Jump to content

staman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    70
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by staman

  1. Εμένα μου εμφανίζει κανονικά όλες τις περιοχές. Και αυτή που βρίσκομαι και αυτές που έχει by default. Την Παρασκευή επικοινώνησαν τηλεφωνικά από την HTC και μου είπαν ότι το πρόβλημα με τον καιρό οφειλόταν σε πρόβλημα του διαμετακομιστή καιρού. Σημασία έχει πως το πρόβλημα λύθηκε και ότι από την HTC απαντούν στο πρόβλημα και δεν σε "γειώνουν".
  2. Έπειτα από 7-8 mail στο help desk της HTC, το πρόβλημα με την εμφάνιση της τοποθεσίας του καιρού φαίνεται να διορθώνεται. Τουλάχιστον αυτό παρατηρώ με την Gingerbread 2.3.3. και την official Froyo 2.2.2 Στην αρχή μου είπαν να δοκιμάσω με Wi-Fi για ενημέρωση του καιρού και τελικά μου πρότειναν να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Το έκανα αλλά και πάλι δεν είδα βελτίωση αφού εμφάνιζε "Αττική", "Πελοπόννησος", κλπ. Μου είπαν ότι θα επικοινωνήσει μαζί μου κάποιος προϊστάμενος από την HTC, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έγινε. Από το Σάββατο όμως παρατηρώ ότι ξαναεμφανίζει την σωστή ονομασία του μέρους όπου βρίσκομαι. Θα μάθουμε ποτέ άραγε τι έφταιξε και έγινε αυτό το μπάχαλο με τον καιρό; :confused:
  3. Καλησπέρα, Πριν 2 εβδομάδες αναβάθμισα την Froyo σε Gingerbread από το Htc dev. Παρατηρώ στο widget καιρού της htc τώρα στην Gingerbread ότι εμφανίζει πολύ συχνά "Αττική" όταν δεν είμαι κοντά σε κάποιες μεγάλες πόλεις ενώ πριν με την Froyo μου εμφάνιζε στον καιρό την πλησιέστερη πόλη του σημείου όπου βρισκόμουν. Ακόμα και μέσα στην Αθήνα π.χ. στα όρια του Δ.Αθηναίων, μου βγάζει κάποιες φορές "Αττική" αντί για "Αθήνα" που έβγαζε με την Froyo. Έχετε παρατηρήσει κάτι ανάλογο όσοι έχετε την Froyo με το official widget καιρού ή είναι πρόβλημα της Gingerbread; :blink:
  4. Σ' ευχαριστώ.:(
  5. Το Cosmote @ Home δίνει το Huawei FC312E. Ξέρει κάποιος: 1. Πως μπορώ να συνδέσω παράλληλα δεύτερη τηλεφωνική συσκευή είτε επιτραπέζια είτε ασύρματη; 2. Αν μπορώ να ενισχύσω το σήμα του επειδή μέσα στο σπίτι (εξοχικό) το χάνει σχεδόν τελείως; 3. Αν μπορώ να ενισχύσω τον ήχο που χτυπάει όταν καλεί κάποιος; Ευχαριστώ.
  6. Καλημέρα, Τα 50 δωρεάν λεπτά προς τα υπόλοιπα Εθνικά Δίκτυα του προγράμματος Απεριόριστα 25 ή όσα περισσέψουν, αν δεν καταναλωθούν στον μήνα μεταφέρονται στον επόμενο;
  7. Παρατηρώ ότι μόλις τικάρω το "Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας" ενεργοποιείται για τικ και το "USB tethering". Ενώ διαφορετικά (με το "Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας" απενεργοποιημένο, απενεργοποιείται και το "USB tethering"). Το θέμα είναι ότι μπαίνοντας στο ιντερνετ μέσω του φορητού (με καλώδιο) πως θα ξέρω ότι δεν χρησιμοποιεί το δίκτυο κινητής αλλά το internet του conn-x?
  8. Κατ' αρχήν ευχαριστώ. Όταν το επιλέγω γράφει "Αδύνατη η ενεργοποίηση. Η εφαρμογή απαιτεί πρόσβαση σε δίκτυο Ενεργοποίηση δικτύου κινητής τηλεφωνίας για λήψη δεδομένων" Το έχω συνδεμένο με το καλώδιό του με τον φορητό αλλά έχω αποτσεκάρει το "Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας" επειδή πιστεύω ότι θα χρεώσει μέσω δικτύου και δεν θα μπει μέσω του φορητού. @elthis 2. Ακριβώς! Ευχαριστώ.
  9. Χθες αγόρασα το Desire (Πλαίσιο) και έχω τις εξής απορίες (Δεν βρήκα καθαρές απαντήσεις στο forum): 1. Μετέφερα ένα αρχείο excel στο desire αλλά δεν βλέπω τα άλλα φύλλα (sheets) του αρχείου εκτός του πρώτου (με το Quickoffice). Πως μπορεί να γίνει κάτι? 2. Πως μπορώ να συνδέομαι στο internet μόνο κάθε φορά που το συνδέω στο laptop (ή pc) για ενημέρωση καιρού και download προγραμμάτων από το store, αφού του έκοψα την δυνατότητα πρόσβασης μέσω δικτύου κινητής, ώστε να μην χρεώνομαι τρελά? 3. To notepad (σημειωματάριο) απ' ότι κατάλαβα δεν υπάρχει και μόνο από το store μπορούμε να το βρούμε, σωστά? Υ.Γ. Το κινητό είναι όπως το αγόρασα από rom. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  10. Την μία που είχε το 555 ναι αλλά στο προηγούμενο κινητό είχε αλλάξει και δούλευε με το 123. Την άλλη που έβαλα και την είδε σωστά (με το 123) όχι πολύ καιρό αλλά ούτε σε αυτή με άφηνε να αλλάξω το νούμερο (δοκίμασα να βάλω κάποιο άλλο για να επιβεβαιώσω αν φταίει η 1η κάρτα ή το κινητό). Γι' αυτό αφού σε καμία από τις 2 δεν με άφηνε να αλλάξω το νούμερο του τηλεφωνητή, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι φταίει το κινητό. Άλλωστε στην πιο παλιά (την 1η) το ETEN-X500 τον άλλαξε αμέσως.
  11. Άλλαξα την sim και την έβαλα στο X500 όπου άλλαξα τον τηλ/τή από 555 σε 123 και το δέχτηκε. Η sim του Χ500 που είχε το 123 μπήκε στο U600 και είδε τον τηλ/τή κανονικά. Όμως όταν προσπάθησα να αλλάξω το 123 σε άλλο αριθμό πάλι έκανε μία γρήγορη επανεκκίνηση και ξαναεμφάνισε το 123. Με τις αλλαγές των sim τώρα δουλεύει κανονικά το 1 και ανοίγει τον σωστό τηλ/τή οπότε λύθηκε το πρόβλημά μου αλλά σίγουρα το ότι δεν με αφήνει το U600 να αλλάξω τον αριθμό τηλ/τή στο 1 πρέπει να οφείλεται σε πρόβλημα software:!: edit: ddr2 σε ευχαριστώ για την ιδέα. Με γλύτωσες από το τρέξιμο.
  12. Άρα είμαι για service. Ευχαριστώ και τους δύο σας.:)
  13. Το τηλέφωνο είναι καινούργιο. Όταν πατάω παρατεταμένα το 1 καλεί 555. Πάω Μενού-->Ρυθμίσεις-->7.Ρυθμίσεις Δικτύου-->6.Διακομιστής Τηλεφωνητή-->2.Αριθμός διακομιστή τηλεφωνητή-->1.ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ Βλέπω 555. Τα σβήνω και βάζω 123 (Cosmote) Πατάω ok και μόνο του κάνει επανεκκίνηση. Ξαναπατάω το 1 παρατεταμένα και καλεί 555:blink: Πως μπορώ να πατάω το 1 και να καλεί τον τηλεφωνητή (123) δεδομένου ότι από το Ευρετήριο-->4.Ταχεία κλήση δεν σε αφήνει να αποθηκεύσεις αριθμό στο πλήκτρο 1? Έχω μιλήσει με Cosmote και Samsung και ο ένας με κάνει μπαλάκι στον άλλο χωρίς κάποιος να μου δίνει λύση
  14. Σ' ευχαριστώ. Βλέπω ότι τα πράγματα με τις επαφές δεν είναι τόσο καλά στο U600:(
  15. Έχω καταχωρήσει τις επαφές με το Samsung PC Studio 3. Τις εμφανίζει πρώτα όνομα, μετά επίθετο. Πως μπορώ να τις βλέπω πρώτα επίθετο και μετά όνομα και η αναζήτηση να γίνεται βάσει επιθέτου?
  16. Το αγόρασα (το Grand Theft Auto-Liberty City Stories) αλλά έχει την 2.60 (ULUS10041GH)και όχι την 2.00 που χρειάζεται για το downgrade:cry:
  17. Είναι πολύ καλό.
  18. Θα το αγοράσω καλύτερα για να είμαι σίγουρος. Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα ήθελα μία διευκρίνηση: Όταν περάσω την 1.5 λέγοντας custom firmware εννοούμε ότι περνάμε την 3,40 oe+a, 3.30 oe+a+update...3,03 oe+c? Γιατί είχα την 2.81 πήγα στην 3.03, στην 1.5 και τώρα ξανά 3,03?:worry:
  19. Πήρα σήμερα το PSP με firmware 2.81 και το έκανα update σε 3,03 σύμφωνα με τις πολύ καλές οδηγίες του site που δίνει ο angelvasil92. Για να το κάνω όμως downgrade σε 1,5 χρειάζομαι unpatched το "Grand Theft Auto - Liberty City Stories". Αυτό που το βρίσκουμε? Μόνο κανονική αγορά?:O Και μετά θα παίζει όλα τα είδη παιχνιδιών π.χ. iso,cso κτλ ή χρειάζομαι και κάποιον emulator?:worry:
  20. Θεωρώ ότι επειδή ο συγκεκριμένος χρήστης δεν ήταν απλά κάποιος που μπήκε ρώτησε κάτι (για να κάνει την δουλειά του), έβρισε ή έθιξε άλλους και βγήκε αλλά βοήθησε με τα κάποιες χιλιάδες post, θα πρέπει να δώσει ο αρμόδιος της διαγραφής admin μια εξήγηση της διαγραφής. Για να ξέρουμε και οι υπόλοιποι τι είναι κατακριτέο και μεμπτό και τι όχι:mad:
  21. Τελικά δούλεψε :D αφού απομάκρυνα αρκετά τον ένα δέκτη από τον άλλο και αφού πλησίασα αρκετά (περίπου 15cm) το πληκτρολόγιο στον δέκτη του. Βέβαια χάνεται έτσι κατά μία έννοια το πλεονέκτημα του wireless αλλά...:what:
  22. Πέρασα αυτούς που βρίσκονται στα cd's που συνοδεύουν τα προιόντα. Βέβαια του Logitech είναι λίγο παλιοί (περίπου 1 χρόνου) αλλά το πληκτρολόγιο το αγόρασα πριν 2 εβδομάδες και φαντάζομαι ότι θα είναι οι τελευταίοι. Χρειάστηκε να κάνω απεγκατάσταση των drivers του Logitech όταν έκανα εγκατάσταση του keyboard επειδή περνούσε υποχρεωτικά και τους drivers του mouse που το συνόδευε. Έτσι στην συνέχεια έκανα απεγκατάσταση μόνο τους drivers του MS mouse και ξαναπερνούσα του Logitech (που μέχρι εκείνη την ώρα ήταν νεκρό).
  23. Έχω το ποντίκι της Logitech MX Laser (wireless) και πήρα προχθές από το Πλαίσιο ένα πληκτρολόγιο της Microsoft (Wireless Multimedia) που συνοδευόταν από ένα ποντίκι της "πλάκας".:mad: Την πρώτη μέρα δούλευαν κανονικά και τα 2 (Logitech+Microsoft).:) Από την 2η μέρα άρχισαν τα προβλήματα με το πληκτρολόγιο που "έχανε" συνέχεια την επικοινωνία με την βάση του και νέκρωνε:( για να μεγιστοποιηθούν την 3η μέρα με απανωτά reboot του pc.:blink: Βέβαια ξαναγύρισα στο παλιό PS/2 πληκτρολόγιο.:wacko: Έχει κάποιος δοκιμάσει τον παραπάνω συνδυασμό πληκτρολογίου και mouse?:worry: Συνεργάζονται???:worry:
  24. Παιχνίδια που μπορεί να βρει κάποιος (κυρίως free) ?;)
×
×
  • Create New...