Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πώς μπορώ να σταματήσω και κάνει ενημέρωση τις εφαρμογές μόνο του;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τώρα η ερώτηση αφορά την Miui ή γενικά τις android συσκευές ;

δηλαδή να μην κάνει ενημέρωση τις εφαρμογές συστήματος της συσκευής ή τις εφαρμογές που είναι από το play store ;

Καλημέρα, έχω μια παλιά έκδοση του messenger lite, και συνέχεια κάνει αναβάθμιση μόνο του.

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

από φωτογραφίες και video τί λέει παιδιά το κινητό?
Με την μικρή μου εμπειρία στις φωτογραφίες δηλώνω εντυπωσιασμένος μετά την απογοήτευση που ήταν η κάμερα του mi max που είχα για αρκετό καιρό. Επισης και στα συγκριτικά review που έχω δει, κοιτάζει στα ίσια ή σχεδόν στα ίσια σε αρκετές περιπτώσεις κινητά πολύ ακριβότερα του.

Καλημέρα παιδιά αυτή η θήκη που γράφει ότι είναι για το Pro, https://www.aliexpress.com/item/-/32858283280.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.1d242e0e0M36K0

ταιριάζει και στο απλό? την έχει πάρει κανείς?

Ποιος ειναι ο καλυτερος τρόπος φόρτισης ενός Καινούργιου κινητού στις πρώτες φορτώσεις;
Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Ποιος ειναι ο καλυτερος τρόπος φόρτισης ενός Καινούργιου κινητού στις πρώτες φορτώσεις;

Ο καλύτερος τρόπος είναι ό,τι σε βολεύει. Γενικά καλό είναι να μην δουλεύεις την μπαταρία σε ακραίες τιμές φόρτισης (πχ 20%-80%).

Εάν νομίζεις ότι η πρόβλεψη του κινητού για τη διάρκεια της μπαταρίας δεν είναι ακριβής, μία χρήση 100%-0% βοηθάει στην καλύτερη βαθμονόμηση, αλλά σπάνια χρειάζεται...

Ξέρει κανείς αν μπορεί να χαμηλώσει η ένταση του ήχου απο τα μηνύματα του messenger χωρίς να χαμηλώσει η ενταση απο την κλήση;

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για όσους άτυχους

http://en.miui.com/thread-3254707-1-1.html

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

τι εννοείς ;

----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για όσους άτυχους

http://en.miui.com/thread-3254707-1-1.html

τι εννοείς ;

Καλησπέρα.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με την απενεργοποίηση του Δακτυλικού αποτυπώματος στον πίσω αισθητήρα? Κατά λάθος το ακουμπάω και ... τσουπ ανοίγει!!!!!! :)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.....

Γενικά η θερμοκρασία και η μεγάλη εκφορτιση,είναι εχθροί τις μπαταρίας,εγω πάντα φορτίζω όλα μου τα κινητά με ρεύμα κατω του 1Α(0.75-0.5Α).

Εαν φορτίζεις βράδυ δεν υπάρχει λογος για γρήγορη φόρτιση και τώρα στην αρχή να μην το αφήσεις να πέσει κάτω απο 20%.

Όσο άφορά το κινητό,τα μονα αρνητικά για μένα είναι ο ήχος οχι σε ένταση αλλα σε ποιότητα,σε ανοιχτή ακρόαση σε σχέση με το meizu pro 6 plus ακούγετε πολύ φτηνιάρικο.

Και το δεύτερο είναι οτι εαν είχε ενα φυσικό κουμπί θα ηταν τέλειο.μερικές φόρες κρύβονται τα κουμπιά και θέλει 2-3 φορές να κάνεις κίνηση για να εμφανιστούν:(.

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

Κάνε πρώτα αποθήκευση (εξαγωγή) του ημερολογίου Outlook σε μορφή ics. Πρόσεξε να επιλέξεις "ΟΛΟΚΛΗΡΟ" το ημερολόγιο και όχι το "ΣΗΜΕΡΑ". (Υπάρχει σχετική επιλογή στο "Περισσότερες επιλογές"). Μετά μπές στο ημερολόγιο της Google (Θα πρέπει να έχεις ένα email της google) και επέλεξε στο "Προσθήκη ημερολογίου" το συμβολο "+".Από το μενού που θα ανοίξει επέλεξε το "Εισαγωγή" και μετά το "Επιλέξτε αρχείο από τον υπολογιστή σας". Επέλεξε το αρχείο ics από εκεί που το αποθήκευσες και είσαι ok.

Πήγαινε στο ημερολόγιο του κινητού και στις ρυθμίσεις επέλεξε να εμφανίζεται το ημερολόγιο Google.

Φιλε μου σ'ευχαριστω για την αμεση (και αναλυτικοτατη)απαντηση σου,οντως ετσι εκανα και ολα καλα.

Έχω ένα θέμα με την μπροστινή κάμερα, ενώ με την εφαρμογή open camera κάνει καλή φωτεινότητα με την δική του είναι σαν να ανοίγει η φωτεινότητα στο 100%...τζαμακι έχω universal... Δεν ξερω αν είναι αυτό, αλλά αν ήταν; με την open δεν θα έκανε το ίδιο;

Da mihi factum, dabo tibi ius

Έχω ένα θέμα με την μπροστινή κάμερα, ενώ με την εφαρμογή open camera κάνει καλή φωτεινότητα με την δική του είναι σαν να ανοίγει η φωτεινότητα στο 100%...τζαμακι έχω universal... Δεν ξερω αν είναι αυτό, αλλά αν ήταν; με την open δεν θα έκανε το ίδιο;

Έχουν διαφορετικό metering. Η στοκ μάλλον υπερεκθετει.

Έχει παρατήρηση κανείς μείωση στην ένταση της ανοιχτής ακρόασης? Μετά την τελευταία αναβάθμιση που έκανε μόνο του

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro

Μια βοήθεια παίδες, ένα φίλος εδώ είχε γράψει πως να σβήσω προεγκατεστημένο εφαρμογές ή να τις παγώσω, και το δεύτερο πως γίνεται να αυξήσω το όριο που η οθόνη μένει αναμμένη;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια βοήθεια παίδες, ένα φίλος εδώ είχε γράψει πως να σβήσω προεγκατεστημένο εφαρμογές ή να τις παγώσω, και το δεύτερο πως γίνεται να αυξήσω το όριο που η οθόνη μένει αναμμένη;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να σβήσεις δεν μπορείς χωρίς Root, μπορείς να τις απενεργοποιήσεις από τις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές. (Για να δεις εφαρμογές συστήματος πας πάνω δεξιά στις τελιτσες και τσεκαρεις τις Εφαρμογές συστήματος)

Για το όριο της οθόνης πας Ρυθμίσεις > Οθόνη κλειδώματος και δαχτυλικο αποτύπωμα.

Καλημέρα παιδιά αυτή η θήκη που γράφει ότι είναι για το Pro, https://www.aliexpress.com/item/-/32858283280.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.1d242e0e0M36K0

ταιριάζει και στο απλό? την έχει πάρει κανείς?

στα 163 ευρώ αξίζει από gearbest; τι λέτε; με belgium registered, έτσι;

Edited by xetasa

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

στο gsmarena φαίνεται να έχουν ελάχιστη μεν, διαφορά δε στις διαστάσεις

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8893&idPhone2=8959

ΥΓ στα 163 ευρώ αξίζει από gearbest; τι λέτε; με belgium registered, έτσι;

εγώ λέω να μην αγοράσεις γιατί με βάση το λινκ (που είναι λάθος σβήστο :) που έβαλες μάλλον δεν ξέρεις την συσκευή :)

και ναι έχουν ακριβώς ίδιες διαστάσεις το pro με το δικό μας redmi note 5 και το λινκ που έβαλες δεν είναι σωστό γιατί δίπλα έχεις την συσκευή (δες παρένθεση) Redmi 5 Plus Που είναι τελείως διαφορετική συσκευή και άρα δεν κάνουν οι θήκες γιατί δεν έχουν ούτε καν ίδιες (στον αριθμό) κάμερες

Οδηγό για ρουτ κτλπ έχουμε;

εγώ λέω να μην αγοράσεις γιατί με βάση το λινκ (που είναι λάθος σβήστο :) που έβαλες μάλλον δεν ξέρεις την συσκευή :)

και ναι έχουν ακριβώς ίδιες διαστάσεις το pro με το δικό μας redmi note 5 και το λινκ που έβαλες δεν είναι σωστό γιατί δίπλα έχεις την συσκευή (δες παρένθεση) Redmi 5 Plus Που είναι τελείως διαφορετική συσκευή και άρα δεν κάνουν οι θήκες γιατί δεν έχουν ούτε καν ίδιες (στον αριθμό) κάμερες

Ok, fixed!!!!!

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Γενικά η θερμοκρασία και η μεγάλη εκφορτιση,είναι εχθροί τις μπαταρίας,εγω πάντα φορτίζω όλα μου τα κινητά με ρεύμα κατω του 1Α(0.75-0.5Α).

Εαν φορτίζεις βράδυ δεν υπάρχει λογος για γρήγορη φόρτιση και τώρα στην αρχή να μην το αφήσεις να πέσει κάτω απο 20%.

Όσο άφορά το κινητό,τα μονα αρνητικά για μένα είναι ο ήχος οχι σε ένταση αλλα σε ποιότητα,σε ανοιχτή ακρόαση σε σχέση με το meizu pro 6 plus ακούγετε πολύ φτηνιάρικο.

Και το δεύτερο είναι οτι εαν είχε ενα φυσικό κουμπί θα ηταν τέλειο.μερικές φόρες κρύβονται τα κουμπιά και θέλει 2-3 φορές να κάνεις κίνηση για να εμφανιστούν:(.

εγώ δουλεύω τα gestures με την πλήρη οθόνη και την έχω καταβρει,πολύ βολικό και.εχεις και πλήρη οθόνη παντού.

στα 163 ευρώ αξίζει από gearbest; τι λέτε; με belgium registered, έτσι;

Νομίζω από σκρουτζομαγαζο σε συμφέρει καλύτερα. Σε δύο μέρες το έχεις στα χέρια σου. Η διαφορά είναι μικρή. Για το 64αρι μιλάμε πάντα.

Δύο ερωτήσεις λόγω της μετάβασης από ios σε android.

1) ποια εφαρμογή χρησιμοποιειται για τα email σας; Αυτή που έχει δεν με έχει βολεψει. Αν βάλω δύο λογαριασμούς gmail πως επιλέγω με ποιον θα παίρνει τα bsck up κτλ;

2) υπάρχει τρόπος στο android και ειδικά στο κινητό μας να πάρουμε back up όλη την συσκευή και βάζοντας πχ την κάρτα μας σε ένα άλλο κινητό να συγχρονιστούν τα πάντα αυτόματα; Αυτό κάνει ο mi λογαριασμός;

Send from Redmi Note 5

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Ρε παιδιά έχω καταμπερδευτεί με την xiaomi. Το κινητό που πωλείται στο skroutz είναι το redmi note 5 ή το redmi note 5 pro? Λέει σκέτο 5, όμως έχει την εικόνα του pro, και επίσης πωλείται με 3gb έκδοση ενώ στο site της gsmarena λεει ότι το pro έχει μόνο 4/6 gb ram. Μήπως είναι το redmi note 5 dual camera? Πραγματικά κάθε φορά που προσπαθώ να δω τι κινητό xiaomi πωλείται στην Ελλάδα εκνευρίζομαι από την χαώδη πολιτική τους στις ονομασίες!

Ρε παιδιά έχω καταμπερδευτεί με την xiaomi. Το κινητό που πωλείται στο skroutz είναι το redmi note 5 ή το redmi note 5 pro? Λέει σκέτο 5, όμως έχει την εικόνα του pro, και επίσης πωλείται με 3gb έκδοση ενώ στο site της gsmarena λεει ότι το pro έχει μόνο 4/6 gb ram. Μήπως είναι το redmi note 5 dual camera? Πραγματικά κάθε φορά που προσπαθώ να δω τι κινητό xiaomi πωλείται στην Ελλάδα εκνευρίζομαι από την χαώδη πολιτική τους στις ονομασίες!

Και global και b20 σύμφωνα με την περιγραφή και αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς όσο αφορά την 4/64

http://youhou.gr/index.php?route=product/product&product_id=564

Edited by akalos

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger