frastgr Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 (edited) Display -> Colour & Contrast -> Automatic Contrast Φίλε μου δεν το έχω στο αυτόματο, το κάνει ενώ δεν έχω ενεργοποιημενη τη συγκεκριμένη ρύθμιση. Μέχρι πρότινος με στάνταρ ρύθμιση αντίθεσης δεν είχα ποτέ πρόβλημα μετά την Pie εμφανίστηκε το συγκεκριμένο θέμα. Edited June 2, 2019 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Φίλε μου δεν το έχω στο αυτόματο, το κάνει ενώ δεν έχω ενεργοποιημενη τη συγκεκριμένη ρύθμιση. Μέχρι πρότινος με στάνταρ ρύθμιση αντίθεσης δεν είχα ποτέ πρόβλημα μετά την Pie εμφανίστηκε το συγκεκριμένο θέμα. υποθέτω δεν γίνεται χρήση κάποιου θέματος (γιατί αν γίνεται η απάντηση είναι , βγάλτο και δες αν έχεις πρόβλημα :) ) μήπως έχει ενεργοποιηθεί τίποτα στην προσβασιμότητα ; (π.χ. αντιστροφή χρωμάτων , διόρθωση χρωμάτων κλπ ; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 υποθέτω δεν γίνεται χρήση κάποιου θέματος (γιατί αν γίνεται η απάντηση είναι , βγάλτο και δες αν έχεις πρόβλημα :) ) μήπως έχει ενεργοποιηθεί τίποτα στην προσβασιμότητα ; (π.χ. αντιστροφή χρωμάτων , διόρθωση χρωμάτων κλπ ; ) Τίποτα από όλα αυτά, μάλιστα πέρασα τη ρομ 2 φορές (1 κανονικά όταν ήρθε ΟΤΑ και 1 χειροκίνητα) μήπως δεν έκατσε καλά, αλλά τζίφος. Να σημειώσω ότι μόλις το έβαλα σε dark mode δεν δημιουργεί το πρόβλημα. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Εγώ το dark mode γιατί δεν το έχω? Στα θέματα είναι? Έχω χώρα Ελβετία και pie Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Παίδες καλησπέρα. Μήπως μπορείτε να μου δώσετε οδηγίες για χειροκίνητη εγκατάσταση της ρομ. Ευχαριστώ.. Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikopoulos Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Κατέβασε την από εδώ https://forum.xda-developers.com/redmi-note-5-pro/how-to/received-9-5-17-ota-update-t3813192 Μετά πήγαινε στην ενημέρωση συστήματος, πάτα 10 φορές πάνω στο λογότυπο για να ενεργοποιηθούν οι έξτρα επιλογές. Μετά πάτα στις 3 τέλειες πάνω δεξιά, επιλογή πακέτου και διάλεξε τη ρομ που κατέβασες. Παράθεση Nokia 3310 - Panasonic GD67 - Siemens MC60 - Siemens M65 - Sony Ericsson K750 - Samsung U600 - Samsung F480 - Nokia E52 - Lenovo A789 - Xiaomi Redmi 3 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Mi 10 lite 5G - Oneplus Nord 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Φίλε μου δεν το έχω στο αυτόματο, το κάνει ενώ δεν έχω ενεργοποιημενη τη συγκεκριμένη ρύθμιση. Μέχρι πρότινος με στάνταρ ρύθμιση αντίθεσης δεν είχα ποτέ πρόβλημα μετά την Pie εμφανίστηκε το συγκεκριμένο θέμα. Χμ. Μήπως κατέβασες κάποια εφαρμογή, που μέσα στις ρυθμίσεις της έχει και επιλογή για φωτεινότητα μια αντίθεση; Έτσι, χωρίς να αλλάξεις κάτι εκεί, να δημιουργεί πρόβλημα, επειδή "χτυπάει" με τις ρυθμίσεις του κινητού. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Χμ. Μήπως κατέβασες κάποια εφαρμογή, που μέσα στις ρυθμίσεις της έχει και επιλογή για φωτεινότητα μια αντίθεση; Έτσι, χωρίς να αλλάξεις κάτι εκεί, να δημιουργεί πρόβλημα, επειδή "χτυπάει" με τις ρυθμίσεις του κινητού. Οχι φίλε μου τις ίδιες εφαρμογές έχω εδώ και χρόνια, άλλωστε είμαι έμπειρος χρήστης και έχω ελέγξει τέτοιες υποθέσεις, τεσπα θεωρώ οτι σε επόμενο update θα είναι εντάξει δεν θέλω να δοκιμάσω factory reset διότι βαριέμαι το στήσιμο απο την αρχη. Έτσι είναι αυτή η εταιρία εδώ και χρόνια σε κάθε αναβάθμιση κάτι φτιάχνει και κάτι χαλάει, τέλεια ρομ, ο τροπος του λέγειν, δεν υπάρχει με λογισμικό miui, αλλά αν δεν είχα το μικρόβιο δεν θα είχα ασχοληθεί τόσα χρόνια με την miui. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias1994 Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Καλησπέρα έχω βάλει custom rom Havoc OS android 9 και θέλω να γυρίσω σε miui. Δοκίμασα με το MiFlash να βάλω fastboot αρχικά την τελευταία έκδοση, μετά την v.10.2.1.0 και επίσης την 9.5.19 Και στις 3 fastboot μου γράφει μήνυμα "flash antirbpass error" και δεν με αφήνει να αλλάξω rom. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το κάνω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Έγινε φίλος σε ευχαριστώ πολύ. Τώρα έγινε πολύ γρήγορο... Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Καλησπέρα έχω βάλει custom rom Havoc OS android 9 και θέλω να γυρίσω σε miui. Δοκίμασα με το MiFlash να βάλω fastboot αρχικά την τελευταία έκδοση, μετά την v.10.2.1.0 και επίσης την 9.5.19 Και στις 3 fastboot μου γράφει μήνυμα "flash antirbpass error" και δεν με αφήνει να αλλάξω rom. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το κάνω? ΕυχαριστώΜε το mi flash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Καλησπέρα έχω βάλει custom rom Havoc OS android 9 και θέλω να γυρίσω σε miui. Δοκίμασα με το MiFlash να βάλω fastboot αρχικά την τελευταία έκδοση, μετά την v.10.2.1.0 και επίσης την 9.5.19 Και στις 3 fastboot μου γράφει μήνυμα "flash antirbpass error" και δεν με αφήνει να αλλάξω rom. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το κάνω? Ευχαριστώ Δοκίμασε να κατεβάσεις άλλη έκδοση το μι φλας. Λογικά χρειάζεται κάποια νεότερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias1994 Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Δοκίμασε να κατεβάσεις άλλη έκδοση το μι φλας. Λογικά χρειάζεται κάποια νεότερη. Ντάξει, παίζοντας, καταλάθος το έκανα brick. Αλλά ευτυχώς το επανέφερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Ντάξει, παίζοντας, καταλάθος το έκανα brick. Αλλά ευτυχώς το επανέφερα Έχει οδηγό στο telegram για τέτοιες περιπτώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Οχι φίλε μου τις ίδιες εφαρμογές έχω εδώ και χρόνια, άλλωστε είμαι έμπειρος χρήστης και έχω ελέγξει τέτοιες υποθέσεις, τεσπα θεωρώ οτι σε επόμενο update θα είναι εντάξει δεν θέλω να δοκιμάσω factory reset διότι βαριέμαι το στήσιμο απο την αρχη. Έτσι είναι αυτή η εταιρία εδώ και χρόνια σε κάθε αναβάθμιση κάτι φτιάχνει και κάτι χαλάει, τέλεια ρομ, ο τροπος του λέγειν, δεν υπάρχει με λογισμικό miui, αλλά αν δεν είχα το μικρόβιο δεν θα είχα ασχοληθεί τόσα χρόνια με την miui. Από posts σου που έχω διαβάσει, ξέρω ότι είσαι έμπειρος χρήστης. Αυτό που κάνω είναι να ακυρώσω μία προς μία τις πιθανότητες. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias1994 Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Έχει οδηγό στο telegram για τέτοιες περιπτώσεις Ναι το είδα και σε προηγούμενες σελίδες όταν έψαχνα πως θα το φτιάξω, και στο xda. Αλλά ευτυχώς έφτιαξε. Πρώτη φορά το έπαθα και αγχώθηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias1994 Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Γίνεται να βάλω στην αριστερή σελίδα το google now? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Γίνεται να βάλω στην αριστερή σελίδα το google now? παιδια καλημερα τι ειναι αυτο το [dark mode ] και σε τι χρειαζεται το κατεβασα απο το google play γιατι με την pie δεν κατεβηκε στη συσκευη ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γίνεται να βάλω στην αριστερή σελίδα το google now?[/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Καλημέρα φίλε. Μέσα στις ρυθμίσεις προβολής υπάρχει επιλογή για να επιλέξεις το dark mode. Και σου αλλάζει το θέμα του κινητού στην ουσία στο κάνει μαύρο. Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Ρε παιδιά επειδή έχω χαθεί λίγο.. Εγώ έχω την MIUI global 10.3 stable έκδοση 10.3.1.0 (OEIMIXM) και Android 8.1.0 Θα μου έρθει η ενημέρωση που λέτε με το dark mode κ Android 9? Το face unlock για τις εφαρμογές το έχω ήδη. Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Τώρα τελευταία παρουσιάζει ένα bug ,εκεί που έχω 4g στην μια μου κάρτα κάποια στιγμή χάνεται και πάει σε H+ ,αν πάω στα δίκτυα και βάλω προεπιλεγμένη κάρτα την άλλη επανέρχεται κανονικά στο 4g ,δεν ξέρω αν είναι θέμα κινητής,κινητού η software Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias1994 Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Ρε παιδιά επειδή έχω χαθεί λίγο.. Εγώ έχω την MIUI global 10.3 stable έκδοση 10.3.1.0 (OEIMIXM) και Android 8.1.0 Θα μου έρθει η ενημέρωση που λέτε με το dark mode κ Android 9? Το face unlock για τις εφαρμογές το έχω ήδη. Ποια τοποθεσία έχεις βάλει και έχεις το face unlock; και που το βρίσκεις στις ρυθμίσεις; Έχω βάλει διάφορες τοποθεσίες και δεν μου εμφανίζει το face unlock με τίποτα. Σε 10.3.1.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Όσοι ενδιαφέρονται βγήκε καινούρια PE AOSiP PIE>REDMI NOTE 5 PRO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Όσοι ενδιαφέρονται βγήκε καινούρια PE AOSiP PIE>REDMI NOTE 5 PROκαι πως την περνάμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Ποια τοποθεσία έχεις βάλει και έχεις το face unlock; και που το βρίσκεις στις ρυθμίσεις; Έχω βάλει διάφορες τοποθεσίες και δεν μου εμφανίζει το face unlock με τίποτα. Σε 10.3.1.0 Ινδία και το βρίσκεις οθόνη κλειδώματος και ασφάλεια. Την 10.3.1.0 (OEIMIXM) έχεις και εσύ η την (PEIMIXM)? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts