akonakis_ Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Μπορεί κάποιος να μου στείλει Λίνκ για να κατεβαινει από οποιοδήποτε μέρος της οθόνης η μπάρα από πάνω? Το είχαμε σαν θέμα ποια παλιά αλλά με την αναβάθμιση τα έχασα ολα Νομίζω ότι έχει ενσωματωθει στις επιλογές του launcher αυτό που ζητάς. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Σε καθε περιπτωση ο Nova launcher ειναι ενας αποτους καλυτερους για να μην πω ο καλυτερος.- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
awueu Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 μια ερωτηση .. εδω και μια εβδομαδα περιπου ξεκινησε να μην σβηνει η οθονη οταν ειμαι σε κληση , με αποτελεσμα το μαγουλο να ακουμπαει στην οθονη και να κανει διαφορα πραγματα.. Ο σενσορας δουλευει κανονικα , τον τσεκαρα , επισης το κανει μονο στις κανονικες κλησεις , δηλαδη οχι viber και whatsapp . Εχεις κανεις καμια λυση να προτεινει ? Μήπως έχεις μαγνητική θήκη για δες εδώ https://us.community.samsung.com/t5/forums/v3_1/forumtopicpage/board-id/GS8QA/thread-id/4763/page/1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Μήπως έχεις μαγνητική θήκη για δες εδώ https://us.community.samsung.com/t5/forums/v3_1/forumtopicpage/board-id/GS8QA/thread-id/4763/page/1 Οχι δεν εχω , αλλα μετα απο ενα update που μου ηρθε και καμια 10ρια restart εφτιαξε το ρημαδι :) thanks για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Μπορεί κάποιος να μου στείλει Λίνκ για να κατεβαινει από οποιοδήποτε μέρος της οθόνης η μπάρα από πάνω? Το είχαμε σαν θέμα ποια παλιά αλλά με την αναβάθμιση τα έχασα ολαΑν εννοείς να κάνεις swipe και να κατεβαίνει το notification bar το έχει η καινούργια αναβάθμιση του stock launcher επίσης μπορείς και από το δάχτυλθκό αποτύπωμα να το κάνεις. Αν έχεις θέλεις μπορείς να βάλεις άλλο launcher και να βρεις την επιλογή στις χειρονομίες . Sent from my SM-G950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 μετα απο λιγο που δουλεψα με το τελευταιο update που μου ηρθε , ανακαλυπτω οτι βγαζει προβλημα με την συνδεσιμοτητα, και με wifi και mobile data. Εκει που ειμαι κανονικα με google assistant μου λεει οτι δεν μπορει να μου βρει κατι γιατι ειμαι off line και bixby το ιδιο, οταν ειμαι σπιτι και συνδεομαι με side synch μεσω wifi παλι προβληματα, δειχνει να κανει διακοπες η συνδεση, πραγμα που δεν μου το εχει κανει ποτε ξανα , και η συνδεση ειδικα του σπιτιου ειναι μια χαρα. Μεχρι χθες που δεν ειχα κανει το update ολα πηγαινα σφαιρα.. Αντιμετωπισε καποιος απο την παρεα εδω το ιδιο ? υπαρχει καποια λυση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Άρχισε η beta για oreo (μαζί και samsung experience 9) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 το NFC ειανι πουθενα χρησιμο για ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 το NFC ειανι πουθενα χρησιμο για ελλάδα; Ναι, για παράδειγμα η Πειραιώς έχει ένα app που περνάς τις κάρτες σου στο κινητό κ πληρώνεις με nfc από το κινητό χωρίς να βγάζεις την κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 επίσης αν δεν κάνω λάθος περνάς και τις κάρτες barcode (supermarket-γυμναστηρια-μαγαζια κτλ) με beam service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Ναι, για παράδειγμα η Πειραιώς έχει ένα app που περνάς τις κάρτες σου στο κινητό κ πληρώνεις με nfc από το κινητό χωρίς να βγάζεις την κάρτα. Το εγκατέστησα αλλά θέλει να βάλεις 2 κωδικούς ενεργοποίησης. Πως τους ζητάμε αυτούς τους κωδικούς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Το εγκατέστησα αλλά θέλει να βάλεις 2 κωδικούς ενεργοποίησης. Πως τους ζητάμε αυτούς τους κωδικούς; Μέσα από winbank mobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 μετα απο λιγο που δουλεψα με το τελευταιο update που μου ηρθε , ανακαλυπτω οτι βγαζει προβλημα με την συνδεσιμοτητα, και με wifi και mobile data. Εκει που ειμαι κανονικα με google assistant μου λεει οτι δεν μπορει να μου βρει κατι γιατι ειμαι off line και bixby το ιδιο, οταν ειμαι σπιτι και συνδεομαι με side synch μεσω wifi παλι προβληματα, δειχνει να κανει διακοπες η συνδεση, πραγμα που δεν μου το εχει κανει ποτε ξανα , και η συνδεση ειδικα του σπιτιου ειναι μια χαρα. Μεχρι χθες που δεν ειχα κανει το update ολα πηγαινα σφαιρα.. Αντιμετωπισε καποιος απο την παρεα εδω το ιδιο ? υπαρχει καποια λυση ? Φίλε καλημέρα. Είχα αντίστοιχο πρόβλημα καθώς και ασταθή ταχύτητα σύνδεσης. Επειδή το έψαξα και με την Cosmote και έδειχνε να μην είναι πρόβλημα στη VDSL γραμμή μου άλλαξαν το κανάλι Wifi στον router και βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση. Σημειωτέον ότι το ίδιο πρόβλημα είχαν και άλλα κινητά στο σπίτι. Κατέβασα το wifi analyzer και βρήκα ποιο είναι το λιγότερο επιβαρυμένο κανάλι. Το άλλαξα εγώ στο router και τώρα ούτε αποσυνδέσεις έχω, ούτε αυξομείωση στην ταχύτητα. Έχω μόνιμα 32+ στο wifi, Ρίξε μια ματιά μήπως κι εσύ έχεις το ίδιο θέμα. Καλή επιτυχία. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 'Οταν είμαι στην home screen και πατήσω το home button με πάει στην τελευταία οθόνη....είναι λογικό? Επίσης και στη δεύτερη να είμαι .... πάλι στην τελευταία με πάει.... κανονικά δεν θα έπρεπε να με πάει στην πρώτη οθόνη...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 'Οταν είμαι στην home screen και πατήσω το home button με πάει στην τελευταία οθόνη....είναι λογικό? Επίσης και στη δεύτερη να είμαι .... πάλι στην τελευταία με πάει.... κανονικά δεν θα έπρεπε να με πάει στην πρώτη οθόνη...? Προφανώς έχεις ορίσει την τελευταία οθόνη ως homepage. Για να το τσεκάρεις, κάνε ένα pinch in ή κράτα πατημένο το δάχτυλο σε κενό σημείο της οθόνης και δες ποια οθόνη έχει πάνω της φωτεινό το εικονίδιο του σπιτιού (homepage). Λογικά θα είναι η τελευταία, οπότε πέρνα στην 1η και πάτα το εικονίδιο του σπιτιού στο πάνω μέρος για να την ορίσεις ως αρχική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Σωστός..!!! Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 (edited) New cosmote firmware update... release. https://goo.gl/photos/EV4KqHT5EQDvVx9w7 Edited November 5, 2017 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Μετά από 14 μήνες περίπου με το υπέροχο s7 edge κι έχοντας δοκιμάσει διάφορες άλλες φετινές ναυαρχίδες, κατέληξα στο συμπέρασμα πως για τα δικά μου γούστα και θέλω η καλύτερη επιλογή σε εμφάνιση, έτσι για να αλλάξει λίγο στο μάτι, ήταν το απλό s8. Πραγματικά compact μέγεθος και η χρήση του internet που κάνω κυρίως σου δίνει τουλάχιστον 2 γραμμές παραπάνω στην ίδια σελίδα σε συνδυασμό με το πολύ μικρότερο μέγεθος στο χέρι. Πολύ στυλάτο στο χέρι... ουσιαστικά την μετάβαση την έκανα για εμφανισιακους λόγους, ήθελα κάτι ακόμα πιο "συμμαζεμένο" χωρίς κανένα περιορισμό σε σχέση με τις δυνατότητες και την εξαιρετική οθόνη του 7edge. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 New cosmote firmware update... release. Ποια εκδοση ειναι ακριβως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 New cosmote firmware update... release. https://goo.gl/photos/EV4KqHT5EQDvVx9w7 Μα αυτήν την έκδοση την έχω καιρό τώρα.Δεν είναι κάποια καινούργεια :rolleyes: Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Τώρα πού το βλέπω καλύτερα.... Είναι ακριβώς η ίδια. ? Το πρωί έβγαλε ένδειξη για ενημέρωση...και πέρασε πάλι την ίδια? Δεν πάμε καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Καλημέρα. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να μεταφέρω τις φωτογραφίες από την συλλογή στην SD;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Καλημέρα. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να μεταφέρω τις φωτογραφίες από την συλλογή στην SD;; Ευχαριστώ Κανε έναν φάκελο στην sd και μετέφερε ότι θέλεις με κάποιον file manager(solid /es file ) ή με το My files το οποίο υπαρχει εγκατεστημένο στην συσκευή . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Κανε έναν φάκελο στην sd και μετέφερε ότι θέλεις με κάποιον file manager(solid /es file ) ή με το My files το οποίο υπαρχει εγκατεστημένο στην συσκευή . σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Καλησπέρα, screen shot πώς παίρνω στο s8; Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts