konakis Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Είναι η 2η συσκευή (s8 plus πάντοτε αναφέρομαι) την πρώτη την πούλησα έκανα έναν κύκλο από διάφορα αλλα και την αγόρασα ξανά πέρυσι τέτοια εποχή. Σε μερικές μέρες κλείνει χρόνο και είναι σε silver artic χρώμα. Είχα μπουχτήσει με τα μαύρα. Έχω και το 7edge με ανάλογο αριθμό κύκλων φόρτισης (385 αν θυμάμαι καλά) και η μπαταρία του βγάζει γύρω στις 4μιση ώρες οθόνης και κάνα τρίωρο κλήσεις. Το s8+. μου έχει μόλις 74 κύκλους καί μου βγάζει χαλαρά πάνω από 6 ώρες sot. ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν τα έχουν βρει στην τιμή και είναι χαμηλή αξίζει για μένα ακόμη. Αν τον ενδιαφέρουν κάμερες υπέρ ευρυγώνιος κλπ στέρεο ηχεία να κοιτάξει αλλού. Το κινητό επειδή παίρνει μόνο patches ασφαλείας δεν αλλάζει η συμπεριφορά του... μάλιστα το τελευταίο διάστημα όπως έγραψες κι εσύ το ποσοστό των Google play κλπ είναι ανύπαρκτο . Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Thanks.Καπου 180 θα το παρει. Κυριως για την amoled οθονη και επειδη του αρεσει το Edge. Του προτεινα σε αυτα τα χρηματα να παρει καινουργιο Redmi Pro αλλα θελει Samsung και Edge οποτε.... Και εγω βαρεθηκα τα μαυρα για αυτο πηρα το S20+ σε γκρι. Μου αρεσει κ το μεταλλικο πλαισιο. Απορω γιατι στο μαυρο δεν το διατηρουν απο S8 και μετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Έλα ντε γούστα είναι αυτά. Άλλοι το προτιμούν έτσι (όπως κι εμείς) και άλλοι όπως τώρα. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Είναι η 2η συσκευή (s8 plus πάντοτε αναφέρομαι) την πρώτη την πούλησα έκανα έναν κύκλο από διάφορα αλλα και την αγόρασα ξανά πέρυσι τέτοια εποχή. Σε μερικές μέρες κλείνει χρόνο και είναι σε silver artic χρώμα. Είχα μπουχτήσει με τα μαύρα. Έχω και το 7edge με ανάλογο αριθμό κύκλων φόρτισης (385 αν θυμάμαι καλά) και η μπαταρία του βγάζει γύρω στις 4μιση ώρες οθόνης και κάνα τρίωρο κλήσεις. Το s8+. μου έχει μόλις 74 κύκλους καί μου βγάζει χαλαρά πάνω από 6 ώρες sot. ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν τα έχουν βρει στην τιμή και είναι χαμηλή αξίζει για μένα ακόμη. Αν τον ενδιαφέρουν κάμερες υπέρ ευρυγώνιος κλπ στέρεο ηχεία να κοιτάξει αλλού. Το κινητό επειδή παίρνει μόνο patches ασφαλείας δεν αλλάζει η συμπεριφορά του... μάλιστα το τελευταίο διάστημα όπως έγραψες κι εσύ το ποσοστό των Google play κλπ είναι ανύπαρκτο . Που βλεπουμε τους κυκλους φορτισης που εχει κανει η εκαστοτε συσκευη? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Με την εφαρμογη phone info στην καρτελα personal. Υποστηριζει μεχρι το android 9 αυτη την δυνατοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Με την εφαρμογη phone info στην καρτελα personal. Υποστηριζει μεχρι το android 9 αυτη την δυνατοτητα. Ευχαριστω πολυ.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Γνωρίζει κανένας πόσο χρεώνει η Samsung για καινούργια οθόνη στο S8; Είχα μια στενή επαφή με το πάτωμα και έσπασε κάτω δεξιά η οθόνη. Είναι η 2η φορά το τελευταίο διάστημα.. Την 1η έσπασε μόνο το tempered. Τώρα δεν είχα προλάβει να πάρω άλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Περσι Μαρτη που ειχα ρωτησει και εγω για S8 ηταν καπου 200... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Ωχ ωχ .. Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Δώσε το για ανταλλακτικά καλύτερα...το 180αρι δεν το γλυτώνεις ,αν έχει λήξει και η εγγύηση του δεν αξίζει να το επισκευάσεις...Η άποψή μου πάντοτε εκτός κι αν τι γουστάρεις σαν συσκευή πολύ όπως εγώ το μεγαλύτερο αδελφάκι του το 8+. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Καλησπερα σε ολους! Μου ηρθε ενημερωση ασφαλειας Μαιου 441,98 mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Ελληνική συσκευή? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα μου ήρθε σήμερα πρωί από Samsung cloud επείγον αναβάθμιση γύρω στα 40ΜΒ περίπου...δεν την έκανα πρώτη φορά μου έρχεται τέτοια ειδοποίηση τόσα χρόνια. Λέτε επειδή δεν ανανέωσα τον λογαριασμό μου μέχρι τέλη Απριλίου που μου ζητούσε μέσω email ...δεν χρησιμοποιώ Samsung cloud το έχω αφήσει... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Οχι απ'οτι ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Ελληνική συσκευή? Ναι με CSC firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Ευχαριστώ.! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Καλημέρες!! Θυμίστε μου που μπορώ να βρω τον οδηγό για τις εφαρμογές που μπορούμε να απεγκαταστησουμε με το package disabler.. Thanks! Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 (edited) Καταργησε οτι δεν χρησιμοποιεις Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 23, 2020 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Παιδιά το κινητό αξίζει για αγορά ακόμα και σήμερα; Εγώ πιστεύω πως ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Σε λογικη τιμη (200) και με καινουργια μπαταρια αξιζει και με το παραοπανω. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Η μπαταρία όντως είναι χάλια αλλά και με 250 αξίζει πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 (edited) Το τι αξίζει για τον καθένα είναι υποκειμενικό. Κατά τα υπόλοιπα, η κάθε συσκευή αξίζει όσα πιάνει στην αγορά. Εγώ το έδωσα 300€ πριν ενάμιση χρόνο για παράδειγμα και αν ήταν να το πάρω ξανά σήμερα, θα έδινα τα μισά. Υγ. Λάθος, νόμιζα πως μιλάμε για το plus. Edited June 24, 2020 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Εγω θα εβλεπα τι μπορεις να παρεις καινουργιο σε αυτα τα λεφτα. Στα 200 Redmi Note 8 Pro στα 250 Α51. Σαφως καλυτερο σε ολα το Xiaomi με μονο μειον οτι δεν εχει amoled οθονη. Αν το S8 επαιρνε ενημερωσεις λογισμικου για αλλα 2 χρονια πχ το συζητουσαμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 (edited) Μιας και τελειωσε η εγγυηση και τα updates, ειπα να rootαρω! Ειμαι μια βδομαδα στο ψαξιμο και στις δοκιμες. Android 10 no. Οχι πολλα bugs αλλα χρησιμοποιω miracast και δε δουλευει ακομα. Επισης εχω καλομαθει στον OneUi και με ψηλοχαλασε το pure (ωραια τα gestures by the way). Για οποιον ενδιαφερεται, κατεληξα eclipse. Ειναι βασισμενη στην τελευταια official Μαιου χωρις φρουφρου και αρωματα που συνηθως δημιουργουν διαφορα θεματακια. Πειραγμενο τοσο οσο. Χωρις τα πραγματα που δε λειτουργουν λογο knox και με διαφορα CSC καλουδια οπως native εγγραφη κλησης και οθονης. Δεν υπαρχει το παραμικρο bug. Οτι υπαρχει στις ρυθμισεις, λειτουργει. Safetynet περναει και γινετε hide. Δε χρησιμοποιω εφαρμογες τραπεζης αλλα τα Nintendo apps και το PS4 remote play που εχουν προστασια root καταφερα και τα ετρεξα. Σε συνδιασμο με τον RZ kernel εχω απιστευτη μπαταρια και εκει που ψαχνομουν να αλλαξω κινητο (αν και δεν ειχα καταληξει λογο μεγεθους) με βλεπω να καθομαι με το s8 για πολυ καιρο ακομα. Edited June 26, 2020 by sxizwdogwlo 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 Ωραίος ✌️ απόλαυσέ το κι ενημέρωσε μας για ότι νεότερο... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2020 Υπάρχει περίπτωση να βρεις ή να κάνεις κανέναν οδηγό σε παρακαλώ; Έχω χρόνια να ασχοληθώ με το modding και ειδικά με σαμμυ. Από κάμερα τι φοράει σαν εφαρμογή; Την πέρασες εύκολα τη ρομ; Σε ευχαριστώ πολύ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts