Mitsos_The_Great Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Παρόμοια χρήση με μένα. Πάνω από 4μιση δεν θα φτάσει. Μάλλον παίζει ρόλο το σήμα. Γιατί έστω και λίγες ώρες αν ανοίξω wifi βλέπω αρκετή διαφορά.. Σίγουρα παίζει ρόλο το σήμα. Πρόσφατα ήμουν σε περιοχή που το H+ ήταν αδύναμο (4G δεν υπήρχε) και είδα για πρώτη φορά 4-4:30 ώρες SOT. Επίσης όταν δεν έχει καλό σήμα και σερφάρω ζεστένεται και πιο εύκολα νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Το σήμα είναι πολύ σημαντικό. Ένα διάστημα που πέρασα σε χώρο χωρίς καλό σήμα την καταπινε την μπαταρία. Πλέον είμαι στο χώρο μου, στην πόλη μου, δείχνει να έχει καλό σήμα αν και κάποιες φορές δείχνει 4g χωρίς γραμμές η με μια γραμμή σήματος. Βλέπετε διαφορά σε μπαταρία μεταξύ fhd έναντι 2κ? Μπα ελαχιστες είδα στο 7 edge πέρυσι που δοκιμασα κανα δύο φορές. Σε αυτό ποτε δεν αλλαξα σε fhd το θεωρώ ιεροσυλία. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. August 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Μπα ελαχιστες είδα στο 7 edge πέρυσι που δοκιμασα κανα δύο φορές. Σε αυτό ποτε δεν αλλαξα σε fhd το θεωρώ ιεροσυλία. ;) Έτσι. Και εγώ περισσότερο σε φουλ το δούλευα αλλά το άλλαξα να δω τι γίνεται.. Από αύριο πάλι αλλαγή σε 2κ και ποτέ επιστροφή σε fhd. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Έτσι. Και εγώ περισσότερο σε φουλ το δούλευα αλλά το άλλαξα να δω τι γίνεται.. Από αύριο πάλι αλλαγή σε 2κ και ποτέ επιστροφή σε fhd. Ναι μωρε για λιγο παραπάνω μπαταρία δεν χαραμίζω ανάλυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. August 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Ναι μωρε για λιγο παραπάνω μπαταρία δεν χαραμίζω ανάλυση. Αυτή τη στιγμή παράδειγμα, μέσα στο σπίτι έχω 4g χωρίς καμία γραμμή σήματος. Να δεις που το σήμα είναι. Έχει κανένα 3μηνο που από το cosmote xl, το έκανα αλλαγή σε FROG. Cosmote πάλι. Άραγε έχει κανένα "κόφτη" στα καρτοκινητα? Δεν θυμάμαι παλαιότερα να μην είχα γραμμές σήματος μέσα στο σπίτι... Και για μια διαφορά της τάξεως του 10% εννοείται καλύτερα 2k και στα μάτια μου ας μην καταλαβαίνω διαφορές.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Εσείς που έχετε τέρμα την ανάλυση πόσο SOT βγάζετε περίπου; Αυτή τη στιγμή παράδειγμα, μέσα στο σπίτι έχω 4g χωρίς καμία γραμμή σήματος. Να δεις που το σήμα είναι. Έχει κανένα 3μηνο που από το cosmote xl, το έκανα αλλαγή σε FROG. Cosmote πάλι. Άραγε έχει κανένα "κόφτη" στα καρτοκινητα? Δεν θυμάμαι παλαιότερα να μην είχα γραμμές σήματος μέσα στο σπίτι... Και για μια διαφορά της τάξεως του 10% εννοείται καλύτερα 2k και στα μάτια μου ας μην καταλαβαίνω διαφορές.. Πριν ένα 3μηνο είχες το συγκεκριμένο κινητό; Έχω την εντύπωση πως έχει λίγο ποιο αδύναμο σήμα από το S7 Edge. Και εγώ μερικές φορές έχω χαμηλό σήμα στο σπίτι που με το S7 Edge ΔΕΝ είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. August 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 (edited) Εσείς που έχετε τέρμα την ανάλυση πόσο SOT βγάζετε περίπου; Πριν ένα 3μηνο είχες το συγκεκριμένο κινητό; Έχω την εντύπωση πως έχει λίγο ποιο αδύναμο σήμα από το S7 Edge. Και εγώ μερικές φορές έχω χαμηλό σήμα στο σπίτι που με το S7 Edge ΔΕΝ είχα. Σχεδόν ταυτόχρονα με το s8+ έκανα και αυτή την αλλαγή. Πριν είχα s7 edge και άλλα. Μέσα στο σπίτι κανένα πρόβλημα. Είχα για λίγο s8+ και cosmote xl. Για λίγες μέρες μόνο. Μετά φρογκ. Αλλάξανε για μένα χαλάσανε και την αυτόματη φωτεινότητα και καμιά φορά χρειάζεται να επέμβω στην μπάρα. Ίσως την κρατάει ποιο ψηλά σε σχέση με πριν. Edited August 11, 2017 by kountoura Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Αυτή τη στιγμή παράδειγμα, μέσα στο σπίτι έχω 4g χωρίς καμία γραμμή σήματος. Να δεις που το σήμα είναι. Έχει κανένα 3μηνο που από το cosmote xl, το έκανα αλλαγή σε FROG. Cosmote πάλι. Άραγε έχει κανένα "κόφτη" στα καρτοκινητα? Δεν θυμάμαι παλαιότερα να μην είχα γραμμές σήματος μέσα στο σπίτι... Και για μια διαφορά της τάξεως του 10% εννοείται καλύτερα 2k και στα μάτια μου ας μην καταλαβαίνω διαφορές.. Μπορεί να παίζει αυτό που λες με το δίκτυο. Πάντως σε γενικες γραμμές είναι τοπ αν το βοηθήσει και το δίκτυο είναι απαιχτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 ετσι δουλευει το δικτυο,με 4g το σημα παντα πεφτει αν το βαλεις πχ 2g στο ιδιο σημειο θα εχεις φουλ σημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 δευτερη φόρτιση κ παω για τρίτη..... παιδιά το κινητό τα σπάει στην μπαταρία παρατηρώ μια ωρα παραπάνω απο το πολύ καλό s7 edge που ειχα. Βέβαια πληρη αποψη θα εχω τουλάχιστον μετα κ την πεμπτη φόρτιση. 60%δεδομενα-40%wifi......που να δουλεψω πιο πολύ wifi Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Φοβερος, πολυ καλή δουλειά στην αυτονομία τελικά και ήταν το μόνο που φοβόμουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Φοβερος, πολυ καλή δουλειά στην αυτονομία τελικά και ήταν το μόνο που φοβόμουν.φίλε άστο τέρας.... τελικα δεν ειναι να δινεις πολυ βαση σε κατι gsm arena-battery endurance rating Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Το S8 Plus και το S7 Edge είναι από τις top ναυαρχίδες με φοβερή αυτονομία. Δύσκολα το Note 8 θα έχει τέτοια νούμερα (βάση λογικής πάντα). Και 30% να έχεις ξέρεις ότι θα σε βγάλει μέχρι το βράδυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 ουτε εγω πιστευω οτι το note8 θα πιασει τους χρονους των 7edge,8+ με μεγαλυτερη οθονη που θα εχει και μικροτερη μπαταρια λιγο χλομω το βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Και το NOTE 7 (Και μάλιστα 2 συσκευές duos που είχα) είχε μικρότερη μπαταρία και μεγαλύτερη οθόνη από το s7 edge αλλά και αρκετά καλύτερη μπαταρία τουλάχιστον ότι αφορούσε την δική μου χρήση... Όπως και το s8+ με πολύ μεγαλύτερη οθόνη από το s7 edge έχει καλύτερη αυτονομία από το s7 edge.... Οπότε εγώ δεν περιμένω μεγάλες διαφορές στην αυτονομία.... Στην χειρότερη το Note 8 θα πιάνει τους χρόνους του S7 edge που όλοι έχουν παραδεχθεί ότι ήταν υπέρ ευχαριστημένοι. Αλλά πάλι θα υπάρχουν κάποιοι που θα μουρμουρανε... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 καλα για να φτασει το s8+ κατα την γνωμη μου δεν υπαρχει περιπτωση,για το s7 s8 σιγουρα θα ειναι καλυτερο σε χρονους ,για το s7 edge το σηζηταμε,ειναι πολυ πιθανον να ειναι πολυ κοντα ειδικα αν η samsung βαλει το χερακι της και κοψει τιποτα ενεργοβορες εφαρμογες,με το hardware - software που εχει τωρα η samsung αν ειχε την μπαταρια του note7 πανω στο note 8 θα εκανε τρελλους χρονους ,αλλα μετα τα πυροτεχνηματα ακολουθησε την πολιτικη των λιγοτερων mah,θα δουμε σε λιγες ημερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Φωτεινότητα αυτόματο (50~% μέσο όρο), AOD OFF, Ανάλυση WQHD+(1440p), 4G+ στο 50% και WiFi στο υπόλοιπο 49%. Αρκετά καλά νούμερα νομίζω μιας και η ανάλυση δεν είναι η κλασική full HD. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Πόσο μεγάλη είναι η διαφορά στη διάρκεια μπαταρίας του s8 με το s8+; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. August 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Βλέπω σε σύγκριση με προηγούμενα ποστ μου εδώ, έχω αρκετή διαφορά sot. Τότε η ανάλυση ίσως ήταν fhd ενώ τώρα είναι τέρμα. Και άλλαξε και ο χώρος που μάλλον τώρα είναι χειρότερο το σήμα μου. Δείτε λίγο χθεσινά αποτελέσματα και πείτε μου πως σας φαίνονται? Aod off. 2k ανάλυση. Αυτόματη φωτεινότητα. Συνεχόμενα και μόνιμα σύνδεση στο ίντερνετ με data. 2 Gmail συγχρονισμό. Είμαι ευχαριστημένος που μου κρατάει ως αργά το βράδυ. Και όσο υπόλοιπο και αν είχε θα το έβαζα να φορτίσει. Δηλαδή είτε 10% είτε 30% το ίδιο μου κάνει όταν πάω για ύπνο απλά κουβέντα να γίνεται. Λοιπόν την γνώμη σας παρακαλώ. https://www.dropbox.com/sh/fi0f5w1m5rwupjs/AAD93T_EbSw8I32HUqhwQJMua?dl=0 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Βλέπω σε σύγκριση με προηγούμενα ποστ μου εδώ, έχω αρκετή διαφορά sot. Τότε η ανάλυση ίσως ήταν fhd ενώ τώρα είναι τέρμα. Και άλλαξε και ο χώρος που μάλλον τώρα είναι χειρότερο το σήμα μου. Δείτε λίγο χθεσινά αποτελέσματα και πείτε μου πως σας φαίνονται? Aod off. 2k ανάλυση. Αυτόματη φωτεινότητα. Συνεχόμενα και μόνιμα σύνδεση στο ίντερνετ με data. 2 Gmail συγχρονισμό. Είμαι ευχαριστημένος που μου κρατάει ως αργά το βράδυ. Και όσο υπόλοιπο και αν είχε θα το έβαζα να φορτίσει. Δηλαδή είτε 10% είτε 30% το ίδιο μου κάνει όταν πάω για ύπνο απλά κουβέντα να γίνεται. Λοιπόν την γνώμη σας παρακαλώ. https://www.dropbox.com/sh/fi0f5w1m5rwupjs/AAD93T_EbSw8I32HUqhwQJMua?dl=0 Νομίζω οτι δεν είναι η αναλυση που κάνει τη διαφορά. Κυρίως είναι το σήμα, επίσης βλέπω οτι είναι πολύ ψηλά ο chrome. Ισως με τον Samsung browser να είναι καλύτερα εμενα δεν μου τρώει πολυ. Επίσης έχεις και 1 ωρα κλήσεις που είναι και αυτό σημαντικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. August 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Νομίζω οτι δεν είναι η αναλυση που κάνει τη διαφορά. Κυρίως είναι το σήμα, επίσης βλέπω οτι είναι πολύ ψηλά ο chrome. Ισως με τον Samsung browser να είναι καλύτερα εμενα δεν μου τρώει πολυ. Επίσης έχεις και 1 ωρα κλήσεις που είναι και αυτό σημαντικό. Δουλεύω πάρα πολύ τον Chrome. Δεν έχω δοκιμάσει samsung browser και δεν ξέρω κατά πόσο θα με βολέψει. Κάθε φορά στα στατιστικά μου είναι πολύ ψηλά πράγματι. Κάποιος που δουλεύει πάρα πολύ browser samsung, σε ποια θέση είναι συνήθως στα στατιστικά? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadownightmare Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 (edited) Ειναι η δευτερη φορτιση του κινητου. Κρατησε σιγουρα περισσοτερο απο την πρωτη φορτιση μακαρι να βελτιωθει κιαλλο. High performance Aod on 2k 35-45% brightness Και τουλαχιστον 1 ωρα ηταν gaming. Aυτο το 20% που εχει μεινει ανετα με βγαζει μεχρι τις 7 ωρες sot απλα δεν θελω να την αδειασω. Σιγουρα ικανοποιημενος καμια σχεση με το s6 που ειχα μεχρι τωρα. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 18, 2017 by shadownightmare Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadownightmare Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 http://i.imgur.com/RIah2Gk.png http://i.imgur.com/gqFeMxx.png Πολυ ικανοποιημενος. High performance mode,aod off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 http://i.imgur.com/RIah2Gk.png http://i.imgur.com/gqFeMxx.png Πολυ ικανοποιημενος. High performance mode,aod off Με 4G ή χωρίς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadownightmare Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Με 4G ή χωρίς; Wifi μονο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts