Jump to content

Τα πάντα για το Προνομιακο What'sUp 1500', 1.5GB

cmvr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η προσφορά 1500 μπορεί να δοθεί εύκολα σε όσους έχουν νούμερο wind αρκεί να κάνουν μια κλήση από το wind στο τμήμα που τα προωθεί.

Κάνουν αποστολή στο χώρο σου δωρεάν και σου στέλνουν μέχρι 3 νούμερα.

Δεν μας λες το νούμερο γιατί εγώ που πήρα σε ένα που είχε παραπάνω, 3 νούμερα δεν πήρα. :lol:

Πες μας να πάρω αύριο πρωί πρωί αν είναι!

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes:

ο χρόνος ομιλίας όχι, τα DATA μόνο

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η προσφορά 1500 μπορεί να δοθεί εύκολα σε όσους έχουν νούμερο wind αρκεί να κάνουν μια κλήση από το wind στο τμήμα που τα προωθεί.

Κάνουν αποστολή στο χώρο σου δωρεάν και σου στέλνουν μέχρι 3 νούμερα.

Ότι δεν μεταφέρεται ο χρόνος ομιλίας είναι σίγουρο ? γιατί σε πολλούς από μας που αγοράσαμε το προνομιακό μας είπαν ότι μεταφέρονται όλα αρκεί να ενεργοποιήσεις πρίν τη λήξη.

Τελικά τι ισχύει από τα δύο

Δεν μας λες το νούμερο γιατί εγώ που πήρα σε ένα που είχε παραπάνω, 3 νούμερα δεν πήρα. :lol:

Πες μας να πάρω αύριο πρωί πρωί αν είναι!

Πριν με καλέσουν από το +3013888 να μου δώσουν #3# τέτοια "προνομιακά" στο Q μου,

Πήρα (για πλάκα) στο 2106513888 και μου απάντησαν: "Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο".

Άρα: ΜΟΝΟ ΑΝ σας καλέσουν από 13888 μπορείτε να τα πάρετε δωρεάν.

Edited by XP130TD
Εκτός όρων

Έβαλα το after dark στο προνομιακό και μου καταναλώνει πρώτα τα δεδομένα του reload
Μίλα μαζί τους στο FB.

Το μόνο πακέτο που πέρνει προτεραιότητα είναι το after dark από τις 22.00 έως 8.00 το πρωί.

Στα υπόλοιπα πακέτα τρώγεται αυτό που λήγει πρώτο ημερολογιακά.

Για αυτό πρώτα τρώμε τα δεδομένα της ανανέωσης που λήγουν πρώτα και μετά ενεργοποιούμε πχ το πακέτο των 7 ημερών γιατί μέχρι να φας τα αρχικά δεδομένα και περνάν οι ημέρες δεν θα τρώγονται αυτά από το πακέτο των 7 ημερών.

Λίγο βλακεία αυτό. Θα έπρεπε το μηνιαίο πακέτο να μην τρώγεται και να τρώγονται κατά προτεραιότητα τα μικρά πακέτα με λογική σειρά giga day, giga soukou, giga week. Το κάνουν επίτηδες για να τρώγονται πρώτα τα μηνιαία πακέτα και να αναγκάζεσαι να βάζεις αυτά με την ολιγοήμερη διάρκεια.

Θετική σκέψη να έρθουν τα ευρωπαϊκά πακέτα συμβολαίων και καρτοκινητής να χορτάσουμε δεδομένα και λεπτά ομιλίας :)

Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk

Edited by cmvr

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Ότι δεν μεταφέρεται ο χρόνος ομιλίας είναι σίγουρο ? γιατί σε πολλούς από μας που αγοράσαμε το προνομιακό μας είπαν ότι μεταφέρονται όλα αρκεί να ενεργοποιήσεις πρίν τη λήξη.

Τελικά τι ισχύει από τα δύο

ο χρονος ομιλιας ΔΕΝ μεταφερεται. Ειχα 1000 λεπτα υπολοιπο, ανανεωσα πριν ληξει και χαθηκαν.

για τα data δε μπορω να πω γιατι τον προηγουμενο μηνα τα φαγα ολα...

Μίλα μαζί τους στο FB.

Το μόνο πακέτο που πέρνει προτεραιότητα είναι το after dark από τις 22.00 έως 8.00 το πρωί.

Στα υπόλοιπα πακέτα τρώγεται αυτό που λήγει πρώτο ημερολογιακά.

Για αυτό πρώτα τρώμε τα δεδομένα της ανανέωσης που λήγουν πρώτα και μετά ενεργοποιούμε πχ το πακέτο των 7 ημερών γιατί μέχρι να φας τα αρχικά δεδομένα και περνάν οι ημέρες δεν θα τρώγονται αυτά από το πακέτο των 7 ημερών.

Λίγο βλακεία αυτό. Θα έπρεπε το μηνιαίο πακέτο να μην τρώγεται και να τρώγονται κατά προτεραιότητα τα μικρά πακέτα με λογική σειρά giga day, giga soukou, giga week. Το κάνουν επίτηδες για να τρώγονται πρώτα τα μηνιαία πακέτα και να αναγκάζεσαι να βάζεις αυτά με την ολιγοήμερη διάρκεια.

Θετική σκέψη να έρθουν τα ευρωπαϊκά πακέτα συμβολαίων και καρτοκινητής να χορτάσουμε δεδομένα και λεπτά ομιλίας :)

Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk

Έχω μιλήσει με το τεχνικό τμήμα και το ψάχνουν γιατί δεν χρησιμοποιεί τα δεδομένα του after dark από τις 22:00-08:00 κάποιο τεχνικό πρόβλημα υπάρχει....μάλιστα μου επέστρεψαν τα 5€ του after dark και μου πίστωσαν 10GB anytime για ενα μηνα για να μην φωνάζω... :):lol:

Edited by methana

Την περασμένη Δευτέρα αγόρασα από πλανόδιες πωλήτριες τρία προνομιακά νούμερα δίνοντας 10€ για το καθένα και σύμφωνα με τα λεγόμενα τους η κάθε κάρτα περιείχε χρόνο ομιλίας 10€. Τα νούμερα αυτά δεν τα έχω ενεργοποιήσει ακόμη. Στην εφαρμογή της Cosmote, εκεί που βλέπω κι τα άλλα νούμερα που έχω, είδα σήμερα ότι υπάρχουν και τα τρία καινούρια προνομιακά νούμερα που αγόρασα αλλά το καθένα από αυτά έχει μόνο από 0,25€. Παρότι δεν τα έχω ενεργοποιήσει και σύμφωνα με όσα πλήρωσα δεν θα έπρεπε να έχουν από 10€. Δεν καταλαβαίνω κάτι σωστά;

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Τι εννοείς ακριβώς όταν λες οτι δεν τα έχεις ενεργοποιήσει? Έχεις βάλει τις σιμ σε κινητό? Έχεις κάνει μια εξερχόμενη εστω στα 1314,1330 για να ενεργοποιηθεί το νούμερο? Αν όχι μπορεί αυτός να είναι ο λόγος.

Την περασμένη Δευτέρα αγόρασα από πλανόδιες πωλήτριες τρία προνομιακά νούμερα δίνοντας 10€ για το καθένα και σύμφωνα με τα λεγόμενα τους η κάθε κάρτα περιείχε χρόνο ομιλίας 10€. Τα νούμερα αυτά δεν τα έχω ενεργοποιήσει ακόμη. Στην εφαρμογή της Cosmote, εκεί που βλέπω κι τα άλλα νούμερα που έχω, είδα σήμερα ότι υπάρχουν και τα τρία καινούρια προνομιακά νούμερα που αγόρασα αλλά το καθένα από αυτά έχει μόνο από 0,25€. Παρότι δεν τα έχω ενεργοποιήσει και σύμφωνα με όσα πλήρωσα δεν θα έπρεπε να έχουν από 10€. Δεν καταλαβαίνω κάτι σωστά;

Κι εμένα που δεν τα'χω ενεργοποιήσει εδώ κ 1 μήνα:

cosmote_1500.jpg

Κάνε 1 κλήση (αφού τα βάλεις σε συσκευή) πχ στο 1314 και θα φανεί και το +8,93€ [10€ μείον φόρο κινητής].

Και από εκείνη τη μέρα που θα το κάνεις, "τρέχει" το 3μηνο, 4 μηνο, 12μηνο{+1} κλπ.

Μόλις το ενεργοποιήσεις,μετά από πέντε λεπτά θα έρθει μήνυμα που θα λέει μπήκαν 8.93 ευρώ από την ανανέωση που προάγματοποιήσατε στις .... Και μετά θα γράφει την ημερομηνία την παλιά που μπήκαν τα χρήματα . Edited by Vasileios

Έχω 2 νούμερα f2g προνομιακό. Υπάρχει περίπτωση να μου γίνει προσφορά για what's up προνομιακό δίχως να αλλάξω αριθμό?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Όχι δεν υπάρχει .

Κάθετη και απόλυτη η απάντηση σου φαντάζομαι γνωρίζεις καλά το θέμα. Πάντως δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο.. Αφού θα φύγω από άλλη εταιρεία και θα έρθω σε εσένα να στα ακουμπάω κανονικά.. Για ποιο λόγο να μην μπορώ να κρατήσω τον αριθμό μου?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Κάθετη και απόλυτη η απάντηση σου φαντάζομαι γνωρίζεις καλά το θέμα. Πάντως δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο.. Αφού θα φύγω από άλλη εταιρεία και θα έρθω σε εσένα να στα ακουμπάω κανονικά.. Για ποιο λόγο να μην μπορώ να κρατήσω τον αριθμό μου?

Γιατί έτσι αποφάσισε το marketing department ότι θα κάνει αυτή την προωθητική προσφορά.

Όπως είχε κάνει και η wind με το δικό της προνομιακό.

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes:

Κάθε εταιρία {και όχι μόνο στην τηλεφωνία} υϊοθετεί τις δικές της τεχνικές (τερτίπια κατά άλλους) ΑΝΑΛΟΓΑ με τους κάθε χρονική στιγμή ΣΤΟΧΟΥΣ της (μακροχρόνια κ μεσοπρόθεσμα).

Όσο ΔΕΝ παραβιάζουν την εκάστοτε "Νομοθεσία" είναι επιτρεπτές.

Edited by XP130TD

Γιατί μετά θα πρέπει να το κάνει ακόμα και σε ανθρώπους που στο δίκτυο τους έχουν συμβόλαια θα ζητάνε να τους το μεταφέρουν στο αντίστοιχο πακέτο του προνομιακού. Θα κανιβαλισουν τα δικά τους πακέτα.