baiosss Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Εγώ νομίζω τα ίδια είναι περίπου. Βέβαια oppo είναι αυτή, μπορεί να αντέγραψε το iphone και εκεί επακριβώς. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Απο την φωτογραφια εγω βλεπω οτι στο πανω bezel μεχρι και 5x5 παιζεις. Μπορει να ξεγελαει ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Άρχισαν και οι γκρίνιες. The OnePlus 5 design is a step backwards http://www.androidauthority.com/oneplus-5-design-step-backwards-780041/ Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Άρχισαν και οι γκρίνιες. The OnePlus 5 design is a step backwards http://www.androidauthority.com/oneplus-5-design-step-backwards-780041/ δεν είναι λογικό? και γω ξενέρωσα με την εμφάνιση μιας και είναι κάτι που έχει χορτάσει το μάτι μας με τα τόσα iphone γύρω μας.τουλάχιστον ελπίζω τα χρώματα να είναι διαφορετικά.Ενα μπλε σκουρο θα με έκανε να το σκεφτώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Παιδιά λίγο ηρεμία μερικοί Ακόμα δεν παρουσιάστηκε η συσκευή Ας περιμένουμε Επίσης οι προσωπικές επιθέσεις απαγορεύονται και δεν βοηθάμε στην κουβέντα Για καλό όλων ας πέσουν οι τόνοι, δεν υπάρχει λόγος να αρχίσουν να σβήνονται και μηνύματα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 (edited) Είναι μεγαλύτερα απο το 3t η μου φαίνεται? https://drive.google.com/file/d/0Bx3xtAddWjGfMG1XY091MGVTREE/view Μεγαλύτερα τα κόβω δυστυχώς. Ένα πιστό αντίγραφο του iPhone 7 Plus με όλα τα μειονεκτήματα του(παρωχημένο ντιζάιν,οικόπεδα bezel) χωρίς να έχει τα πλεονεκτήματα του(stereo ηχεία,αδιάβροχοποιηση,πλούτο αξεσουάρ,brand recognition κ.α) Αν ήμουν Apple θα τους τράβαγα δικαστήρια(θα μου προκαλούσε τεράστια έκπληξη αν δεν το κάνουν δηλαδή)να τους σβήσω από το χαρτί της Γης με ένα τεράστιο πρόστιμο για τέτοια ξεδιάντροπη αντιγραφή που ούτε τα προσχήματα κράτησαν οι αθεόφοβοι-ανεπρόκοποι Κινέζοι. Sent from my iPad using Tapatalk Edited June 19, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Μεγαλύτερα τα κόβω δυστυχώς. Ένα πιστό αντίγραφο του iPhone 7 Plus με όλα τα μειονεκτήματα του(παρωχημένο ντιζάιν,οικόπεδα bezel) χωρίς να έχει τα πλεονεκτήματα του(stereo ηχεία,αδιάβροχοποιηση,πλούτο αξεσουάρ,brand recognition κ.α) Αν ήμουν Apple θα τους τράβαγα δικαστήρια(θα μου προκαλούσε τεράστια έκπληξη αν δεν το κάνουν δηλαδή)να τους σβήσω από το χαρτί της Γης με ένα τεράστιο πρόστιμο για τέτοια ξεδιάντροπη αντιγραφή που ούτε τα προσχήματα κράτησαν οι αθεόφοβοι-ανεπρόκοποι Κινέζοι. Sent from my iPad using Tapatalk Η καλή μέρα ξεκινάει με ένα ωραίο τρολαρισμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Παιδιά τελευταία προειδοποίηση για καλό όλων Να πέσουν οι τόνοι. Θα σβήνονται απροειδοποίητα τα μηνύματα που είναι εκτός θέματος και προσβάλουν άλλους χρήστες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 ενταξει ρε παιδια σε καποιους αρεσει σε καποιους οχι ας μην βγαινουμε εκτος.Τελικα αν θα βγει 8 απο οτι καταλαβαινω δεν ειναι σιγουρο ακομα ετσι?Το θεμα ειναι και παλι οτι καποιους οπως εμενα θα βολευει λογω χαρακτηριστικων και διπλης καρτας...Τωρα οποιος θελει bezel s8 ας παει εκει.Αλλα ας περιμενουμε να το δουμε-μπορει να εχει καλη καμερα αυτην την φορα μην τα ισοπεδονουμε ολα ακομα δεν κυκλοφορησε Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 είχα γράψει ότι αιφονίζει λίγο αλλά τελικά αιφονίζει πολύ.αν και η εμφάνιση δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, αυτό όμως παραείναι ίδιο.Αυτά δεν είναι μπεζελ, αυτά είναι για το κτηματολόγιο.χάθηκε ο κόσμος να καινοτομήσουν λίγο, έπρεπε να το κάνουν εντελώς ίδιο?Ήμαρτον ρε Oneplus. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Η καλή μέρα ξεκινάει με ένα ωραίο τρολαρισμα!! Πολλές φορές και με μπανάκι, αλλά ας μην φθάνουμε έως εκεί. Προσοχή στη συμπεριφορά σου παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Προς αυτους που εχουν εμπειρια: Μετα ακριβως την παρουσιαση ανοιγουν οι παραγγελιες ή θα ανακοινωθει στην παρουσιαση μεσα, ποτε θα ανοιξουν; (Πχ σε 2 μερες). Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Νομίζω πέρσι ήταν διαθέσιμο την επόμενη μέρα... Δεν είμαι σίγουρος όμως... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 2 ώρες μετά αν δεν με απατά η μνήμη μου λόγο της διαφοράς της ώρας. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Στο 3 ήταν άμεσα ανοιχτές μέσω του VR loop και 2 ώρες μετά σε όλους. Στο 3Τ μια βδομαδα μετά αν θύμαμαι καλά. Αύριο άγνωστο, θα μάθουμε την ώρα της παρουσίασης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Πολλές φορές και με μπανάκι, αλλά ας μην φθάνουμε έως εκεί. Προσοχή στη συμπεριφορά σου παρακαλώ. Αυτό πες μου μόνο. Το μήνυμα που παρέθεσα δηλαδή δεν είναι αρχιτρολια του ελέους και παραθέτεις και απειλείς εμένα για μπανιο; Σοβαρά τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 OnePlus 5 prices were just leaked via a Weibo post. According to the post, the 64GB/6GB model of the OnePlus 5 will cost INR 32,999 ($512) and the 128GB/8GB will be priced at INR 37,999 ($589). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 (edited) OnePlus 5 prices were just leaked via a Weibo post. According to the post, the 64GB/6GB model of the OnePlus 5 will cost INR 32,999 ($512) and the 128GB/8GB will be priced at INR 37,999 ($589). Τουτέστιν 459€ - 529€ αντίστοιχα... Μάλιστα..! Edited June 19, 2017 by NickTSPre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 (edited) 459€ - 529€ αντίστοιχα τουτέστιν.. Μάλιστα..! αυτες οι τιμές(Weibo) έχουν βγει εδώ και μέρες ρε παιδιά(αν αληθεύουν) Edited June 19, 2017 by teosard Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Τουτέστιν 459€ - 529€ αντίστοιχα... Μάλιστα..! Συνήθως η τιμή δεν μεταφράζεται σε αναλογία δολαρίου-ευρώ. 439$ έκανε το 3T στην αμερική και 439ευρώ στην Ευρώπη. Τουτέστιν 512-589 ευρώ αν ισχύουν αυτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Συνήθως η τιμή δεν μεταφράζεται σε αναλογία δολαρίου-ευρώ. 439$ έκανε το 3T στην αμερική και 439ευρώ στην Ευρώπη. Τουτέστιν 512-589 ευρώ αν ισχύουν αυτές. Οι τιμές ειναι σε INR - Indian Rupee δεν είναι σε δολάρια. Οπότε μην υπολογίζεις σε δολάρια που έχει βάλει το gsmarena (λέω εγώ τώρα) Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Κοντός ψαλμός... Θα μάθουμε στα σίγουρα αύριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Κυκλοφόρησε σήμερα ένα leak που αναφέρει ότι θα έχει 4000mAh μπαταρία! Υπομονή μέχρι αύριο για να μάθουμε επιτέλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 This is the OnePlus 5 @EVLEAKS Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 OnePlus 5 making of Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts