godjet Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Το αξιοπερίεργο είναι ότι τα φλασάκια που δεν αναγνωρίζει σπάνια μια-δυο φορές τα βλέπει ..λες και παίζεις στοίχημα ..Κάτι γίνεται με τα ρεύματα νομίζω Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 (edited) Παιδια καλησπερα, μια βοηθεια παρακαλω.Εκανα ενα αντιγραφο ασφαλειας της διαμορφωσης του nova.To αποθηκευσα στο cloud και τωρα δεν μπορω να το βρω για να κανω επαναφορα..Καμια ιδεα κανεις? Παιδια ακυρο, οκ το ελυσα το προβλημα. Edited May 5, 2019 by jtgiannis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Δοκιμασα παλι αλλο καλωδιο και αλλο φορτιστη. Ενω εγραψε τωρα fast charging ηθελε μιση ωρα για 16% Παλι δε μου φαινεται νορμαλ η κατασταση Sent from my SM-N950F using Tapatalk Nα ξερεις πως το fast charging δεν δουλευει συνεχεια. Δηλαδη παει με steps, για παραδειγμα την πιο γρηγορη αποδοση την εχεις απο 5% εως 30% και απο κει και περα πεφτει. Οποτε normal μου φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Παιδια καλημερα.Εντελως ξαφνικα το s pen παρεδωσε πνευμα...Δεν λειτουργει. Καμια ιδεα κανεις?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Παιδια καλημερα.Εντελως ξαφνικα το s pen παρεδωσε πνευμα...Δεν λειτουργει. Καμια ιδεα κανεις?? Από μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα αυτό. Unfortunately with that there's not a lot we can do to help, other than ask you to test a couple things: Test your S-Pen on another phone. Does it work there? If not, your pen is damaged and needs to be replaced. If the pen works in another phone, chances are the digitizer used for the S-Pen is damaged or disconnected. BUT it could also be that the phone doesn't detect the pen is 'out' and activates the digitizer (there's an option to keep the digitizer always on...use that and see if it helps; if it does, then the sensor to detect the S-Pen has been removed is damaged. Lastly, I'd try another phone's pen on your device. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Από μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα αυτό. Unfortunately with that there's not a lot we can do to help, other than ask you to test a couple things: Test your S-Pen on another phone. Does it work there? If not, your pen is damaged and needs to be replaced. If the pen works in another phone, chances are the digitizer used for the S-Pen is damaged or disconnected. BUT it could also be that the phone doesn't detect the pen is 'out' and activates the digitizer (there's an option to keep the digitizer always on...use that and see if it helps; if it does, then the sensor to detect the S-Pen has been removed is damaged. Lastly, I'd try another phone's pen on your device. Φιλε μου ευτυχως ολα οκ.Του εκανα 4 επανεκκινησεις απανωτα και τωρα ειναι ενταξει.Δεν ξερω ακριβως το εγινε, αλλα τωρα δουλευει.Το εχει παθει καποιος αλλος?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Παιδια καλημερα.Εντελως ξαφνικα το s pen παρεδωσε πνευμα...Δεν λειτουργει. Καμια ιδεα κανεις?? Το βγ;ζεις από την θέση του και δεν ανοίγει το μενού;;; Κάνε του μια επαναφορά,και αν δεν φτιάξει στείλε το service... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Το βγ;ζεις από την θέση του και δεν ανοίγει το μενού;;; Κάνε του μια επαναφορά,και αν δεν φτιάξει στείλε το service... Ημουν ετοιμος για το σερβις αλλα ευτυχως μετα απο επανεκκινησεις(4) ολα οκ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Ρε παιδιά όταν λαμβάνω κλήση και βγάζω το spen να σημειώσω ένα τηλέφωνο δεν εμφανίζεται με τίποτε το μενού.. πρέπει να πατήσω home button και μετά μόνο ενεργοποιείται...Τι φάση αν δεν μπορείς να σημειώσεις εκείνη τη στιγμή που το χρειάζεσαι.. Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Ρε παιδιά όταν λαμβάνω κλήση και βγάζω το spen να σημειώσω ένα τηλέφωνο δεν εμφανίζεται με τίποτε το μενού.. πρέπει να πατήσω home button και μετά μόνο ενεργοποιείται...Τι φάση αν δεν μπορείς να σημειώσεις εκείνη τη στιγμή που το χρειάζεσαι.. Εεεεε, και εμενα το ιδιο μου κανει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Για bug της pies το βλέπω..Αλλά ρε γμτ το note για κάτι τέτοιο το πήραμε.. Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Για bug της pies το βλέπω..Αλλά ρε γμτ το note για κάτι τέτοιο το πήραμε.. Ελα ντε...Για να δουμε, λογικα τις επομενες μερες θα ερθει το update του Μαιου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis_mark Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 (edited) Επανέρχομαι μετά από την αντικατάσταση οθόνης και μπαταρίας λόγω του burn in που είχα. Η επισκευή έγινε πριν 2 εβδομάδες περίπου αλλά εχθές το βράδυ παρατήρησα ότι γύρω γύρω στα bezel της οθόνης βλέπω σε κάποια σημεία τον φωτισμό που υπάρχει πίσω από την οθόνη. Σαν χαραμάδα να το χαρακτηρίσω για να καταλάβετε. Τι να κάνω? Έτσι υποθέτω θα παίρνει και νερό. Άρα δεν έχει γίνει σωστή αδιαβροχοποιηση... Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 8, 2019 by karasarinis_mark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Επανέρχομαι μετά από την αντικατάσταση οθόνης και μπαταρίας λόγω του burn in που είχα. Η επισκευή έγινε πριν 2 εβδομάδες περίπου αλλά εχθές το βράδυ παρατήρησα ότι γύρω γύρω στα bezel της οθόνης βλέπω σε κάποια σημεία τον φωτισμό που υπάρχει πίσω από την οθόνη. Σαν χαραμάδα να το χαρακτηρίσω για να καταλάβετε. Τι να κάνω? Έτσι υποθέτω θα παίρνει και νερό. Άρα δεν έχει γίνει σωστή αδιαβροχοποιηση... Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αποτι ξέρω σε μερικές συσκευές είναι σύνηθες φαινόμενο να το κάνει αυτό αλλά ούτε κ μένα θα μ άρεσε... Αν είναι από σμαρτεκ μην το φοβάσαι για θέμα νερού.. Μπορείς να τους πεις όμως το θέμα σου αλλά πιστεύω πως δεν θα σ δημιουργήσει πρόβλημα Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Επανέρχομαι μετά από την αντικατάσταση οθόνης και μπαταρίας λόγω του burn in που είχα. Η επισκευή έγινε πριν 2 εβδομάδες περίπου αλλά εχθές το βράδυ παρατήρησα ότι γύρω γύρω στα bezel της οθόνης βλέπω σε κάποια σημεία τον φωτισμό που υπάρχει πίσω από την οθόνη. Σαν χαραμάδα να το χαρακτηρίσω για να καταλάβετε. Τι να κάνω? Έτσι υποθέτω θα παίρνει και νερό. Άρα δεν έχει γίνει σωστή αδιαβροχοποιηση... Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕχει απαντηθει οτι αυτο δεν ειναι διαρροη φωτος απο το πλαισιο αλλα αντανακλαση της κυρτης οθονης. Οποτε ολα καλα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Στα καλα καθουμενα, το προβλημα οτι δηλαδη κατα τη διαρκεια της κλησης η οθονη αναβε μονη της, σταματησε να υφισταται. Ελα Χριστε και Παναγια!! Το Πασχα εκανε το θαυμα του. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Αν δεν κατάλαβα λάθος, είχες πρόβλημα με τον αισθητήρα εγγύτητας,, είχα το ίδιο σε note 4, δεν έγινε θαύμα, εμένα το note 4 , δεν μπόρεσαν να το φτιάξουν στο service. Τσεκαρισε το κινητό. https://play.google.com/store/apps/details?id=hibernate.v2.testyourandroid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipinos1976 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Στα καλα καθουμενα, το προβλημα οτι δηλαδη κατα τη διαρκεια της κλησης η οθονη αναβε μονη της, σταματησε να υφισταται. Ελα Χριστε και Παναγια!! Το Πασχα εκανε το θαυμα του. Και το δικό μου το ίδιο έκανε. Άναβε μόνη της η οθόνη είτε το είχα στο αυτί, είτε με HF. Αν έβαζα το δάχτυλο πάνω στον αισθητήρα όλα καλά. Το δοκίμασα και σε περπάτημα, οπότε χρησιμοποιούσα το HF. Όσο το κρατούσα στο χέρι και περπατούσα δεν άναβε (κοιτούσα λοξά για να δω, στράβωσε και ο λαιμός μου για να μην αλλάξει η κατάσταση κίνησης). Μόλις έκανα πως το γυρίζω πιο οριζόντια, αμέσως άρχιζε το πρόβλημα. Έκανα πολλές φορές restart, αλλά δεν έφτιαχνε. Ήμουν έτοιμος να το πάω για επισκευή μετά τις γιορτές, αλλά ξαφνικά, όπως έγραψες κι εσύ, έφτιαξε. Παράθεση Το κανάλι μου στο YouTube Το κανάλι μου στο Odysee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Και το δικό μου το ίδιο έκανε. Άναβε μόνη της η οθόνη είτε το είχα στο αυτί, είτε με HF. Αν έβαζα το δάχτυλο πάνω στον αισθητήρα όλα καλά. Το δοκίμασα και σε περπάτημα, οπότε χρησιμοποιούσα το HF. Όσο το κρατούσα στο χέρι και περπατούσα δεν άναβε (κοιτούσα λοξά για να δω, στράβωσε και ο λαιμός μου για να μην αλλάξει η κατάσταση κίνησης). Μόλις έκανα πως το γυρίζω πιο οριζόντια, αμέσως άρχιζε το πρόβλημα. Έκανα πολλές φορές restart, αλλά δεν έφτιαχνε. Ήμουν έτοιμος να το πάω για επισκευή μετά τις γιορτές, αλλά ξαφνικά, όπως έγραψες κι εσύ, έφτιαξε. Αν δεις πιο πίσω, είχα γράψει ότι σε safe mode (δηλαδή εκκίνηση μόνο με τις μαμίσιες εφαρμογές να τρέχουν) δεν το έκανε. Άρα ήταν πρόβλημα του sw και μάλλον κάποιας εφαρμογής. Τέλος πάντων, ευτυχώς διορθώθηκε γιατί ήταν πολύ εκνευριστικό. ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δεν κατάλαβα λάθος, είχες πρόβλημα με τον αισθητήρα εγγύτητας,, είχα το ίδιο σε note 4, δεν έγινε θαύμα, εμένα το note 4 , δεν μπόρεσαν να το φτιάξουν στο service. Τσεκαρισε το κινητό. https://play.google.com/store/apps/details?id=hibernate.v2.testyourandroid Η οθόνη άναβε μόνη της όταν μιλούσα με bluetooth. δεν ήταν θέμα του αισθητήρα εγγύτητας. Ενώ έσβηνα την οθόνη από το power button, ξαφνικά εκείνη άναβε, χωρίς προφανή λόγο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Έβγαλα κάτι φωτογραφίες με εστίαση την μικρή μου κόρη στην παιδική χαρά,και όσοι τις είδαν πραγματικά εντυπωσιάστηκαν...Είναι πολύ καθαρές,σωστά τα χρώματα,και η ημέρα που τις τράβηξα ήταν ηλιόλουστη και με καθαρή ατμόσφαιρα...Αυτό που έχω να επισημάνω είναι αν με το Ν8 βγαίνουν τόσο ωραίες οι φωτογραφίες,φαντάζομαι πόσο καλύτερα θα βγουν από το P30Pro/S10+-S10/N9/HTC U11/12+,το καινούργιο 1+7 Pro,που απ'ότι λένε έχει και αυτό κορυφαία κάμερα...Είμαι περίεργος που θα φτάσουν οι εταιρίες την κάμερα στις συσκευές...Και φυσικά και άλλα τόσα που έχουν καλύτερη κάμερα από το Ν8 που έχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Έβγαλα κάτι φωτογραφίες με εστίαση την μικρή μου κόρη στην παιδική χαρά,και όσοι τις είδαν πραγματικά εντυπωσιάστηκαν...Είναι πολύ καθαρές,σωστά τα χρώματα,και η ημέρα που τις τράβηξα ήταν ηλιόλουστη και με καθαρή ατμόσφαιρα...Αυτό που έχω να επισημάνω είναι αν με το Ν8 βγαίνουν τόσο ωραίες οι φωτογραφίες,φαντάζομαι πόσο καλύτερα θα βγουν από το P30Pro/S10+-S10/N9/HTC U11/12+,το καινούργιο 1+7 Pro,που απ'ότι λένε έχει και αυτό κορυφαία κάμερα...Είμαι περίεργος που θα φτάσουν οι εταιρίες την κάμερα στις συσκευές...Και φυσικά και άλλα τόσα που έχουν καλύτερη κάμερα από το Ν8 που έχω...Εχει πολυ ωραια καμερα το Ν8. Και το βραδυ αξιοπρεπεστατο. Φυσικα , συνεχως θα βγαονουν καλυτερα, αλλα αυτο δεν σημαινει κατι. Το θεμα ειναι ποσο καλυτερα ωστε να αξιζει την αναβαθμιση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Το Ν8 όσο διάστημα το δούλεψα έβγαζε εξαιρετικες φωτογραφίες, είναι σούπερ συσκευή. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Καλημερα στην παρεα.Και εγω πολυ ευχαριστημενος απο την καμερα.Προφανως το note 8 αξιζε και συνεχιζει να αξιζει.Σπανια καποιο βιομηχανικο προιον σου προσφερει τετοιο vfm.Οπως δειχνει Θα το κρατησω τελικα και θα παω κατευθειαν σε note 10.Αληθεια εχει ερθει σε κανεναν το update Μαιου?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Και εγώ κάθε μήνα λέω θα το αλλάξω για το Ν9,αλλά δεν κάνω την κίνηση,γιατί είναι απροβληματιστο,δεν με έχει κρεμάσει ποτέ,και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος...Για Ν10 δύσκολο,στην αρχή τουλάχιστον γιατί η τιμή θα είναι στον Θεό...Το πιο πιθανό είναι να κάνω αλλαγή με το Ν9 σε κάνα μηνα...Βρισκεις σε τρομερές τιμές αυτή τη στιγμή στις αγγελίες.Ας πούμε κοιτάω και το 1+7Pro αλλα για μένα η αδιαβροχοποιηση είναι σημαντική λόγο δουλειάς...Και δεν ξέρω αν θέλω να δώσω τόσα λεφτά για αυτή την εταιρεία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Και εγώ κάθε μήνα λέω θα το αλλάξω για το Ν9,αλλά δεν κάνω την κίνηση,γιατί είναι απροβληματιστο,δεν με έχει κρεμάσει ποτέ,και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος...Για Ν10 δύσκολο,στην αρχή τουλάχιστον γιατί η τιμή θα είναι στον Θεό...Το πιο πιθανό είναι να κάνω αλλαγή με το Ν9 σε κάνα μηνα...Βρισκεις σε τρομερές τιμές αυτή τη στιγμή στις αγγελίες.Ας πούμε κοιτάω και το 1+7Pro αλλα για μένα η αδιαβροχοποιηση είναι σημαντική λόγο δουλειάς...Και δεν ξέρω αν θέλω να δώσω τόσα λεφτά για αυτή την εταιρεία... Συμφωνω φιλε μου, η τιμη του 10 θα ειναι ...κλασικα απαγορευτικη στην αρχη και μαλιστα θα μας μπερδεψει αρκετα γιατι κυκλοφορουν φημες για διαφορες εκδοσεις ,κατι σαν το S10 δλδ.Για τις τιμες τωρα απο αγγελιες οπως τα λες ειναι !! Πηρα πριν απο κανα 2 εβδομαδες ενα s8 σε απιστευτη τιμη!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts