esertas Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Μάλλον έχεις δίκιο... Όχι δεν έχω mi account. Είμαι Ρόδο... Ουφ... Τέλος πάντων, το θέμα μου είναι οι φωτογραφίες. Ευχαριστώ για την βοήθεια Ούτε το google photos έχεις; :( Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Όχι... Δυστυχώς ενώ πάντα κρατάω σε 2 σκληρούς δίσκους τις φωτογραφίες μου, εδώ δεν πρόλαβα. Την έκανα την εξυπνάδα μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Αν αξίζουν οι φώτο και καίγεσαι να της ανακτήσεις δεν τα βρίσκω πολλά τα 75 ευρό μιας και θα στο επισκευάσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
customer Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Παιδια η πυξιδα παραδειχνει στο περιπου, και ως γνωστον δεν εχει και manual mode για καλιμπραρισμα. Στρωνει λιγακι αν κανω το οχταρι του καλιμπραρισματος αλλα μετα αν κλεισω και ξανανοιξω το app ξανα τα ιδια. Τα προγραμματα οδηγησης gps δουλευουν καλα. Δεν με νοιαζει ιδιαιτερα για την πυξιδα, αλλα απο περιεργεια αν εχει καποιος αλλος θεμα ας γραψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Παιδια η πυξιδα παραδειχνει στο περιπου, Δηλαδή? Πώς το κατάλαβες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
customer Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Δηλαδή? Πώς το κατάλαβες? Γιατι αν εξαιρεσουμε οτι γνωριζω επακριβως τον προσανατολισμο του σπιτιου μου εχω και δυο καλες πυξιδες για συγκριση. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samps Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Καλησπέρα, Δεν ξέρω πόσο καιρό εμφανίζεται το πρόβλημα και υπο ποιες συνθήκες (δεν κάνω εγώ χρήση της συσκευής) αλλά κάποιες στιγμές βγάζει "δεν βρέθηκε sim" και χρειάζεται επανεκίνηση. Μήπως έχει εμφανιστεί ξανά και χρειάζεται κάποια ρύθμιση/update; Όλα είναι default (rom etc) και είναι αγορασμένο από Ελλάδα). Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Το όνομα του 3/32 global version είναι MAG138. Ξέρει κανείς το όνομα του 4/64 global version? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Φίλε δεν νομίζω να έβγαινε σε 4/64. Όταν το είχα πάρει για το ανηψιο είχε δύο εκδόσεις 2/16 και 3/32. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Ναι? Θα έπαιρνα όρκο ότι το είχα δει και σε 4/64… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Είχε κυκλοφορήσει και σε έκδοση 4/64 αλλά δεν ήταν global version και δεν είχε την Β20 στο 4G. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Αααα οκ, ευχαριστω για την ενημερωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrapogiiannos Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Καλησπέρα παιδιά! Το έχω το κινητό κάτι γύρω στους 5 μήνες, και μετά από αρκετά κρας τεστ μπορώ να πω ότι πλησιάζει το 3310 ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδιά! Το έχω το κινητό κάτι γύρω στους 5 μήνες, και μετά από αρκετά κρας τεστ μπορώ να πω ότι πλησιάζει το 3310 Θα ήθελα μάθω αν παίζουν τπτ ρομ (κοστούμιες πάντα) και αν παίζει κάπου να παραγγείλω ένα καπάκι γτ έχει τσαλακωθεο λίγο (τα κρασ τεστ π σα έλεγα χαχα) γενικά είμαι λενοβακιας χρόνια, και μπορώ να πω ότι η λενοβο είναι ελαφρως καλύτερη όσον αφορά το λογισμικό της. Πολύ VFM πάντως το κινητά κι.. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 [/color]Καλησπέρα παιδιά! Το έχω το κινητό κάτι γύρω στους 5 μήνες, και μετά από αρκετά κρας τεστ μπορώ να πω ότι πλησιάζει το 3310 Θα ήθελα μάθω αν παίζουν τπτ ρομ (κοστούμιες πάντα) και αν παίζει κάπου να παραγγείλω ένα καπάκι γτ έχει τσαλακωθεο λίγο (τα κρασ τεστ π σα έλεγα χαχα) γενικά είμαι λενοβακιας χρόνια, και μπορώ να πω ότι η λενοβο είναι ελαφρως καλύτερη όσον αφορά το λογισμικό της. Πολύ VFM πάντως το κινητάκι.. Τί? Θα ήθελα μια αιτιολόγηση επ' αυτού παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 [/color] Τί? Θα ήθελα μια αιτιολόγηση επ' αυτού παρακαλώ. αναμένω και εγώ με πολύ προσοχή ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrapogiiannos Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 [/color] Τί? Θα ήθελα μια αιτιολόγηση επ' αυτού παρακαλώ.Με τα ίδια χαρακτηριστικά πάνω κάτω είναι πιο smoothy και πολύ πιο φιλικό ως προς τον χρήστη.. Ειδικότερα πριν χρόνια που συγκρίνα λενοβο με xiaomi ήταν πιο μπροστά η λενοβο και σιγά σιγά ακολουθούσε η xiaomi, καθαρά ως προς τον χρήστη.. Και σε βαθμίδα τιμής έως 160 ευρώ πάντα.. Παίζανε σε λεπτομέρειες, και πάντα με παρόμοιους επεξεργαστές.. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να συγκρίνουμε εταιρείες ειδικά σε αυτό το νήμα.. Πάνω κάτω τα ίδια είναι.. Ότι πληρώνεις παίρνεις.. Πολύ καλές κατασκευές και οι δύο εταιρείες πιστεύω ειδικά αν συγκρίνεις με τις ακριβές του τύπου Samsung.. Όσον αφορά με ρομ κλπ δεν βλέπω να έχει ασχοληθεί κανείς.. Θα ψάξω στο XDA και αν βρω κάτι θα ανεβάσω.. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Με τα ίδια χαρακτηριστικά πάνω κάτω είναι πιο smoothy και πολύ πιο φιλικό ως προς τον χρήστη.. Ειδικότερα πριν χρόνια που συγκρίνα λενοβο με xiaomi ήταν πιο μπροστά η λενοβο και σιγά σιγά ακολουθούσε η xiaomi, καθαρά ως προς τον χρήστη.. Και σε βαθμίδα τιμής έως 160 ευρώ πάντα.. Παίζανε σε λεπτομέρειες, και πάντα με παρόμοιους επεξεργαστές.. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να συγκρίνουμε εταιρείες ειδικά σε αυτό το νήμα.. Πάνω κάτω τα ίδια είναι.. Ότι πληρώνεις παίρνεις.. Πολύ καλές κατασκευές και οι δύο εταιρείες πιστεύω ειδικά αν συγκρίνεις με τις ακριβές του τύπου Samsung.. Όσον αφορά με ρομ κλπ δεν βλέπω να έχει ασχοληθεί κανείς.. Θα ψάξω στο XDA και αν βρω κάτι θα ανεβάσω.. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk από την ελληνική κοινότητα δοκίμασες καμία rom ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre79 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Kατοχος εδω και 9 μηνων του κινητου. Εχω να πω τα καλυτερα. Δυστυχως ομως σημερα εσπασα την οθονη του.:cry::cry::cry::cry: Αξιζει να ψαχτω για αντικατασταση οθονης η να παω σε αγορα νεου; Υ.Γ. Ειμαι απο Θεσσαλονικη και το κινητο ε;ιχε αγοραστει απο σκρουτζομαγαζο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Kατοχος εδω και 9 μηνων του κινητου. Εχω να πω τα καλυτερα. Δυστυχως ομως σημερα εσπασα την οθονη του.:cry::cry::cry::cry: Αξιζει να ψαχτω για αντικατασταση οθονης η να παω σε αγορα νεου; Άλλο αξιόλογο 5άρι δύσκολα θα βρείς (γι' αυτό έχει απογειωθεί η τιμή του). Οπότε αν δεν θες να ανέβεις σε ίντσες μάλλον πας σε επισκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Kατοχος εδω και 9 μηνων του κινητου. Εχω να πω τα καλυτερα. Δυστυχως ομως σημερα εσπασα την οθονη του.:cry::cry::cry::cry: Αξιζει να ψαχτω για αντικατασταση οθονης η να παω σε αγορα νεου; Υ.Γ. Ειμαι απο Θεσσαλονικη και το κινητο ε;ιχε αγοραστει απο σκρουτζομαγαζο https://store.fixmobile.gr/el/proion/othoni-kai-mihanismos-afis-xiaomi-redmi-4x-mayro?ref=bestprice.gr 23 ευρω την εχει αν ψάχνεις οθόνη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Άλλο αξιόλογο 5άρι δύσκολα θα βρείς (γι' αυτό έχει απογειωθεί η τιμή του). Οπότε αν δεν θες να ανέβεις σε ίντσες μάλλον πας σε επισκευή. Οντως! Η γυναικα μου το πηρε 126 απο τη Wind! Τωρα ψαχνω ακομα ενα, ματαια! Ποσο το βρισκετε το φθηνοτερο διαθεσιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Skroutz στα , πάρε βαθιές αναπνοές και τα υπογλωσσια κοντά https://www.skroutz.gr/s/11425408/Xiaomi-Redmi-4x-32GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Skroutz στα , πάρε βαθιές αναπνοές και τα υπογλωσσια κοντά https://www.skroutz.gr/s/11425408/Xiaomi-Redmi-4x-32GB.html https://www.bestprice.gr/item/2155023886/xiaomi-redmi-4x-32gb.html?qid=3gviJmO9l_F_172ac&seq=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 https://www.bestprice.gr/item/2155023886/xiaomi-redmi-4x-32gb.html?qid=3gviJmO9l_F_172ac&seq=2 Οι 3 πρώτες δεν μας λέει τι έκδοση είναι Η 4τη είναι eu έκδοση Η 5τη είναι global Πάντως όπως και να έχει βάζει βαθειά το χέρι στην τσέπη σε σχέση με όταν είχε 140€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 140 ηταν ηδη ανεβασμένο. 126 το πήρε η γυναίκα μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts