Spiros79 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 (edited) Κατεβασα Goole Maps offline για πλοηγηση. Κλειδωνει ακαριαια αλλα δεν εχω την φωνητικη πλοηγηση παρα μονο ένα μπιπ-μπιπ. Τι παιζει??? edit: Ηθελε update το google maps. Όλα καλως! Edited December 18, 2018 by Spiros79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Υπάρχει καποιο apk που να μου επιτρεπει να οριζω οτι 10 απο τις 400 επαφες του κινητου μου θα καλουνται με την καρτα 1 και οι υπολοιπες 390 με την καρτα 2 ; θελω να αποφυγω την επιλλογη καθε φορα που κανω κληση γιατι γινονται λαθη απο απροσεξια που οδηγουν σε υψηλες χρεωσεις. Εψαξα τον dialer του κινητου (αυτον που ειχε απο την μανα του) αν μπορω να το κανω αυτο και δεν καταφερα να βρω κατι. Ας βαλω δευτερο dialer ή ας φτιαξω μια ομαδα με τα δεκα κινητα, με οποιονδηποτε τροπο κι αν γινεται .... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Ερώτηση την ρομ για το redmi note 5 pro κατεβάζω η την redmi note 5 clobal? Επίσης υπάρχει τρόπος να βλέπω σε ποια αριθμό με καλούν? Ετσι να μάθω αν υπάρχει ακόμα κόσμος που με καλεί στο παλιό νούμερο ώστε να μπορώ να το κόψω. Ευχαριστώ. Επίσης να πω κα εγώ ότι με 10.4. Περασμένη ολόκληρη η μπαταρία πέφτει τρέλα ομως μετά απο κάποιες μέρες άψογης λειτουργίας. Θα δοκιμάσω την 10.6 Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Και. Νομίζω ότι το κάνει και σε εμένα εδώ και μία εβδομάδα περίπου ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελευταία πέφτει πολύ γρήγορα η στάθμη της μπαταρίας ανεξήγητα, χωρίς να αλλάξω κάτι στην συσκευή από ρυθμίσεις ή να κατεβάσω κάποια περίεργη εφαρμογή. Έχει κανείς άλλος το θέμα εδώ μέσα; Ναι. Νομίζω ότι το κάνει και σε εμένα εδώ και μία εβδομάδα περίπου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Και. Νομίζω ότι το κάνει και σε εμένα εδώ και μία εβδομάδα περίπου ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι. Νομίζω ότι το κάνει και σε εμένα εδώ και μία εβδομάδα περίπου!και σε μενα τα ιδια και αργει να φορτισει μετα το 60%-65% ενω απο το 20% φορτιζει με 1500-1600ma στο 65 πεφτει στα 800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 και σε μενα τα ιδια και αργει να φορτισει μετα το 60%-65% ενω απο το 20% φορτιζει με 1500-1600ma στο 65 πεφτει στα 800 Άρα αυτό με τη φόρτιση είναι γενικό το φαινόμενο... Εγώ επιβεβαιώνω ότι το κάνει μετά το 90%...ισως για λόγους ασφαλείας ή προστασίας? Sot όμως μου βγάζει το ίδιο πολύ καλό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Παιδιά ελπίζω ..... ελπίζω λέω ..... να μην αναφέρεστε για φόρτιση με quick charge :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Παιδιά ελπίζω ..... ελπίζω λέω ..... να μην αναφέρεστε για φόρτιση με quick charge :) Εγώ αναφέρομαι σ αυτόν την συσκευής.... Αλλά το παρατήρησα και στο mi power Bank 2 το οποίο είναι fast... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Καλησπέρα σε όλους . Μετά την 10.0.6( σταθερή) πέφτει αρκετά πιο γρήγορα η μπαταρία . Μέχρι πριν δεν είχα απολύτως κανένα παράπονο. Έχει κάποιος τό ίδιο θέμα ; εχω και εγω το ιδιο θεμα με το ζορι 5 ωρες οθονη απο 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windybob73 Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 (edited) Καλημέρα σε όλους, Δυστυχώς δεν δουλεύει καμία εφαρμογή gcam σε Arrow OS pie σε μένα. Είτε βάζοντας χειροκίνητα την εγγραφή στο build.prop, είτε φλασάροντας to Camera2Api απο TWRP όλες οι εφαρμογές κρασάρουν. Δοκίμασα επίσης κάποια magisk modules απo XDA, παλιότερη Arrow και AOSIP (Oreo & Pie) αλλά δυστυχώς τα ίδια. Το Camera2 Probe τα δείχνει όλα πράσινα Μπορεί κάποιος καλός άνθρωπος να βοηθήσει μήπως και χάνω κάτι? Ευχαριστώ Edited December 20, 2018 by windybob73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 (edited) Δεν χρειάζεται να τα κάνεις οοοολα αυτά στην arrow Πήγαινε στα extra settings και άνοιξε το......Reboot ...install το apk και είσαι έτοιμος https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/GCam-5.1.018-Pixel2Mod-Arnova8G2-V8.3b1.apk Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited December 20, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 (edited) Καλημέρα σε όλους, Δυστυχώς δεν δουλεύει καμία εφαρμογή gcam σε Arrow OS pie σε μένα. Είτε βάζοντας χειροκίνητα την εγγραφή στο build.prop, είτε φλασάροντας to Camera2Api απο TWRP όλες οι εφαρμογές κρασάρουν. Δοκίμασα επίσης κάποια magisk modules απo XDA, παλιότερη Arrow και AOSIP αλλά δυστυχώς τα ίδια. Μήπως είναι θέμα pie? Μπορεί κάποιος καλός άνθρωπος να βοηθήσει? ΕυχαριστώΑν είσαι στη τελευταία έκδοση διάβασα στο xda της rom, ότι κι άλλοι είχαν αυτό το θέμα , αλλά νομίζω βρήκαν τελικά τη λύση, ψαξου κι εκεί Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Edited December 20, 2018 by ampalos95 Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 διάβασα στο xda της rom, ότι κι άλλοι είχαν αυτό το Ε Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Τι είναι το Ε? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Στη τελευταία pixel experience με φλασαρισμα για ενεργοποίηση του api2 μια χαρα δουλευει...και παλιοτερη εκδοση φουλ λειτουργικη..στη καινούργια με night mode μονο η πισω καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Τι είναι το Ε? Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΘέμα εννοούσα. Το διόρθωσα. Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaLacertae Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 (edited) Αν μπορειτε καντε ενα κλικ εδώ και πειτε ποιο μοντελο επιλλεγω για το κινητο μας. Εχω μπερδευτει επειδη δεν βλεπω καπου να λεει ακριβως Redmi Note 5 Κανονικά τα σάιτ το αναφέρουν σαν: Xiaomi Redmi Note 5 Pro (το πρώτο στον τίτλο) edit: Στην λίστα πάντως (Fit Model: ) δεν το αναφέρει Edited December 20, 2018 by NovaLacertae Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mksstratos Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Καλησπέρα παιδιά χρόνια πολλά, γνωρίζετε μήπως πως θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τη λειτουργία του ενός χεριού έχοντας ενεργές τις χειρονομίες; Έψαξα λίγο και δεν βρήκα κάτι λειτουργεί μόνο με τα on screen buttons; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windybob73 Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Δεν χρειάζεται να τα κάνεις οοοολα αυτά στην arrow Πήγαινε στα extra settings και άνοιξε το......Reboot ...install το apk και είσαι έτοιμος https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/GCam-5.1.018-Pixel2Mod-Arnova8G2-V8.3b1.apk Αυτό ήταν το πρώτο που δοκίμασα αλλά δεν δούλεψε Στη τελευταία pixel experience με φλασαρισμα για ενεργοποίηση του api2 μια χαρα δουλευει...και παλιοτερη εκδοση φουλ λειτουργικη..στη καινούργια με night mode μονο η πισω καμερα Αν είσαι στη τελευταία έκδοση διάβασα στο xda της rom, ότι κι άλλοι είχαν αυτό το θέμα , αλλά νομίζω βρήκαν τελικά τη λύση, ψαξου κι εκεί Σας ευχαριστώ όλους, θα δοκιμάσω πάλι όταν βρω λίγο χρόνο. Ως τότε open camera μαζί με a better camera. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή που να πλησιάζει την Google Camera εκτός των απο πάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Αυτό ήταν το πρώτο που δοκίμασα Μήπως το επηρεάζει το root? Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο .. Εγώ δεν ειμαι πάντως και δουλεύει μια χαρά Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Και εγω την τελευταια arrow περασα χθες ..κανενα προβλημα με api2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Γενικά παρατήρησα οτι φορτίζει κανονικά και καθυστερεί αισθητά απο το 90-100% Δεν ξέρω αν είναι bug, αλλά αυτό συμβαίνει και σε άλλες συσκευές της σειράς RedMi, ίσως και στην Mi. Σχόλια χρηστών αναφέρουν ότι είναι για προστασία της μπαταρίας, δεν ξέρω τι ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Δεν ξέρω αν είναι bug, αλλά αυτό συμβαίνει και σε άλλες συσκευές της σειράς RedMi, ίσως και στην Mi. Σχόλια χρηστών αναφέρουν ότι είναι για προστασία της μπαταρίας, δεν ξέρω τι ισχύει.εμενα στο 80% που το εβαλα τωρα πεφτει στα 1000ma που το βλεπω με το ampere Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Καλημέρα και καλές γιορτές με υγεία μια ερώτηση δεν έχω κατεβάσει καμία καινούργια εφαρμογή μου πετάει διαφημίσεις χωρις να είμαι σε κάποια εφαρμογή μέσα ακόμα και στης ρυθμίσεις.??? Τι κάνω?? Αν ήταν σε μια εφαρμογή θα την έσβηνα και τέλος.. καμία ιδέα? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Μήπως γύρισες το region (Ινδία πχ) γιατί εκεί έχω δει εγώ κάτι άκυρες εφαρμογές και διαφημίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. December 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2018 Όχι όλα καλά κανονικά όπως τα είχα πριν Ελλάδα είναι το ρετζιον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts