kostas1966 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά μάλλον την πάτησε ο φίλος μου και στο τσακ δεν την πάτησα και εγώ. Όταν χρειαστώ πάλι κάτι θα ξαναρωτήσω. Καλό βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Ξέρουμε αν το μαγαζί της 1+ θα φέρει κανένα μαύρο (ή έστω γκρι) 6/64; Μόνο το χρυσό έχει και το συλλεκτικό (στα 8/128)...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Για διπλές εφαρμογές με το parallel space ,μπορείς να έχεις και τα δύο νούμερα...Εγώ στο 3T έτσι έχω viber και στους δύο αριθμούς... Ένα νούμερο από την εφαρμογή του viber,και το άλλο νούμερο από την εφαρμογή parallel space,και επιλέγω το viber... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Για διπλές εφαρμογές με το parallel space ,μπορείς να έχεις και τα δύο νούμερα...Εγώ στο 3T έτσι έχω viber και στους δύο αριθμούς... Ένα νούμερο από την εφαρμογή του viber,και το άλλο νούμερο από την εφαρμογή parallel space,και επιλέγω το viber... Ευχαριστώ θα του το πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Ύποπτο πάντως που έχει εξαφανιστεί το stock.. ελπίζω να μην ετοιμάζουν διάδοχο 3 μήνες μετά την κυκλοφορία του 5αριού.. Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Ύποπτο πάντως που έχει εξαφανιστεί το stock.. ελπίζω να μην ετοιμάζουν διάδοχο 3 μήνες μετά την κυκλοφορία του 5αριού.. Μπα καθαρά για να πουλησουν την limited το κάνουν Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Είναι σίγουρο ότι θα έχει διάδοχο σύντομα η συσκευή δεν πουλάει το ίδιο είχε γίνει πέρσι με το opo3t πρώτα έπεσε η διαθεσιμότητα του 3 μετά βγήκαν οι φήμες και μετά ήρθε και το 3t Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Είναι σίγουρο ότι θα έχει διάδοχο σύντομα η συσκευή δεν πουλάει το ίδιο είχε γίνει πέρσι με το opo3t πρώτα έπεσε η διαθεσιμότητα του 3 μετά βγήκαν οι φήμες και μετά ήρθε και το 3t Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να βγάλει 5t την στιγμή που δεν θα βγει ο snapdragon 836 Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Και μένα μου φαίνεται δύσκολο χωρίς καινούργιο επεξεργαστή, το 3Τ ποτε το είχαν βγάλει; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Και μένα μου φαίνεται δύσκολο χωρίς καινούργιο επεξεργαστή, το 3Τ ποτε το είχαν βγάλει; Sent from my iPhone using TapatalkΝοεμβριο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Και μένα μου φαίνεται δύσκολο χωρίς καινούργιο επεξεργαστή, το 3Τ ποτε το είχαν βγάλει; Sent from my iPhone using Tapatalk Νοέμβριο Υπάρχει σε stock το 6/64 σε soft gold + το limited άρα μπορεί απλά να χουν ξεμείνει οι άνθρωποι ή να θέλουν να προωθήσουν λίγο τα χρώματα που έχουν κάνει λιγότερες πωλήσεις. Δε θα ήταν παράξενο πάντως να βγάλει κάτι και με τον ίδιο επεξεργαστή αλλά με άλλες διαφορές, όπως το design, τη κάμερα κτλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Νοέμβριο Υπάρχει σε stock το 6/64 σε soft gold + το limited άρα μπορεί απλά να χουν ξεμείνει οι άνθρωποι ή να θέλουν να προωθήσουν λίγο τα χρώματα που έχουν κάνει λιγότερες πωλήσεις. Δε θα ήταν παράξενο πάντως να βγάλει κάτι και με τον ίδιο επεξεργαστή αλλά με άλλες διαφορές, όπως το design, τη κάμερα κτλπ.Αν βγαλει κάτι σε Vivo X20 plus φάση, θα είναι πολύ καλή περίπτωση. Αν και κάτι τέτοιο θα ήταν καλό να το κρατήσει για το 6αρι του χρόνου. Εκτός αν ακολουθήσει τακτικές τύπου 2 ναυαρχίδες τον χρόνο και βγάλει από τώρα το OnePlus 6. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Πολυ συντομα η Oneplus θα ανακοινωσει το καινουριο της smartphone. Το Oneplus 5 ειναι out of stock σε Ηνωμενες Πολιτειες και με ελαχιστη διαθεσιμοτητα στις υπολοιπες αγορες \ https://www.phonearena.com/news/All-OnePlus-5-models-go-out-of-stock-is-the-OnePlus-6-coming-soon_id98714 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Καλησπέρα σας,θα ήθελα να αγοράσω το 1+ 5 και έχω βρει ένα πολύ οικονομικό non global από το official store της στο gearbest.Οι μπάντες είναι ελεγμένες και είναι οκ το μόνο μου ζήτημα είναι αφού δεν θα λαμβάνει updates ota πως θα μπορώ να τα κάνω ? Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Καλησπέρα σας,θα ήθελα να αγοράσω το 1+ 5 και έχω βρει ένα πολύ οικονομικό non global από το official store της στο gearbest.Οι μπάντες είναι ελεγμένες και είναι οκ το μόνο μου ζήτημα είναι αφού δεν θα λαμβάνει updates ota πως θα μπορώ να τα κάνω ?Όταν λες πολύ οικονομικό πόσο δηλαδή και πως. Επίσης θα παίρνεις ΟΤΑ γιατί θα εγκαταστήσεις το oxygen OS. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Αν βγαλει κάτι σε Vivo X20 plus φάση, θα είναι πολύ καλή περίπτωση. Αν και κάτι τέτοιο θα ήταν καλό να το κρατήσει για το 6αρι του χρόνου. Εκτός αν ακολουθήσει τακτικές τύπου 2 ναυαρχίδες τον χρόνο και βγάλει από τώρα το OnePlus 6. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάρα πολύ καλή περίπτωση να προσθέσω, αυτή τη στιγμή προσωπικά το μόνο που με κρατάει απ'το να το πάρω το 5 είναι μη και βγει αυτό ακριβώς σε κανα μήνα. Θα ήταν προτιμότερο να το κρατήσει για το 6 αλλά εγώ με το 3Τ είδα ακριβώς αυτή τη στροφή, στην ουσία ούτε εκεί δεν υπήρχε τρομερή αναβάθμιση και άλλαξε απλά όσα μπορούσε να αλλάξει. Άλλο ένα ενδεχόμενο είναι να κάνει την αλλαγή από του χρόνου παρουσιάζοντας την 1η ναυαρχίδα νωρίτερα πλέον κι όχι ξανά ιούνιο και την 2η Οκτώβρη ή Νοέμβρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 5T https://www.gizmochina.com/2017/10/09/exclusive-oneplus-5t-tall-6-inch-189-display/ Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Μόνο εγω θα ξενερώσω άμα βάλουν τον fingerprint sensor πίσω? Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 5T https://www.gizmochina.com/2017/10/09/exclusive-oneplus-5t-tall-6-inch-189-display/ Δεν πιστεύω ότι έχει πολύ δόση αλήθειας αυτή η είδηση... Καινούργιο σχέδιο,χωρίς καινούργιο επεξεργαστή,δεν θα βγάλει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Εγώ γιατί δεν έχω πάρει ΟΤΑ ακόμα; Δεν έρχεται σε όλους μαζί; Είμαι με το 6/64 από official store με την 4.5.10 . Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Μόνο εγω θα ξενερώσω άμα βάλουν τον fingerprint sensor πίσω?Και εμένα δεν με βολεύει καθόλου,αυτο που πρέπει να το σηκώσεις απο το τραπεζάκι για να το ξεκλειδώσεις με ξεπερνάει... Θάνατος στα κινητά με τον fingerprint sensor πίσω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Οι φήμες πάντως λένε ότι δεν θα βγει op5t... Tο σχέδιο από το gizmochina είναι το φημολογούμενο OnePlus 6 που ακούγεται ότι θα παρουσιαστεί νωρίτερα (αρχές 2018)... Είναι σίγουρο ότι θα έχει διάδοχο σύντομα η συσκευή δεν πουλάει το ίδιο είχε γίνει πέρσι με το opo3t πρώτα έπεσε η διαθεσιμότητα του 3 μετά βγήκαν οι φήμες και μετά ήρθε και το 3t Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πέρσι υπήρχε ένα τεράστιο κενό στην αγορά από το Note 7 και πολλές εταιρείες έτρεξαν να το εκμεταλλευτούν όπως η Xiaomi, η OnePlus κτλ και καλά έκαναν κατά τη γνώμη μου. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Εγώ γιατί δεν έχω πάρει ΟΤΑ ακόμα; Δεν έρχεται σε όλους μαζί; Είμαι με το 6/64 από official store με την 4.5.10 . Κάνε free λογαριασμό στο Tunnelbear, κατέβασε το app στο κινητό, διάλεξε proxy Καναδά, τσέκαρε για ενημέρωση συστήματος et voila! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Όταν λες πολύ οικονομικό πόσο δηλαδή και πως. Επίσης θα παίρνεις ΟΤΑ γιατί θα εγκαταστήσεις το oxygen OS. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_682688.html?wid=21 Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Κάνε free λογαριασμό στο Tunnelbear, κατέβασε το app στο κινητό, διάλεξε proxy Καναδά, τσέκαρε για ενημέρωση συστήματος et voila! Και με opera vpn για ποιο γρήγορα που δεν απαιτεί λογαριασμό. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts