Jump to content

grkost

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About grkost

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 5

grkost's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Ήρθε κ το update Μαρτίου για όποιον ενδιαφέρεται. 400 mb και κάτι είναι. :D
  2. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Οκ φίλε. Ευχαριστώ για την απάντηση!
  3. Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κάμερα γιατί στις νυχτερινές λήψεις μου εμφανίζονται αυτές οι τελείες και αν έχει συμβεί το ίδιο σε κάποιο άλλο μέλος . Ευχαριστώ. https://imgur.com/vxNF817
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση.
  5. Ναι όντως σε αυτή τη τιμή αξίζει πολύ το s9 συγκριτικά με την τωρινή τιμή του s8 και σκέφτομαι και το s9 πλεον. Απλά επειδή προσωπικά θέλω να διαθέσω ένα budget γύρω στα 450 ευρώ σκεφτόμουν να πάρω κάποιο μεταχειρισμένο s8 ή s8+. Γι αυτό και ρώτησα αν υπάρχουν κάποια προβλήματα με μεταχειρισμένα s8 και αν υπάρχουν να πάω σε s9. Ευχαριστώ.
  6. Όντως επειδή ψαχνόμουν να αγοράσω το s8 απο σκρουτζ, το Σάββατο είχε γύρω στα 450 ευρώ και σήμερα πήγε στα 520.:mad: Από μεταχειρισμένα τι πρέπει να προσέξω για να είμαι σίγουρος για την αγορά του? Ευχαριστώ.
  7. grkost

    LG G5

    Καλησπέρα. 1) Το screen retention λίγο πολύ όλα τα g5 το έχουν (οπότε δεν το γλυτώνεις) και εμφανίζεται όπως είπες αν παραμείνει πολλή ώρα σε σταθερή εικόνα. Βέβαια αν το αφήσεις να κρυώσει λίγο επανέρχεται κανονικά. Μπορείς να το δεις αν κατεβάσεις εφαρμογές όπως την amoled burn in fixer από play store και το βάλεις σε γκρι φόντο. Προσωπικά δεν με ενοχλεί πολύ στο δικό μου καθώς δεν είμαι power user. Κατά τη γνώμη μου και την εμπειρία μου με το κινητό εδώ και 2 χρόνια αν κάνεις νορμάλ χρήση δεν φαίνεται εκτός και αν έχεις κάποιο γκρι φόντο. 2) Το quick charge κάποιοι, όπως έχουν αναφέρει, σταματάει και ξεκινάει πάλι. Προσωπικά, δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό το θέμα δουλεύει κανονικά στο δικό μου και δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι με όλες τις αναβαθμίσεις που έχει πάρει. 3) Bootloop δεν υφίσταται στο g5 εκτός απο μεμονωμένες περιπτώσεις. 4) To gps έχει πρόβλημα καθώς δεν lockάρει γρήγορα δορυφόρους ή χάνει το σήμα όταν χρησιμοποιείς χάρτες. Αυτό φτιάχνεται στο επίσημο service για lg που είναι η procordia χωρίς κόστος εφόσον είσαι μέσα στην εγγύηση 2 χρόνων. Αν έχει περάσει η εγγύηση μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου αν πιάνουν τα χέρια σου καθώς κυκλοφορούν βίντεο στο youtube που δείχνουν πως γίνεται η διαδικασία. Πάντως σε γενικές γραμμές εκτός των προαναφερθέντων το κινητό στέκεται πολύ καλά ακόμα και τώρα και προσωπικά δεν έχω παράπονο. Αυτά από μένα. Ελπίζω να βοήθησα.
  8. grkost

    LG G5

    Καλησπέρα παιδια. Τις τελευταίες μέρες ανακάλυψα πρόβλημα με το μικρόφωνο κατα τη διάρκεια κλήσης (δεν με άκουγαν )οταν το είχα σε ανοιχτή ακρόαση όμως δούλευε κανονικά όταν είχα το κινητό στο αυτί και μίλαγα. Σήμερα δεν με ακούγανε ούτε έτσι. Μόνο με τα handsfree μπορώ να μιλήσω. Έκανα διάφορα τεστ όπως να τραβήξω βίντεο, φωνητική εγγραφή κλπ και το μικρόφωνο δεν λειτουργούσε. Ψάχτηκα και στα forum αλλά οι λύσεις που πρότειναν δεν το έφτιαξαν. Πήγα στις εφαρμογές για να δω μήπως είχα δώσει αδεια μικροφώνου σε καμια περίεργη εφαρμογή αλλα δεν βρήκα κάτι ανησυχητικό. Απενεργοποίησα όσες μπορούσα αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Δοκίμασα και σε safe mode να κάνω κλήση κλπ και πάλι δεν δούλευε. Μήπως είχε κανείς αλλός παρόμοιο πρόβλημα? Τι προτείνετε? Factory/ Hard reset και αν πάλι δεν φτιάξει να το στείλω procordia? Ευχαριστώ και συγνώμη για τον σιδηρόδρομο.
  9. grkost

    LG G5

    Καλησπέρα παιδιά κ συγγνώμη για την ερώτηση αν έχει επαναληφθεί. Βλέπω σε κάποια σχόλια που λένε κάποια μέλη για τις σειρές των κινητών. π.χ 605, 606 Που μπορούμε να το δούμε αυτό? Έχει κάποια σημασία κ είναι κάποια παρτίδα καλύτερη απο την άλλη? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...