venejo Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Το csc εγκαθιστα απλα, ενω με το home csc ηβεγκατασταση γονεται μετα απο factory reset Έχω την εντύπωση ότι είναι το ανάποδο σωστό με τα CSC. To home_csc τα αφήνει ως έχει και το csc_ κάνει reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Ναι εχεις δικιο... Τα μπερδεψα! Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Ναι εχεις δικιο... Τα μπερδεψα! Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπερα σε ολους εκανα κατι και φυγανε κατω κατω τα 3 κουμπια το home και τα αλλα 2 τι να κανω για να τα επαναφερω ευχαρειστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Πήγαινε Settings -> Display -> Navigation Bar κι επίλεξε Navigation Buttons. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Καλησπερα σε ολους εκανα κατι και φυγανε κατω κατω τα 3 κουμπια το home και τα αλλα 2 τι να κανω για να τα επαναφερω ευχαρειστω Φιλε σε ευχαρειστω για τη αμεση απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Καλημέρα. Είναι λογικό να είμαστε ακόμα στη διόρθωση ασφαλείας του Φεβρουαρίου;; έχω αναβαθμίσει σε Pie. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Καλημέρα. Είναι λογικό να είμαστε ακόμα στη διόρθωση ασφαλείας του Φεβρουαρίου;; έχω αναβαθμίσει σε Pie. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk για κάποιο λόγο κάποιες χώρες η σαμσουγκ τις έχει στο φτύσιμο.για παράδειγμα ενώ εσύ είσαι στο Φεβρουάριο, οι γερμανικές ρομ πήραν 2 αναβαθμίσεις μέσα στο Μάρτιο. χρόνια αυτή είναι η τακτική της σαμσουγκ Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grkost Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κάμερα γιατί στις νυχτερινές λήψεις μου εμφανίζονται αυτές οι τελείες και αν έχει συμβεί το ίδιο σε κάποιο άλλο μέλος . Ευχαριστώ. https://imgur.com/vxNF817 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Καλησπερα στην ομαδα.Κατοχος απο σημερα S8(ερχομενος απο P20 Lite).Πολυ ωραιο τηλεφωνο το S8 και γρηγορο..κατι που να προσεξω παιδια ή να κανω?Σας ευχαριστω Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
backframe Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κάμερα γιατί στις νυχτερινές λήψεις μου εμφανίζονται αυτές οι τελείες και αν έχει συμβεί το ίδιο σε κάποιο άλλο μέλος . Ευχαριστώ. https://imgur.com/vxNF817 Δεν είναι πρόβλημα φίλε μου, είναι αντανακλάσεις μέσα στο φακό που κάνουν οι φωτεινές πηγές (στη φώτο που δείχνεις είναι από τα φωτα στα φανάρια). Αυτό θα το δεις και ημέρα, εάν φωτογραφίσεις με τον ήλιο μέσα στο κάδρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Παιδια καλησπερα.Τα push notofications εσας μονο στο app του Facebook τα βγαζει?Εμενα σε ολες ειναι μια χαρα εκτος απο αυτη..καμια ιδεα? Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grkost Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Δεν είναι πρόβλημα φίλε μου, είναι αντανακλάσεις μέσα στο φακό που κάνουν οι φωτεινές πηγές (στη φώτο που δείχνεις είναι από τα φωτα στα φανάρια). Αυτό θα το δεις και ημέρα, εάν φωτογραφίσεις με τον ήλιο μέσα στο κάδρο. Οκ φίλε. Ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis501 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Παιδεία ξαφνικά δεν λειτουργεί η γρήγορη φόρτιση στο κινητό. Να εξηγήσω το κινητό με οποιοδήποτε γρήγορο φορτιστή και με τον αυθεντικό δεν φορτίζει. Αν βάλω έναν παλιό φορτιστή με αργή φόρτιση φορτίζει το κινητό αλλά θέλει 3 ώρες λέει για μα φορτίζει. Ξέρετε κάτι τι φταίει. Το έχει πάθει κάποιος άλλος αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Δε μιλαει δε λαλαει κανεις περι του θεματος μου???:lost: Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Το ειχα παθει και εγω... Δοκιμασα καλωδια, φορτιστες τπτ... Μετα καθαρισα τη θυρα φορτισης (μεχρι και την επλυνα!) και επανηλθε η κανονικη φορτιση αλλα οχι η γρηγορη. Μικρο το κακο καθως την γρηγορη σπανια τη χρηαιμοποιουσα.... Ειχα σκοπο να το παω Smartec αλλα εσπασε η οθονη και αλλαξα κινητο... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Παιδεία ξαφνικά δεν λειτουργεί η γρήγορη φόρτιση στο κινητό. Να εξηγήσω το κινητό με οποιοδήποτε γρήγορο φορτιστή και με τον αυθεντικό δεν φορτίζει. Αν βάλω έναν παλιό φορτιστή με αργή φόρτιση φορτίζει το κινητό αλλά θέλει 3 ώρες λέει για μα φορτίζει. Ξέρετε κάτι τι φταίει. Το έχει πάθει κάποιος άλλος αυτό? δοκίμασες άλλο φορτιστή; δοκίμασες άλλο καλώδιο; έχεις ενεργή τη γρήγορη φόρτιση; κάνε και μια επαννεκίνηση, μόνο καλό κάνει! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα στην ομαδα.Κατοχος απο σημερα S8(ερχομενος απο P20 Lite).Πολυ ωραιο τηλεφωνο το S8 και γρηγορο..κατι που να προσεξω παιδια ή να κανω?Σας ευχαριστω ξεκίνα να το λειτουργείς και αν συναντησεις κάποιο πρόβλημα, τότε ρωτάς. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akissaxo Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Καλησπερα παιδια!!!! Εδω και καποιες μερες μου βγαζει ενα μηνυμα Auto Preconfig Νεος παροχος υπηρεσιων!!! Μπορειτε να μου πειτε τι συμβαινει και αν μπορω να το σταματησω!!! Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Σε κάθε επανεκκίνηση. Απλώς διώξε το Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 δοκίμασες άλλο φορτιστή; δοκίμασες άλλο καλώδιο; έχεις ενεργή τη γρήγορη φόρτιση; κάνε και μια επαννεκίνηση, μόνο καλό κάνει! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ξεκίνα να το λειτουργείς και αν συναντησεις κάποιο πρόβλημα, τότε ρωτάς. Ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akissaxo Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Σε κάθε επανεκκίνηση. Απλώς διώξε το Ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Παιδια καλησπερα.Τα push notofications εσας μονο στο app του Facebook τα βγαζει?Εμενα σε ολες ειναι μια χαρα εκτος απο αυτη..καμια ιδεα?το Facebook γενικά με τις notifications είναι χάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Α ειναι γενικο το θεμα δεν συμβαινει μονο σε μενα? Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 (edited) Καλημέρα παιδιά αφότου έκανα την νέα αναβάθμιση αυτά τα καλώδια φόρτισης δε τα διαβάζει καθόλου. Είναι μαγνητικά και μέχρι να κάνω το update δούλευαν άψογα. Στην αρχή μου έβγαζε ένα μην στην οθόνη ότι δεν είναι συμβατός φορτιστής και άλλες τέτοιες αηδίες που βγάζουν τα αιφον με τα συμβατά. Τι παίζει; Άρχισε και η σαμμυ αυτές τις κατινιες Sent from my SM-G950F using Tapatalk Edited April 19, 2019 by linaki_gr Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorosporos Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Καλημέρα. Μετά την αναβάθμιση του λογισμικού, έκανα και ένα factory reset. Από τότε έχω πρόβλημα με το Google Play. Όποτε πάω να κάνω λήψη μιας εφαρμογής, η λήψη δεν ξεκινάει ή αργει πολύ να ξεκινήσει. Κάνω restart το κινητό, ξεκινάει κανονικά κ μετά κολλάει για κάνα δίλεπτο στο 99% κ δεν κάνει εγκατάσταση. Τι πρέπει να κάνω; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Καλημερα φιλε μου.Πιστευω θα στρωσει..απλα νομιζω δεν εχει στρωσει το λειτουργικο ακομα.. Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts