kodorevi8ulis Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Από πού κατεβάζω τώρα πια τις official developer roms? Δεν τις βρίσκω στο miui.com όμως παλιά. Έχει μόνο τις stable. γιατί υπάρχουν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 γιατί υπάρχουν ; Έχω χάσει επεισόδια; Πριν μήνες είχε στο miui.com κάτι roms με weekly updates. Τέλος αυτές; Τώρα τι έχει, μόνο stable η αλλιώς unofficial? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Μόνο china dev υπάρχουν πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Μέσα στα θέματα, επιλογή για fonts με ποιες χώρες έχει εκτός από Ινδία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Καλησπέρα..μετά την αναβάθμιση δεν δουλεύει η gcam.ξαναδοκιμασα να ενεργοποιήσω πάλι το camera 2 api αλλά τίποτα..οποίος την είχε του δουλεύει μετά το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Ωχ πάλι τα ίδια; Κανείς καμία πρόταση για καμιά αναβαθμισημη custom pie rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Καλησπέρα..μετά την αναβάθμιση δεν δουλεύει η gcam.ξαναδοκιμασα να ενεργοποιήσω πάλι το camera 2 api αλλά τίποτα..οποίος την είχε του δουλεύει μετά το update? Σε ποια έκδοση αναφέρεσαι? Με xtrv 11.0.2 δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Σε ποια έκδοση αναφέρεσαι? Με xtrv 11.0.2 δουλεύει κανονικά. Με global stable είμαι την τελευταία.11.0.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 (edited) Με global stable είμαι την τελευταία.11.0.3Δουλεύει κανονικά η gcam στην 11.0.3 global stable. # find and change # persist.vendor.camera.stats.test=5 # persist.vendor.camera.HAL3.enabled=1 Εάν πρόσθεσες αυτές τις επιλογές μόνο σου στο build.prop θα πρέπει να τις ψάξεις και πιο πάνω γιατί υπάρχουν ήδη στο αρχείο από την global rom και να τις αλλάξεις και εκεί. Και έχω στο τέλος και όλα αυτά χωρίς να ξέρω αν πραγματικά χρειάζονται. persist.camera.HAL3.enable=1 persist.camera.eis.enabled=1 persist.camera.eis.enable=1 persist.vendor.camera.eis.enabled=1 persist.vendor.camera.eis.enable=1 persist.camera.is_type=4 persist.camera.is_mode=4 persist.vendor.camera.max.previewfps=60 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 13, 2019 by dedalos Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Cosmote wifi calling υποστηρίζει αυτή η συσκευή γιατί την έχει ένας φίλος και δεν είναι μέσα στην λίστα της cosmote???? Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Με το miui 10 ναι εφόσον η υπηρεσία είναι ενεργή στην γραμμή. Με το 11 δεν παίζει ούτε volte, εκτός αν περάσεις το modem της 10. Η υπηρεσία πρέπει να ενεργοποιηθεί ή σε άλλη συσκευή ή το 13888. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Με το miui 10 ναι εφόσον η υπηρεσία είναι ενεργή στην γραμμή. Με το 11 δεν παίζει ούτε volte, εκτός αν περάσεις το modem της 10. Η υπηρεσία πρέπει να ενεργοποιηθεί ή σε άλλη συσκευή ή το 13888.Με το MIUI 11 το volte λειτουργεί αυτό που σταμάτησε να λειτουργεί είναι το vowifi. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 1. Clear cache στα google play services (τα βρίσκεις από διαχείριση εφαρμογών) 2. Από recovery, Clear cache. Εγώ είμαι από orangefox recovery και πάτησα : clear cache and clear davlik cache. Το battery drain που είχα πριν δεν υπήρχε. Τώρα φαίνεται να επανέρχεται σε προ update στατιστικά. Δοκιμάστε και πείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros7 Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Kαλημερα , μια ερωτηση...για να περασω miui11 (ειμαι με την ελληνικη miui.gr 10.2 stable)πρεπει να αλλαξω κ recovery?εχω το 3.2.3-2 απο teamwin geoanto555...ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Kαλημερα , μια ερωτηση...για να περασω miui11 (ειμαι με την ελληνικη miui.gr 10.2 stable)πρεπει να αλλαξω κ recovery?εχω το 3.2.3-2 απο teamwin geoanto555...ευχαριστω Με 3.2.3-7 τη πέρασα χωρίς πρόβλημα εγώ. Τώρα άμα θέλεις να είσαι σίγουρα καλυμμένος δεν είναι δύσκολο να κάνεις μια αναβάθμιση το twrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Μιας και περασα ένα απόγευμα παρεα με ένα rn5, για δείτε εδώ κάποιες προτεινόμενές μου gcam https://t.me/hellasmobiles/52588 Enjoy! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOLES1973 Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Καλημέρα σε όλους ,από τον καιρό που έκανα αναβάθμιση σε miui 11 μου βγάζει ένα θέμα με τα .txt αρχεία.Μου τα βγάζει σε κινέζικα και αν το αρχείο το ανοίξω με άλλη εφαρμογή(word office) τότε χρειάζεται αλλαγή κοινοποίησης και να επιλέξω την ελληνική για να μου το εμφανίσει.Ολα αυτά με την miui 10 δεν χρειαζόντουσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOLES1973 Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Καλημέρα σε όλους ,από τον καιρό που έκανα αναβάθμιση σε miui 11 μου βγάζει ένα θέμα με τα .txt αρχεία.Μου τα βγάζει σε κινέζικα και αν το αρχείο το ανοίξω με άλλη εφαρμογή(word office) τότε χρειάζεται αλλαγή κοινοποίησης και να επιλέξω την ελληνική για να μου το εμφανίσει.Ολα αυτά με την miui 10 δεν χρειαζόντουσαν. Όχι κοινοποίηση... κωδικοποίηση εννοούσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Καλησπέρα σας !!!! Γράφω εδώ γιατί δε βρήκα θέμα Redmi note 5A . Η γυναίκα μου λοιπόν έχει το παραπάνω μοντέλο και όταν της ήρθε η ειδοποίηση για MIUI σε 11 της είπα να το αφήσει όπως είναι στο 10. Πρίν λίγο δε ξέρω με ποιο τρόπο το πήρε η μικρή στα χέρια της και έκανε την αναβάθμιση . Το πήρα και είδα να κάνει την αναβάθμιση. Μετά την επανεκκίνηση του τηλεφώνου βγάζει συνεχώς την παρακάτω ειδοποίηση Η εφαρμογή Gboard διακόπτεται επαν... Πατάω αναφορά αλλά και πάλι τίποτα... Πατάω προβολή σύνοψης ανοίγει ένα παράθυρο με κάτι σαν εντολές πατάω πάλι αναφορά αλλά και πάλι τίποτα. Πως το κάνουμε αυτό να εξαφανιστεί;;; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτή είναι η ειδοποίηση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 νομιζω με αναβαθμιιση της εφαρμογης απο το google play θα στρωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. December 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2019 Ναι.ολοι την παθαν.ειναι θέμα εφαρμογής αλλα δωσαν αναβάθμιση με fix πλέον. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Καλημέρα. Είμαι στην miui global 11.0.3.0 και vodafone. Επειδή με το wifi calling όποτε έχει λίγο σήμα, το γυρίζει στο δίκτυο κινητής, υπάρχει κάποια επιλογή να επιλέγει πάντα wifi calling; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Καλημέρα. Είμαι στην miui global 11.0.3.0 και vodafone. Επειδή με το wifi calling όποτε έχει λίγο σήμα, το γυρίζει στο δίκτυο κινητής, υπάρχει κάποια επιλογή να επιλέγει πάντα wifi calling; για δες μήπως είναι η επιλογή apps/system app settings/call settings/advanced settings/sip settings/use sip calling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 για δες μήπως είναι η επιλογή apps/system app settings/call settings/advanced settings/sip settings/use sip calling. Δυστυχώς είναι μόνο για δεδομένα, όχι για wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidis Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Καλημέρα. Είμαι στην miui global 11.0.3.0 και vodafone. Επειδή με το wifi calling όποτε έχει λίγο σήμα, το γυρίζει στο δίκτυο κινητής, υπάρχει κάποια επιλογή να επιλέγει πάντα wifi calling; Στην 11.0.3.0 σου παίζει το wifi call???? Απο οσο ξέρω, το έχει αναφέρει σε παλιοτερο post (#7202) ο dedalos, δεν λειτουργεί, παρολο που οι ρυθμισεις υπαρχουν στο κινητο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts