Jump to content

Giannis0

Members
  • Δημοσιεύσεις

    221
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Giannis0

  1. Παιδιά μόλις πήρα το κινητό. Πριν το ανοίξω πρέπει να το βάλω να φορτιστεί κάποιες ώρες όπως κάναμε με τα παλιά κινητά; Αν ναι πόσες; Επίσης, τι είναι τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνω με αυτό το κινητό; Έχει δηλαδή κάποια must που πρέπει να κάνω στις ρυθμίσεις/εφαρμογές του miui τα οποία καλυτερεύουν τη χρήση;
  2. Δεν ισχύει αυτό. Τα σύγχρονα gorilla glass δεν γρατζουνιούνται με νορμαλ επιφάνειες. Τώρα αν πάρεις και καρφώνεις πάνω του ένα ακονισμένο μαχαίρι εργασίας χαίρω πολύ. Ίσως πάθει ζημιά. Αλλά σε νορμάλ επιφάνειες όπως κλειδιά, κέρματα, πετραδάκια κλπ δεν παθαίνει τίποτα. Σε μερικά χρόνια δε θα υπάρχει λόγος για τζαμάκια καθόλου. Οι κραδασμοί είναι άλλη κουβέντα βέβαια, δεν ξέρω αν μπορεί να προστατέψει το τζαμάκι σε περίπτωση πτώσης. Το πρόβλημα με το συγκεκριμένο κινητό είναι ότι δεν αναφέρουν τι gorilla glass έχει (αν έχει) πράγμα που μου προκαλεί προβληματισμό, συνεπώς καλό θα ήταν να υπάρχει σε αυτό τουλάχιστον.
  3. Αν έχει gorilla glass 3 τότε δεν υπάρχει θέμα, έχω αυτο το glass στο moto x style μου και δεν έχει πάθει γρατζουνιά ενάμιση χρόνο τώρα, γενικά ανθεκτικό glass το τριάρι.
  4. Ναι δεν αναφέρει για αυτό ρώτησα. Αν δεν έχει gorilla glass τότε χρειάζεται προστατευτικό μάλλον. Εσύ ποιο έχει βάλει;
  5. Η θήκη που έχει η συσκευασία από μόνη της καλή είναι; Έχετε να προτείνετε καμιά άλλη καλή θηκη αν αυτή δεν ειναι; Επίσης η οθονη χρειάζεται tempered glass; Αν έχει καλό gorilla glass δεν βοηθάει σε κάτι ιδιαίτερα το προστατευτικό οθόνης.
  6. Τα navigation κουμπιά στο κάτω μέρος του κινητού μπορείς να τα έχεις ενεργοποιημένα αν θες; Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει κινητό με gestures και θα προτιμούσα απλά κουμπιά πλοήγησης όπως έχουν όλα τα κινητά.
  7. Απλά έχει διαφορετική ονομασία; Δηλαδή το redmi note 5 το global είναι το ινδικό redmi note 5 pro? Το ρωτάω αυτό επειδή το απλό redmi note 5 δεν έχει την κάμερα στην άκρη της οθόνης όπως το pro. Με βάση αυτή τη σελίδα https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8893&idPhone2=8959&idPhone3=9120 αυτό που πωλείται πρέπει να είναι το ai καθώς έχει 13mp μπροστινή κάμερα αυτά που πουλάνε στο skroutz και όχι 20mp. Και κάτι τελευταίο. Έχουν γίνει φαντάζομαι συγκρίσεις με το Mi A1. Ποιο κινητό υπερτερεί; ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εντάξει απλά μπερδεύει πολύ όταν σε όλα τα μεγάλα reviews στο διαδίκτυο γράφουν PRO και το συγκρίνουν με το απλό (χωρίς pro) και λένε ότι είναι καλύτερο... Δεν φταίω εγώ που μπερδεύτηκα, η Xiaomi με την πανηλίθια πολιτική της εδώ και τρία χρόνια που δεν ξέρει να ονομάζει κινητά με ένα ενιαίο όνομα σε όλες τις χώρες.
  8. Ρε παιδιά έχω καταμπερδευτεί με την xiaomi. Το κινητό που πωλείται στο skroutz είναι το redmi note 5 ή το redmi note 5 pro? Λέει σκέτο 5, όμως έχει την εικόνα του pro, και επίσης πωλείται με 3gb έκδοση ενώ στο site της gsmarena λεει ότι το pro έχει μόνο 4/6 gb ram. Μήπως είναι το redmi note 5 dual camera? Πραγματικά κάθε φορά που προσπαθώ να δω τι κινητό xiaomi πωλείται στην Ελλάδα εκνευρίζομαι από την χαώδη πολιτική τους στις ονομασίες!
  9. Έχει πεθάνει το thread? Αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα με το κινητό σε αυτό το βίντεο Γενικά το κάτω δεξιά κουμπί (αυτό που βγαζει τις εφαρμογες) δεν πατιέται καθόλου, και κάνει αυτά τα τρελά πράγματα η οθόνη από μόνη της καμιά φορά. Επίσης σε ένα σημείο η οθόνη φαίνεται σαν να έχει "ξεβάψει" και φαίνονται τα τσιπάκια από πίσω. Χωρίς να έχει χτυπήσει ή ραγίσει η οθόνη κάπου! Καιρός για αλλαγή; Κρίμα να βγάλει πρόβλημα στα δυομιση χρόνια, και να το αλλάξω όμως, είμαι περίεργος, θέλω να καταλάβω την πηγή του προβλήματος.
  10. Τέλεια θα πάρουμε και Nougat, τι άλλο θέλουμε :D
  11. Αυτά που ανέφερες είναι πάνω κάτω (από ελλάδα), και μπορείς να βάλεις και το nexus 5x στις επιλογές σου το 32gb. Από κίνα υπάρχουν και Χιαομι.
  12. Δε θα πέσει. Το κινητό είχε πέσει μέχρι τα 340 ευρώ ακριβώς πριν κοπεί η παραγωγή. Πλέον μόνο ανεβαίνει καθώς ότι υπάρχει σε στοκ. Εντάξει πιθανό να θέλουν να το διώξουν κάποια στιγμή αλλά δεν ξέρεις πότε θα γίνει αυτό. Είτε πάρε pixel είτε κάποιο iphone.
  13. Τι εννοείς δεν κατάλαβα. Δεν χάνεις την εγγύηση κανενός κινητού με επαναφορά, μόνο αν κάνεις root.
  14. Θα έλεγα πως όχι. Μάζεψε παραπάνω χρήματα και κάνε μια μεγαλύτερη και καλύτερη μετάβαση πιο μετά.
  15. Δεν του έχω βάλει γυαλί ή θήκη, μόνο το bumper που είχε μαζί του γύρω γύρω.
  16. Εγώ δεν έχω καθόλου σκαλώματα και έχω ανοιχτές καμιά 10ρια εφαρμογές από πίσω σχεδόν πάντα. Μήπως έχεις βάλει κάτι στην sd? Αν τρέχεις εφαρμογή από την sd ίσως κολλάει επειδή αν η sd δεν είναι καλή έχεις θέμα ταχύτητας. Θα έλεγα να μην βάλεις τίποτα στην sd εκτός αν είναι ανάγκη πχ τραγούδια ενώ έχει τελειώσει σχεδόν ο χώρος σου.
  17. Παιδιά το cell standby μου τρώει την περισσότερη μπαταρία. Συμβαίνει και σε εσάς;
  18. Απλά να ξέρεις το Honor 8 επειδή είναι φτιαγμένο από γυαλί είναι πολύ γλιστερό και πολύ εύθραυστο και γρατζουνιέται εύκολα οπότε θα πρέπει must για μένα κανά 15-20 ευρώ ακόμα για θήκη και προστασία οθόνης. Από real life αποδόσεις δες speed test συγκρίνεται και είναι ισάξιο με flagship killers στο range 400 ευρώ όπως Oneplus 3 και Axon 7 και θα έχει υποστήριξη επίσημη 2 χρόνια δηλαδή ενάμιση χρόνο ακόμα θα λαμβάνεις και το τελευταίο security update ενώ τα άλλα το πιο πιθανό είναι το καλοκαίρι του 2018 να έχουν ήδη εδώ και καιρό σταματήσει. Ωστόσο δεν το είχα το κινητό ο ίδιος όλα από reviews και βίντεο τα είδα, αν θες μπες στο θέμα του κινητού όπου το έχουν πάρει πολλά παιδιά και ρώτα τους λεπτομέρειες θα δώσουν πιο αξιόπιστες απαντήσεις από εμένα.
  19. Το Nova είναι πολύ κατώτερο από το Honor 8, δεν καταλαβαίνω καν γιατί κυκλοφόρησε αφού μπορείς να τα βρεις σε παρόμοια τιμή. Αν μπορείς να δώσεις πάνω από 300, δηλαδή 330-340 που θέλει το honor 8, να πας σε αυτό. Αν έχεις hard limit τα 300 ευρώ, όπως εγώ πριν από μια εβδομάδα, πήγα και πήρα το Moto X Style. Ο Kirin 950 του Honor 8 είναι τέρας παρεμπτιπτόντως. Μόνο στα gpu δεν είναι τόσο καλός οπότε αν είσαι τρελός γκέιμερ ίσως να μη σου κάνει, αλλά από επεξεργαστικής άποψης είναι ισάξιος του snapdragon 820.
  20. Δεν έχω βγάλει πολλές φώτο αλλά έχει μέτρια ποιότητα, τα megapixel δεν κάνουν τη διαφορά σε μια κάμερα. Με καλό φωτισμό και σταθερό χερι μπορείς να πετύχεις καλές φώτο αλλά με κακό φωτισμό ή μη σταθερό χέρι δεν είναι και τόσο καλές (ωστόσο είναι σε καλό γενικό επίπεδο).
  21. Μεταχειρισμένο κινητό χωρίς εγγύηση στην ουσία δεν θα έπαιρνα για -50 ευρώ. Αλλά αυτός είμαι εγώ.
  22. Έγινε αυτό που έλεγα με την Oneplus, στα 400 ευρώ έπαιζε μόνο του το Oneplus 3, τώρα στα 440 οι καταναλωτές σκέφτονται και άλλες επιλογές. Τώρα μένει να κυκλοφορήσει το επόμενο και να κάνει 500$...
  23. 220? Τι άλλα κινητά παίζουν σε αυτή την τιμή; Snapdragon 808 και 3gb ram δεν πρόκειται ποτέ να πέσει τόσο χαμηλά, όχι στην Ευρώπη. Τόσο κάνει το p9 lite με 16gb rom και kirin 650. Μόνο κινέζικα (δεν το λέω υποτιμητικά το κινέζικα).
  24. Αν μπορείς να κάνεις υπομονή κάντην. Εγώ εδώ και μισό χρόνο θέλω να αλλάξω κινητό και όλο το αναβάλω. Τώρα που τα έφτυσε τελείως το παλιό μου δεν άντεξα άλλο :p
×
×
  • Create New...