησης να στην δώσουν ξανά εάν είναι βέβαια εφικτό αυτό Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι δεν το ενεργοποίησε ποτέ. Μου έφαγε και τα 25cents το 13888 μιας και μιλούσα με το bot και όχι με άνθρωπο κανένα 10' τώρα. Μιλάμε εντάξει, έλεος όχι αστεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Όχι δεν το ενεργοποίησε ποτέ. Μου έφαγε και τα 25cents το 13888 μιας και μιλούσα με το bot και όχι με άνθρωπο κανένα 10' τώρα. Μιλάμε εντάξει, έλεος όχι αστεία.Πρώτο , πάρε στο 2106513888 από το σταθερό σου. Δεύτερον άσε να σου πει όλες τις επιλογές και μετά την παύση θα σου πει πάτα # νομίζω για να τις ακούσεις ξανά ή 9 για να μιλήσεις με εκπρόσωπο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onyx522 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Πρώτο , πάρε στο 2106513888 από το σταθερό σου. Δεύτερον άσε να σου πει όλες τις επιλογές και μετά την παύση θα σου πει πάτα # νομίζω για να τις ακούσεις ξανά ή 9 για να μιλήσεις με εκπρόσωπο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Thanks! Μίλησα, μου είπε η κοπέλα ότι ενώ βλέπει το πακέτο δεν ξέρει γιατί δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω οπότε τώρα περιμένω να με call αυτοί όταν το τσεκάρουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts