Jump to content

Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω θα ήθελα να σας βοηθήσω αν και το εχω flymode οταν κοιμάμαι... όμως έχω κλείσει πολλές λειτουργίες της Samsung και χάνω μόνο 1%
Για πες το μυστικό σου!!!!!!

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Σου αλλάχτηκε και μπαταρία?

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πέρα από την πλάκα όμως,σε όλα αυτά τα φόντα της σαμσουνγκ δείχνει τουλάχιστον στην δική μου συσκευη αυτές τις γραμμές από πάνω μέχρι κάτω σε φουλ φωτεινότητα,ειδικά κάτω στα καπασιτιβ κουμπιά και μετά προς τα πάνω!ακομα και στη σελίδα θέματα και φοντα φαίνονται οι γραμμές!αν οντως το παλικάρι πάνω του την αλλάξανε γιατί υπήρχε ελλατωματικη οθόνη τότε αλλάζει το θέμα!

Θα σε γελασω δεν θυμάμαι

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[/color]

αν ηταν πρόβλημα οθονης πιστευω θα το εκανε και αλλου στα σμσ στα τηλεφωνα η σε καποιες φωτο κοκκινες μπλε και τα λοιπα.πολλες διαφορετικες γνωμες βλεπω και εχω μπερδευτη:lol:τελικα είναι το θεμα του κινητου ετσι η συσκευή τι:rolleyes:
Αν διαβάσεις καλα τι εγραψα θα δεις οτι ανεφερα πως αναλογα το φοντο και την φωτεινότητα φαινοντουσαν η εντονα η λιγότερο η και καθολου. Οι γραμμές υπηρχαν παντου και παντα λογικα

Edited by hrcivic

Καλησπέρα! Δεν ξέρω άμα κάποιος έχει ανοίξει παρόμοιο θέμα. Έκανα αναβάθμιση από Nougat σε Oreo πριν 1 εβδομάδα και από τότε έχουν γίνει κάποια πράγματα πολύ ενοχλητικά... 1ο και χειρότερο η μπαταρία. Με νορμάλ χρήση πριν την αναβάθμιση, μου κρατούσε πάνω από μέρα. Τώρα με το ζόρι κλείνει 18ωρο. 2ον, ενώ είμαι συνδεδεμένος στο Internet, είτε είναι απο WiFi είτε από Data και είμαι π.χ. στο Messenger, εκεί που είμαι συνδεδεμένος με πετάει από το δίκτυο και με ξανασυνδέει όποτε αυτό θέλει έχοντας εσύ χάσει μηνύματα κλπ. Του κάνω πολλές φορές ανανέωση ή κλείνω και ανοίγω ξανά τo WiFi ή Data αλλά δεν... Στο Nougat δεν γινόταν αυτό. Ήταν σταθερά συνεδεμένο στο internet. Πέιτε μου αν κάποιος από εσάς τα έχει παρατηρήσει αυτά... Πραγματικά άμα μπορούσα να γύριζα στο Nougat θα το έκανα τις τελευταίες μέρες. Ελπίζω βέβαια να είναι θέματα αναβάθμισης και να διορθωθούν το συντομότερο.

Θα σε γελασω δεν θυμάμαι

[/color]Αν διαβάσεις καλα τι εγραψα θα δεις οτι ανεφερα πως αναλογα το φοντο και την φωτεινότητα φαινοντουσαν η εντονα η λιγότερο η και καθολου. Οι γραμμές υπηρχαν παντου και παντα λογικα

δεν ξερω φιλε μπορει να σου φανηκε προβληματικη και να την αλλαξες τσαμπα πολλα παιδια λενε πως φταει το φοντο αν ηταν θα επρεπε να αλλαξουμε ολοι οθονη ισως στην αλλαξαν για αλλον λογο κακο touch να ειχε κοκκινες γραμμες δεν ξερω.ενα παιδι μου ειπε χθες πως οντως και αυτος σε αυτό το θεμα βλεπει γραμμες πολλες σε φωτεινοτητα ιδικα και πηγε στο σερβις να ρωτηση και του ειπαν δεν φταει το κινητο μια χαρα είναι.

Καλησπέρα! Δεν ξέρω άμα κάποιος έχει ανοίξει παρόμοιο θέμα. Έκανα αναβάθμιση από Nougat σε Oreo πριν 1 εβδομάδα και από τότε έχουν γίνει κάποια πράγματα πολύ ενοχλητικά... 1ο και χειρότερο η μπαταρία. Με νορμάλ χρήση πριν την αναβάθμιση, μου κρατούσε πάνω από μέρα. Τώρα με το ζόρι κλείνει 18ωρο. 2ον, ενώ είμαι συνδεδεμένος στο Internet, είτε είναι απο WiFi είτε από Data και είμαι π.χ. στο Messenger, εκεί που είμαι συνδεδεμένος με πετάει από το δίκτυο και με ξανασυνδέει όποτε αυτό θέλει έχοντας εσύ χάσει μηνύματα κλπ. Του κάνω πολλές φορές ανανέωση ή κλείνω και ανοίγω ξανά τo WiFi ή Data αλλά δεν... Στο Nougat δεν γινόταν αυτό. Ήταν σταθερά συνεδεμένο στο internet. Πέιτε μου αν κάποιος από εσάς τα έχει παρατηρήσει αυτά... Πραγματικά άμα μπορούσα να γύριζα στο Nougat θα το έκανα τις τελευταίες μέρες. Ελπίζω βέβαια να είναι θέματα αναβάθμισης και να διορθωθούν το συντομότερο.

φιλε το ypdate φταει εγω νε 3 ωρες οθονη ειχα 63 % και τωρα με 2 εχω 63 και το κινητο δεν το εχω ουτε μηνα με 5 μιση ωρες να το εχω στα χερια με μονο fb η να δω καμια φωτο απλα εκλεισε

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

φιλε το ypdate φταει εγω με 3 ωρες οθονη ειχα 63 % και τωρα με 2 εχω 63 και το κινητο δεν το εχω ουτε μηνα με 5 μιση ωρες να το εχω στα χερια με μονο fb η να δω καμια φωτο απλα εκλεισε

δεν ξερω φιλε μπορει να σου φανηκε προβληματικη και να την αλλαξες τσαμπα πολλα παιδια λενε πως φταει το φοντο αν ηταν θα επρεπε να αλλαξουμε ολοι οθονη ισως στην αλλαξαν για αλλον λογο κακο touch να ειχε κοκκινες γραμμες δεν ξερω.ενα παιδι μου ειπε χθες πως οντως και αυτος σε αυτό το θεμα βλεπει γραμμες πολλες σε φωτεινοτητα ιδικα και πηγε στο σερβις να ρωτηση και του ειπαν δεν φταει το κινητο μια χαρα είναι.

φιλε το ypdate φταει εγω νε 3 ωρες οθονη ειχα 63 % και τωρα με 2 εχω 63 και το κινητο δεν το εχω ουτε μηνα με 5 μιση ωρες να το εχω στα χερια με μονο fb η να δω καμια φωτο απλα εκλεισε

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

φιλε το ypdate φταει εγω με 3 ωρες οθονη ειχα 63 % και τωρα με 2 εχω 63 και το κινητο δεν το εχω ουτε μηνα με 5 μιση ωρες να το εχω στα χερια με μονο fb η να δω καμια φωτο απλα εκλεισε

Εχουν περασει απο τα χέρια μου σχεδον ολες οι ναυαρχιδες και συνεχιζω το ιδιο. Ειδικα τα top samsung κινητα είναι το κόλλημα μου. Ξερω να ξεχωριζω πιστευω ποτε υπάρχει προβλημα η οχι και αν είναι hardware η software θεμα. Εξάλλου παρακολουθω στενα συνεχώς το φορουμ. Τους εξηγησα ακριβως το προβλημα (smartec) και δεχτηκαν αμεσως να μου αλλαξουν οθονη. Αυτο ισχυε και εγινε στη περίπτωση μου.

Εφοσον ενοχλείται το παλικάρι τοσο πολυ με την οθονη και δεν μπορεί να χαρει το κινητο του δεν βλεπω αλλη λυση. Ισως το προβλημα του να είναι ιδιο με το δικο μου και να λυθει αλλαζοντας του οθονη ισως να μην δεχθούν να την αλλαξουν ισως ξαναπεσει σε ιδια οθονη ισως ισως ισως. Εγω απλα ανεφερα την περίπτωση μου μηπως και βοηθησω και δεν είναι αναγκη να ακολουθήσει τη συμβουλή μου..

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχουν περασει απο τα χέρια μου σχεδον ολες οι ναυαρχιδες και συνεχιζω το ιδιο. Ειδικα τα top samsung κινητα είναι το κόλλημα μου. Ξερω να ξεχωριζω πιστευω ποτε υπάρχει προβλημα η οχι και αν είναι hardware η software θεμα. Εξάλλου παρακολουθω στενα συνεχώς το φορουμ. Τους εξηγησα ακριβως το προβλημα (smartec) και δεχτηκαν αμεσως να μου αλλαξουν οθονη. Αυτο ισχυε και εγινε στη περίπτωση μου.

Εφοσον ενοχλείται το παλικάρι τοσο πολυ με την οθονη και δεν μπορεί να χαρει το κινητο του δεν βλεπω αλλη λυση. Ισως το προβλημα του να είναι ιδιο με το δικο μου και να λυθει αλλαζοντας του οθονη ισως να μην δεχθούν να την αλλαξουν ισως ξαναπεσει σε ιδια οθονη ισως ισως ισως. Εγω απλα ανεφερα την περίπτωση μου μηπως και βοηθησω και δεν είναι αναγκη να ακολουθήσει τη συμβουλή μου..

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δεν ξερω φιλε μου ρωτησα να δω αν συνβενει και σε αλλους μου λενε πως ναι αρα θα ηταν παντου ελλατωματικη η οθονη αν ηταν.μπως ειδαν καποιο πρόβλημα στην σμαρττεκ ισως ειχες γραμμες που δεν ηταν του θεματος δεν ξερω

Βρε παιδια τι app για email εχετε;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Εγω θα ήθελα να σας βοηθήσω αν και το εχω flymode οταν κοιμάμαι... όμως έχω κλείσει πολλές λειτουργίες της Samsung και χάνω μόνο 1%

Θανάση αν θες πες μας τι ακριβώς έχεις κλείσει αλλά όπως και εσύ αλλά και άλλα παιδιά που έχετε το s8+ μας μπερδεύεται όταν γράφεται εδώ γιατί δεν είναι ίδια η συσκευή σε μπαταρία οθόνη κλπ οπότε καλό είναι ο καθένας η να γράφει στο νήμα του ή αν γράφει αλλού να διευκρινίζει τι συσκευή έχει.. ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Με 2g only,WiFi ανοιχτό,δεδομένα κλειστά,5-6 ώρες τη μέρα YouTube,social,Internet και σπάνια κανένα παιχνιδάκι,παίζει να μου βγάλει άνετα τη μέρα?Είναι πανέμορφο,θέλω να το αγοράσω αλλά τώρα με το J5 2016 δεν θα έλεγα ότι είμαι ευχαριστημένος με 3100mah (5,2" οθόνη :/).Τι λέτε?

Βρε παιδια τι app για email εχετε;

Της Samsung, μου δουλευει πολυ καλα

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Καλησπέρα στην παρέα,καθώς έκανα την αναβάθμιση ή μπαταρία διαρκεί πολύ λιγότερο σε σχέση με πριν.

Έκανα το κινητό επαναφορά και έστρωσε η μπαταρία μόνο για μια εβδομάδα,και το πρόβλημα με την μπαταρία συνεχίζεται!

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως στο σύστημα android τραβάει πολύ μπαταρία όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ανέβασα.

Μήπως γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει?

https://imgur.com/a/4dgs1

Edited by msakis01

yahoo mail... the best ever
Μπορείς να δεις και άλλα μέιλ;

Μπορείς να δεις και άλλα μέιλ;

Οσα θες και άλλο ότι account θες..! Κάνει συγχρονισμό ακαριαία και άμα έχεις κλειστούς τους συγχρονισμους του κινητού συνεχίζει να δουλεύει!

Οσα θες και άλλο ότι account θες..! Κάνει συγχρονισμό ακαριαία και άμα έχεις κλειστούς τους συγχρονισμους του κινητού συνεχίζει να δουλεύει!
Μπαταρία;

Μπαταρία;

Της Samsung η εφαρμογή δουλεύει πολύ καλά.

Εγώ έχω σεταρισμένο outlook email, και εταιρικό exchange και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Τι πρόβλημα έχεις και θέλεις να την αλλάξεις;

M2, 5 λογαριασμούς του έχω με 0 θέματα

Πάντως εγώ έχω παρατηρήσει ότι η μπαταρία από το 100% έως το 80% πέφτει εύκολα. Μετά σα να "κολλάει" και ξαναπέφτει εύκολα από το 20% και κάτω. Χτες μου έβγαλε 5 ώρες οθόνη ανοιγμένη αλλά με wifi. Το σήμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Στο σπίτι των γονιών μου για παράδειγμα που με το ζόρι πιάνει 3G (ούτε λόγος για 4G) κάνει συνέχεια ping pong με την εταιρία με αποτέλεσμα η μπαταρία να γκρεμίζεται.

Καλημέρα. Εμένα έφαγε 4% μπαταρία μέσα σε 6 ώρες σε αδράνεια μέσα στην νύχτα και χωρίς το always on. Και μέσα στην ημέρα με το ζόρι 3.5 ώρες οθόνη.. Τι συμβαίνει ρε.. Τόσο χάλια είναι η αυτονομία στο 8.0..?? Όταν είχατε την 7.0 η αυτονομία ήταν καλύτερη θυμάστε??

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Προσωπικά έβαλα στις ρυθμίσεις του να είναι όλες οι εφαρμογές σε αδράνεια εκτός από αυτές που κάνουν συγχρονισμό (mail μηνύματα κτλ) και νομίζω ότι πάει καλύτερα... λίγο.

Μπαταρία;

Κανένα θέμα από μπαταρία!

Ισχυει οτι απο 100-80 και 20 και κατω ξεφορτιζει πιο γρηγορα. Εγω συνηθως φορτιζω 20 με 80% και μου βγαζει τη μερα με τη χρηση που κανω. Αν χρειαστει σε 15 λεπτα φορτιιζει πανω απο 20%... Και οι συντομες φορτισεις κανουν καλο στην μπαταρια οποτε μια χαρα....

Της Samsung η εφαρμογή δουλεύει πολύ καλά.

Εγώ έχω σεταρισμένο outlook email, και εταιρικό exchange και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Τι πρόβλημα έχεις και θέλεις να την αλλάξεις;

Δεν εχω καποιο προβλημα, απλα να δοκιμασω κατι διαφορετικο..

Δοκίμασε το Κ9, από f-droid

• The title was changed to Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)