thanos1989 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Καλημέρα παιδιά. Έχω το S8 Dual αγορασμένο από Αγγλία αλλά είναι συσκευή από UAE. Ράγισε η οθόνη και σε επικοινωνία με τη Smartec μου είπε ότι δεν το αναλαμβάνουν λόγο του ότι είναι συσκευή εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό? Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάποια αλλο service στην περιοχή σου... πχ Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Έχει νόημα να βάλουμε την ανάλυση της οθόνης στο τέρμα; θα υπάρχει μία κάποια διαφορά η τζάμπα θα έχουμε μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας; εγώ μια φορά που το δοκίμασα, έχει πιο ωραία γραφικά, πιο εντονα στο μάτι. και φυσικά με μεγαλύτερη κατανάλωση στην μπαταρία. κατ' ευθείαν το πρόσεξα Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Καλημέρα παιδιά. Έχω το S8 Dual αγορασμένο από Αγγλία αλλά είναι συσκευή από UAE. Ράγισε η οθόνη και σε επικοινωνία με τη Smartec μου είπε ότι δεν το αναλαμβάνουν λόγο του ότι είναι συσκευή εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό? Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟύτως ή άλλως θα την πλήρωνες. Εγγύηση πάλι δεν έχεις λόγω προέλευσης (UAE), οπότε το πας έξω σε τρίτο επισκευαστή και κάνεις την δουλειά σου. Ποιον, που, πόσο, κλπ? Google is your friend. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Γεια σας, μια ερωτηση θελω να κανω: εχει παρει κανεις το s8 απο vodafone να μου πει αν εχει τιποτα εφαρμογες της vodafone ή να βγαζει το σημα της vodafone οταν ανοιγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Εγώ το πήρα τον περασμένο μήνα. Δεν ανοίγει με λογότυπο, υπάρχει μονάχα το application My Vodafone το οποίο δεν χρησιμοποιώ κι όταν ανοίγεις τους browser είτε της Samsung είτε τον Chrome τους οποίους έχει προεγκατεστημένους η συσκευή βγαίνουν στην αρχική σελίδα η Vodafone.gr δηλαδή η αρχική της voda η οποία σε κάθε περίπτωση αλλάζει επιλέγοντας εσύ οποιαδήποτε αρχική του κάθε browser που θες. Γενικότερα είναι ουσιαστικά σαν μια unbranded συσκευή που αγόραζα από σκρουτζομάγαζα. Κανένα θέμα το αντίθετο μου βγάζει αυτόματα και στις κλήσεις εφόσον υποστηρίζουν οι συσκευές επικοινωνίας και το δίκτυο και HD ποιότητα κλήσης. Σούπερ... ✌ ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- * s8 plus είναι το κινητό ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Εγώ το πήρα τον περασμένο μήνα. Δεν ανοίγει με λογότυπο, υπάρχει μονάχα το application My Vodafone το οποίο δεν χρησιμοποιώ κι όταν ανοίγεις τους browser είτε της Samsung είτε τον Chrome τους οποίους έχει προεγκατεστημένους η συσκευή βγαίνουν στην αρχική σελίδα η Vodafone.gr δηλαδή η αρχική της voda η οποία σε κάθε περίπτωση αλλάζει επιλέγοντας εσύ οποιαδήποτε αρχική του κάθε browser που θες. Γενικότερα είναι ουσιαστικά σαν μια unbranded συσκευή που αγόραζα από σκρουτζομάγαζα. Κανένα θέμα το αντίθετο μου βγάζει αυτόματα και στις κλήσεις εφόσον υποστηρίζουν οι συσκευές επικοινωνίας και το δίκτυο και HD ποιότητα κλήσης. Σούπερ... ✌ ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- * s8 plus είναι το κινητό ;) εχεις ομως rom greece ( vodafone ) την οποια πρεπει να στην δινει η vodafone, οταν βγαινει οτιδηποτε για την rom greece. αν δεις στο sammobile, υπαρχει αλλη rom greece και αλλη rom greece ( vodafone ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Ισχύει, έτσι! Δεν έχω όμως ιδιαίτερες απαιτήσεις σε αυτό το κομμάτι. Αν κρίνω από το 7edge που είχε η γυναίκα μου μια χαρά ήταν και τα patches ασφαλείας πάντα στον χρόνο τους κάθε τρίμηνο δηλαδή. ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντα για ρομ Vodafone Greece που αναφέρεις...Κι εκείνο από Vodafone ήταν αγορασμένο. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Κάποια αλλο service στην περιοχή σου... πχ VodafoneΠάντως ούτε η Vodafone το αναλαμβάνει... Καμία άλλη ιδέα? Τι το διαφορετικό έχει η οθόνη ενός S8 από UAE και ενός από ΕΕ? Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Αυριο παραλαμβανω το S8. Μεταβαση απο S7 Edge. Με εψηνε το S9 οποτε χτυπησα S8 που ειναι σε λογικη τιμη τηρουμενων των αναλογιων... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Αυριο παραλαμβανω το S8. Μεταβαση απο S7 Edge. Με εψηνε το S9 οποτε χτυπησα S8 που ειναι σε λογικη τιμη τηρουμενων των αναλογιων... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ το ίδιο θέλω να πράξω άμεσα ( μετάβαση από S7 Edge ) Τα S8 + και Note 8 τα αγόρασαν συνάδελφοι και είναι πολύ μεγάλα θεωρώ ( μην ξεχνάμε ότι έρχεται καλοκαίρι και δεν θα υπάρχουν μπουφάν & σακάκια σε λίγο ..).:) Το μόνο που με ανησυχεί είναι η αυτονομία του μικρού ( S8 ) σε σχέση με το edge που έχω τώρα...:confused: Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
backframe Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Και εγώ το ίδιο θέλω να πράξω άμεσα ( μετάβαση από S7 Edge ) Τα S8 + και Note 8 τα αγόρασαν συνάδελφοι και είναι πολύ μεγάλα θεωρώ ( μην ξεχνάμε ότι έρχεται καλοκαίρι και δεν θα υπάρχουν μπουφάν & σακάκια σε λίγο ..).:) Το μόνο που με ανησυχεί είναι η αυτονομία του μικρού ( S8 ) σε σχέση με το edge που έχω τώρα...:confused: Σαν το s7edge δεν κρατάει η μπαταρία αλλά βγάζει πάντα εύκολα τη μέρα. Κάνω βαριά χρήση και δεν έχει χρειαστεί να το φορτίσω πότε πριν πάω για ύπνο το βράδυ στους 2 μήνες που το έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Βρέθηκα στην ίδια θέση με εσάς παιδιά. Αρχικά επέλεξα απλό s8 για τους λόγους που αναφέρατε. Κράτησα όμως κ το 7edge λυπομουν να το δώσω ήταν και είναι ολοκαίνουργο. Έτσι κάποια στιγμή έχοντας κ τα δύο ταυτόχρονα για κάνα δίμηνο μπόρεσα κι έζησα μαζί τους ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. Κάποια στιγμή φίλος κολλητός μου ζήτησε το s8 του το πούλησα και πήρα το 8 plus. Άλλη αίσθηση στο browsing στο κοίταγμα στο πιάσιμο... χορταστικό!! Η πραγματική μετάβαση που θα σε εντυπωσιάσει απ το 7edge είναι το plus s8 σε οθόνη. Κατά τα άλλα η μπαταρία του απλού τα ίδια ή ελαφρώς πολύ ελαφρώς υποδεέστερη του 7edge του δε s8 plus η ίδια θα έλεγα πιθανόν κι ελαφρώς πολύ ελαφρώς καλύτερη από την τωρινή (Μετά από ενάμιση χρόνο) κατάσταση της μπαταρίας του 7edge. Ολοκληρώνοντας από Οκτώβριο μήνα κ μετά μέχρι Ιούνιο περίπου s8 plus και για καλοκαίρι μεριά με το κιτ lens cover κ πιο κόμπακτ το 7edge. :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Και εγω το S7 Edge λυπαμαι να το δωσω. Αν το δωσω στη γυναικα μου θα το καταστρεψει η μικρη. Το δικο μου κινητο δεν τα αγγιζει αλλα της μαμας.... Το εβαλα αγγελια να δω αν υπαρχει ενδιαφερον. Αλλα δεν καιγομαι να το πουλησω. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Το design αλλάζει ουσιαστικά πιο φρέσκο ας πούμε και Οκ πιο αέρινο πιο ανάλαφρο το s8 ... όμως να ξέρεις ότι δύσκολα θα ξανά βρεις τέτοια εξαιρετική οθόνη όπως του 7edge σε αναλογία 16:9 . Καλώς ή κακώς τα 18:9 - 18.5:9 ήρθαν για καθιερωθούν. Εγώ είχα 7edge 2 συσκευές...την μια την έδωσα της κυρας για τον λόγο που ανέφερες , της πήρα ένα g4 used και ησύχασα χα χα χα κ με την διαφορά έβαλα κι ένα ποσό κ πήρα το 8 plus ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Βρέθηκα στην ίδια θέση με εσάς παιδιά. Αρχικά επέλεξα απλό s8 για τους λόγους που αναφέρατε. Κράτησα όμως κ το 7edge λυπομουν να το δώσω ήταν και είναι ολοκαίνουργο. Έτσι κάποια στιγμή έχοντας κ τα δύο ταυτόχρονα για κάνα δίμηνο μπόρεσα κι έζησα μαζί τους ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. Κάποια στιγμή φίλος κολλητός μου ζήτησε το s8 του το πούλησα και πήρα το 8 plus. Άλλη αίσθηση στο browsing στο κοίταγμα στο πιάσιμο... χορταστικό!! Η πραγματική μετάβαση που θα σε εντυπωσιάσει απ το 7edge είναι το plus s8 σε οθόνη. Κατά τα άλλα η μπαταρία του απλού τα ίδια ή ελαφρώς πολύ ελαφρώς υποδεέστερη του 7edge του δε s8 plus η ίδια θα έλεγα πιθανόν κι ελαφρώς πολύ ελαφρώς καλύτερη από την τωρινή (Μετά από ενάμιση χρόνο) κατάσταση της μπαταρίας του 7edge. Ολοκληρώνοντας από Οκτώβριο μήνα κ μετά μέχρι Ιούνιο περίπου s8 plus και για καλοκαίρι μεριά με το κιτ lens cover κ πιο κόμπακτ το 7edge. :) Και εγω το S7 Edge λυπαμαι να το δωσω. Αν το δωσω στη γυναικα μου θα το καταστρεψει η μικρη. Το δικο μου κινητο δεν τα αγγιζει αλλα της μαμας.... Το εβαλα αγγελια να δω αν υπαρχει ενδιαφερον. Αλλα δεν καιγομαι να το πουλησω. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγω λυπάμαι να το δώσω παίδες , αλλά δεν υπάρχει λόγος να έχω δυο συσκευές .. Η κόρη μου το ζητάει αλλά δεν θα αντέξει στα χέρια της , άσε που δεν θέλω να της δώσω ακόμη κινητό ( καθότι είναι 9 ετών ...) και η σύζυγος δεν αλλάζει με τίποτα την apple.. Το 8 plus έχει χορταστική οθόνη , δεν διαφωνώ ( όπως και το note 8 βέβαια ) , αλλά εμένα που είμαι συνεχώς με μια συσκευή στο χέρι με πολλά επαγγελματικά τηλ και emails , δεν θα με βολέψει θεωρώ .. μπορεί να κάνω και λάθος.. Ως εκ τούτου , δεδομένου ότι μου το ζητάει συνάδελφος το s7 edge για να το αγοράσει , θα κάνω άμεσα μάλλον αλλαγή στο s8 το μικρό..και βλέπουμε.. Η αυτονομία έιναι ο μεγάλος μου φόβος .. Βέβαια αν η μπαταρία είναι όπως τα λέει ο φίλος @konakis ότι είναι ελάχιστα χειρότερη του edge , θεωρώ ότι θα ειμαι οκ ( το edge το βράδυ έχει 40 % υπόλοιπο κατά μέσο όρο , άρα και 20% υπόλοιπο να έχει το s8 , ΟΚ θα έιμαι ..) Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Θέμα συνήθειας είναι όλα...αρχικά έλεγα με τίποτα το plus όμως όταν εξοικειωθείς με το 8+ μετά δεν έχει επιστροφή. Το ξανά τονίζω όπως είχαν γράψει και στις αρχές ορισμένα μέλη... η πραγματική μετάβαση από 7 edge σε s8 είναι στο plus για να καταλάβεις την αναβάθμιση! ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με την μπαταρία θεωρώ πως όποιο και να επιλέξεις δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Θέμα συνήθειας είναι όλα...αρχικά έλεγα με τίποτα το plus όμως όταν εξοικειωθείς με το 8+ μετά δεν έχει επιστροφή. Το ξανά τονίζω όπως είχαν γράψει και στις αρχές ορισμένα μέλη... η πραγματική μετάβαση από 7 edge σε s8 είναι στο plus για να καταλάβεις την αναβάθμιση! @Konakis δεν διαφωνώ για την ουσιαστική αναβάθμιση λόγω οθόνης , αλλά δεν παύει να είναι μεγάλη συσκευή ..:worry: Και εκεί που τα είχα ξεκαθαρίσει στο μυαλό , άντε πάλι σε σκέψεις ... αν είναι να πάω σε plus , μήπως να πάω σε note ?? και πάλι από την αρχή .::confused: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Με την μπαταρία θεωρώ πως όποιο και να επιλέξεις δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. ΟΚ Ευχαρισώ για την πληροφορία .. Είναι σημαντικό το θέμα αυτονομίας.. Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 @Konakis δεν διαφωνώ για την ουσιαστική αναβάθμιση λόγω οθόνης , αλλά δεν παύει να είναι μεγάλη συσκευή ..:worry: Και εκεί που τα είχα ξεκαθαρίσει στο μυαλό , άντε πάλι σε σκέψεις ... αν είναι να πάω σε plus , μήπως να πάω σε note ?? και πάλι από την αρχή .::confused: Δεν είναι πολύ μεγαλύτερη από s7 edge... Ούτε ένα δάχτυλο δεν είναι μεγαλύτερη στο ύψος. Άξιζε σίγουρα η μετάβαση σε note 8 κ σε s8 plus Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Σε καταλαβαίνω...έστω κι αυτό το λίγο ξεφεύγει σε ύψος το N8 ...το σκέφτηκα καλά κι εγώ τότε. Και το κυριότερο όταν το αγόραζα έβγαινε μια διαφορά της τάξης των 140 κ κάτι ευρώ μεταξύ 8plus & note 8.Έτσι επέλεξα το plus και ησύχασα :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Δεν είναι πολύ μεγαλύτερη από s7 edge... Ούτε ένα δάχτυλο δεν είναι μεγαλύτερη στο ύψος. Άξιζε σίγουρα η μετάβαση σε note 8 κ σε s8 plusΑκριβώς. Μιλάμε για 9 χιλιοστά στο ύψος μόνο! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Δεν είναι πολύ μεγαλύτερη από s7 edge... Ούτε ένα δάχτυλο δεν είναι μεγαλύτερη στο ύψος. Άξιζε σίγουρα η μετάβαση σε note 8 κ σε s8 plus Σε καταλαβαίνω...έστω κι αυτό το λίγο ξεφεύγει σε ύψος το N8 ...το σκέφτηκα καλά κι εγώ τότε. Και το κυριότερο όταν το αγόραζα έβγαινε μια διαφορά της τάξης των 140 κ κάτι ευρώ μεταξύ 8plus & note 8.Έτσι επέλεξα το plus και ησύχασα :) Ακριβώς. Μιλάμε για 9 χιλιοστά στο ύψος μόνο! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παίδες , η διαφορά δεν είναι και τόσο μεγάλη σε ύψος , αλλά στο σύνολο ( ύψος ,πλάτος , βάρος ) είναι γενικά μεγαλύτερες συσκευες.. Τα έχουν συνάδελφοι στο γραφείο ( s8 plus & note 8 ) , τα έχω συγκρίνει με το δικό μου edge και θεωρώ μέχρι τώρα ότι θα με βολέψει περισσότερο το μικρό s8 .. Με βάλατε σε σκέψεις πάλι και θα το ξανασκεφτώ ! ..:confused: Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Η διαφορά απο το s7e είναι αυτή που φαίνεται. 9μμ ύψος. Από κει και πέρα, ότι σε βολεύει. Δεν θα το παντρευτείς κιόλας :) Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Παίδες , η διαφορά δεν είναι και τόσο μεγάλη σε ύψος , αλλά στο σύνολο ( ύψος ,πλάτος , βάρος ) είναι γενικά μεγαλύτερες συσκευες.. Τα έχουν συνάδελφοι στο γραφείο ( s8 plus & note 8 ) , τα έχω συγκρίνει με το δικό μου edge και θεωρώ μέχρι τώρα ότι θα με βολέψει περισσότερο το μικρό s8 .. Με βάλατε σε σκέψεις πάλι και θα το ξανασκεφτώ ! ..:confused: Δεν θα σε βολέψει το plus με ενα χέρι και στο υπογράφω... και βάλε και θήκη παει! Αμα δεν βάλεις θήκη θα γλιστράει και θα το σπάσεις.. αρα πάλι καταλήγουμε οτι το κανονικό θα σε βολέψει. Εγω θα πρότεινα το plus μονο αμα το θες σαν multimedia και οχι σαν εργαλείο καθημερινής χρήσης. Είχα το edge και ειμαι σε plus τωρα! Σε καθημερινότητα ακομα να με βολέψει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Γεια και χαρα στην παρεα. Ετοιμαζομαι να αγορασω καινουργιο το κινητο και θα ηθελα να μου πειτε αν πρεπει να βαλω τζαμακι η ζελατινα. Επισης με ποια εκδοση ερχετε το κινητο;;; αξιζει το update. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts