Jump to content

Τα πάντα για το Προνομιακο What'sUp 1500', 1.5GB

cmvr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή έχω καιρό να ανανεώσω, πρώτα τραβάνε τα mb του reload it και μετά του πακέτου;

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οποιο λήγει νωρίτερα τρώει πρώτα.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια και την άμεση απάντηση!

Έχει κάποιος φίλος δουλέψει το 2 in 1 sim της Cosmote σε iphone?

Επειδή θα αποκτήσω σύντομα δεύτερη γραμμή cosmote και δεν θέλω να έχω δύο κινητά στο χερι (αφού το iphone δεν είναι δίκαρτο)

Επειδή θα αποκτήσω σύντομα δεύτερη γραμμή cosmote και δεν θέλω να έχω δύο κινητά στο χερι (αφού το iphone δεν είναι δίκαρτο)

Τι εννοείς? Για όλες τις συσκευές δεν είναι το 2 in 1? Δεν αναφέρει πουθενά συμβατές συσκευές. Εγώ ενδιαφέρομαι να βάλω 2 in 1 SIM στο Blackberry KeyOne, λες να μη δουλέψει?

Εγώ το έχω... Μια προνομιακό και μια απλή wu. Απλά, παιδιά, εάν ενεργοποιήσετε το WiFi Calling και οι δύο αριθμοί θα φαίνονται κλειστοί! Δεν λειτουργούν οι προωθήσεις ουσιαστικά. Μόνο το ένα νούμερο ενεργό.

3 ημέρες πήρε στην κοσμοτε να βρει γιατί ενώ μπορούσα να καλέσω με έδειχνε κλειστό!

Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά!

Εγώ το έχω... Μια προνομιακό και μια απλή wu. Απλά, παιδιά, εάν ενεργοποιήσετε το WiFi Calling και οι δύο αριθμοί θα φαίνονται κλειστοί! Δεν λειτουργούν οι προωθήσεις ουσιαστικά. Μόνο το ένα νούμερο ενεργό.

3 ημέρες πήρε στην κοσμοτε να βρει γιατί ενώ μπορούσα να καλέσω με έδειχνε κλειστό!

Και με ποιον τρόπο μεταφέρεσαι απο νούμερο σε νούμερο? Θέλει επανεκκίνηση?

Ποιά συσκεύη iphone έχεις?

Αν δεν ενεργοποιήσω το WiFi Calling, πάλι δε λειτουργεί η προώθηση των κλήσεων από τη μία γραμμή στην άλλη?

Το ερώτημα είναι αν ο φίλος που είχε το πρόβλημα τοποθέτησε την κάρτα του σε άλλη συσκευή από αυτήν που ενεργοποίησε το wi-fi calling, που ενδεχομένως δεν το υποστηρίζει.

Γιατί, όπως έμαθα αφού έπαθα, έτσι και το βάλεις σε "απλή" συσκευή που δεν είναι wi-fi call συμβατή, δεν μπορείς καν να ρυθμίσεις τις προωθήσεις. Βγάζει σφάλμα στην σχετική ρύθμιση.

Μόλις ενεργοποίησα από ένα iPhone με WiFi calling προώθηση άνευ όρων προς ένα άλλο iPhone με WiFi calling. Παίζει κανονικά. Κάτι άλλο γίνεται και η εξυπηρέτηση έχει μπλέξει τα μπούτια της πάλι.

Παιδιά, έχω Note 8. Το θέμα έχει να κάνει μόνο όταν στον ένα ή και στους 2 αριθμούς έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία wifi Calling. Αυτό μπερδεύεται και δεν δουλεύουν οι προωθήσεις. Μόλις απενεργοποιήθηκε η υπηρεσία από την

Cosmote όλα έστρωσαν.

Έχει δικό της μενού η κάρτα sim που πας και το ενεργοποιείς. Κάνει μια τύπου αποσύνδεση αλλα6δεν εχει7σχεση6με restart του τηλεφώνου. Μόνο 2 δευτερόλεπτα και ζητά πιν. Η ενεργοποίηση γινεται αστραπιαία. Έρχονται φώτο.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά, έχω Note 8. Το θέμα έχει να κάνει μόνο όταν στον ένα ή και στους 2 αριθμούς έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία wifi Calling. Αυτό μπερδεύεται και δεν δουλεύουν οι προωθήσεις. Μόλις απενεργοποιήθηκε η υπηρεσία από την

Cosmote όλα έστρωσαν.

Έχει δικό της μενού η κάρτα sim που πας και το ενεργοποιείς. Κάνει μια τύπου αποσύνδεση αλλα6δεν εχει7σχεση6με restart του τηλεφώνου. Μόνο 2 δευτερόλεπτα και ζητά πιν. Η ενεργοποίηση γινεται αστραπιαία. Έρχονται φώτο.

Εδώ και οι φώτο 13ec93902c832f356f116cab64092bc2.jpgf803991dc8e2775652ed9407b42b70d3.jpg4bbe08e2ed7a5f38e73d1438e822db54.jpga245365b4c91dbc119a440d118e2eb14.jpg8f8d477162550b5466da1c8b6b2d87d0.jpg

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά!

Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει δει τις αγγελίες, έχω μια αγγελία εδώ και κάποιες μέρες και ζητάω προνομιακό Cosmote. Αν περισσεύει σε κάποιον και σκέφτεται να το πουλήσει ας δει την αγγελία!

Στο εξωτερικό μιλάς και δέχεσαι κλήσεις με τα 1500 min του πακέτου όπως επισης και τα Gb?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

τελικα νουμερο whats up προνομιακο μπορουμε να βρουμε τωρα; , και το κοστος του πακετου ειναι 8,50 ευρω ; που δινει 1500 λεπτα προς ολους και 1,50gb internet ;.

Παιδιά όλα έχουν απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες.

Εν κατακλείδι:

Τα προνομιακά είτε τα δίνει η κοσμοτε σε συνδρομητές άλλης εταιρίας κυρίως wind, είτε τα μοίραζαν πωλητές τυχαία κυρίως στο μετρο.

Μπορείς να πάρεις τηλ στο 13888 και να ρωτήσεις αν μπορείς να γίνεις κάτοχος της προσφοράς.

Υπάρχει και η λύση να αγοράσεις από αγγελία. πχ δες εδώ

http://www.xe.gr/tilefonia/syndeseis-kinitis-tilefonias,80368.html

Προσωπικά με πήραν από την κοσμοτέ και μου το πρόσφεραν.

Όσον αφορά το κόστος είναι 8,5 ευρώ. Αλλά να σκεφτείς όταν βάζεις 10άρα κάρτα, στο λογαριασμό πιστώνονται περίπου 9,15 ευρώ.

Αυτά.

Γιατι 9.15? 8.93 καθαρα μπαινουν απο την 10αρα. Αν π.χ. την πρωτη φορά έχει αρχικό χρόνο 0.22 είναι άλλο θέμα.

Γιατι 9.15? 8.93 καθαρα μπαινουν απο την 10αρα. Αν π.χ. την πρωτη φορά έχει αρχικό χρόνο 0.22 είναι άλλο θέμα.

Νομίζω ότι έχει αλλάξει. Αλλά δεν επιμένω.

Νομίζω ότι έχει αλλάξει. Αλλά δεν επιμένω.

Δεν έχει αλλάξει κάτι, δυστυχώς.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Έχει δοκιμάσει να καλέσει κανείς από μόνος του το 13888 και να του πουν οτι δικαιούται προνομιακό;

μαλλον ελεγχουν απλα αν εχεις νουμερο wind που να δικαιουται την προσφορα. Τελευταια παιρνουν για το λογο αυτο (αποδοση προνομιακου σε συνδρομητες wind) εκτος απο το 13888, και απο τα 2108007000 & 2108007030.

edit προσοχη παντως γιατι φαινεται να ενοχλουν γενικως,αν κρινω από τα σχολια σε αναλογες ιστοσελιδες.

Edited by kmpatra

μαλλον ελεγχουν απλα αν εχεις νουμερο wind που να δικαιουται την προσφορα. Τελευταια παιρνουν για το λογο αυτο (αποδοση προνομιακου σε συνδρομητες wind) εκτος απο το 13888, και απο τα 2108007000 & 2108007030.

edit προσοχη παντως γιατι φαινεται να ενοχλουν γενικως,αν κρινω στα σχολια σε αναλογες ιστοσελιδες.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση

edit προσοχη παντως γιατι φαινεται να ενοχλουν γενικως,αν κρινω στα σχολια σε αναλογες ιστοσελιδες.

δηλαδη προτεινουνε φορητοτητα απο νουμερο wind σε προνομιακο καρτοκινητο whats up ; πολυ κουλο συνηθως σε καλουνε για προγραμματα συμβολαιου και οχι καρτοκινητης ..

Παιδιά όλα έχουν απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες.

Εν κατακλείδι:

Τα προνομιακά είτε τα δίνει η κοσμοτε σε συνδρομητές άλλης εταιρίας κυρίως wind, είτε τα μοίραζαν πωλητές τυχαία κυρίως στο μετρο.

Μπορείς να πάρεις τηλ στο 13888 και να ρωτήσεις αν μπορείς να γίνεις κάτοχος της προσφοράς.

Υπάρχει και η λύση να αγοράσεις από αγγελία. πχ δες εδώ

http://www.xe.gr/tilefonia/syndeseis-kinitis-tilefonias,80368.html

Προσωπικά με πήραν από την κοσμοτέ και μου το πρόσφεραν.

Όσον αφορά το κόστος είναι 8,5 ευρώ. Αλλά να σκεφτείς όταν βάζεις 10άρα κάρτα, στο λογαριασμό πιστώνονται περίπου 9,15 ευρώ.

Αυτά.

ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση αρα καλα το ειχα διαβασει οτι κοστιζει 8,50 ευρω το πακετο 1500 λεπτα και 1,5gb internet.

αρα νουμερο με φορητοτητα δεν γινεται πρεπει να αγορασεις νεο νουμερο ; συνηθως στο μετρο δεν δινουνε νουμερα με φορητοτητα αλλα μονο νεα νουμερα.