stavrosbiologos Δημοσιεύτηκε July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 21, 2004 Θέλω ν'αγοράσω ενα RADIO-CD/MP3 μέχρι 250ευρώ κατά προτίμηση μάρκας SONY. Ξέρει κανείς να μου προτείνει κάποιο καλό και αξιόπιστο μοντέλο??? Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stavrosbiologos (21 Ιούλ. 2004 , 17:44) Θέλω ν'αγοράσω ενα RADIO-CD/MP3 μέχρι 250ευρώ κατά προτίμηση μάρκας SONY. Ξέρει κανείς να μου προτείνει κάποιο καλό και αξιόπιστο μοντέλο??? Ευχαριστώ :) Θα σε στεναχωρήσω... Δεν έχω ακούσει καθόλου καλά λόγια για τα SONY... Πολλά δεν διαβάζουν CD, άλλα καίγονται και ο τεχνικός που πάω το αμάξι μου αποτρέπει πολλούς να τα πάρουν... Μια καλή επιλογή είναι τα JVC (το έχω πάρει), Pioneer, Alpine, Kenwood. :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 iRiver i550. Όλα τα λεφτά. Καλύτερο απο οτιδήποτε κυκλοφορεί Δες http://www.digimania.gr , http://www.iriver.com Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stavrosbiologos (21 Ιούλ. 2004 , 17:44) Θέλω ν'αγοράσω ενα RADIO-CD/MP3 μέχρι 250ευρώ κατά προτίμηση μάρκας SONY. Ξέρει κανείς να μου προτείνει κάποιο καλό και αξιόπιστο μοντέλο??? Ευχαριστώ :) Μιλάμε για R-cd/MP3 αυτοκινήτου? επιτραπέζιο? φορητό? :confused: Υποθέτω αυτοκινήτου λόγω φόρουμ. Σου συνιστώ ανεπιφύλακτα το Kenwood KDC-W4527G στα 190 Ευρώ. Είναι 4Χ50 , τα παίζει όλα Mp3s (όλα τα bitrates, 44-48Khz, VBRs) - WMA , υποστηρίζει folders κ.λ.π κ.λ.π. :) Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Συμφωνώ με τον Vampyre. Το 4527 είναι ίσως η καλύτερη λύση στα χρήματα που διαθέτεις. Δες όμως και το 4524 (το αμέσως προηγούμενο μοντέλο). Αυτό έχω εγώ στο αυτοκίνητό μου και μόνο καλά λόγια μπορώ να πω. Εχει καλυτερη οθόνη από το 4527 αλλά δεν παίζει wma (αν αυτό δε σε απασχολεί τότε θα σου έλεγα να το προτιμήσεις αντί του 4527). Τα Sony να τα έχεις σε απόσταση. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος David (21 Ιούλ. 2004 , 19:42) iRiver i550. Όλα τα λεφτά. Καλύτερο απο οτιδήποτε κυκλοφορεί Δες http://www.digimania.gr , http://www.iriver.com Xexe...allh fora tha prosexw kalytera thn kathgoria tou thread :p Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 JVC το 401 στα 175 ευρώ ή το 997 στα 250 ευρώ. και τα δύο δοκιμασμένα πολύ καλά, απλώς δεν έχουν .m3u playlists καi .wma.. :) Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0giorgos0 Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Και εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις την προταση του vampyre για το Kenwood KDC-W4527G που το εχει ενας φιλος μου σε ενα GOLF εδω και 3μηνες και δεν του παρουσιασε κανενα προβλημα(πηδημα!!) παρολο που οι αναρτησεις του ειναι κουτσουρα.Τωρα για περισσοτερα χρηματα παμε αλλου.Παντως δηλωνω fan της sony για car-audio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. July 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz (21 Ιούλ. 2004 , 19:28) Μια καλή επιλογή είναι τα JVC (το έχω πάρει), Kαι εγω JVC εχω στο αμαξι, το 998 ! 4χ50W με mp3, folders, rds, line in και ολα τα συναφη, και κοκκινο φωτισμο για να ''δενει'' με τα οργανα του αυτοκινητου :cool: Tιμη 259 € (δεν σε εβγαλα πολυ εκτος προυπολογισμου ε?) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet (24 Ιούλ. 2004 , 00:24) Kαι εγω JVC εχω στο αμαξι, το 998! 4χ50W με mp3, folders, rds, line in και ολα τα συναφη, και κοκκινο φωτισμο για να ''δενει'' με τα οργανα του αυτοκινητου :cool: Tιμη 259 € (δεν σε εβγαλα πολυ εκτος προυπολογισμου ε?) :) Καλά εγώ πρόσεξα την τιμή και δεν του είπα το δικό μου (JVC - KD-SH9101)... γιατί θα τον έβγαζα αρκετά έξω :p JVC να'ναι όμως... καλό θα βγει... :D :cool: Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος 0giorgos0 (24 Ιούλ. 2004 , 00:09) Και εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις την προταση του vampyre για το Kenwood KDC-W4527G που το εχει ενας φιλος μου σε ενα GOLF εδω και 3μηνες και δεν του παρουσιασε κανενα προβλημα(πηδημα!!) παρολο που οι αναρτησεις του ειναι κουτσουρα. Τωρα για περισσοτερα χρηματα παμε αλλου.Παντως δηλωνω fan της sony για car-audio. Φίλε μου όλα καλά κι ωραία με το Kenwood ( κι εγώ Kenwood είχα ;) ) και με το οποιοδήποτε "Kenwood" αλλά τα προβλήματα "πηδήματος" κι άλλα παρόμοια φαινόμενα μην περιμένεις να τα βγάλει μέσα σε 3 μήνες... Κι εγώ είχα εκπλαγεί από το radio-CD στην αρχή αλλά μετά από αρκετές λακκούβες και σαμάρια υπέκυψε η κεφαλή... :lol: Ελπίζω κι εύχομαι να μπορεί να λεει ο φίλος σου τα ίδια και μετά από τη συμπλήρωση του 6-8μηνου... ;) Στον φίλο μας τώρα... Το συγκεκριμένο μοντέλο που σου προτείνουν τα παιδιά είναι πολύ καλό και τίμιο για τα λεφτά που ζητάει! :) Μπες εδώ και κοίτα... Kenwood 4527 Και σε πολύ καλή τιμή μάλιστα... ;) Ότι και να πάρεις καλορίζικο! Και... play it loud! ;) :cool: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Tα Kenwood αντίθετα από ότι ειπώθηκε βγάζουν τα περισσότερα προβλήματα.Η Sony εχει την καλύτερη εγγύηση αλλά σπάνιο φαινόμενο να την χρειαστείς.Επίσης έχει το πιο βολικό σύστημα χειρισμού από απόσταση,το γνωστό STICK. Δυστυχώς υστερούν τα Sony σε στερεoφωνική εικόνα σε σχέση με τα Pioneer.Tα οποία εχουν συνήθως μεγάλο ενισχυτή αν κάποιος δεν θέλει να βάλει ξεχωριστό(κακώς!) Τέλος τα Alpine εχουν καλύτερο ήχο απ'όλα,αλλά σκανδαλωδώς μικρή εγγύηση για την κεφαλή(6μήνες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Λοιπον στο καινουριοι μου αυτοκινητο εχω βαλει το Sony Explod Rx-3300 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος...Δεν εχει κανει πηδαματακι ουτε μια φορα,και διαβαζει αψογα τα mp3 ακομη και οταν ειναι πολυ φορτωμενο το cd με φακελους και τα σχετικα... Το πηρα στα 210 ευρω,εβαλα και χειρισμο απο αποσταση και ετσι πληρωσα αλλα 40 ευρω...Ειναι πολυ τιμια προταση και την συνιστω ανεπιφυλακτα... Θα σου δειξω μια φωτο του απο οταν το ειχα στο Fiat μου λιγες μερες πριν το πουλησω... http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/19469/257628/0/F10.jpg Θα σου δωσω κι αλλες αν θες εντος των επομενων ημερων οταν θα τις εχω προχειρες :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. July 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος BASSstarlet (24 Ιούλ. 2004 , 13:32) Επίσης έχει το πιο βολικό σύστημα χειρισμού από απόσταση,το γνωστό STICK. http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/19469/257629/0/Image%28575%29.jpg :) ;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. August 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2004 oxi SONY exo sto diko mou VW.. makria.. bale Kenwood pou exei to kalytero reading-speed system anamesa sta track. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. August 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2004 που θα βλεπαμε κανενα καλό συκριτικο? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. August 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2004 Ego exo to Pioneer DEH-P5500MP. Apo ta kalytera tis agoras. 259 lires = 442 euro. Ligo ektos budget :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Μια και ψάχνομαι και γω αυτή την εποχή είπα να αναστήσω αυτό το thread. Από ότι βλέπω στην αγορά παίζουν αρκετές συμπαθητικές προτάσεις γύρω στα 200Ε, αυτό μου γυάλισε εμένα , οπότε να προσθέσω μια ερωτησούλα. Προορίζεται για Astra προηγούμενο μοντέλο. Γίνεται να χρησιμοποιηθεί και η οθόνη του αυτοκινήτου για απεικόνιση πληροφοριών? (έστω και με χειροποίητες πατέντες, το χέρι μας πιάνει... ;) ) Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Εγω πριν απο κανα μηνα πηρα αυτο: http://www.kalogeropoulos.gr/Pics/Products/MEDIUM/M_2288.JPG μιας και το προηγουμενο εκανε φτερα...! Ειναι φανταστικο και δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα!! Φανταστικο και το reading-speed system αναμεσα στα κομματια... Πολυ γρηγορο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Re ti komlex einai auto pou exoun oloi me ti sony? Egw exw sto amaxi pigh sony edw kai 4 xronia 2 x-plod enisxites 2 6x9 x-plod 2 sub woofer 900watt ti kathena xplod kai edw kai 4 xronia douleuei roloi oute ena parapono den mporo na katalabo epeidei einai sxetika ftina paei na pei oti den einai kai kala? Oi texnikoi ti perimenete na poulisoun SONY? Oti exoun se stok tha poulisoun epeidei ta SONY poulane poli ta kakologoune mbas kai se poulisoun tpt allo! tespa SONY RULLEZZZ!!!! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Το ρητο που λεει "οτι πληρωνεις, παιρνεις" το εχεις ακουσει??? Εγω παντως το πιστευω και το ακολουθω κατα γραμμα... Το προηγουμενο ηχοσυστημα που ειχα στο αμαξι ηταν της SONY!! Στην αρχη το επελεξα κυριως λογο ονοματος της SONY αλλα δυστυχως μετα το μετανιωσα...!! :o Πολυ κακη αντικραδασμικη προστασια, προβληματα με τα Cd-R (γραμμενα με 2x ταχυτητα) και καποια μικρα προβληματακια με τα κουμπακια του! Kenwood Rulezzz...! :cool: Εγω αυτο καταλαβα και τελικα ψιλοχαρηκα που μου το ζουλαραν τελικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Egw pantos eimai apolita ikanopoiimenos apo tin SONY antikradasmikh prostasia? Mipws re paideia peirate montela twn 100e??? Kathe etairia bgazei kai kala bgazei kai skarta! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. October 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 Λοιπόν, ήρθε η ώρα που μάλλον κι εγώ ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάτι αντίστοιχο... Είμαι μεταξύ των εξής μοντέλων: PIONEER - DEH-P3600MP @ 199 € JVC - KD- G501R @ 191 € JVC - KD-G401 @ 146 € KENWOOD - KDC-M4524G @ 189 € KENWOOD - KDC-W4527G @ 179 € Έχετε προσωπική εμπειρία για κάποιο από αυτά? Ποιο θα προτείνατε??? Προσωπικά "κλίνω" περισσότερο προς το Pioneer και το Kenwood 4524... Thanx in advance! :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Εγω εχω το Pioneer 3630....θα το αλλαξω και συντομα ομως...δεν εχει κουμπι att/mute,το περιστροφικο κουμπι εντασης δεν βολευει και δεν εχει remote.....απο αυτα που εχεις πιο πανω θα επαιρνα ενα απο τα kenwood Παράθεση NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος exmanos ( 6 Οκτ. 2004 , 14:16) Εγω εχω το Pioneer 3630....θα το αλλαξω και συντομα ομως...δεν εχει κουμπι att/mute,το περιστροφικο κουμπι εντασης δεν βολευει και δεν εχει remote.....απο αυτα που εχεις πιο πανω θα επαιρνα ενα απο τα kenwood Όταν λες ότι δε σε βολεύει το περιστροφικό κουμπί, εννοείς γενικά ή το συγκεκριμένο??? Έχει καλή αίσθηση σε ότι αφορά το συνδυασμό περιστροφής και αλλαγής της έντασης? (...sorry για το πρήξιμο..) :o Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts