Jump to content

Ηχοσύστημα αυτοκινήτου: Τι προτείνετε; (RadioCD/MP3/DVD)

stavrosbiologos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Geia sas paidia

Vrika to Pioneer DEH-30-MP stin timh ton 149 eyro.Ine kalo?,axizei ta lefta tou???an exete na protinete kapoio allo metaxi 100-150 Eyro peite to.

thanks

PS reply fast please giati fevgo diakopes...........

*Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!:

*Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι...

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Geia sas paidia

Vrika to Pioneer DEH-30-MP stin timh ton 149 eyro.Ine kalo?,axizei ta lefta tou???an exete na protinete kapoio allo metaxi 100-150 Eyro peite to.

thanks

PS reply fast please giati fevgo diakopes...........

από τα specs καλό φένεται...αλλά είναι καινούργιο ακόμη και δεν έχουν ακουστεί πολλές γνώμες.

περίμενε να σου απαντήσει και ο Αρης...;)

(το pixmania το εχει 127€)

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Καλημέρα σε όλους. Προκειται να αγοράσω το Ford Fiesta 1,4 και μεταξύ άλλων μου παρέχουν δωρεάν το ηχοσύστημα της Ford 6000CD RDS EON (παίζει μόνο cd) είτε το Pioneer (δέχεται και Mp3) . Ξέρει κανείς στοιχεία για το πρώτο? Τι να επιλέξω? :cry: ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!

κανενα απο τα δυο........

πεστους να σου κοψουν 200 ευρω που κοστιζει ολο το πακετο και βαλε αλλα 200 και βαλε κατι της προκοπης

ευχαριστώ για την απάντηση. Θα βάλω προσωρινά το Pioneer. Απλά πληροφοριακά να σας πω ( σε ιστοσελίδες του εξωτερικού είδα πως πολλοί που είχαν το εργοστασιακό ηχοσύστημα της Ford αντιμετώπιζαν προβλήματα με τους κωδικούς ενεργοποίησης αλλά και με τη προσθηκη εξωτερικών μονάδων mp3. Από θέμα απόδοσης οι κρισεις ήταν γενικά καλές, μια το εκθείαζε για τον ήχο του, ενώ 2 άλλες έκριναν πως ο ήχος ήταν μεν καλός και καθαρός αλλά τα μπάσα ήταν "ασθενικά".

..επίσης πληροφορικά είμαι.. γένους θηλυκού :kitty:

Θελω να αλλαξω το μανισιο ραδιο cd του αυτοκινητου μου (peugeot 206) με καποιο που να εχει mp3. Θέλω όμως να λειτουργουν τα χειριστηρια στο τιμονι που εχω συνηθησει αλλά και να εμφανιζονται οι πληροφοριες (σταθμοι κλπ ) στην οθονη πολλαπλων ενδείξεων του αυτοκινητου , όπως γίνεται με το εργοστασιακο.

Καπου στα 150-180 ευρω?Γινεται?

Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις…

1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις

2)

θα σου στοιχίσει πολύ περισσότερα

To λες αυτο επειδη πρεπει να βαλω κατι από την αντιπροσωπεία ή επειδη ο ανταπτορας για να συνδεθει με τα multiplex του αυτοκινητου ειναι ακριβός? Ή μήπως ειναι ακριβα αυτού του ειδους τα ραδιο cd? (τα συμβατα με τα panels των αυτοκινητων)

Περίπου γιατι ποσό μιλάμε?

Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις…

1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις

2)

To λες αυτο επειδη πρεπει να βαλω κατι από την αντιπροσωπεία ή επειδη ο ανταπτορας για να συνδεθει με τα multiplex του αυτοκινητου ειναι ακριβός? Ή μήπως ειναι ακριβα αυτού του ειδους τα ραδιο cd? (τα συμβατα με τα panels των αυτοκινητων)

Περίπου γιατι ποσό μιλάμε?

Ακριβώς, είναι ακριβά αυτά τα radio cd, εκτος αν paris κάποια άγνωστη μάρκα όπου και θα χασίς ποιότητα ήχου.

Αυτό θα κάνει αυτά που ζητάς αλλα ξεφεύγει σε τιμή:

http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=4023

Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings

Μολις πέρασα στο αυτοκίνητο μου το νέο ραδιο CD mp3 player.

Εψαχνα για Pioneer αλλά προχθές που έκανα βόλτα στα carefour έπεσε το μάτι μου πάνω σε ένα firstline το οποίο είχε πάνω επιπλέον MMC/SD reader και USB reader (για τα γνωστά USB κλειδιά), remote control και μάλιστα σε τιμή πολύ χαμηλότερη.

Το σκέφτηκα και το ξανα σκέφτηκα... σε τέτοια τιμή δεν νομίζω να έβρισκα σε pioneer / sony ή κάποια άλλη "γνωστή" μάρκα... και το αγόρασα.

Το ράδιο μια χαρά λειτουργεί, όπως και το cd. ¨Εβαλα μια 30ΜΒ MMC που είχα απο το Nokia NGage με Mp3 μεσα και το μηχάνημα την διάβασε αμέσως κι άρχησε την αναπαραγωγή γρήγορα.

Μέχρι στιγμής μια χαρά πηγαίνει κι εγώ ειμαι ευχαριστημένος για την αγορά

[ f i l i p p o s ]

Παιδιά γεια σας και από μένα. Δεν είχα σκοπό να αγοράσω καινούργιο ραδιοcd αλλά το ραδιοκασετόφωνο της SONY ξαφνικά μου έβγαζε μόνο παράσιτο και όταν ήθελε έπιανε και κανά σταθμό (σπανίως). Ρώτησα σε δύο μαγαζιά και έναν φίλο που ασχολείται και όλοι μου είπαν ότι είναι tuner και χαίρεται. Τώρα ψάχνω για καινούργιο και μια που θα πάρω λέω να παίζει και mp3.

Έχω καταλήξει σε δύο: Pioneer DEH-2800MP και SONY CDX-GT300S αλλά θα ήθελα να ακούσω και δικές σας προτάσεις.

Τα χρήματα που σκοπεύω να διαθέσω είναι έως €170.

Παιδιά γεια σας και από μένα. Δεν είχα σκοπό να αγοράσω καινούργιο ραδιοcd αλλά το ραδιοκασετόφωνο της SONY ξαφνικά μου έβγαζε μόνο παράσιτο και όταν ήθελε έπιανε και κανά σταθμό (σπανίως). Ρώτησα σε δύο μαγαζιά και έναν φίλο που ασχολείται και όλοι μου είπαν ότι είναι tuner και χαίρεται. Τώρα ψάχνω για καινούργιο και μια που θα πάρω λέω να παίζει και mp3.

Έχω καταλήξει σε δύο: Pioneer DEH-2800MP και SONY CDX-GT300S αλλά θα ήθελα να ακούσω και δικές σας προτάσεις.

Τα χρήματα που σκοπεύω να διαθέσω είναι έως €170.

100€ μου ζήτησε η αντιπροσωπεία για αλλαγή tuner σε ένα Sony που είχα..και ότι είχε κλείσει 1 χρόνο λειτουργίας.

Αγόρασα το DEH-5630 και όχι μόνο ησύχασα απο θέμα βλαβών κλπ αλλά ο ήχος που ακούω απο τα ίδια ηχεία που είχα και πριν με το Sony είναι η μέρα με την νύχτα.

Μολις πέρασα στο αυτοκίνητο μου το νέο ραδιο CD mp3 player.

Εψαχνα για Pioneer αλλά προχθές που έκανα βόλτα στα carefour έπεσε το μάτι μου πάνω σε ένα firstline το οποίο είχε πάνω επιπλέον MMC/SD reader και USB reader (για τα γνωστά USB κλειδιά), remote control και μάλιστα σε τιμή πολύ χαμηλότερη.

Το σκέφτηκα και το ξανα σκέφτηκα... σε τέτοια τιμή δεν νομίζω να έβρισκα σε pioneer / sony ή κάποια άλλη "γνωστή" μάρκα... και το αγόρασα.

Το ράδιο μια χαρά λειτουργεί, όπως και το cd. ¨Εβαλα μια 30ΜΒ MMC που είχα απο το Nokia NGage με Mp3 μεσα και το μηχάνημα την διάβασε αμέσως κι άρχησε την αναπαραγωγή γρήγορα.

Μέχρι στιγμής μια χαρά πηγαίνει κι εγώ ειμαι ευχαριστημένος για την αγορά

Πως λέγεται ακριβώς το μοντέλο και πόσο πήγε; Αντίστοιχες λύσεις από γνωστούς κατασκευαστές υπάρχουν;

ο ήχος που ακούω απο τα ίδια ηχεία που είχα και πριν με το Sony είναι η μέρα με την νύχτα.

Ακριβως το ιδιο κι εγω ( αλλα με Siemens)... +1 λοιπον στο Pionneer ;)

Paidia an kai to exo ksanarotisei thelo na mou peite eseis pou exete gnoseis to eksis. Thelo ena radio cd me:

1) na paizei mp3

2)na paizei dvd me mp3(grafeis ena dvd kai akous gia ena mina mousiki pou leei o logos)

3)na min exei othoni megali. i mikri einai polu kali

4)an ginete na exei eite line in oste na pernei mousiki apo kapou allou eite skliro(an kai nomizo oti einai akriva auta me to disko)

Yparxei tpt?

Πως λέγεται ακριβώς το μοντέλο και πόσο πήγε; Αντίστοιχες λύσεις από γνωστούς κατασκευαστές υπάρχουν;

iparxoun nai, apo kenwood kai jvc. rikse mia matia edohttp://caraudiosecurity.com/shop/product_list/c_path/9_352/spd/cd---mp3---usb.html

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

οπως εχω ξαναπει μακρυα απο τα (δεν)Σονει...

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Μετά το Pioneer 5500 που έβαλα στο Golf Mk3 πριν περίπου δύο χρόνια, έβαλα πρόσφατα το Pioneer 5800 στο Golf Mk4. Τιμή σχεδόν 270 ευρώ εδώ.

You have a selection of 10 lively colours* for both the buttons and the display, which means you have 100 colour combinations to choose from.

* White, sky blue, ocean blue, deep blue, pink, red, amber, orange, green, pure green.

Επέλεξα κόκκινο για τα κουμπιά και βαθύ μπλε για την οθόνη. Ταιριάζει πολύ καλά με το φωτισμό του ταμπλώ:

http://img328.imageshack.us/img328/7922/dsc00803nz7.jpg

Μετά το Pioneer 5500 που έβαλα στο Golf Mk3 πριν περίπου δύο χρόνια, έβαλα πρόσφατα το Pioneer 5800 στο Golf Mk4. Τιμή σχεδόν 270 ευρώ εδώ.

Επέλεξα κόκκινο για τα κουμπιά και βαθύ μπλε για την οθόνη. Ταιριάζει πολύ καλά με το φωτισμό του ταμπλώ:

http://img328.imageshack.us/img328/7922/dsc00803nz7.jpg

To ίδιο έβαλα κι εγώ στη Bmw πριν κάτι μέρες, καλά παίζει!

πολυ ακριβα ομως τα παιρνετε ρε παιδια..πριν απο 6 μηνες ειχα παρει τοσο το 7700 που ειναι και 2 σειρες καλυτερο μοντελο..

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388