angelosp_88 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Σήμερα παραλαμβάνω.. https://media2.giphy.com/media/2WxWfiavndgcM/giphy.gif χαχαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος! Δεν είναι τυχαίο που έρχεται σήμερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Βαλεντίνικο εορταστικό το εργαλείο... αυτές είναι αγάπες :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Μια καρδιά με ένα V30 καρφωμένο σαν βέλος (Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Δεν είναι τυχαίο που έρχεται σήμερα!! Φίλε όταν μπορέσεις θέλουμε τα πάντα πως πήγε το πρώτο σας ραντεβού με το ευρωπαϊκό μωρο:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosp_88 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Πείτε και μια γνώμη για τα ακουστικά τι παίζει όσοι το έχετε ήδη?είναι καλή ποιότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Δεν υπάρχει άλλο κινητό με τόση έμφαση στο θέμα ήχος. Pro... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosp_88 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Απόλυτος...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosp_88 Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Υπαρχει αλλη εναλλακτικη περα απο αμαζον να εχουμε το νου μας η περιμενουμε να ξαναπεσει η τιμη?εναλλακτικη ομως που να μπορουμε να αφαιρεσουμε φπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 LG V30: Bάζει Τεχνητή Νοημοσύνη http://www.hxoseikona.gr/nea/6169-lg-v30-ai.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+hxosplus+%28hxos%29 Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Σήμερα παραλαμβάνω.. https://media2.giphy.com/media/2WxWfiavndgcM/giphy.gif Έχουν περάσει 2 μέρες. Να ανησυχήσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Παιδες αυτο γιατι οταν το βαζεις στο καλαθι παει 651? https://www.amazon.de/LG-Smartphone-Display-Speicher-Moroccan-Blue/dp/B075GTJYSV/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1518809267&sr=8-1&keywords=v30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Έχουν περάσει 2 μέρες. Να ανησυχήσουμε;Χαχαχαχα Ήθελα να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη, γι'αυτό το αργώ. Άσε που μέχρι να σετάρω τα βασικά, εστραβώθηκα. Λοιπόν πρώτα συμπεράσματα.. Οθόνη: Φοβόμουν τα προβλήματα στο μαύρο, αλλά το άσπρο μου την έκανε. Δεν μου αρέσει το άσπρο του. Είναι λίγο θαμπό θα έλεγα, δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω ακριβώς. Ειδικά άμα το βάλω δίπλα με το oneplus 3 που έχω, είναι εμφανής η διαφορά. Θα το συνηθίσω, θα παίξω και λίγο με τις ρυθμίσεις, και βλέπουμε. Κατά τ'άλλα η οθόνη τα σπάει. Ομοιόμορφο και με ωραίο μαύρο. Μπαταρία: Ειδικά σε wifi είναι πολύ δυνατή. Και με data όμως είναι αρκετά καλή. Ήχο δεν έχω προλάβει ακόμα να δοκιμάσω τα sennheiser 598 που έχω για να σας πω εντυπώσεις. Ούτε αυτά που είχε μέσα το κουτί. Κάμερα ακόμα επίσης δεν έχω δοκιμάσει εκτενώς για να σας πω. Εντυπωσιακή πάντως η wide που έχει. Σώζει ζωές.. Από θέμα ταχύτητας, εννοείται πως είναι πολύ δυνατό, χωρίς τρελές διαφορές όμως από oneplus 3. Μερικά λαγκάκια τα έχει, όταν πχ μερικές φορές πατάς τη bubble του fb messenger να δεις το μήνυμα δεν είναι τόσο σμουθ. Fb messenger είναι αυτό θα μου πείτε.. Γενικά προσπαθώ να προσαρμοστώ χωρίς ρουτ. Μου είναι δύσκολο όμως. Δεν ξέρω τι θα κάνω.. Χάνω εγγύηση εδώ εε? Αα ρε oneplus. Σαν συσκευή είναι όπως τη περίμενα. Πανέμορφο με τέλειες διαστάσεις για μένα. Σήμερα έβαλα και τζαμάκι από mediamrkt της ZAGG. Στο βάζουν αυτοί και έχεις 3 μήνες εγγύηση. 18€. Είναι πολύ καλό. Πήρα και μια θήκη Roar μέχρι να έρθουν οι άλλες από τα βάθη της Ασίας.. Face unlock τα σπάει.. Πιάνει και υπό γωνία και αν φοράς γυαλιά. Αν και αρχικά δεν ξεκλείδωνε πάντα, πλέον έχει ρολάρει.. Πρέπει να βρούμε τρόπο να κρύψουμε τη navigation bar τελείως. Με το swipe navigation app αλλάζει επίπεδο η εμπειρία χρήσης. Αυτά για αρχή. Θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες για ήχο και κάμερα. Sent from my LG-H930 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδες αυτο γιατι οταν το βαζεις στο καλαθι παει 651? https://www.amazon.de/LG-Smartphone-Display-Speicher-Moroccan-Blue/dp/B075GTJYSV/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1518809267&sr=8-1&keywords=v30Δεν μου ανοίγει το λινκ σου φίλε μου.. Sent from my LG-H930 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 ΧΔεν μου ανοίγει το λινκ σου φίλε μου.. Sent from my LG-H930 using Tapatalk Μπα παραξενο εμενα μου ανοιγει κανονικα. Πω με σκοτωσες με το ασπρο γιατι εχω μια τρελα με το καθαρο ασπρο.Κιτρινιζει και ειναι grainy δλδ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Μπα παραξενο εμενα μου ανοιγει κανονικα. Πω με σκοτωσες με το ασπρο γιατι εχω μια τρελα με το καθαρο ασπρο.Κιτρινιζει και ειναι grainy δλδ?Όχι δεν κιτρινίζει. Έχει ρύθμιση για την κιτρινίλα. Είναι σαν να "πιξελιάζει" ξέρω γω. Σαν να έχεις βάλει κακής ποιότητας screen protector κάπως. Δεν φαίνεται και στη φώτο ρε ****το να το ανεβάσω. Sent from my LG-H930 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδες αυτο γιατι οταν το βαζεις στο καλαθι παει 651? https://www.amazon.de/LG-Smartphone-Display-Speicher-Moroccan-Blue/dp/B075GTJYSV/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1518809267&sr=8-1&keywords=v30Ωραία τώρα το άνοιξα από pc. Αλλάζει ο φόρος γι'αυτό. Στην αρχική είναι με 19%, Γερμανίας. Όταν το βάζεις καλάθι γίνεται με 24%, Ελλάδας. Sent from my LG-H930 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 (edited) Όχι δεν κιτρινίζει. Έχει ρύθμιση για την κιτρινίλα. Είναι σαν να "πιξελιάζει" ξέρω γω. Σαν να έχεις βάλει κακής ποιότητας screen protector κάπως. Δεν φαίνεται και στη φώτο ρε ****το να το ανεβάσω. Νομιζω καταλαβα τι ασπρο εχει. Ειχα το Flex 2 και ηταν grainy το ασπρο του και το γκρι του. Αν και ειχα την ευκαιρια και το ειχα δει απο κοντα για λιγο το V30(καθως ετυχε να το ειχε φερει φιλος στην δουλεια) δεν προλαβα να δω αρκετα πραγματα.. Edited February 16, 2018 by Fredometrios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Από ομοιομορφία πάντως είναι τέλειο. Εδώ σε 0% φωτεινότητα. Οι διαγώνιες γραμμές είναι της φώτο. Δεν υπάρχουν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 αμα δεν σου κανει κοπος βγαλε καμια μια φωτογραφια σε εσωτερικο χωρο πχ στο σπιτι σου με φως.Αλλα με το manual mode πχ μια με iso 200 και shutter speed 1/8 .Βασικα αναλογος και τις συνθηκες αν σε περνει και με iso 100 και 1/8 πχ. Οταν βρεις χρονο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosp_88 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Από ομοιομορφία πάντως είναι τέλειο. Εδώ σε 0% φωτεινότητα. Οι διαγώνιες γραμμές είναι της φώτο. Δεν υπάρχουν κανονικά. Τι είναι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Η οθόνη με γκρι background σε χαμηλή φωτεινότητα. Βασικά είναι ένα τεστ για να δεις την ομοιομορφία της οθόνης σε χαμηλή φωτεινότητα, εκεί που εμφανίζονται τυχόν ανομοιομορφίες.. Sent from my LG-H930 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosp_88 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Η οθόνη με γκρι background σε χαμηλή φωτεινότητα. Βασικά είναι ένα τεστ για να δεις την ομοιομορφία της οθόνης σε χαμηλή φωτεινότητα, εκεί που εμφανίζονται τυχόν ανομοιομορφίες.. Sent from my LG-H930 using Tapatalk Πολύ καλό.με 0 φωτεινότητα είναι εντυπωσιακό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelosp_88 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Ναι αλλά δε μου απαντήσατε αν υπάρχει πέρα από αμαζον κάτι να κοιτάμε...Επίσης πείτε κάτι για μπαταρία...σε καθημερινή χρήση τι λέει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Με εγγύηση δεν γνωρίζω να υπάρχει κάτι άλλο εκτός από Amazon και Skroutz. Μπαταρία όπως είπα και πιο πριν. Πολύ δυνατό. Ειδικά με wifi είναι βράχος. Αλλά και με data δεν έχει θέμα. Sent from my LG-H930 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 (edited) Ναι αλλά δε μου απαντήσατε αν υπάρχει πέρα από αμαζον κάτι να κοιτάμε... Αυτά όλα είναι Η930 δηλαδή με εγγύηση, πάρε με την σειρά και ρώτα αν στέλνει κάποιος Ελλάδα https://www.trovaprezzi.it/Fprezzo_cellulari_lg_v30_64gb.aspx agpol07 ΜΕΓΕΙΑ!:) Edited February 17, 2018 by FJ_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 δελεαστικες τιμες: https://www.eglobalcentral.eu/product/lg%20v30%20h930ds?subcats=Y&status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=lg%20v30%20h930ds και σε Raspberry Rose! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts