tetartos Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Αλήθεια μήπως υπάρχει σε προσφορά και το dual SIM? Σε τόσο χαμηλή προσφορά δε νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Αυτό εννοείται, απλά αν υπάρχει προσφορά κ για το dual, αυτό ουσιαστικά ρωτάω. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Αυτό εννοείται, απλά αν υπάρχει προσφορά κ για το dual, αυτό ουσιαστικά ρωτάω. Κι εκεί που έχει φτάσει η τιμή του (γύρω από 300), προσφορά είναι... Αν παρακολουθείς καθημερινές τιμές από skroutz/bestprice κλπ ενίοτε πέφτει και κάτω από 300. Το φαινόμενο των 200€ δεν έχει παρατηρηθεί στο δίκαρτο. Το ήθελα κι εγώ το δικό μου σε μπλε, αλλά δύσκολα το έβρισκες σε dual SIM. Αντίθετα το μονόκαρτο μπλε πρέπει να είναι και το "επίσημο" για κυκλοφορία στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Οκ thanks!! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Κι εκεί που έχει φτάσει η τιμή του (γύρω από 300), προσφορά είναι... Αν παρακολουθείς καθημερινές τιμές από skroutz/bestprice κλπ ενίοτε πέφτει και κάτω από 300. Το φαινόμενο των 200€ δεν έχει παρατηρηθεί στο δίκαρτο. Το ήθελα κι εγώ το δικό μου σε μπλε, αλλά δύσκολα το έβρισκες σε dual SIM. Αντίθετα το μονόκαρτο μπλε πρέπει να είναι και το "επίσημο" για κυκλοφορία στην Ελλάδα. Το πήρα τελικά κι εγώ χθες από τον Γερμανό! :) Όντως όλα σε μπλε και μονόκαρτα ήταν στα 199€. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Τώρα που μιλάτε για μονοκαρτο η δικαρτο. Εγώ δεν το έχω ψάξει τι είναι το δικό μου; Του έχω τοποθετήσει την κάρτα σιμ και μια κάρτα μνήμης. Έχω την εντύπωση ότι η καρτα σιμ δεν πρέπει να κουμπώνει στην θέση της μνήμης ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έψαξα λίγο είναι είναι το ta1012 μονοκαρτο. Κυκλοφορεί και επίσημα δικαρτο στην Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 (edited) Τώρα που μιλάτε για μονοκαρτο η δικαρτο. Εγώ δεν το έχω ψάξει τι είναι το δικό μου; Του έχω τοποθετήσει την κάρτα σιμ και μια κάρτα μνήμης. Έχω την εντύπωση ότι η καρτα σιμ δεν πρέπει να κουμπώνει στην θέση της μνήμης ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έψαξα λίγο είναι είναι το ta1012 μονοκαρτο. Κυκλοφορεί και επίσημα δικαρτο στην Ελλάδα Το "TA 1012" έχω κι εγώ και είναι μονόκαρτο! Ένα IMEI έχει μόνο. Το δίκαρτο έχει δύο IMEI. Πάντως αυτά με τα 199€ πρέπει να είναι μονόκαρτα! Edited November 24, 2018 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 24, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Πάντως αυτά με τα 199€ πρέπει να είναι μονόκαρτα! Τόσες φορές το έχουμε πει... Τα ελληνικά που έχουν έρθει επίσημα είναι μονόκαρτα αποκλειστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Παιδιά επειδή γίνεται ένας μικρός χαμός με τις εκδόσεις gcam εσείς ποια από όλες χρησιμοποιείτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Τόσες φορές το έχουμε πει... Τα ελληνικά που έχουν έρθει επίσημα είναι μονόκαρτα αποκλειστικά. Εντάξει, τώρα που έχω και τη συσκευή θα το παρακολουθώ πιο... λεπτομερώς το θέμα! Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι αν το αναφέραμε αυτό πουθενά.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Matte Blue Single SIM είναι η έκδοση που έρχεται επίσημα από τους επίσημους μεταπωλητές της HMD. Λογικά το δίκαρτο θα έχει ένα επιπλέον μενού στις ρυθμίσεις για την κάθε κάρτα SIM ξεχωριστά (ποια θα χρησιμοποιεί για ίντερνετ/κλήσεις/μηνύματα κλπ), κάτι που λείπει από το μονόκαρτο. Evris καλορίζικο. Άντε, επιτέλους το αποφάσισες. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 (edited) @panosz75 Ευχαριστώ πολύ! :) Θα το ενεργοποιήσω από βδομάδα όμως! Ως τότε θα έχω για λίγο το Lumia. Ναι αυτό το χρώμα έχουν μόνο. Το Matte Blue. Περιμένουν και το ασημί να τους έρθει απ' ότι με είπαν εκεί στον Γερμανό. Edited November 25, 2018 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Το πήρα τελικά κι εγώ χθες από τον Γερμανό! :) Όντως όλα σε μπλε και μονόκαρτα ήταν στα 199€. Καλορίζικο. Θα ανοίξω σαμπάνια φίλε, επιτέλους το πήρες απόφαση. Περιμένω με ανυπομονησία το κράξιμο σου στο Android!!! Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 (edited) Καλημέρα, πήρα το κινητό για συγγενικό μου πρόσωπο και ήθελα να ρωτήσω πια έκδοση gcam έχετε δοκιμασμένη; Έβαλα την 6.1.013 και στη νυχτερινή το σκόπευτρο ήταν πράσινο. Έλεγα με γλιτώσω χρόνο ψάχνοντας. Ευχαριστώ. Edited November 25, 2018 by bill_phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manowar1908 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 (edited) καλημερα! γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει εφαρμογη για audio recording? αν έστω δεν υπάρχει επίσημη, έχετε κάποια να προτείνετε; Επίσης έχω την εξής δυσκολία. όταν συνδέω το κινητο με το καλώδιο στον υπολογιστή, δείχνει να μόνο να φορτίζει και δεν μπορώ να περάσω αρχεία, κλπ. Στις ρυθμίσεις/συνδεδεμένες συσκευές/USB δείχνει "δεν συνδέθηκε". γνωρίζει κάποιος κάτι; ευχαριστώ Edited November 25, 2018 by manowar1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 (edited) Καλορίζικο. Θα ανοίξω σαμπάνια φίλε, επιτέλους το πήρες απόφαση. Περιμένω με ανυπομονησία το κράξιμο σου στο Android!!! Ευχαριστώ πολύ!!! :) Δεν έκραξα το Android. Απλά μου φαίνεται πιο δύσκολο σε σχέση με το Symbian που είχα και τα Windows! Η Microsoft θα ξαναβγάλει κινητά κι εγώ θα μαθαίνω το Android ακόμα!!! :lol: Σίγουρα οι νέες εκδόσεις του Android δεν έχουν καμία σχέση με τότε (Eclair, Gingerbread... κλπ) αλλά δεν παύει να είναι δύσκολο λειτουργικό για μένα. Ελπίζω να το μάθω γρήγορα σχετικά! Η συσκευή δεν παίζεται από ποιότητα πάντως! Θυμίζει όντως το Nokia N8 που είχα! Έχω μανία με τα...οχτάρια!!! :lol: Edited November 25, 2018 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Ευχαριστώ πολύ!!! :) Δεν έκραξα το Android. Απλά μου φαίνεται πιο δύσκολο σε σχέση με το Symbian που είχα και τα Windows! Η Microsoft θα ξαναβγάλει κινητά κι εγώ θα μαθαίνω το Android ακόμα!!! :lol: Σίγουρα οι νέες εκδόσεις του Android δεν έχουν καμία σχέση με τότε (Eclair, Gingerbread... κλπ) αλλά δεν παύει να είναι δύσκολο λειτουργικό για μένα. Ελπίζω να το μάθω γρήγορα σχετικά! Η συσκευή δεν παίζεται από ποιότητα πάντως! Θυμίζει όντως το Nokia N8 που είχα! Έχω μανία με τα...οχτάρια!!! :lol: Αντε να δεις το φως το αληθινο, μας εσκασες με τα πεθαμενα lumia τοσο καιρο...και με τα ΘΑ ΘΑ ΘΑ της MS... Τρομερη συσκευη για τα λεφτα της κιολας...Πολυ καλη μεταβαση....Αντε να το χαρεις!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 καλημερα! γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει εφαρμογη για audio recording? αν έστω δεν υπάρχει επίσημη, έχετε κάποια να προτείνετε; Επίσης έχω την εξής δυσκολία. όταν συνδέω το κινητο με το καλώδιο στον υπολογιστή, δείχνει να μόνο να φορτίζει και δεν μπορώ να περάσω αρχεία, κλπ. Στις ρυθμίσεις/συνδεδεμένες συσκευές/USB δείχνει "δεν συνδέθηκε". γνωρίζει κάποιος κάτι; ευχαριστώ Ενδεχομένως χρειάζονται usb drivers στο λειτουργικό που χρησιμοποιείς στο PC. Δοκίμασε σύνδεση-αποσύνδεση μπας και ξυπνήσει το λειτουργικό και τους αναζητήσει αυτόματα. Ελπίζω να έχεις σύγχρονη έκδοση... Επίσης, καλό είναι να έχεις ανοικτή την οθόνη του κινητού, όταν το συνδέεις, να δεις μήπως πετάει κανένα μήνυμα. Εφαρμογές υπάρχουν άπειρες στο play store. Εκεί θα ψάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Καλημέρα, πήρα το κινητό για συγγενικό μου πρόσωπο και ήθελα να ρωτήσω πια έκδοση gcam έχετε δοκιμασμένη; Έβαλα την 6.1.013 και στη νυχτερινή το σκόπευτρο ήταν πράσινο. Έλεγα με γλιτώσω χρόνο ψάχνοντας. Ευχαριστώ. Εγώ δουλεύω ακόμα την 5.1.018 γιατί από όσες δοκίμασα με αυτήν είμαι πιο ικανοποιημένος. Εάν κάποιος έχει κάποια πιο καινούρια που είναι καλύτερη ας μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Ενδεχομένως χρειάζονται usb drivers στο λειτουργικό που χρησιμοποιείς στο PC. Δοκίμασε σύνδεση-αποσύνδεση μπας και ξυπνήσει το λειτουργικό και τους αναζητήσει αυτόματα. Ελπίζω να έχεις σύγχρονη έκδοση... Επίσης, καλό είναι να έχεις ανοικτή την οθόνη του κινητού, όταν το συνδέεις, να δεις μήπως πετάει κανένα μήνυμα. Εφαρμογές υπάρχουν άπειρες στο play store. Εκεί θα ψάξεις. Δεν έχω υπολογιστή φίλε tetartos θα πάω αλλού να μου το κάνουν! @panos9553 Ευχαριστώ πολύ! Σ' αυτό με τις εφαρμογές έχεις ένα δίκιο. Θα αγχώνομαι να το μάθω πιο πολύ! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Εγώ δουλεύω ακόμα την 5.1.018 γιατί από όσες δοκίμασα με αυτήν είμαι πιο ικανοποιημένος. Εάν κάποιος έχει κάποια πιο καινούρια που είναι καλύτερη ας μας πει. Ευχαριστώ, θα την δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Επίσης έχω την εξής δυσκολία. όταν συνδέω το κινητο με το καλώδιο στον υπολογιστή, δείχνει να μόνο να φορτίζει και δεν μπορώ να περάσω αρχεία, κλπ. Στις ρυθμίσεις/συνδεδεμένες συσκευές/USB δείχνει "δεν συνδέθηκε". γνωρίζει κάποιος κάτι; ευχαριστώ Όταν το συνδέεις με τον υπολογιστή πέραν της σύνδεσης που σου βγάζει στην οθόνη του υπολογιστή, σου εμφανίζει στο κινητό σου 3,4 επιλογές ,(τι θες να κάνεις μεταφορά αρχείων, φόρτιση κλπ) εκεί επιλέγεις π.χ. μεταφορά αρχείων και μετά ουσιαστικά συνδέεται με το pc σου. Όλα αυτά σε Windows 8.1 Pro που χρησιμοποιώ εγώ προσωπικά Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manowar1908 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Όταν το συνδέεις με τον υπολογιστή πέραν της σύνδεσης που σου βγάζει στην οθόνη του υπολογιστή, σου εμφανίζει στο κινητό σου 3,4 επιλογές ,(τι θες να κάνεις μεταφορά αρχείων, φόρτιση κλπ) εκεί επιλέγεις π.χ. μεταφορά αρχείων και μετά ουσιαστικά συνδέεται με το pc σου. Όλα αυτά σε Windows 8.1 Pro που χρησιμοποιώ εγώ προσωπικά εχω ακριβώς ίδια έκδοση.κατάλαβα ποιά μηνύματα εννοείς αλλά δεν μου τα εμφανίζει , για αυτό και ρώτησα μήπως υπάρχει κάτι άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 εχω ακριβώς ίδια έκδοση.κατάλαβα ποιά μηνύματα εννοείς αλλά δεν μου τα εμφανίζει , για αυτό και ρώτησα μήπως υπάρχει κάτι άλλο... Στη notification bar δεν έχει επιλογή? Σίγουρα έχει επιλογή στις επιλογές για προγραμματιστές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 καλημερα! γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει εφαρμογη για audio recording? αν έστω δεν υπάρχει επίσημη, έχετε κάποια να προτείνετε; Επίσης έχω την εξής δυσκολία. όταν συνδέω το κινητο με το καλώδιο στον υπολογιστή, δείχνει να μόνο να φορτίζει και δεν μπορώ να περάσω αρχεία, κλπ. Στις ρυθμίσεις/συνδεδεμένες συσκευές/USB δείχνει "δεν συνδέθηκε". γνωρίζει κάποιος κάτι; ευχαριστώ Το συνδέεις με το καλώδιο που είχε στο κουτί ή βάζεις δικό σου; Εάν ναι δοκίμασε με το μαμα καλώδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts