Nirvana1979 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Έχει βγει η 10.0.3.0 η πήγαμε κατευθείαν στην 0.4? Γιατί εγώ είμαι ακόμα με 10.0.2.0. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Έχει βγει η 10.0.3.0 η πήγαμε κατευθείαν στην 0.4? Γιατί εγώ είμαι ακόμα με 10.0.2.0. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ είμαι στην 10.0.3.0 και το μόνο που είδα διαφορετικό είναι αυτό χωρίς να είμαι σίγουρος αν υπήρχε πριν. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Όταν μπαίνω σε διάφορα σαιτ από το μαμά browser μου πετάει διαφορά βιντεακια σαν αγγούρια πως μπορώ να μη τα βγάζει αυτά και να βλέπω τη σελίδα καθαρή? ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η miui 10.0.4.0 που ανέβασε το παλικάρι ποιο πριν είναι σίγουρα για το κιν μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Έχει βγει η 10.0.3.0 η πήγαμε κατευθείαν στην 0.4? Γιατί εγώ είμαι ακόμα με 10.0.2.0. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk έχει ενδιάμεσες στάσεις? 10.0.35 και τέτοια ? Εσείς που είστε σε official ξέρετε καλύτερα αν είναι έτσι οπότε και δεν την περνάτε Απλά πράγματα.... Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Άλλο το call... Για κάνε copy από εδώ το *#06# Γιατί όσο ήμουν σε official μόνο όπως είπαν πιο πάνω γινόταν Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk :confused: Για official δε ρωτούσε; Πάντως, δείτε και σε cfw. Με copied οποιονδήποτε αριθμό, όταν ανοίγετε τον dialer, το πλαίσιο για να κάνετε paste τον αριθμό δεν είναι ανοιχτό. Γράψτε έναν οποιονδήποτε αριθμό, για να εμφανιστεί το πλαίσιο. Μετά παρατεταμένο άγγιγμα, για να εμφανιστεί η επιλογή paste. Έτσι ακριβώς έκανα copy το *#06#, σε poco, με 10.0.4.0 stable. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Το ίδιο πράγμα λέμε Κατ'ευθειαν επικόλληση δεν γινόταν,κακώς αναμειχθηκα γιατί έχω φύγει καιρό από miui και ίσωςτο έχουν φτιάξει Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkakias Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 καλησπερα παιδια...θα ηθελα την βοηθεια σας...το παιδι μου εχει το εν λογω κινητο...βαζω καρτα και σε δυο μερες εξαφανιζεται....απο την βονταφον μου ειπανε οτι ειναι ρυθμιση απο τα δεδομενα...αν και κοιταξα τις ρυθμισεις τα δεδομενα ειναι κλειστα....πως διαολο τα τρωει? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 καλησπερα παιδια...θα ηθελα την βοηθεια σας...το παιδι μου εχει το εν λογω κινητο...βαζω καρτα και σε δυο μερες εξαφανιζεται....απο την βονταφον μου ειπανε οτι ειναι ρυθμιση απο τα δεδομενα...αν και κοιταξα τις ρυθμισεις τα δεδομενα ειναι κλειστα....πως διαολο τα τρωει? ευχαριστω Πες τους να μπλοκάρουν τα 5ψηφια ίσως? Η μιλάει ενώ δεν έχει κάποιο πακέτο Δεν φταίει το κινητό πάντως όπως και κανένα κινητό σ' αυτές τις περιπτώσεις Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkakias Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 δεν μιλαει φιλε μου....εχει προγραμμα με free lλεπτα ομηλιας...δεν μπορω να καταλαβω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Δεδομένα δεν έχει καθόλου; Πολύ πιθανό να κάνει μικρή κίνηση το κινητό και έτσι να χρεώνεται 2€ η μερα. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkakias Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 ναι φιλε μου 2 ευρω την ημερα τρωει.....τι κινηση εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 καλησπερα παιδια...θα ηθελα την βοηθεια σας...το παιδι μου εχει το εν λογω κινητο...βαζω καρτα και σε δυο μερες εξαφανιζεται....απο την βονταφον μου ειπανε οτι ειναι ρυθμιση απο τα δεδομενα...αν και κοιταξα τις ρυθμισεις τα δεδομενα ειναι κλειστα....πως διαολο τα τρωει? ευχαριστω Η μόνη λύση σε τέτοια θέματα όπου το κινητό δε χρησιμοποιείται απο εσένα τον ίδιο οπότε ποτέ δε ξέρεις 100% τι συμβαίνει είναι η ολική φραγή του internet με αίτημα στην εξυπηρέτηση πελατών. Αν το κινητό το λειτουργούσες μόνος σου θα σου έλεγα να αλλάξεις το APN ώστε να μη μπορεί να συνδεθεί το κινητό ότι και να γίνει. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Έκανε κάνεις το update που έβαλε το παλικάρι πιο πάνω? Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 εμεις θα παρουμε android 9 ?σε αλλα site λενε ναι σε αλλα site λενε οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Το ίδιο πράγμα λέμε Κατ'ευθειαν επικόλληση δεν γινόταν,κακώς αναμειχθηκα γιατί έχω φύγει καιρό από miui και ίσωςτο έχουν φτιάξει Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Δεν έγινε κάτι. Γι' αυτό γράφουμε εδώ. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Εγώ είμαι στην 10.0.3.0 και το μόνο που είδα διαφορετικό είναι αυτό χωρίς να είμαι σίγουρος αν υπήρχε πριν. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αλήθεια ρε παιδια, τι είναι αυτό; Το δοκίμασε κανείς; τι κάνει; Πληροφορίες στα Αγγλικά δεν βρήκα πουθενα! Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STOLIS Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Αλήθεια ρε παιδια, τι είναι αυτό; Το δοκίμασε κανείς; τι κάνει; Πληροφορίες στα Αγγλικά δεν βρήκα πουθενα! Η "Λειτουργία επιχείρησης" απευθύνεται σε app developers. https://en.miui.com/thread-3917723-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Καλησπερα σε όλους. Ερωτηση. Το βιντεο εθναι πολυ σκοτεινο ενω η φωτογραφιες βγαινουν φωτεινές. Δηλαδη στις ιδιες συνθήκες οι φωτο ειναι μια χαρα, το βίντεο ομως σκοτεινο. Ειναι ετσι και σε εσας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Καλησπερα σε όλους. Ερωτηση. Το βιντεο εθναι πολυ σκοτεινο ενω η φωτογραφιες βγαινουν φωτεινές. Δηλαδη στις ιδιες συνθήκες οι φωτο ειναι μια χαρα, το βίντεο ομως σκοτεινο. Ειναι ετσι και σε εσας;Πάνε στις ρυθμίσεις και βάλε 1080p 30fps Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mksstratos Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Γειά σας φίλοι μου. Μια εβδομάδα χρήσης και δηλώνω ιδιαίτερα ικανοποιημένος δεν έχω "πειράξει" τίποτα έως τώρα αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω τι σημαίνει η επιλογή "αποθήκη εφαρμογών" στις ρυθμίσεις ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Ξέρει κανείς πως γίνετε όταν είμαι fb και πατήσω να ανοίξει μια σελίδα αντί να την ανοίγει με το φύλλο μετρητή να την ανοίγει με τον Chrome? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xionistra3 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Καλημέρα σας. Είμαι κάτοχος του κινητού από τον Σεπτέμβρη κ γενικά πολύ ευχαριστημένη,τα τελευταία 3 πρωινά βρίσκω το κινητό ανοιχτό αλλά με την ένδειξη ότι δεν υπάρχει κάρτα sim...Με μια επανεκκίνηση φτιάχνει. Συμβαίνει μόνο το βράδυ,σε καμιά άλλη στιγμή της ημέρας. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο; Είμαι με official rom,δεν το έχω πειράξει καθόλου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Το έχει η κοπέλα μου,αλλά δεν πιάνει καθόλου την ποιότητα των φωτογραφιών που είδαμε απο review.. Ποιό app για κάμερα να περάσει (γιατί όντως το μανίσιο είναι ΓΤΠ) ;; (btw ο Microsoft launcher είναι πολύ ωραιός και γρήγορος στο κινητό αυτό) Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Τις φωτό εγώ χρησιμοποιώ μόνο το μαμίσιο.στο βίντεο όμως μόνο το open camera έχει κάποιες ρυθμίσεις που το ανεβάζουν πολύ ποιοτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts