kodorevi8ulis Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Η θήκες είναι ίδιες , υποθέτω και το τζάμι αυτές που πήρα (γραφαν pro στην περιγραφή) και είχαν μέσα και full frame τζάμι ( που πιάνει όλο το πλαίσιο) μπήκαν κανονικά (τώρα αν κρυβεται κανάς σενσορας και δε το πήρα χαμπάρι ε θα το μάθω στην πορεία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Εχεις δικιο οτι εχει ισως την καλυτερη καμερα στα χρηματα του το U ultra αλλα τι να το κανεις οταν δεν εχει θυρα ακουστικων,η μπαταρια του ειναι στην καλυτερη μετρια και σαν διαστασεις ειναι τεραστιο με αποτελεσμα να ειναι αρκετα δυσκολο στην χρηση το κινητο? Επισης απο updates πριν λιγο καιρο πηρε Oreo και μαλλον εκει θα μεινει. Αρα ενω στο κομματι της καμερας ειναι κορυφη,πασχει σε αλλους τομεις. Και ολα αυτα εχοντας υποψη οτι θα δωσεις μολις 230-250ευρω που ειδικα για δεδομενα Ελλαδας ειναι μια χαρα σε σχεση με τις ναυαρχιδες των 500 και 600+ευρω οι οποιες εχουν καταντησει μονο για να πουλαει μουρη ο ενας στον αλλο. Μην ξεχναμε οτι μιλαμε για την Ελλαδα της κρισης που κατα τα αλλα επικρατει το γνωστο σλογκαν''κινητο για την καφετερια''. Με το redmi note 5 γνωριζεις οτι δεν ισχυει το''οτι πληρωνεις παιρνεις''γιατι σου δινει πολλα περισσοτερα απο τα υπολοιπα κινητα της κατηγοριας του,γιαυτο και τονιζω οτι ειναι τρομερη επιλογη για το 2018 για αυτα που προσφερει συνολικα. Τι να την κανεις πχ την κορυφαια αναλυση των ακριβως κινητων οταν στα περισσοτερα θα φοβασαι αν θα σου βγαλει με το ζορι την μερα ή μην πεσουν κατω και σπασει το γυαλι και μετα θελουν μια περιουσια για επισκευη? Ρε συ μην είσαι υπερβολικός. Αν είναι έτσι να κάτσουμε σπίτι μην μας πατήσει κανένα αμάξι. Μπριζες όπου κ να πάμε υπάρχουν παντού κ κυρίως αυτά που διαθέτουν ταχηφορτιση σε 10 λεπτά έχεις σχεδόν ένα 50% Όσο για Την οθόνη όταν χαίρεσαι κ γουστάρεις να βλέπεις τρομερη ανάλυση στο κινητό σου γιατί να μην το πάρεις είναι κάτι που θα γουστάρεις και θα το κρατάς συνέχεια μαζί σου. Καλό είναι να μην χαλάμε το νήμα το κινητό αυτό για τα λεφτά του είναι μια πολύ καλή επιλογή αλλά όχι να το συγκρίνουμε με ναυαρχίδες κ δεν μιλάω για την ταχύτητα να ανοίξει ένα δευτερόλεπτο ποίο αργά ή ποίο γρήγορα. Καλορίζικο σε όλους και να το χαρούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Ρε συ μην είσαι υπερβολικός. Αν είναι έτσι να κάτσουμε σπίτι μην μας πατήσει κανένα αμάξι. Μπριζες όπου κ να πάμε υπάρχουν παντού κ κυρίως αυτά που διαθέτουν ταχηφορτιση σε 10 λεπτά έχεις σχεδόν ένα 50% Όσο για Την οθόνη όταν χαίρεσαι κ γουστάρεις να βλέπεις τρομερη ανάλυση στο κινητό σου γιατί να μην το πάρεις είναι κάτι που θα γουστάρεις και θα το κρατάς συνέχεια μαζί σου. Καλό είναι να μην χαλάμε το νήμα το κινητό αυτό για τα λεφτά του είναι μια πολύ καλή επιλογή αλλά όχι να το συγκρίνουμε με ναυαρχίδες κ δεν μιλάω για την ταχύτητα να ανοίξει ένα δευτερόλεπτο ποίο αργά ή ποίο γρήγορα. Καλορίζικο σε όλους και να το χαρούμε. Το οτι τα κινητα εχουν ταχυφορτιση και μπορεις στο δρομο να βρεις μπριζα δεν σημαινει οτι ειναι δικαιολογια τα κινητα να μην εχουν καλη αυτονομια. Επισης θελω να σε δω εσενα αγαπητε πως θα σου ειναι ενα κινητο μετα απο μερικους μηνες αν εισαι συνεχεια στο βαλε βγαλε με τους φορτιστες. Για την τρομερη αναλυση που λες και εσυ ναι καλο ειναι να υπαρχει αρκει να την υποστηριζει το κινητο απο πλευρας μπαταριας αλλιως ειναι δωρο αδωρο.Για τα galaxy που ανεφερε φιλος πιο πισω,οι περισσοτεροι γυριζουν την αναλυση σε 1080 ή μεχρι και σε 720p για αυτο το λογο. Δεν ειμαι υπερβολικος αγαπητε,απογοητευμενες ειμαι απο τις ναυαρχιδες γιατι οπως ανεφερα πιο πισω,εχουν κοψει πολλα πραγματα αλλα η τιμη εχει φτασει στο 1000ρικο,ακομα και απο την ιδια την Xiaomi.Και πιστεψε με αλλα αυτα που γραφω πιο πανω,τα διαβαζω απο σχολια χρηστων στα αλλα θεματα και με τι ειναι απογοητευμενοι περισσοτεροι. Και δεν χαλαμε καθολου το νημα μιας και μιλαμε για το Redmi note 5.Και φυσικα το τονισα οτι αναφερομαι σε απλη/βασικη χρηση,ιδια ακριβως χρηση που για παραδειγμα θα κανει καποιος με το Huawei P20 lite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Μιλάμε στο σχόλιο σου ότι το συγκρίνεις με ναυαρχίδες κ όχι με το P20 lite πού εννοείται δεν είναι ναυαρχίδα.και ναι εννοείται ότι μπορείς να κάνεις την ίδια χρήση. Έχεις μπερδέψει τον όρο ότι ναυαρχίδα πάει μαζί με ποιότητα Κ εννοείται με κάποιο σεβαστό ποσόν. Κ Όσο αφορά την φόρτιση το βάλε βγάλε στην πρίζα είναι στο δικό σου μυαλό. Γιατί αν σκεφτείς ότι με 15 λεπτά έχεις "σχεδόν " φουλάρει το κινητό από την άλλη ένα άλλο κινητό θέλει περισσότερη ώρα στην μπριζα περισσότερη θερμοκρασία στην μπαταρία ποίο γρηγορη αλλαγή μελλοντικά κ δεν το λέω εγώ αυτό. Φίλε μου έχεις μπερδέψει κάτι σοβαρό.καποιος που έχει το note 8 κ κάποιος το Xiaomi για απλή χρήση κ τα δύο την ίδια δουλειά θα κάνουν παρόλο που το ένα κάνει 700 ευρώ κ το άλλο 200 αλλά αυτός που τα έχει τα λεφτά θα τα σκάσει τα 700 ευρώ για την ποιότητα που σου προσφέρουν αυτά τα τηλέφωνα μεγάλης αξίας. Είτε θέλεις να το πιστέψεις είτε όχι αυτή είναι η πραγματικότητα. Το Xiaomi είναι ένα Τρομερό κινητό για τα λεφτά του μέχρι εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Σήμερα το είδα και το δούλεψα στον κωτσοβολο στον Πειραιά. Εντυπωσιακό σε όλα του,κατασκευή,ήχος, φωτεινότητα οθόνης,μαύρο πολύ βαθύ και καθαρό, δούλευε πολύ καλά και οποία λαγκ είδα ήταν όταν έμπαινε κάθε λίγο και λιγάκι το σπαστικό demo mode . Θέλω να το αποκτήσω σε αντικατάσταση του Samsung note 4 C (δύσκολοι καιροί για ναυαρχίδα ξανά) το οποίο δουλεύει υποδειγματικά 3.5 χρόνια τώρα. Το μόνο που δεν έχω καταφέρει να δω πουθενά σε βίντεο είναι αν συνεργάζεται η xiaomi γενικά σε κλήσεις και μυνήματα με το S3 Frontier που μου έχει λύσει τα χέρια στην δουλειά πάνω στην μηχανή και δεν χάνω κλήση. Οι εφαρμογές s health ,Fb,insta κτλ λογικά θα δουλεύουν κανονικά σωστά; Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Λογικά θα συνεργάζεται κανονικά. Γιατί όχι? Έτσι κι αλλιώς με εφαρμογή δε στέλνεις τις ειδοποιήσεις και από το Samsung? Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Η θήκες είναι ίδιες , υποθέτω και το τζάμι αυτές που πήρα (γραφαν pro στην περιγραφή) και είχαν μέσα και full frame τζάμι ( που πιάνει όλο το πλαίσιο) μπήκαν κανονικά (τώρα αν κρυβεται κανάς σενσορας και δε το πήρα χαμπάρι ε θα το μάθω στην πορεία) Ωραία. Και γω αυτο περίμενα απο αυτά που έχω διαβάσει, αλλά τώρα που μου το επιβεβαιώσες προχωραω σε παραγγελία. Σε ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Μιλάμε στο σχόλιο σου ότι το συγκρίνεις με ναυαρχίδες κ όχι με το P20 lite πού εννοείται δεν είναι ναυαρχίδα.και ναι εννοείται ότι μπορείς να κάνεις την ίδια χρήση. Έχεις μπερδέψει τον όρο ότι ναυαρχίδα πάει μαζί με ποιότητα Κ εννοείται με κάποιο σεβαστό ποσόν. Κ Όσο αφορά την φόρτιση το βάλε βγάλε στην πρίζα είναι στο δικό σου μυαλό. Γιατί αν σκεφτείς ότι με 15 λεπτά έχεις "σχεδόν " φουλάρει το κινητό από την άλλη ένα άλλο κινητό θέλει περισσότερη ώρα στην μπριζα περισσότερη θερμοκρασία στην μπαταρία ποίο γρηγορη αλλαγή μελλοντικά κ δεν το λέω εγώ αυτό. Φίλε μου έχεις μπερδέψει κάτι σοβαρό.καποιος που έχει το note 8 κ κάποιος το Xiaomi για απλή χρήση κ τα δύο την ίδια δουλειά θα κάνουν παρόλο που το ένα κάνει 700 ευρώ κ το άλλο 200 αλλά αυτός που τα έχει τα λεφτά θα τα σκάσει τα 700 ευρώ για την ποιότητα που σου προσφέρουν αυτά τα τηλέφωνα μεγάλης αξίας. Είτε θέλεις να το πιστέψεις είτε όχι αυτή είναι η πραγματικότητα. Το Xiaomi είναι ένα Τρομερό κινητό για τα λεφτά του μέχρι εκεί. Νομιζω ημουν ξεκαθαρος σε τι ακριβως εννοουσα οταν μιλαμε για ''συγκριση''με ναυαρχιδες αλλα τελος παντων οτι ηταν να γραψω το εγραψα πιο πισω. Παμε παρακατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Συγνωμη για πιες ναυαρχιδες λες που μπορείς να το συγκρίνεις με το Xiaomi? Συγνωμη απλά είμαι περίεργος. Μάλλον δεν κατάλαβες τι γράφω φίλε μου...Δεν είπα ότι είναι συγκρίσιμο με τις ναυαρχίδες...είπα ότι για τα λεφτά του (στην κατηγορία του δηλαδή όχι στην κατηγορία ναυαρχίδων) είναι ό,τι καλύτερο. Εννοείται ότι δε συγκρίνεται με τις ναυαρχίδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos1983 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 (edited) Μια χαρά συγκρίνεται. Κάνει σχεδόν ότι κάνει και μια ναυαρχίδα, ελάχιστα πιο αργά. Εκτός από βουτιές. “Δε συγκρίνεται” για αυτούς που δίνουν €700 για τηλέφωνο και πρέπει να δικαιολογήσουν στον εαυτό τους τα χρήματα αυτά. Α, ξέχασα. Οι ναυαρχίδες “το βράδυ βγάζουν καλύτερες φωτό και έχουν και καλύτερο φινίρισμα”.. Edited May 30, 2018 by Angelos1983 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Εντάξει ρε παιδιά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Παίζω συνέχεια μεταξύ ναυαρχιδων και mid range. Οι ναυαρχίδες έχουν ποιοτικότερες οθόνες (ανάλυση, contrast, χρώματα, γωνίες θέασης), καλύτερα ηχεία/μικρόφωνα/αισθητήρες, ποιοτικότερες κατασκευές και ναι καλύτερες κάμερες (ειδικά στο video όπου εκεί τα redmi, όσο και αν είμαι fan της xiaomi, είναι για πέταμα). Αν μάλιστα παίζεις βαριά παιχνίδια ένας soc τύπου 835 κάνει την διαφορά. Τώρα το αν κάποιος αξίζει να δώσει τα έξτρα χρήματα το ξέρει μόνο ο ίδιος. Σιγουρα σε σχέση με παλαιοτερα μπορείς να την βγάλεις με οικονομικά κινητά. Αλλά αν θες το κάτι παραπάνω κοστίζει. Άλλωστε και τα 230 που έχει το rn5 αν θες εγγύηση ε δεν το λες και τσάμπα. Επιλογές υπάρχουν... Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή και το χω παραγγείλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Παρελαβα σημερα, πολυ ικανοποιημενος. Εχουμε καποια αξιοπιστη θηκη/τζαμακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Εντάξει ρε παιδιά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Παίζω συνέχεια μεταξύ ναυαρχιδων και mid range. Οι ναυαρχίδες έχουν ποιοτικότερες οθόνες (ανάλυση, contrast, χρώματα, γωνίες θέασης), καλύτερα ηχεία/μικρόφωνα/αισθητήρες, ποιοτικότερες κατασκευές και ναι καλύτερες κάμερες (ειδικά στο video όπου εκεί τα redmi, όσο και αν είμαι fan της xiaomi, είναι για πέταμα). Αν μάλιστα παίζεις βαριά παιχνίδια ένας soc τύπου 835 κάνει την διαφορά. Τώρα το αν κάποιος αξίζει να δώσει τα έξτρα χρήματα το ξέρει μόνο ο ίδιος. Σιγουρα σε σχέση με παλαιοτερα μπορείς να την βγάλεις με οικονομικά κινητά. Αλλά αν θες το κάτι παραπάνω κοστίζει. Άλλωστε και τα 230 που έχει το rn5 αν θες εγγύηση ε δεν το λες και τσάμπα. Επιλογές υπάρχουν... Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή και το χω παραγγείλει. Παλικάρι μην αναλωνεσαι αν θέλουν να τα συγκρίνουν με ναυαρχίδες δικαίωμα τούς δεν χρειάζεται να κάθεσαι να εξηγείς αναλυτικά κ πάλι δεν θα το καταλάβουν. Ξεπέρασε το πάμε πάρα κάτω. Και γω λογικά θα το έχω από βδομάδα το Xiaomi. Καλορίζικο σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 (edited) Εντάξει ρε παιδιά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Παίζω συνέχεια μεταξύ ναυαρχιδων και mid range. Οι ναυαρχίδες έχουν ποιοτικότερες οθόνες (ανάλυση, contrast, χρώματα, γωνίες θέασης), καλύτερα ηχεία/μικρόφωνα/αισθητήρες, ποιοτικότερες κατασκευές και ναι καλύτερες κάμερες (ειδικά στο video όπου εκεί τα redmi, όσο και αν είμαι fan της xiaomi, είναι για πέταμα). Αν μάλιστα παίζεις βαριά παιχνίδια ένας soc τύπου 835 κάνει την διαφορά. Τώρα το αν κάποιος αξίζει να δώσει τα έξτρα χρήματα το ξέρει μόνο ο ίδιος. Σιγουρα σε σχέση με παλαιοτερα μπορείς να την βγάλεις με οικονομικά κινητά. Αλλά αν θες το κάτι παραπάνω κοστίζει. Άλλωστε και τα 230 που έχει το rn5 αν θες εγγύηση ε δεν το λες και τσάμπα. Επιλογές υπάρχουν... Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή και το χω παραγγείλει. Προφανως και οι ναυαρχιδες εχουν και καλυτερη οθονη και καλυτερη καμερα και δυνατοτερο επεξεργαστη.Το θεμα ομως ειναι οτι η ψαλιδα μεταξυ mid range και ναυαρχιδας εχει κλεισει παρα πολυ και τα παραπανω χρηματα(που πλεον εχουν φτασει να ειναι πολλα παραπανω απο πιο παλια)δεν δικαιολογουνται πλεον τοσο οπως παλια αυτο λεμε,επειδη εχουν ανεβει τοσο πολυ τα mid range κινητα(τουλαχιστον συγκεκριμενα μοντελα). Για tempered glass υποθετω οτι θα ειναι τα ιδια με αυτα του Redmi 5 plus που υπαρχουν ηδη στην αγορα. Edited May 30, 2018 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Ρε αφήστε τα VS να κρατηθεί το θέμα καθαρό. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 ... Και ανεβάστε καμία βραδινή φώτο. Από όσες έχω βρει στο Flickr η κάμερα είναι πολύ ανώτερη από τα προηγούμενα redmi note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 (edited) ... Και ανεβάστε καμία βραδινή φώτο. Από όσες έχω βρει στο Flickr η κάμερα είναι πολύ ανώτερη από τα προηγούμενα redmi note Όντως έτσι φαίνεται. Είδα αρκετά δείγματα flickr. Φαίνεται να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι rn4x, redmi 5 plus και mi a1. Το ενδιαφέρον θα είναι η βελτίωση που θα χει με gcam αφού λόγω έλλειψης ois πιστεύω θα βοηθήσει αρκετά. Αλλά ακόμα και παρόμοια ποιότητα να έχει με parameters low ή medium, όφελος είναι αφού θα χει ευκολία λήψης παρόμοιας με ois. Όταν παραλάβω θα κάνω μια (άδικη) σύγκριση με u11 που έχω τώρα και μια πιο δίκαιη (αλλά με περισσότερο ρίσκο να διαφέρουν συνθήκες) με παλαιότερα δείγματα απο mn3 και mi a1. Υ.Γ. Οντως βγηκαμε αρκετά offtopic. Δεν έχω πρόβλημα να σβηστούν τα μηνύματα μου. Βασικά θα με κάνω report :p Edited May 30, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Παιδιά ενδιαφέρομαι για το 6/64. Πώς μπορώ να δω εάν είναι το μοντέλο που τελειώνει ο κωδικός του σε Η; έχει χαμηλότερο σαρ σε σχέση με το G Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 @vrwmiaris άσχετα από αυτό που ρωτάς, έχε υπόψιν ότι η έκδοση με 6gb ram δεν έχει b20 (δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Υ.Γ. Οντως βγηκαμε αρκετά offtopic. Οταν γινεται συγκριση του κινητου ενος θεματος με αλλα της αγορας αυτο δεν θεωρειται off topic,δεν καταλαβαινω γιατι αναφερεται αυτο συνεχεια στο forum. Οκ να σταματησει η συγκριση με ναυαρχιδες,αλλα οχι οτι θεωρειται και off topic αυτο το πραγμα μην τρελαθουμε κιολας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Εγω μια φορά το δικό μου που μίλαγε για ναυαρχίδες το έκανα report :). Από εκεί και πέρα μίλησα για τον εαυτό μου. Άλλωστε υπάρχουν και οι ενότητες επιλογής συσκευής και τεχνολογικοί διαξιφισμοί. Anyway. Άντε να μας έρθει με το καλό να δούμε και λίγο πιο χειροπιαστα πως τα πάει σε κάμερα, αυτονομία κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 @vrwmiaris άσχετα από αυτό που ρωτάς, έχε υπόψιν ότι η έκδοση με 6gb ram δεν έχει b20 (δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει)Ναι; διάβασα ότι όλα την έχουν Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Ναι; διάβασα ότι όλα την έχουν Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από όσο ξέρω την έχουν μόνο οι global εκδόσεις και προς το παρόν βλέπω global μόνο τα 3/32 και 4/64 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Κάνοντας αρκετές δοκιμές προσπαθώντας να βγάλω τον μικρό σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού απλά η μόνη ρύθμιση που έβγαζε αποδέκτες φωτογραφίες είναι με HDR on και χωρίς άλλες ρυθμίσεις.. ούτε night mode ούτε κάτι άλλο.. Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Κάνοντας αρκετές δοκιμές προσπαθώντας να βγάλω τον μικρό σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού απλά η μόνη ρύθμιση που έβγαζε αποδέκτες φωτογραφίες είναι με HDR on και χωρίς άλλες ρυθμίσεις.. ούτε night mode ούτε κάτι άλλο.. Καμιά gcam δοκίμασες; Θέλει ρουτ βέβαια για ενεργοποίηση api2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts