Jump to content

nick21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    172
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nick21

  1. Τι να πω τελευταία ενημέρωση τον Δεκέμβριο από εκεί και πέρα νεκρά.
  2. Πότε σας ήρθε η 11 ρε παιδιά εμένα τίποτα ακόμη?
  3. Και εγώ poco για το double tap στο κλείδωμα και ξεκλείδωμα της οθόνης
  4. Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση στο δικό μου στην εφαρμογή boomerang η μπροστινή κάμερα είναι full ζοουμαρισμενη και το ίδιο και χειρότερα γίνετε και στο galaxy s9 που έχω, υπάρχει κάποια λύση?
  5. nick21

    Poco F1

    καλησπέρα το πήρα και εγώ χθες αλλά το μόνο που με χάλασε είναι ότι με την τελευταία global έχουν αφαιρέσει την επιλογή να κρύψεις το notch αν βάλω την dev υπάρχει η η επιλογή ?
  6. nick21

    OnePlus 5T

    Καλησπέρα παιδιά έκανα το τραγικό λάθος να δώσω το oneplus5 για να πάρω s8 δυστυχώς η ταχύτητα του oneplus δεν υπάρχει... όποτε έδωσα το s8 αν κάποιος από εδώ μέσα θέλει να το δώσει ας μου στείλει ένα μήνυμα ευχαριστώ.
  7. ωραία αν δίνει κανένας s8 μαύρο ας μου στείλει ένα μήνυμα.
  8. το πρώτο ανάμεσα σε αυτά τα δύο έχει δυνατότερο επεξεργαστή
  9. nick21

    CD Text

    με αυτό το πρόγραμμα θα μπορέσεις να αλλάξεις τα tag http://www.softpointer.com/tr.htm και καλύτερα σε greeklish κάντα για να στα αναγνωρίσει το ράδιο.
  10. μόνο η zero πίνετε και παλιά έβγαινε pepsi λεμονί η οποία κάπως πινόταν , τώρα αυτές με την στεβια δεν μπορώ να τις πιω έχουν πολύ εντονη γεύση στέβια.
  11. με ψήσατε για s8 για το απλό μάλλον θα πάω... μια τελευταία ερώτηση σε σχέση με iphone 7 plus πάλι υπερέχει το s8?
  12. Δοκίμασε να το βάλεις σε άλλη θήκη ή αν έχεις γνώση σύνδεσε το απευθείας στον σταθερό αν έχεις και δοκίμασε αυτό το πρόγραμμα https://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk αν δεν είναι χτυπημένος θα στο επαναφέρει το partition
  13. nick21

    iPhone 7 Plus

    και εγώ για την δοκιμή τόσα χρόνια android με τρώει να παίξω με ios :p
  14. Κυρίως με ενδιαφέρει να δω διαφορά στη λήψη video και φωτογραφιών γιατί από ταχύτητα το one plus σε καταλάβαινε τίποτα.
  15. nick21

    OnePlus 5T

    το 6αρί στο χέρι είναι όσο το 5αρί γιατί οι ίντσες έχουν αρχίσει και ξεφεύγουν και το καλοκαίρι δεν βολεύουν οι παντόφλες :lol:
  16. nick21

    iPhone 7 Plus

    ok θα ψάξω για κανένα μεταχειρισμένο για αρχή γιατί έχω να δουλέψω iphone από το 4s λογικά θα έχουν βελτιωθεί πολλά από τότε.
×
×
  • Create New...