Prime Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 500×604 έχει. Γι αυτό μου κάνει εντύπωση Crop στα 294x604. Ή την αναζητάς πρώτα με πιο μεγάλη ανάλυση και μετά την κάνεις crop, γιατί είναι χαμηλή η ανάλυσή της για την οθόνη του Note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Να σαι καλά φίλε μου Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 (edited) Καλημέρα σε όλους. Νέος κάτοχος και εγώ εδώ και κανά μήνα, αλλά δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ νωρίτερα ιδιαίτερα. Έκατσα λίγο και έπαιξα το ΣΚ. Δε με εντυπωσίασε καθόλου η κάμερα. Το αντίθετο θα έλεγα. Χωρίς να πειράξω τίποτα ρυθμίσεις ούτε στο ένα ούτε στο άλλο, το προηγούμενό μου huawei mate 10 lite των 250 ευρώ, έβγαζες πολύ καθαρότερες φωτό με πιο ωραία χρώματα. Ειδικά το βράδυ, αν υπήρχε κανά φως από πίσω, δε φαινόταν τίποτα με την κάμερα του note 8. 1. Θέλει τίποτα ρυθμίσεις στήσιμο για να παίξει καλά ? 2. Έβαλα και την εφαρμογή κάμερας της γκουγκλ, μα δεν είδα ιδιαίτερη βελτίωση. Εσείς με τη stock τραβατε φωτο; 3. Η φάση με το blur παίζει μόνο με χειροκίνητη ρύθμιση εκείνη την ώρα? Θυμάμαι ότι κάτι είχα διαβάσει ότι μπορείς να τραβήξεις πρώτα τη φωτό και μετά να το ρυθμίσεις (μα παίζει να το είχα διαβάσει για το s9, να έκανα λάθος) Πήγαινε για service θα έχει πρόβλημα η κάμερα σου άμα δεν βγάζεις καλές. Δεν γίνετε αυτό που λες. Κάτι θα έχει ο φακός σου. Note8-S9-Huawei P20-One plus 6 ολα βγάζουν πολύ καλές. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημερα, ειναι 5 μερες που απεκτησα κι εγω το Ν8 ,μετα απο iphone 6s. Οι πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες , υπαρχουν μερικες παρατηρησεις: το μεγεθος του που ακομη μου φαινεται αβολο, οπως και το βαρος του. Τις πρωτες 2_3 μερες μου κακοφαινονταν τα εντονα χρωματα της οθονης του ( δοκιμασα διαφορες ρυθμισεις) , οπου ομολογουμενως η οθονη του iphone εχει πιο φυσικα χρωματα. Ισως ειναι θεμα συνηθειας ακομη. Αυτες ειναι οι πρωτες μου εντυπωσεις. Καλη σας μερα θέμα συνήθειας είναι. θα την συνηθίσεις. Eμενα μου αρέσουν μονο οι oled. Εκτος τον χρωμάτων και για καλύτερη μπαταρία. Να βάζεις dark themes άμα σου αρέσουν. Βοηθα σε μπαταρία, ειδικά youtube και instagram Edited May 31, 2018 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Για απευθειας συνδεση με οθονη και 4k https://www.mobilefun.co.uk/vseven-usb-c-to-hdmi-adapter-grey-aluminium-64480 https://www.mobilefun.co.uk/blog/2017/09/note-8-and-usb-c-everything-you-need-to-know/ ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θενξ. το χα δει το vseven αλλα πηρα το επισημο smasung απο ελλαδα. Καποιες ερωτησεις που με προβληματιζουν και εκανα και στο θεμα με τα αξεσουαρ -Να δειχνει μονο απο την οθονη που εχει συνδεθει και οχι και απο το κινητο -Να φορτιζει οταν συνδεεται στην τηλεοραση -Να ρυθμιζω αναλυση εξοδου και να μην παει αυτοματως στην μεγαλυτερη (ΠΧ στα 4k που δινει 25 καρε, με χαλαει, οταν θελω να κανω κατι αλλο που δεν εχει αναλυση 4κ και εχω πετσοκομενα frames) -Η ποιοτητα του ειναι καλυτερη απο το smart mirroring αραγε? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 (edited) θενξ. το χα δει το vseven αλλα πηρα το επισημο smasung απο ελλαδα. Καποιες ερωτησεις που με προβληματιζουν και εκανα και στο θεμα με τα αξεσουαρ -Να δειχνει μονο απο την οθονη που εχει συνδεθει και οχι και απο το κινητο -Να φορτιζει οταν συνδεεται στην τηλεοραση -Να ρυθμιζω αναλυση εξοδου και να μην παει αυτοματως στην μεγαλυτερη (ΠΧ στα 4k που δινει 25 καρε, με χαλαει, οταν θελω να κανω κατι αλλο που δεν εχει αναλυση 4κ και εχω πετσοκομενα frames) -Η ποιοτητα του ειναι καλυτερη απο το smart mirroring αραγε? Το τελευταίο είναι σίγουρο. Χρειάζεσαι κάποιον αντάπτορα με εξωτερική τροφοδοσία, όπως αυτόν: https://www.amazon.co.uk/dp/B078JZMR9L?aaxitk=D8ZwgdFvu3z.-wh4MQQ.iQ&pd_rd_i=B078JZMR9L&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_p=5525970907818403459&pf_rd_s=desktop-sx-top-slot&pf_rd_t=301&pf_rd_i=USB-C+to+HDMI&hsa_cr_id=7612238100202 Για τα άλλα δεν είναι θέμα του αντάπτορα. Είναι θέμα αν τα υποστηρίζει η εφαρμογή που χρησιμοποιείς πχ ο player. Edited May 31, 2018 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Με το που συνδεω το κινητο με καλωδιο και τηλεοραση αυτοματως παιρνει την τελευταια αναλυση και την δειχνει και στην οθονη του. Δε μιλαμα αρα για software, αυτο αν γινεται θα πρεπει να ειναι καποια ρυθμιση μεσα απο android fw, η οποια να λεει δειξε μονο σε εξωτυερικη οθονη και επι της ταδε αναλυσης. Εχω ψαξει δεν εχω βρει ομως μεχρι στιγμης κατι τετοιο Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Με το που συνδεω το κινητο με καλωδιο και τηλεοραση αυτοματως παιρνει την τελευταια αναλυση και την δειχνει και στην οθονη του. Δε μιλαμα αρα για software, αυτο αν γινεται θα πρεπει να ειναι καποια ρυθμιση μεσα απο android fw, η οποια να λεει δειξε μονο σε εξωτυερικη οθονη και επι της ταδε αναλυσης. Εχω ψαξει δεν εχω βρει ομως μεχρι στιγμης κατι τετοιο Κι αυτό που περιγράφεις (ρύθμιση στο android) software είναι. Κι αν βάλεις δηλαδή youtube και αλλάζεις την ανάλυση δεν αλλάζει; αλλάζει.... Το να κλείνει η οθόνη στο κινητό έχω την εντύπωση ότι το κάνει ο vlc. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Καλημέρα σε όλους. Νέος κάτοχος και εγώ εδώ και κανά μήνα, αλλά δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ νωρίτερα ιδιαίτερα. Έκατσα λίγο και έπαιξα το ΣΚ. Δε με εντυπωσίασε καθόλου η κάμερα. Το αντίθετο θα έλεγα. Χωρίς να πειράξω τίποτα ρυθμίσεις ούτε στο ένα ούτε στο άλλο, το προηγούμενό μου huawei mate 10 lite των 250 ευρώ, έβγαζες πολύ καθαρότερες φωτό με πιο ωραία χρώματα. Ειδικά το βράδυ, αν υπήρχε κανά φως από πίσω, δε φαινόταν τίποτα με την κάμερα του note 8. 1. Θέλει τίποτα ρυθμίσεις στήσιμο για να παίξει καλά ? 2. Έβαλα και την εφαρμογή κάμερας της γκουγκλ, μα δεν είδα ιδιαίτερη βελτίωση. Εσείς με τη stock τραβατε φωτο; 3. Η φάση με το blur παίζει μόνο με χειροκίνητη ρύθμιση εκείνη την ώρα? Θυμάμαι ότι κάτι είχα διαβάσει ότι μπορείς να τραβήξεις πρώτα τη φωτό και μετά να το ρυθμίσεις (μα παίζει να το είχα διαβάσει για το s9, να έκανα λάθος) Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω κάτι δεν πάει καλά με τη συσκευή σου.. Διότι βγάζει πολύ ωραίες φώτο το note 8. Καταρχάς να ξέρεις βράδυ βγάζεις φώτο με το αυτόματο η με την επαγγελματική. Αν βγάλεις με χαμηλό φωτισμό με την εστίαση πραγματικού χρόνου οντως θα βγει χάλια.. Και με φλας θα κάνει καλή δουλειά. Καθάρισε κ τον φακό με ένα μαντηλάκι. Γυαλιών κ καλή επιτυχία Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Νεο firm 950FXXU3CRE5 πριν μια ωρα Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Ηρθε και στο δικο μου για να δουμε τι θα δουμε http://i68.tinypic.com/2iiz90x.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Ηρθε και στο δικο μου για να δουμε τι θα δουμε http://i68.tinypic.com/2iiz90x.jpg Την έκανα πριν λίγο. Πλέον η μπαταρία κρατάει 2 μέρες γεμάτες. :lol::lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Χαχαχα φανταζεσαι απο 2 φορες τη μερα φορτισης να γινει θαυμα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Οντως βελτιωνει την αυτονομία η τελευταία εκδοση? Ειμαι ακομα σε nougat, αν ισχυει να την βαλω στην 1η ευκαιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Χαχαχα φανταζεσαι απο 2 φορες τη μερα φορτισης να γινει θαυμα :p 2 φορες την ημερα φορτιση? Η προβλημα στην μπαταρια η δεν το αφηνεις απο τα χερια σου καθολου:lol::lol::lol: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Δεν το αφηνω απο το χερι, με τερμα φωτεινοτητα σχεδον συνεχεια γιαυτο.αλλιως οκ ετυχε να εχω δουλεια και να παει μια μερα ολοκληρη αν δεν ασχοληθω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 (edited) Παιδια οταν ειδα το ποστ εκανα ελεγχο για αναβαθμιση και ειδα οτι ηρθε και σεμενα και αρχισε αμεσως να την κατεβαζει. Κατι καλο πρεπει να ειναι για να εχει 700μβ. Ποιες αλλαγες εχετε δει εσεις ? Edited May 31, 2018 by samih Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Δεν το αφηνω απο το χερι, με τερμα φωτεινοτητα σχεδον συνεχεια γιαυτο.αλλιως οκ ετυχε να εχω δουλεια και να παει μια μερα ολοκληρη αν δεν ασχοληθω πολυ θα σου βγάλει κάνα burn in με τόσο φωτεινότητα. :( άργησε λίγο να σας δόση update είναι ok? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skekos Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Ηδη σχεδον συνηθισα τα χρωματα του και μου αρεσουν ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Η οθόνη εχει υπερβολικά έντονα χρώματα, αυτή είναι η πραγματικότητα, και έχει επιλογή για πιο έντονα. Εγώ έχω την γραμματοσειρά gothic, γιατί έχω πρόβλημα στην όραση, γι'αυτό και το αγόρασα. Έκανα έλεγχο για ενημέρωση λογισμικού, και την κατέβασα (στο καφενείο.) Φίλος μου, ψαγμενος, μου είπε ότι τα router στις κεντρικές καφετέριες είναι χακαρισμενα, καταγράφουν password κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Οντως βελτιωνει την αυτονομία η τελευταία εκδοση? Ειμαι ακομα σε nougat, αν ισχυει να την βαλω στην 1η ευκαιρία. Πλάκα κάνω ρε, πού να ξέρω αν βελτιώνει, αφού πριν λίγες ώρες την έκανα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 asdfaster και στο s7 edge το ιδιο σχεδον φουλ τη φωτεινοτητα κανενα θεμα.μπορει λιγο παλαιοτερα να ειχαν τετοια θεματα οι oled πλεον πολυ σπανια.γενικα προχωρησε η samsung πολυ σε αυτα τα θεματα γιαυτο και την προτιμω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Πλάκα κάνω ρε, πού να ξέρω αν βελτιώνει, αφού πριν λίγες ώρες την έκανα. Χεχε.. Σωστό, έπρεπε να το εχω καταλάβει.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Πέρα από τις ενημερώσεις ασφαλείας του τρέχοντος μήνα, άλλαξε και η εφαρμογή του καιρού. Έχει ρύθμιση διαφάνειας και κάποιες ακόμη ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Έπεισες διορθώνει επιτέλους.... Ότι όταν βρέχεται δεν κάνει επανεκκίνηση.... Επιτέλους θες μουυυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Καλημέρα. Τι εννοεί όταν λέει "Build Corning Gorilla Glass 5 back panel"; Στην μπροστινή οθόνη δεν έχει γυαλί Gorilla Glass; Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts