Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα, έκανα ένα update και πήρα την 10.2.1.0 και πρόσεξα ότι στην ένδειξη μπαταρίας δεν έχω την επιλογή ποσοστό μαζί με το γραφικό που είχε πριν.

Ξέρει κανένας αν μπορώ να το έχω όπως παλιά ;

Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας...

Ποτέ tempered glasses από public κλπ.

https://www.skroutz.gr/s/16439703/OEM-9H-Tempered-Glass-New-Redmi-Note-5.html

Αυτής της εταιρείας βάζω σε όποια συσκευή κι αν πάρω.

Δεν ξέρω αν πληροί όλα τα κριτήριά σου, αλλά κολλάει άψογα σε όποια 2,5d οθόνη και να το έχω τοποθετήσει.

Ποια εταιρία;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ποτέ tempered glasses από public κλπ.

https://www.skroutz.gr/s/16439703/OEM-9H-Tempered-Glass-New-Redmi-Note-5.html

Αυτής της εταιρείας βάζω σε όποια συσκευή κι αν πάρω.

Δεν ξέρω αν πληροί όλα τα κριτήριά σου, αλλά κολλάει άψογα σε όποια 2,5d οθόνη και να το έχω τοποθετήσει.

Νομίζω ότι το είδα και δεν είναι full . Έχει εγκοπή στο πάνω χείλος αφήνοντας εκτεθειμένα κάμερα και αισθητήρες .

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Νομίζω ότι το είδα και δεν είναι full . Έχει εγκοπή στο πάνω χείλος αφήνοντας εκτεθειμένα κάμερα και αισθητήρες .

No name είναι. Θες να κοιτάξω αν έχω κάποιο να στείλω φώτο;

Huawei Nova 5T

Καποια προταση για tempered glass; Αγορασα το SBS Tempered Glass στα 15€ απο το Public σημερα και νομιζω πεταξα τα λεφτα μου. Ναι μεν καλυπτει μεγαλο μερος της οθονης αφηνοντας ελαχιστα , σχεδον μισο χιλιοστο στις ακρες και οι γωνιες καλυπτονται αψογα, αλλα οι ακρες του γυαλιου γρατζουνανε. Νιωθεις "αιχμηρη" την ακρη καθε φορα που κανεις καποιο gesture. Επισης η εφαρμογη ειναι προβληματικη καθως εχει μαυρο πλαισιο γυρω γυρω και δεν μπορεις να εχεις ευθυγραμμισμενα σωστα το πλαισιο αυτο και με την οθονη. Οταν το καταφερα οι οπες για τους αισθητηρες δεν ηταν ευθυγραμμισμενες.

Επισης στο αισθητικο μερος, το κινητο δειχνει ασχημο γιατι τονιζει λογο μαυρου πλαισιου την οθονη ενω πριν δεν ξεχωριζε , και καθρεπτιζει αρκετα.

Οποτε ψαχνω ενα tempered glass ολο διαφανο, που να καλυπτει ολη την οθονη, σωστα, να εχει κολλα σε ολη την επιφανεια και οχι περιμετρικα σαν το SBS και να ειναι 2.5D για να μην νιωθεις τις ακρες.

https://www.ebay.com/itm/Nillkin-9H-Pro-2-5D-0-2-mm-Tempered-Glass-Protectors-For-XIAOMI-RedMi-Note-5-Pro/202262959021?_mwBanner=1&ul_ref=https%3A%2F%2Frover.ebay.com%2Frover%2F0%2F0%2F0%3Fmpre%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.ebay.com%252Fulk%252Fitm%252F202262959021%26rvr_id%3D0%26rvr_ts%3D5c8e069f1680ab4dd01423d1fffe2b6e&ul_noapp=true&pageci=032d2042-0687-4381-8128-702d63e4e00a

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

Καποια προταση για tempered glass;

https://imgur.com/a/KXPhVjt

Αυτό το θεωρώ οκ (το πήρα σε μαύρο για το μπλε κινητό με άσπρη οθόνη, οπότε μπορείς να δεις πώς κάθεται και τι κενά αφήνει. Για τις τρύπες σε κάμερες κλπ που δεν είναι ευθυγραμμισμένες φταίω εγώ.) Το ίδιο κατάστημα έχει και διάφανο - δεν ξέρω αν κάθεται τo ίδιο.

κανείς άλλος μετα το update έχει πρόβλημα στο google maps? με το που πατάω έναρξη στην πλοήγηση, κολλάει τελείως η εφαρμογή. χωρίς πλοήγηση δουλεύει οκ

Το πήρα πριν 4 μέρες, πέρασα κατευθείαν τη 10.2.1 και χωρίς χειρονομίες δουλεύει οκ, άρα μάλλον αυτό φταίει.

καλησπέρα, έκανα ένα update και πήρα την 10.2.1.0 και πρόσεξα ότι στην ένδειξη μπαταρίας δεν έχω την επιλογή ποσοστό μαζί με το γραφικό που είχε πριν.

Ξέρει κανένας αν μπορώ να το έχω όπως παλιά ;

Ρυθμίσεις - Ειδοποιήσεις και γραμμή κατάστασης - Δείκτης μπαταρίας.

σχετικά με το ''Ρυθμίσεις - Ειδοποιήσεις και γραμμή κατάστασης - Δείκτης μπαταρίας.'' που μου γράφεις το ξέρω, αυτό που θέλω είναι να είναι όπως πριν δηλαδή και το ποσοστό % και το γραφικό.

Μάλλον την έβγαλαν αυτήν την επιλογή

Μα έτσι είναι. Το ποσοστό μέσα στο γραφικό, αλλά το γραφικό δε φαίνεται τόσο καλά. Δεν ξέρω πώς ήταν πριν, έβαλα κατευθείαν τη 10.2.1. Το είχε δίπλα;

https://imgur.com/a/EdxsOHT

Ναι είχε το ποσοστό δίπλα

Ευχαριστώ αλλα δεν θελω να εχει εγκοπη απο πανω.

https://imgur.com/a/KXPhVjt

Αυτό το θεωρώ οκ (το πήρα σε μαύρο για το μπλε κινητό με άσπρη οθόνη, οπότε μπορείς να δεις πώς κάθεται και τι κενά αφήνει. Για τις τρύπες σε κάμερες κλπ που δεν είναι ευθυγραμμισμένες φταίω εγώ.) Το ίδιο κατάστημα έχει και διάφανο - δεν ξέρω αν κάθεται τo ίδιο.

.

Εχω παρομοιο και δεν καθεται καλα. Δεν θελω να εχει μαυρο πλαισιο . Επισης δεν θελω να εχει κολλα μονο στις ακρες αλλα σε ολη την επιφανεια. Λογω αλλαγης θερμοκρασιας δημιουργει περιεργα σχεδια στην οθονη. Σαν λακκουβα με ιριδίζουν περιγραμμα, σαν να εχει πιεστει η οθονη στο κεντρο. Εξαφανιζεται οταν αλλαξει περιβαλλον το κινητο... Κλασσικο προβλημα scrεen protectors που δεν εχουν κολλα σε ολη την επιφανεια...

Επισης εχω προβλημα με το Galaxy watch . Επειδη το κινητο δεν εχει δικη του εφαρμογη για email δεν μπορει να μου δειξει email. Προσπαθησα να περασω το apk της xiaomi αλλα κρασαρει. Επισης δεν μου δειχνει τα sms στο ρολοι. Αυτα μονο ειναι λογος για να πουλησω το κινητο . ΑΝ τα ηξερα απο την αρχη δεν θα ανοιγα καν την συσκευασια του κινητου και θα εμενα με το samsung a3 ή θα αγοραζα το Α8.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Η οθόνη ανάβει κάθε λίγο χωρίς να έχει κάποια λόγω η κάποια ειδοποίηση. Έσβησα τις τελευταίες εφαρμογές μήπως αλλά τίποτα. Είμαι με την 10.2.1.0.

Καμιά συμβουλή?

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro

μου κάνει και εμένα το ίδιο, το ψάχνω πολύ καιρό αλλά ακόμα δεν έχω βρει λύση.....

δεν νομίζω να δεις κάτι αν το έχεις region Ελλάδα, δεν είχα ούτε εγώ σκοπό να βάλω κάποια άλλη χώρα αλλά όταν είδα ότι έχει κάποια security patch το έβαλα σε region Ινδία, πήρα το update και το έβαλα πάλι Ελλάδα. Το μόνο που δεν μου άρεσε και το έχω γράψει πιο πάνω είναι η ένδειξη μπαταρίας που το ποσοστό % δεν είναι ευδιάκριτο

μου κάνει και εμένα το ίδιο, το ψάχνω πολύ καιρό αλλά ακόμα δεν έχω βρει λύση.....

Μάλιστα... Πολύ ωραία....

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro

Ξέρει κανείς τι είναι το mi credit που μου βγάζει το malwarebytes σαν malware;

Ξέρει κανείς τι είναι το mi credit που μου βγάζει το malwarebytes σαν malware;

Εφαρμογή πληρωμών της Xiaomi. Μπορείς να φορτώσεις με κάποια μέθοδο λεφτά και να αγοράσεις mi credits για να κάνεις αγορές θεμάτων ή και έξτρα αποθηκευτικό χώρο στο cloud της xiaomi.

Edit: Επίσης,mi credits παίρνεις δωρεάν αν είσαι και ενεργός στο mi forum.Αν συμμετέχεις σε διάφορα θέματα, διαγωνισμούς κλπ.

Edit 2: Άκυρο για τα credits από το φόρουμ.Ειναι διαφορετικά.Αυτα χρησιμοποιούνται για να ανέβεις ως μέλος στο φόρουμ.Πχ από diamond member σε platinum member.Ηθελα να το διευκρινίσω μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Edited by vortex78

...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64...

...LG Gpad 8.3...

Σε aosp , ποια χρησιμοποιείτε;

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Μιας και αναφέρθηκαν παραπάνω τα mi credits, ξέρει κανείς πως μπορούμε να αγοράσουμε mi credits για να αυξήσουμε το cloud?

Υπάρχει καμία σελίδα στα αγγλικά?

Όταν πάω από το κινητό τα βγάζει όλα στα κινέζικα...

Redesigning the web! www.slumdog.gr

Εφαρμογή πληρωμών της Xiaomi. Μπορείς να φορτώσεις με κάποια μέθοδο λεφτά και να αγοράσεις mi credits για να κάνεις αγορές θεμάτων ή και έξτρα αποθηκευτικό χώρο στο cloud της xiaomi.

Edit: Επίσης,mi credits παίρνεις δωρεάν αν είσαι και ενεργός στο mi forum.Αν συμμετέχεις σε διάφορα θέματα, διαγωνισμούς κλπ.

Edit 2: Άκυρο για τα credits από το φόρουμ.Ειναι διαφορετικά.Αυτα χρησιμοποιούνται για να ανέβεις ως μέλος στο φόρουμ.Πχ από diamond member σε platinum member.Ηθελα να το διευκρινίσω μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Γιατί το βγάζει σαν malware ξέρουμε;

Γιατί το βγάζει σαν malware ξέρουμε;

Υποθέτω γιατί είναι εφαρμογή πληρωμών και σου ζητάει προσωπικά στοιχεία, κάρτες κλπ

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μιας και αναφέρθηκαν παραπάνω τα mi credits, ξέρει κανείς πως μπορούμε να αγοράσουμε mi credits για να αυξήσουμε το cloud?

Υπάρχει καμία σελίδα στα αγγλικά?

Όταν πάω από το κινητό τα βγάζει όλα στα κινέζικα...

Πήγαινε mibi.mi.com.

Εγώ την άνοιξα από το κινητό μέσω chrome.Πατησα τις 3 τελείες πάνω δεξιά και επέλεξα "Για υπολογιστή". Μετά έκανε από μόνο του μετάφραση από κινέζικα σε Αγγλικά.

Δοκίμασε το.

Να διευκρινίσω ότι δεν έκανα καμία αγορά.Δεν το χρειάζομαι.Το έψαξα απλά για να σε βοηθήσω.

Edited by vortex78

...LG Gpad 8.3...

Καλησπέρα,σήμερα Σάββατο αν κάποιος θέλει μια sim επείγοντως, μήπως ξέρετε κάποιο κατάστημα ανοιχτό ?(αθηνα, δυτικά προαστια)

Καλησπέρα,σήμερα Σάββατο αν κάποιος θέλει μια sim επείγοντως, μήπως ξέρετε κάποιο κατάστημα ανοιχτό ?(αθηνα, δυτικά προαστια)

Αυτά βρήκα...

https://www.google.com/search?client=ms-android-xiaomi-rev1&ei=ojhDXNS_F4TfkgXbj6a4AQ&q=γερμανος+αθηνα&oq=germanos+αθη&gs_l=mobile-gws-wiz-serp.1.0.0i10j0i22i30l4.67040.74090..74973...0.0..0.157.1274.0j9......0....1.........0i71j41j0j0i67j0i131.1uDdrSlxNdc#aq=γερμανος%20αθηνα&istate=lrl:xpd&rltbs=lrf:!1m4!1u3!3m2!3m1!1e1!2m1!1e3!3sIAE,lf:1,lf_ui:4

Έβαλα φίλτρο ποια είναι τώρα ανοιχτά.Παρε κανένα τηλέφωνο.

Edited by vortex78

...LG Gpad 8.3...

Σε aosp , ποια χρησιμοποιείτε;

Εγώ είμαι σε Pixel Experience και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ότι αλλαγές και αν έκανα πάλι εδώ επέστρεψα μιας και μου δίνει την καλύτερη αίσθηση σε απόδοση και εμφάνιση των μενού.

Προβλήματα δεν έχω αντιμετωπίσει και η Google Camera δουλεύει τέλεια με μοναδική εξαίρεση την μπροστινή κάμερα που στην 6.1 δεν δουλεύει. Αλλά η ROM έρχεται με προεγκατεστημένη την Mi 2ND camera όπου έχουμε και flash στην μπροστινή κάμερα.

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Εγώ Arrow, πολύ καλύτερη απόδοση από Pixel αλλά με την πρώτη ευκαιρία θέλω να δοκιμάσω την RR Pie.

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger