Jump to content

stratosmgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stratosmgr

  1. Καλησπέρα. Υπάρχει κάπου η Ρύθμιση για smart cover στο Xiaomi redmi note 12 pro ? Στο note 5 που είχα παλιότερα υπήρχε, οπότε με την χρήση θήκης τύπου book όταν έκλεινε η θήκη έκλεινε και η οθόνη του κινητού. Στο Xiaomi redmi note 12 pro δεν μπορώ να την βρω στις ρυθμίσεις. Την έχει εντοπίσει κανείς ιδιοκτήτης? Υπάρχει εναλλακτική λύση?
  2. Καλημέρα σε όλους. Χρειάζομαι την βοήθεια της κοινότητας. Εχω το εξής σοβαρό πρόβλημα. Έπειτα από την εγκατάσταση της τελευταίας ΟΤΑ 12, υπάρχει μια καυθυστέρηση 5 λεπτών!!! στην αποστολή των sms!!! Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος το ίδιο θέμα? Δεν άλλαξα κάτι στις ρυθμίσεις. υπάρχει κάτι που πρεπει να ελέγξω? Ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα. όπως ανέφερα και σε προηγούμενο post, από τότε που πέρασα το update, έχει μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Δεν ξέρω αν έχει παρατηρήσει κανένας παρόμοια συμπεριφορά? Επίσης, έχω διαπιστώσει μια καθυστέρηση τουλάχιστον 30 δευτερολέπτων στην αποστολή sms. Επιπρόσθετα, δεν μου δουλεύει το VoLTE ούτε το VoWiFi , αλλά αυτά δεν λειτουργούσαν ούτε με την προηγούμενη ΟΤΑ. Αυτά τα ολίγα....
  4. Τώρα είδα ότι έγινε roll back η ΟΤΑ 12!!!!! Έχει λέι κάποια προβλήματα.... Τι γίνεται με εμάς που τρέξαμε και την περάσαμε?
  5. Καλημέρα. Βλέπω ότι την ΟΤΑ 12 την έχουν κατεβάσει από το επίσημο site. Πάντως, επειδή την έχω κατεβάσει είχα το εξής φαινόμενο: την κατέβασα και στην επιλογή από τον updater το αρχείο, ξεκινά τον έλεγχο του αρχείου και καταλήγει με ένα μήνυμα ότι είναι BETA version και να το ελέγξω, και ότι δεν το κάνει install !!! Πως το ξεπεράσατε αυτό εσείς? Αν τα καταφέρεις εσυ και το εγκαταστήσεις, πες μας πως το έκανες να την περάσω και εγώ ξανά.
  6. Το έκανα αλλα΄το ίδιο αποτέλεσμα... έπρεπε να βγάζει και κάποιο σύμβολο πχ vowifi στο notification bar? αν είναι τόσο δύσκολο....
  7. Καλημέρα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Μια βοήθεια please. έχω το εξής θέμα: 1. Η vodafone μου έχει ενεργοποιήσει στην κάρτα μου το Wifi calling 2. πληκτρολογώ το *#*#4636#*#* , είναι ενεργοποιημένο το VoWifi αλλά δεν με αφήνει να ενεργοποιήσω το VoLTE 3. Παρόλα αυτά βάζω το κινητό σε ρύθμιση "πτήση" κάνω δοκιμή κλήσης και τζίφος.... Έχετε καμιά ιδέα? Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσω το VoLTE από το μενού *#*#4636#*#* ή δεν έχει νόημα?
  8. Καλημέρα σε όλους. Σε Redmi note 5 το VoLTE και κυρίως το Vowifi με πάροχο vodafone δουλεύει? Αν ναι, ποια έιναι τα βήματα/ρυθμίσεις? Συγνώμη αν έχει επαναληφθεί το ερώτημα...
  9. Καλησπέρα. Από εχθές που πέρασα το update, καταπίνει την μπαταρία σαν ... "πορτοκαλάδα"!!!! Έχει παρατηρήσει κανένας παρόμοια συμπεριφορά? επίσης, διαπιστώνω πολύ συχνό disconnect στο wifi. Το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος? Μήπως έχω κάνει καμιά μ@λ@κ1α στις ρυθμίσεις? Επίσης, επειδή σκέφτομαι να το περάσω το image ξανά, το κατέβασα και αφού επιλέξω από τον updater το αρχείο, ξεκινά τον έλεγχο του αρχείου και καταλήγει με ένα μήνυμα ότι είναι BETA version και να το ελέγξω, και ότι δεν το κάνει install !!! Πως το ξεπεράσατε αυτό εσείς?
  10. Καλημέρα. Ναι, εννοώ τι ακριβώς ρυθμίσεις χρειάζεται για να ενεργοποιηθεί και να δουλέψει το VoWiFi? Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός? Σημείωση, είμαι με vodafone συμβόλαιο.
  11. Καλησπέρα. Τι ακριβώς ρυθμίσεις πρέπει να προηγηθούν για να δουλέψει αυτό ?
  12. Καλησπέρα σε όλους. Σε Redmi note 5 το VoLTE και κυρίως το Vowifi με πάροχο vodafone δουλεύει? Αν ναι, ποια έιναι τα βήματα/ρυθμίσεις? Συγνώμη αν έχει επαναληφθεί το ερώτημα...
  13. Παιδιά αυτό είναι το σωστό link? και αν ναι, γιατί έχει διαφορετική ονομασία?
  14. Κανείς? Δεν το εχει προσέξει?
  15. Καλημέρα σε όλους. Έχω την εξής ερώτηση/απορία: Οι προηγούμενες RΟΜ που κατέβαζα και εγκαθιστούσα απο την ιστοσελίδα: http://en.miui.com/download-342.html#508 , είχαν την ονοματοδοσία: miui_HMNote5HMNote5ProGlobal_V10.3.1.0.OEIMIXM_a823482d8d_8.1.zip ενώ το τελευταίο που έχει έρθει: miui_HMNote5Global_V10.3.1.0.PEIMIXM_d4d2c9f2aa_9.0.zip Δείτε τις διαφορές με τα BOLD. Καταρχήν έχει κάνει κανείς εγκατάσταση όλη την ROM και εάν ναι είναι ολα οκ? Επίσης, γιατί στο καινούριο δεν έχει την λέξη: Pro ?
  16. Παιδιά με την 10.2.2.0 είμαστε εντάξει; Να την περάσουμε άνετα ή υπάρχουν θεματάκια; Κάποιοι διαμαρτύρονται σχετικά με την μπαταρία.... Όποιος έχει περάσει αρκετές ημέρες με την 10.2.2.0 ας μας δώσει feedback.... Ευχαριστώ.
  17. Ακριβώς τα ίδια δικαιόματα εχω δώσει και εγώ. Το θέμα είναι οτι μολις μπω στα μηνύματα το κάνει, επειτα απο λίγο το διορθώνει! σαν να καθυστερεί να διαβάσει τις επαφές και να συγχρονίσει με τα μηνύτατα τα ονόματα/ταυτότητες...
  18. Καλημέρα. Είμαι με την 10.2.1 εδώ και 7 ημέρες. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη έως τώρα σχετικά με διαχείριση μπαταρίας και RAM. Αντιμετωπίζω όμως 2 θέματα (το πρώτο ασήμαντο το δεύτερο σημαντικό) και θα ήθελα να ρωτήσω εάν τα έχετε και εσείς και εάν έχετε βρει λύση. 1. αν ενεργοποιήσω τα δεδομένα ή το wifi και τον NoRootFirewall (VPN), και έπειτα τα απενεργοποιήσω/κλείσω και τα δύο, μένει στην notification bar ο δείκτης μέτρησης ταχύτητας δεδομένων σαν να είμαι ακόμη συνδεδεμένος με data/wifi. H λύση είναι να κάνω μια ενεργοποίηση-απενεργοποίηση data/wifi ώστε να εξαφανιστεί. 2. στατιστικά 2 στις 3 φορές που μπαίνω στην λίστα με τα μηνύματα/sms, αντι να μου δείχνει το όνομα/ταυτότητα εκείνου που μου έχει στείλει στο παρελθόν μήνυμα μου δείχνει το αριθμό του κινητού του, δλδ σαν να μην τον έχω στις επαφές μου. Αν πατήσω να δω το περιεχόμενο του μηνύματος, επάνω στον τίτλο μου βγάζει όνομα/ταυτότητα και αν ξαναγυρίσω στην λίστα μηνυμάτων επανέρχεται στην ομαλή λειτουργικότητα!!! Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος τα ίδια φαινόμενα ή τα κάνει μόνο σε εμένα? Στράτος.
  19. Δώσε λεπτομέρειες.... τι ακριβώς διαπίστωσες και πως?
  20. Έχεις απόλυτα δίκιο!!! Που το βρήκες το μυστικό βρε θηρίο?!?!?!?!
  21. [/color] Οι 3 τελείες μπορεί να υπάρχουν, η επιλογή για αναβάθμιση από αρχείο υπάρχει? αυτό είναι το ζήτημα... ας μας απαντήσουν όσοι έχουν φορέσει την 10.2.1
  22. [/color] Ουπς.... και πως θα μπορέις να περάσεις την επόμενη ή ακόμη και την ίδια? Δεν θα μπορέις, παρά μόνο όταν σου έρθουν αυτόματα τα επίσημα? και αύτο επίσης σημαίνει ότι δεν μπορέις να περνάς το full ιmage αλλά μόνο τα incremental?
  23. Καλησπέρα. Υπάρχει ένας χρήστης που διαμαρτύρεται ότι μετά από αναβάθμιση σε 10.2.1 δεν μπορεί να την ξαναπεράσεις δεύτερη φορά για να στρώσει...διότι δεν του δίνει την δυνατότητα στις 3 τελιτσες από την επιλογή της αναβάθμισης... Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος το ίδιο? Αν είναι έτσι να μην την περάσουμε και οι υπόλοιποι και την πατήσουμε...
  24. Καλησπέρα. Θα μπορούσαν όσοι πέρασαν την stable 10.2.1 ota, να μας πουν εντυπώσεις, με δύο λόγια, ώστε αν έιναι όλα καλύτερα να την περάσουμε και οι υπόλοποι?
  25. Καλησπέρα. Σήμερα το έκανα και εγώ με την V10.0.6.0.OEIMIFH . Αυτό που δεν ξέρω είναι αφού την κάνεις την διαδικασία και του κάνεις και κάνα δύο reboot για να δεις αν όλα είναι οκ, μπορείς να το σβήσεις το .zip αρχείο ή το χρειάζεται για να bootaρει κάθε φορά? Το ρωτάω ώστε να μην αφήνω σκουπίδια και μου γεμίζουν και το χώρο.
×
×
  • Create New...