bill80_ Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Να επικοινωνήσεις με αυτόν που το πήρες;εγγύηση δεν έχει; Περιμένω να με ξαναπάρει. Έχω επικοινωνήσει, δεν είχε ποτέ πρόβλημα λεει κλασικά... Εγγύηση τρέχα γύρευε από Κίνα.... Έχει ακουστεί κάτι για ελλατωματικες μπαταρίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Περιμένω να με ξαναπάρει. Έχω επικοινωνήσει, δεν είχε ποτέ πρόβλημα λεει κλασικά... Εγγύηση τρέχα γύρευε από Κίνα.... Έχει ακουστεί κάτι για ελλατωματικες μπαταρίες?Όχι τίποτα η μπαταρία του είναι σκυλι μαύρο κυριολεκτικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Τελικά το άνοιξα ξεκουμπωσα το φις της μπαταρίας και το ξαναέβαλα και όλα οκ.. Επανήλθε στη ζωή.. Ελπίζω όχι προσωρινά...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Ποιο είναι το τελευταίο λογισμικό της συσκευής; Το ΜΙUI 10.0.2.0; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Ποιο είναι το τελευταίο λογισμικό της συσκευής; Το ΜΙUI 10.0.2.0;Η 10.2.1.0 stable Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 http://en.miui.com/getrom.php?r=342&m=yes&app=false 10.2.1.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Το δικό μου ακόμα με 10.0.2.0 είναι. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Καποιος με την τελευταία aosip? Βλέπω αρκετά fixes ..... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Και το δικό μου με την 10.0.2.0 είναι ακόμα. Γιατί έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Κι εμένα και γι'αυτό ρώτησα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolispd Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Ρυθμίσεις - Πρόσθετες ρυθμίσεις - περιοχή: Ινδία ή Ελβετία και θα βγάλει την αναβάθμιση σε 10.2.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Έβαλα την τελευταία version του MIUI αλλάζοντας την region σε hong kong και πραγματικά το κινητό πετάει τώρα. Είχε σοβαρά θέματα η 10.0.2.0 Για να καταλάβετε ακόμα και στο release readme flle της 10.2.1.0 αναφέρεται σε memory leaks που υπήρχαν! Για αυτό όταν το άφηνα ανοιχτό το κινητό την 2η μέρα σερνόταν! Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Έβαλα την τελευταία version του MIUI αλλάζοντας την region σε hong kong και πραγματικά το κινητό πετάει τώρα. Είχε σοβαρά θέματα η 10.0.2.0 Για να καταλάβετε ακόμα και στο release readme flle της 10.2.1.0 αναφέρεται σε memory leaks που υπήρχαν! Για αυτό όταν το άφηνα ανοιχτό το κινητό την 2η μέρα σερνόταν!το έχουμε πει και παλιοτερα η 10.0.2 είναι η χειρότερη έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Κάποια προβλήματα που υπήρχαν στην 10.2 με το Google maps; Λύθηκαν; from my 1+6 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 αναρωτιεμαι γιατι η Ελλαδα (ισως και αλλες χωρες) εχουν μεινει ακομα με την 10.0.2.0 ενω εχουν μεσολαβησει βδομαδες ή και μηνες απο τοτε που εχουν βγει επομενες εκδοσεις για να φτασουμε στην 10.2.1.0 οκ ειπαμε οτι σταδιακα βγαινουν οι ενημερωσεις ανα χωρα, αλλα δικαιολογειται τοσο μεγαλη αναμονη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Μας έχουν πάρει είδηση και μας έχουν γ κατηγορίας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Αυτή την απορία την έχω κι εγώ. Δεν είναι λογικό. Ξέρει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Έβαλα την τελευταία version του MIUI αλλάζοντας την region σε hong kong και πραγματικά το κινητό πετάει τώρα. Είχε σοβαρά θέματα η 10.0.2.0 Για να καταλάβετε ακόμα και στο release readme flle της 10.2.1.0 αναφέρεται σε memory leaks που υπήρχαν! Για αυτό όταν το άφηνα ανοιχτό το κινητό την 2η μέρα σερνόταν! hong kong ? Τι διαφορες εχει δηλαδή ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
divo Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 καλησπέρα. μπορεί κάποιος να βάλει τις οδηγίες βήμα-βήμα ή να με παραπέμψει κάπου αλλού για το πώς μπαίνει η google cam στο κινητό; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Εγώ από τότε που έβαλα την τελευταία έκδοση του ΜΙUI οι χάρτες της Google κρασάρουν συνέχεια και δεν μπορώ να κάνω καν πλοήγηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Εγώ από τότε που έβαλα την τελευταία έκδοση του ΜΙUI οι χάρτες της Google κρασάρουν συνέχεια και δεν μπορώ να κάνω καν πλοήγηση και αυτό και γενικως το κινητο σερνεται σαν σαλιγκαρι …. περασα πολλες το τελευταιο update και τιποτα τα ιδια ! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 (edited) Βρε τι λέτε ?τόσο χάλια... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited February 5, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Βρε τι λέτε ? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk τι λεμε βρε ; Κολλαει σαν κολλα πλεον...δεν παει βημα -μπορει να φταιει ότι εχω μεσα 180 εφαρμογες αλλα δεν νομιζω. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Εγώ δεν έχω πειράξει το κινητά και στο ελάχιστο και ρολαρει σαν την πρώτη μέρα....αδιάφορο σε ποια έκδοση έχει κολλήσει....ότι λειτουργεί άψογα δεν το πειράζω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Εγώ δεν έχω πειράξει το κινητά και στο ελάχιστο και ρολαρει σαν την πρώτη μέρα....αδιάφορο σε ποια έκδοση έχει κολλήσει....ότι λειτουργεί άψογα δεν το πειράζω.... ουτε εμεις το πειραξαμε...η εταιρια το πειραξε Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts