Ermenegildo Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Και πως το κανω μεσω smart switch???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Πριν λίγο μου έκανε κάτι κουλό.. Το βάζω να φορτίσει και από εκείνη την ώρα η οθόνη έκανε κάτι τρελά σαν να πάταγε μόνη της την αφή. Ούτε restart δε μπορούσα να κάνω, μΟυ το έκλεινε. Με τα πολλά έκανα επανεκκίνηση και έστρωσε. Σας το έχει κάνει ποτέ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. October 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2018 Υπάρχει κάποιος τρόπος να λειτουργήσει δεύτερη sim στο τηλέφωνο στη θέση της micro sd; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Υπάρχει κάποιος τρόπος να λειτουργήσει δεύτερη sim στο τηλέφωνο στη θέση της micro sd; όχι βέβαια. μόνο το αντίθετο. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 όχι βέβαια. μόνο το αντίθετο. Έλεγα μήπως έχει βρεθεί καμία πατέντα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Και πως το κανω μεσω smart switch????Δεν γίνεται με smart switch ούτως ή άλλως.. Κατεβάζεις την τελευταία EUR από το sammobile και την περνάς με το Odin. Προσωπικά, θα σου πρότεινα να πάρεις ένα backup και να περάσεις με καθαρή εγκατάσταση την τελευταία γερμανική (DBT) για να έχεις πάντα άμεσα τις αναβαθμίσεις. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosSant Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Ρε παιδια μια ερωτηση στο σ8 που εχω ακομα και με κλειστα τα δεδομενα στο wifi call και στο volte μου στελνει η cosmote συνεχως μηνυματα πως δεν εχω δωρεαν mb μπορω να το απενεργοποιησω αυτο εχει γινει πολυ ενοχλητικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Και πως το κανω μεσω smart switch???? Ψάξε το λίγο στο ίντερνετ. Φυσικά και γίνεται με smart switch. Εγώ έτσι το μετέτρεψα από γερμανικό σε ελληνικό. Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Από γερμανικό ή οτιδήποτε unbranded ευρωπαϊκό σε Ελληνικό, γίνεται άμεσα όταν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών μόλις ανοίξει με Ελληνική σιμ.. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Υπάρχει κάποιος τρόπος να λειτουργήσει δεύτερη sim στο τηλέφωνο στη θέση της micro sd; Δεν ξέρω εαν σε ενδιαφέρει αλλά υπάρχει αυτό και αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 (edited) καλημέρα. η εφαρμογή viber μέχρι χθές μου εδειχνε πόσα μυνηματα μου έχουν έρθει. τώρα σταμάτησε γιατί; γνωρίζει κανείς; στον υπολογιστή και στην ταμπλέτα τα δείχνει κανονικά. διόρθωση και στα sms κάνει το ίδιο. Edited October 9, 2018 by kakos Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Δεν ξέρω εαν σε ενδιαφέρει αλλά υπάρχει αυτό και αυτό. Ευχαριστώ, μάλλον όμως θα πάει για πούλημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Ηρθε η ενημερωση ασφαλειας Οκτωβριου για Ελληνικο. Πολυ γρηγορα αυτη τη φορα.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Ηρθε η ενημερωση ασφαλειας Οκτωβριου για Ελληνικο. Πολυ γρηγορα αυτη τη φορα.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ηρθε και σε μενα σημερα, Ελληνική ρομ unbranded. Οντως αρκετα γρηγορα αυτη τη φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 (edited) Ηρθε και σε μενα σημερα, Ελληνική ρομ unbranded. Οντως αρκετα γρηγορα αυτη τη φορα.Εγώ με BTU είμαι ακόμα στην ενημέρωση ασφαλείας 1 Αυγούστου. Και υποτίθεται η BTU παίρνει πρώτη τις ανανεώσεις. Αν και τώρα είδα στο samobile ότι βγήκε αναβάθμιση 11/10 αλλά ακόμα δεν ήρθε τίποτα... Edited October 12, 2018 by Strofigkas Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Από πότε; Πάντα τα γερμανικά unbranded (DBT) παίρνουν πρώτα τις ενημερώσεις και στο s8 και στο s9. Όχι ότι τα αγγλικά αργούν, αλλά δεν πήρε ποτέ αγγλική συσκευή αναβάθμιση πριν από γερμανική.. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Και περιέργως, ακόμα στην αναμονή εμείς Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Από πότε; Πάντα τα γερμανικά unbranded (DBT) παίρνουν πρώτα τις ενημερώσεις και στο s8 και στο s9. Όχι ότι τα αγγλικά αργούν, αλλά δεν πήρε ποτέ αγγλική συσκευή αναβάθμιση πριν από γερμανική.. Sent from my SM-G955F using TapatalkΣτο s7 τουλάχιστον έτσι ήταν... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Και περιέργως, ακόμα στην αναμονή εμείς Όντως, πρώτη φορά :lol: Ήταν Παρασκευή το release date, οπότε Δευτέρα λογικά. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Μια χαρα και το τελευταιο update. Καντε το αφοβα... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Ευχαριστούμε ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Παιδια Καλησπέρα,γνωρίζει κανείς Γιατί όταν βάζω pin και μετά πάω να ξεκλειδώσω την οθόνη ξεκλειδώνει μόνο με το δάχτυλο και δεν μου ζητάει το PIN? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Εννοείς σου ζητάει το πιν μόνο την πρώτη φορά; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis501 Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Παιδεία ποιον ασυρματο φορτιστή να πάρω.να είναι οικονομικός και γρηγορος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 https://www.amazon.co.uk/Anker-Wireless-Qi-Certified-Charging-Fast-Charging/dp/B01KJL4XNY/ref=pd_gwm_psimh_0?pf_rd_s=blackjack-personal-1&pf_rd_t=Gateway&pf_rd_i=mobile&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pd_rd_wg=mpjAU&pd_rd_r=9TFATEA4TCZ6MJCJEGEZ&pd_rd_w=0wPPp&pf_rd_r=9TFATEA4TCZ6MJCJEGEZ&pf_rd_p=c6adb2de-c726-4b8d-9465-bd7a21e2bc8a&pd_rd_i=B01KJL4XNY Εγω εχω τον παραπανω που μου τον προτεινε φιλος απο εδω και κανει μια χαρα τη δουλεια του. Απο 20% θελει περιπου 2 ωρες και 20 λεπτα για πληρη φορτιση. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts