studiosakis Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Όσοι είστε με costume rom και εννοείται ρουταρισμενοι περάστε το mod για dual speakers. Θα πάθετε πλάκα. Έχουν καταφέρει οι "άτιμοι" να βγαίνει ο ήχος και απο το ακουστικο. Έτσι υπάρχει μια "μαγική" ακουστική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 κατεβασα τον x plore, βρηκα τον φακελο επελεξα ολες τις φωτογραφιες αλλα δεν μπορω να βρω την εντολη που τις στελνω στην καρτα μνημης Στο αριστερο παραθυρο ανοιξε τον φακελο που θες να πανε στην SD Στο δεξι επελεξε τις φωτογραφιες που θες και πατα το Copy. Μολις το πατησεις εχει επιλογη για Move αντι copy, πατα το Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Όσοι είστε με costume rom και εννοείται ρουταρισμενοι περάστε το mod για dual speakers. Θα πάθετε πλάκα. Έχουν καταφέρει οι "άτιμοι" να βγαίνει ο ήχος και απο το ακουστικο. Έτσι υπάρχει μια "μαγική" ακουστική.Έκανες root σε τόσο ακριβό κινητό; σε θαυμάζω χεχεχε Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Θεωρητικά, από τον νόμο Και πάλι πρέπει να τον καλύπτει εφόσον η ζημιά δεν έγινε από το λογισμικό Τώρα, τι γίνεται στη πράξη... Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 (edited) Την επόμενη της αγορά του.. .. χωρίς υπερβολή. Πάντα σε όλα τα κινητά. Την έχω χε... νη την εγγύηση τους. Edited March 24, 2018 by studiosakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Την επόμενη της αγορά του.. .. χωρίς υπερβολή. Πάντα σε όλα τα κινητά. Την έχω χε... νη την εγγύηση τους.Φίλε και εγώ έτσι έλεγα μέχρι που στο Samsung Galaxy Note Edge μου βγήκε πρόβλημα στην πλακέτα και μετά έμεινα με το κινητό στο χέρι η Samsung δεν το αναγνώριζε.. τέλος πάντων δεν είναι το μέρος εδώ για τέτοιες συζητήσεις.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Αδερφέ για να το κλείσω το θέμα είμαι και εγώ καμένος στο παρελθόν που κάναν τον "Αλέκο" γιαυτό χαίρομαι τα κινητά όσο μπορώ με την ανάλογη προσοχή, και αν είναι να κάτσει η σραβη έκατσε. Πάμε γι αλλά!!! Χρόνια πολλά!!! για την αυριανή επί της ευκαιρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhss19 Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 δηλαδή εσας όταν βγαζετε photo και κανετε zoom είναι η εικονα καθαρη δεν εχει pixel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Το bk disabler θέλει root; free υπάρχει; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν θελει ρουτ και δεν υπαρχει δωρεαν. Σου δινει μια λιστα τι ειναι bloatware. Εγω απενεργοποιω οτι δεν χρησιμοποιω. Πχ gear services, samsung health κλπ. Επισης στο mail εχω χειροκινητο συγχρονισμο και δεν χρησιμοποιω samsung cloud κλπ. Οι συγχρονισμοι καταναλωνουν μπαταρια. Η κατασταση μπαταριας στο phone info αποκλειεται να ειναι αληθινη. Χθες ειχα 11 κυκλους και 2850 και με μια φορτιση 20 με 80% πηγα 12 κυκλους και 2834. Με αυτη τη λογικη στους 100 κυκλους θα εχει πεσει η μπαταρια στο 50% της.. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Υπάρχει τρόπος να ρυθμίσουμε την φωτεινότητα στην always on display? Θα με ενδιέφερε κι εμένα αν υπάρχει τρόπος μιας και θεωρώ ότι είναι ανεξάρτητη από τη ρύθμιση φωτεινότητας της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mafiat Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Παιδιά 1 ερώτηση πια η διαφορά να πάρω το κινητό από το σκρουτζ και πια από Κοσμοτε πχ. Τι είναι η διαφορά branded and unbranded του s8 και τι το 2 μήνες DOA;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Είχα με το S7 VoLTE για κανένα 3 μηνο.. Κλειδωμένο συνέχεια σε 4G το κινητό σε σημείο που 3G δεν υπάρχει.. Βγάζει Χ δηλαδή. Στο ίδιο σημείο με το S8 έδω και 2 εβδομάδες χάνει συνεχώς το 4G το κινητό... Έχω παρατηρήσει όταν έχω κλειστή οθόνη νομίζω; και μετά επανέρχεται; αλλά είναι σπαστικό γιατί με το VoLTE δε χάνω ποτέ κλήση ενώ όταν χάνεται κλάφτα Χαράλαμπε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Δεν θελει ρουτ και δεν υπαρχει δωρεαν. Σου δινει μια λιστα τι ειναι bloatware. Εγω απενεργοποιω οτι δεν χρησιμοποιω. Πχ gear services, samsung health κλπ. Επισης στο mail εχω χειροκινητο συγχρονισμο και δεν χρησιμοποιω samsung cloud κλπ. Οι συγχρονισμοι καταναλωνουν μπαταρια. Η κατασταση μπαταριας στο phone info αποκλειεται να ειναι αληθινη. Χθες ειχα 11 κυκλους και 2850 και με μια φορτιση 20 με 80% πηγα 12 κυκλους και 2834. Με αυτη τη λογικη στους 100 κυκλους θα εχει πεσει η μπαταρια στο 50% της.. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣαν εφαρμογή πρέπει να τρέχει συνέχεια; ή μόλις απενεργοποιησεις τις εφαρμογές μετά μπορείς να την απεγκαταστησεις; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Πρεπει να τρεχει συνεχεια. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Καλησπερα σε ολους. Θελω την βοηθεια σας. Ενω η δονηση δουλευει κανονικα στο τηλεφωνο,στην αναδραση και στο αθορυβο οταν με παιρνουν τηλεφωνο δεν χτυπαει η δονηση παρα μονο ο ηχος. Ειναι καποια ρυθμιση που δεν μπορω να βρω; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Πρεπει να τρεχει συνεχεια. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤι επίπτωση έχει στην μπαταρία; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Καμια... Δεν μου το εμφανιζει ποτε στις εφαρμογες που καταναλωνουν μπαταρια. Κατι θα καιει αλλα ελαχιστο σε σχεση με το τι κερδιζεις. Απο την μπαταρια δεν εχω παραπονο τη βγαζει τη μερα... Απλα ελπιζω να την βγαζει για καιρο.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Καμια... Δεν μου το εμφανιζει ποτε στις εφαρμογες που καταναλωνουν μπαταρια. Κατι θα καιει αλλα ελαχιστο σε σχεση με το τι κερδιζεις. Απο την μπαταρια δεν εχω παραπονο τη βγαζει τη μερα... Απλα ελπιζω να την βγαζει για καιρο.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟκ. Ευχαριστώ. Bk package manager λέγεται η εφαρμογή; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Ναι Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Και δουλεύει και σε oreo παιδιά; Είμαι σε note 8 βέβαια αλλα δεν θα χει διαφορά υποθέτω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Οχι καμια. Μια χαρα δουλευει σε oreo. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhss19 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Φίλε καλημέρα εγώ μόλις τώρα δοκίμασα μια τυχαία φωτο τέρμα το ζουμ την δείχνει πεντακάθαρα μηπως ο φακός έχει κάλυμμα ζελατίνα και τα κανει αυτά δεν εχω ζελατινα φιλε η φωτο την ημερα είναι καθαρες απλα με φουλ ζουμ δεν φενονται τοσο καθαρες τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 δεν εχω ζελατινα φιλε η φωτο την ημερα είναι καθαρες απλα με φουλ ζουμ δεν φενονται τοσο καθαρες τι μπορει να φταιει? Οταν λες φουλ zoom... εννοείς ψηφιακό! Λογικό ειναι ολα τα κινητά να πυξελιαζουν οσο πιο πολυ zoom κάνεις στις φώτο! Για να μημ συμβαίνει αυτό θέλεις αναλογικό zoom που το κάνουν οι κανονικές κάμερες με τους διάφορους φακούς ή κάποιο ιδικο φακό που ειναι σχεδιασμένος να προσαρμοζετε πάνω σε κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Πόσο καθαρές να φανούν με φουλ ζουμ; 13mp είναι ο φακός, δεν έχει τα 40 του 808/1020 :) Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Ναι Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπορείς να γράψεις ποιες εφαρμογες έχεις απενεργοποιησει... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts