Jump to content

manmel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

manmel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. θελουν απλα και μονο την συσκευη τιποτα παραπανω. Εγω τα εστειλα με κουριερ και την επομενη μερα ειχα τα χρηματα στον λογαριασμο μου.
  2. Καλησπερα και παλι παιδια. Την προηγουμενη εβδομαδα εστειλα γυρω στα 10 τηλεφωνα στην εταιρια και αναμεσα τους 2 iphone 3GS που κανεις δεν καταφερνετ να ξεκλειδωσει μιας και ηταν απο ινδια. Μπορω να πω οτι εμεινα ευχαριστημενος τοσο απο την τηλεφωνικη εξυπηρετηση οσο και απο τα χρηματα που πηρα τουλαχιστον για τα iphone 240 μιας και οταν ειχα προσπαθησει να τα πουλησω στο φορουμ λεγοντας οτι ειναι κλειδωμενα ολοι μου ελεγαν 50 ευρο το ενα. Φιλος με το arc Νομιζω 126 ευρο κανει και οχι 100.
  3. Καλησπερα παιδια και καλες γιορτες να εχουμε.!! Σημερα το πρωι καθως εβλεπα τηλεοραση σπιτι πετυχα μια διαφημιση για την συγκεκριμενη εταιρια. Υποστηριζουν οτι αγοραζουν το κινητο σου μετρητα και οτι εχει δωρεαν παραλαβη απο τον χωρο σου μεσω DHL. http://fonebank.gr/ Παιρνουν και ολα τα κινητα τα οποια ειναι σπασμενα η δεν λειτουργουν. Εχει καποιος καποια αποψη για αυτο? Γιατι αν ειναι ετσι εχω πολλα τηλεφωνα σπιτι τα οποια δεν λειτουργουν.!! Αντε μπας και βγαλουμε κανα φραγκο.!
  4. Και ξαφνικα ως εκ θαυματος το κινητο ανοιξε. Δεν ξερω πως και γιατι. Ενω ειχε πανω απο 2 λεπτα στην αρχικη οθονη μπηκε κανονικα στο μενου. Αφαιρεσα μια εφαρμογη που περασα εχθες και τωρα ολα καλα. Λετε να ηταν το προβλημα της εφαρμογης? Ευχαριστω για ολα.
  5. To κινητο λειτουργουσε αριστα εδω και 3 εβδομαδες. Εχθες το βραδυ ειχε λιγη μπαταρια το εκλεισα και το εβαλα να φορτισει. Σημερα το πρωι που ξυπνησα παταω κλασσικα το κουμπι για να ανοιξει και απλα κολαει στην οθονη που λεει γαλαξυ ς. και αναβοσβηνει. Τι μπορει να ειναι? εχω τρελαθει.
  6. Καλημερα σε ολους παιδια. Και ενω πηγαιναν ολα καλα και χαιρομουν το γαλαξια μου με την 2.3 ξαφνικα ξυπνησα σημερα και πηγα να ανοιξω το κινητο αλλα τιποτα. νεκρα. Παταω να ανοιξει ξεκιναει κανονικα αλλα κολαει στην επομενη οθονη μετα το animation. Τι συμβαινει μπορει καποιος να βοηθησει?? Εχω πανικοβληθει. Η αναβαθμιση σε 2.3 εγινε πριν 3 εβδομαδες επισημα. Βρισκομαι αγγλια αυτη την στιγμη. Ευχαριστω.
  7. manmel

    LG Optimus (GT540)

    ευχαριστω για την απαντηση. εχψ o2 oxi orange κ οταν τ ανοιγω απλα βγαζει σημα LG μετα ενα ανιματιον με κατι μπαλακια μετα το android δεν εχει καποιο σημα της εταιριας. πως μπορω να το φλασαρω με ελληνικα? θα ξεκλειδωσει ετσι? καποιος κινδυνος?
  8. manmel

    LG Optimus (GT540)

    καλησπερα παιδια.χρειαζομαι την βοηθεια σας. βρισκομαι αγγλια και επειδη εχασα το κινητο μου βρηκα πολυ καλη ευκαιρια το lg 40 Λιρες 1 μηνα και το πηρα. το προβλημα μου ειναι οτι ειναι κλειδωμενο στην o2 ενω εγω εχω αλλη εταιρια. εψαξα λιγο στο ιντερνετ και βρηκα ενα κωδικο που τον βαζεις προκειμενου να σ ανοιξει ενα νεο παραθυρο για να βαλεις κωδικο για ξεκλειδωμα απτο συγκεκριμενο δικτυο. παρολα αυτα δεν βρηκα τον δευτερο κωδικο πουθενα. υπαρχει καποια λυση να ξεκλειδωθει? να μπουν και ελληνικα? ευχαριστω προκαταβολικα!
  9. Καλησπερα παιδια. μολις εχθες ο αδερφος μ εκανε μια μεγαλη βλακεια με το πσπ μου! εχω το slim το προηγουμενο αγορασμενο απο κυπρο. του εκανε update version 5.51. .εγω ηθελα να το τσιπαρω.γινεται τωρα? μπορω να βαλω παλιo Update? κατεβασα ενα το εβαλα στο update αλλα μ ελεγε οτι εχει ηδη πιο προσφατο και δεν χρειαζεται να μπει αυτο!! τι κανουμ!! θα εχω προβλημα στο τσιπαρισμα? ευχαριστω προκαταβολικα!
  10. Καλησπερα παιδια. μολις εχθες ο αδερφος μ εκανε μια μεγαλη βλακεια με το πσπ μου! εχω το slim το προηγουμενο αγορασμενο απο κυπρο. του εκανε update version 5.51. .εγω ηθελα να το τσιπαρω.γινεται τωρα? μπορω να βαλω παλιo Update? κατεβασα ενα το εβαλα στο update αλλα μ ελεγε οτι εχει ηδη πιο προσφατο και δεν χρειαζεται να μπει αυτο!! τι κανουμ!! θα εχω προβλημα στο τσιπαρισμα? ευχαριστω προκαταβολικα!
×
×
  • Create New...